- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
válasz
koadam777 #43581 üzenetére
Én korában ezt használtam:
https://www.magicplan.app/Képes arra, hogy a kamera segítségével készítsen egy hozzávetőleges alaprajzot, illetve méreteket vegyen fel. Persze mindezt lehet manuálisan is csinálni. Van (korlátozott) webes felülete is. Ingyenesen is elérhető, de a tervek száma minimális lesz.
-
válasz
koadam777 #43362 üzenetére
ahogy már privátban leírtam neked a készülék amit kaptál, a zöld pici füleket te tépted el rajta -> garantáltan vadonat új volt!
ezt írta le neked már több ember, leírta neked 1 és 2 és 3 és most már én is
volt velünk is már ilyen
annyi a trükk, hogy bizonyos esetekben az Apple algoritmusa automatikusan, külső behatás nélkül elindítja - vásárlásnak és bekapcsolásnak veszi a telefont - tévesen!
erre volt már számtalan eset, ezért van az Apple Támogatás vonala, felhívod őket, helyrerakják neked 5 perc alatt, vagy te befrissítsed a Support alkalmazásban
-
koma106
senior tag
válasz
koadam777 #43357 üzenetére
Megértem, de ha ennyire zavar, akkor egyszerűen állj el a vásárlástól.
Ha megtartod, akkor a vásárlási dátum frissítéséhez valószínűleg az Apple bekéri a számlát és ellenőrizni fogja rajta a készülék sorozatszámát is. Ha esetleg ez nincs rajta a számlán (én jártam már így az EMAG-nál), akkor azt érdemes előtte javíttatni velük. -
-
BossBoss
őstag
válasz
koadam777 #43329 üzenetére
A Apple-támogatás appot letöltöd, majd a saját készülékek/készülékadatoknál van opció a vásárlási dátum módosítására.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air - 16 GB
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest