- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Mivel nem írtad, így nem tudom biztosra, de ha neked is wifi only az iPad, nem is csoda ha nem merül éjszaka. Ellenben telefon ugye mobilhálózat jel erősségének függvényében kicsit és sokat is merülhet. Bár 20-30% merülés egy éjszaka alatt az nem normális.
Feltöltöttem egyik este az iPad-et, igaz hogy nem is nagyon nyúltam hozzá, de 2 nappal később 96%-on vettem kézbe.
Ez így kell legyen, ha nem használom, ne merüljön.
Én is minap néztem bemutató tesztjét az M2-es Macbook Pro-nak, hát az tényleg siralmas hogy az SSD miatt annyival gyengébb lett. Bár iPad esetén mivel más háttértár van/lesz így itt lehet szimpla növekedés lesz majd, de az a +20-30% erő semmit nem számít, ha az M1-nek sincs megközelítve se még a határa.Mr. Y: Ilyen helyrerakó hozzászólások kellenek nekem, ne remegjen meg a vásárlás gomb fölött az ujjam.
Videó és kép szerkesztés miatt vettem az iPad-et, nem tervezek gépelős feladatokat. Mármint videókra az a minimális felirat túlélhető a virtuális billentyűzeten, toknak pedig már van egy mágneses ESR ami tökéletes. Egyedül a Pencil 2-t vettem még meg hozzá, a szerkesztéseknél jól jön a precízebb érintés, és szerencsére találtam hozzá (egyszeri) kupont, így nem marha mocskosul drága, hanem szimplán marha drága volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Házimozi haladó szinten
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Suzuki topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Wuthering Waves
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- További aktív témák...
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Apple iPhone 5/5S szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ez így kell legyen, ha nem használom, ne merüljön.
Videó és kép szerkesztés miatt vettem az iPad-et, nem tervezek gépelős feladatokat. Mármint videókra az a minimális felirat túlélhető a virtuális billentyűzeten, toknak pedig már van egy mágneses ESR ami tökéletes. Egyedül a Pencil 2-t vettem még meg hozzá, a szerkesztéseknél jól jön a precízebb érintés, és szerencsére találtam hozzá (egyszeri) kupont, így nem marha mocskosul drága, hanem szimplán marha drága volt.