Hirdetés
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
Zimerion
üzenetére
Szia!
Az Árkádban lévő Space Centerben dolgozó srácokat tudom ajánlani. Még iPad Minit vittem be hozzájuk, úgy is lelkesen és hibátlanul tették fel rá a matt, nem üvegből készült fóliát, hogy nem náluk vettem, az üvegfóliát pedig egyszerűbb feltenni, biztos megoldják.
Érdemesebb lehet náluk megvenni, úgy talán nagyobb esély van rá, hogy ha nem jönne össze hibátlanul, akkor megpróbálják egy másikkal, bár nem tudom, milyen árban adják. -
Amilo02
aktív tag
válasz
Zimerion
üzenetére
Most jelenleg kb. 18GB méretű filmet tettem át külső házas SSD-ről ipad-re.
Olyan a jelenség, mintha “bepufferelne”. Tudom hülyeségnek hangzik, de ilyen a helyzet.
Viszont ha már tudom kezelni a másolást, az megy villámgyorsan (kb. 450MB/s. 18GB átmegy 39 másodperc alatt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Autós topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kuponkunyeráló
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Apple iPad 10 64GB pink eladó, újszerű, tokkal és ceruzával
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 8 64GB Rose Gold Megkímélt állapot 83% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Érdemesebb lehet náluk megvenni, úgy talán nagyobb esély van rá, hogy ha nem jönne össze hibátlanul, akkor megpróbálják egy másikkal, bár nem tudom, milyen árban adják.