- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
Zimerion #38757 üzenetére
Szia!
Az Árkádban lévő Space Centerben dolgozó srácokat tudom ajánlani. Még iPad Minit vittem be hozzájuk, úgy is lelkesen és hibátlanul tették fel rá a matt, nem üvegből készült fóliát, hogy nem náluk vettem, az üvegfóliát pedig egyszerűbb feltenni, biztos megoldják.
Érdemesebb lehet náluk megvenni, úgy talán nagyobb esély van rá, hogy ha nem jönne össze hibátlanul, akkor megpróbálják egy másikkal, bár nem tudom, milyen árban adják.
-
Amilo02
aktív tag
válasz
Zimerion #38396 üzenetére
Most jelenleg kb. 18GB méretű filmet tettem át külső házas SSD-ről ipad-re.
Olyan a jelenség, mintha “bepufferelne”. Tudom hülyeségnek hangzik, de ilyen a helyzet.
Viszont ha már tudom kezelni a másolást, az megy villámgyorsan (kb. 450MB/s. 18GB átmegy 39 másodperc alatt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Xiaomi Redmi Pad SE Mint Green (8GB/256GB) ÚJ!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest