- Huawei P9 - 9 pont, feketén-fehéren
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimerion
csendes tag
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Nem rég vásároltam az egyik fórumtárstól egy 8. generációs Apple watchot, aktiválás után azt mutatta hogy már csak 6 hónap van vissza kb a garanciából, de pár nappal később magától átállt az aktiválás dátumára és tökéletesen mutatta, illetve tudtam rá kötni Apple Care+-t.
Ha aggódsz, hogy már használt küldd vissza a terméket vagy küldd el a számlát az Apple Supportnak és simán segítenek, mindenre van megoldás a mai világban.
Mindenki megérti, hogy nem szeretsz használt termékért teljes bolti árat fizetni, de azzal nem leszel előrébb az ügy megoldásában, hogyha századik alkalommal is leírod ugyanazokat a dolgok. -
Zimerion
csendes tag
Sziasztok,
Tudnátok esetleg ajánlani egy jó boltot pesten, ahol faszán feltudják tenni a 12,9-es kijelző méretre is az üvegfóliát? vagy tudtok ajánlani olyan üvegfóliát, amihez van olyan szett amivel én is feltudom tenni jól?
Köszi előre is -
Zimerion
csendes tag
válasz
stickermajom
üzenetére
Az a baj, hogyha az ipad képét teszed ki hdmi-vel, akkor azt a felbontást és képet teszi át, szóval elég fos minőséget kapsz
-
Zimerion
csendes tag
Esetleg tudnátok ajánlani ipad pro 12,9-eshez valami jó illentyűzetet? (2021-es model)
Új hozzászólás Aktív témák
- 148x Chuwi Hi10X Tablet 10.1" Inch - 4GB RAM - 128GB - 7990Ft /db
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- Samsung T210 Galaxy Tab 3 - 7.0 - 8GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Apple iPad Pro 13 M4 256GB Wi-Fi használt, szép állapot 98% akku (113 ciklus)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest