Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sordoran

addikt

válasz Kókuszdió #39693 üzenetére

Mivel nem írtad, így nem tudom biztosra, de ha neked is wifi only az iPad, nem is csoda ha nem merül éjszaka. Ellenben telefon ugye mobilhálózat jel erősségének függvényében kicsit és sokat is merülhet. Bár 20-30% merülés egy éjszaka alatt az nem normális.
    Feltöltöttem egyik este az iPad-et, igaz hogy nem is nagyon nyúltam hozzá, de 2 nappal később 96%-on vettem kézbe. :DDD Ez így kell legyen, ha nem használom, ne merüljön.
    Én is minap néztem bemutató tesztjét az M2-es Macbook Pro-nak, hát az tényleg siralmas hogy az SSD miatt annyival gyengébb lett. Bár iPad esetén mivel más háttértár van/lesz így itt lehet szimpla növekedés lesz majd, de az a +20-30% erő semmit nem számít, ha az M1-nek sincs megközelítve se még a határa.

Mr. Y: Ilyen helyrerakó hozzászólások kellenek nekem, ne remegjen meg a vásárlás gomb fölött az ujjam. ;] Videó és kép szerkesztés miatt vettem az iPad-et, nem tervezek gépelős feladatokat. Mármint videókra az a minimális felirat túlélhető a virtuális billentyűzeten, toknak pedig már van egy mágneses ESR ami tökéletes. Egyedül a Pencil 2-t vettem még meg hozzá, a szerkesztéseknél jól jön a precízebb érintés, és szerencsére találtam hozzá (egyszeri) kupont, így nem marha mocskosul drága, hanem szimplán marha drága volt. :U

Új hozzászólás Aktív témák