- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTomi92
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #42235 üzenetére
Igen tudom, biztos szegény M1 nem elég erős ehhez a taskhoz…
Az alábbi linken amúgy van szó Dual monitor setupról M1 Macbook esetén, de egyrészt nem világos, hogy itt is csak ugyanazt tükrözné a két monitorra, másrészt sajnos nincs Macbookom hogy kipróbáljam. Az Ipadtől elnézem, de nevetséges, hogy ilyet nem tud amúgy egy félmilliós notebook…
https://www.dell.com/support/kbdoc/hu-hu/000124312/dell-thunderbolt-dock-wd19tb-and-apple-usb-c-hosts -
mcdennis
tag
válasz
kakuk.tamas #42229 üzenetére
Köszi! A garancia az érvényes Magyarországon is ha jól olvastam? Illetve ha töltőt adnak hozzá, akkor az ameirkai dugalj-os lesz, ha jól sejtem.
-
Semin
őstag
válasz
kakuk.tamas #42203 üzenetére
Eddig nem ismertem ezt a progit
Miben tud többet, vagy miben jobb ez mint a LumaFusion? -
CharlieDrop
veterán
válasz
kakuk.tamas #42203 üzenetére
Yesss
-
Zozzer888
addikt
válasz
kakuk.tamas #41941 üzenetére
köszi
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
kakuk.tamas #41957 üzenetére
Jogos!
-
merqree
őstag
válasz
kakuk.tamas #41947 üzenetére
Akkor azért működik (16.2-től lesz ismét elérhető a tükrözés), és nem másért.
Érdekes, hogy 15.7 alatt működött. Ez a StageManager bacta el az egészet, mert hiába kapcsolom ki, akkor sem működik a tükrözés.
Szóval ez nem új funkció lesz, hanem hibajavítás -
merqree
őstag
válasz
kakuk.tamas #41942 üzenetére
Ok, iPadOS?
-
Malfroy
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #41942 üzenetére
Ez csak 60hz ugye?
-
Dr.NX
addikt
válasz
kakuk.tamas #41900 üzenetére
Meg ott van a képben valami MST nevű magyar kriptovaluta is. Lehet, hogy van itt valahol valami hozzáadott érték, de nekem az egészről süt a big no-no.
-
contaxg
veterán
válasz
kakuk.tamas #41882 üzenetére
-
Bilux
veterán
válasz
kakuk.tamas #41757 üzenetére
köszönöm és milyen file rendszerrel?
-
CharlieDrop
veterán
válasz
kakuk.tamas #41757 üzenetére
ExFAT-tal, ugye?
-
NGA
addikt
válasz
kakuk.tamas #41482 üzenetére
Ez ugyanaz, mint a Baseus. Nyomásérzékelő nincs ezekben sajnos. Dőlésérzékelő mindegyikben van.
-
CharlieDrop
veterán
válasz
kakuk.tamas #41468 üzenetére
Akkor ez a tok jó Air 5-re is?
-
Malfroy
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #41468 üzenetére
Csupaszon a legjobb élmény használni
-
válasz
kakuk.tamas #41458 üzenetére
Ilyen sokat számít 1mm minden oldalról?
[kép] -
Lezl
tag
válasz
kakuk.tamas #41370 üzenetére
Netflix amazon egyebek tudnak külső meghajtóra letölteni? Néha egyébként alternatíva lehet tényleg de még 1 kütyü amit cipelni kell meg akkor már inkább egy nagyobb pendrive plusz szintén ha sokat használom az USB t még erre is töltés, pendrive külső monitor vajon fogja bírni hosszú évekig, ha elromlik itt még vezeték nélküli töltés sincs alternatívaként. Sokat rágódtam én ezen, 64 gigás miniről indítottam a gondolatmenetemet ami fele annyi lett volna és ide jutottam végül.
Amit szeretnék ezzel mondani hogy érdemes végiggondolni pontosan mire lesz szükséged egy 300 ezres vásálás előtt -
Roland0224
senior tag
válasz
kakuk.tamas #41319 üzenetére
Nem csak csalóka😂
Bár értem miért.
Az iPaden nem így mutatja. Telefonon (Samsung) a legutóbb feltöltés óta mutatja mennyit használtam.
Erre van valami program esetleg? -
válasz
kakuk.tamas #41215 üzenetére
Köszi.
-
Kaba
veterán
válasz
kakuk.tamas #40847 üzenetére
Fognak, viszont amin csodálkozom, hogy az aprón a kupecek még mindig 240K-s áron adják.
-
ck0kiE
csendes újonc
válasz
kakuk.tamas #40833 üzenetére
Igen közbe már én is láttam csak már nem tudtam javítani...
-
Kaba
veterán
válasz
kakuk.tamas #40835 üzenetére
Rózsaszín volt.
-
Kaba
veterán
válasz
kakuk.tamas #40833 üzenetére
Az Airt most kell megvenni, még kapható több webshopban 250K körül,(az MM-ben tegnap estig 235K volt).
-
zioncsabi
tag
válasz
kakuk.tamas #40819 üzenetére
Viszont tok erdekes, hogy a forditas csak bekapcsolt tabletnel mukodik. Ugy ertem, ha nincs feloldva a gep, hanem csak lehuzza jobb fontrol a foto módot, akkor csak lehe fenykepezni. Felismeri, hogy szoveget lat es ki is lehet jelolni a szoveget, de nem adja be a forditas lehetoseget. Csak, miutan belep az ember fia/lanya.
-
Roland0224
senior tag
válasz
kakuk.tamas #40806 üzenetére
Szerintem igen ha gyors vagy de fizetésnél minden kiderül
-
M3aN
senior tag
válasz
kakuk.tamas #40804 üzenetére
Nem nepperkedni akarok vele (sicc!), hanem használni anélkül, hogy később a szabadeső nemzeti valuta miatt szemmel látható összeg kelljen az upgrade-re
Nagy kérdés, hogy a webshop visszaigazolja-e valójában... -
válasz
kakuk.tamas #40716 üzenetére
Pusztán adattárolásra én egyébként sem használom ezeket az eszközöket. Ilyenből van négy darabom erre a célra.
-
Rage47
veterán
válasz
kakuk.tamas #40692 üzenetére
jó iphone-hoz, de nem egyszerű a váltás, nem mint egy Logitechnél például.
-
macikos
addikt
válasz
kakuk.tamas #39426 üzenetére
2014 óta nem volt iTunes-ra kötve + hogy ne legyen lassú, a szinkronizálást talán már évekkel ezelőtt kikapcsoltuk
iPhone a fiók mélyén, mert évek óta Androidos vagyok, így most a kétlépéses hitelesítésnek hála még a kódot sem küldi el az iPadre... + az eszköz keresés sem működik, offlinenak írja az iPad-et, pedig a wifi be van kapcsolva
-
válasz
kakuk.tamas #39361 üzenetére
12.9-en írom ezt is, tehát én is a nagyobbat venném, de azért ha valóban fontos a hordozhatóság, egy mini még akár farzsebben is elfér. Az verhetetlen.
Neki kell eldönteni ár és méret alapján. De jegyzetelésre elég jó. Esetleg egy matt fóliát még rádobni, azzal még jobb lenne, bár tudom, ez itt szentségtörés. -
válasz
kakuk.tamas #39294 üzenetére
Igen, én is csodálkoztam a felvetésen, ez beállítás kérdése, teljesen jól működik a rajzolás, jegyzetelés ceruzával.
-
UX
tag
válasz
kakuk.tamas #39294 üzenetére
Igen, most próbálgatom úgy hogy belenyúlok, de elég macrás lesz, mert az eszköztárat kitakarom.
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #39284 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #39278 üzenetére
Szia!
Számomra rég várt funkció, hogy a gyári zenelejátszó (Apple Music) rendelkezzen végre a Crossfade (átkeverés) funkcióval. Mivel Androidon 2020 novembere óta elérhetővé tette az Apple (és remekül működik) ezért nagyon csodálkoztam (és ahogy olvasom a Twitteren ezzel nem vagyok egyedül) hogy a legújabb iOS/iPadOS sem tartalmazza még.
Kérdésem tehát: Az iPadOS 16 Beta 1 rendelkezik már vele?
-
jófejsrác
senior tag
válasz
kakuk.tamas #39278 üzenetére
2018as Prora én is feltettem, hátha tudja a teljes képernyős megjelenítést külső monitoron - nyilván nem
. Ez az egy dolog ami nagyon tetszett volna, nyilván emiatt nem fogok cserélni ujabbra - csalódott vagyok
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #39218 üzenetére
Köszönöm szépen
Ilyenkor sokszor kilépni sem tudok a Facebook appból.
iPhone-on nincs ilyen hiba/jelenség. -
válasz
kakuk.tamas #39103 üzenetére
Én sem rendeltem onnan meg de a hub érdekel ha működik így minden info jöhet majd ide.
-
Amilo02
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #39076 üzenetére
kakuk.tamas és moleculez köszi a válaszokat, Luma lesz a nyerő.
Azt hallottam, időnként szokták “akciózni”. Nem sürgős, úgyh várok vele.
-
válasz
kakuk.tamas #39076 üzenetére
Ugyan tudja, de követni még mindig nem tud pontokat, manuálisan kell pozicionálni ha például egy mozgó rendszámot szeretnél csak homályosítani.
-
Rage47
veterán
válasz
kakuk.tamas #39054 üzenetére
Jó és rövid tutorialok vannak az oldalukon, ma nézegettem őket.
[link] -
Pano
addikt
válasz
kakuk.tamas #39059 üzenetére
Néztem én is első körben, de nagyon utálom az ilyen átlátszó, fényes tokokat. Legyen az műanyag vagy szilikon, úgy gyűjtik a zsírt az ember ujjáról már 5 perc tapizás után is, hogy idegbaj kerülget. Telefonnál is kerülöm, mint a pestist.
-
Semin
őstag
válasz
kakuk.tamas #39050 üzenetére
Engem egy vékony fólia is zavar, nemhogy egy üveg
Számomra brutálisan rontja a felhasználói élményt.
A pro így is nehéz, tokkal (ami meg is védi)kb vállalhatatlan.
Persze ha így érzed biztonságban, és téged nem zavar hajrá -
ricogsm
őstag
válasz
kakuk.tamas #35573 üzenetére
Akkor lefelé egyik sem?
-
válasz
kakuk.tamas #35555 üzenetére
320 a 256-os cellular iPad Mini ára. Kár, tetszett.
-
Kaba
veterán
válasz
kakuk.tamas #35539 üzenetére
Nem a beharangozott iPad lett belőle.10.5" displayről volt szó.
A 4/64 GB legalább meglett. -
pomk
őstag
válasz
kakuk.tamas #33113 üzenetére
Teljes siker még nincs, de fejlődés már látható: az iPad-en és egy 2020-as iPhone SE-n már látszik a megosztott Jegyzetek mappa. Viszont az iCloudban továbbra sem. Szerintem a régebbi típusú iPhone zavart be, így várok egy szinkronizálást az iClouddal és bízom benne hogy látható lesz ott is.
-
pomk
őstag
válasz
kakuk.tamas #33113 üzenetére
Köszi a tippet, de az iCloud belépéshez is a gmail címemet használtam.
Szerk:
Még egy dolog eszembe jutott ami okozhat ilyen problémákat:
"Set up Notes with iCloud
You can use iCloud to update your notes across all of your devices. To set up Notes with iCloud, go to Settings > [your name] > iCloud, then turn on Notes. You’ll see your notes on all of your Apple devices that you’re signed in to with the same Apple ID."
Megnézem majd később hogy az iPad-en hogy van beállítva, de az iPhone-omon be van kapcsolva. -
HoppMaster
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #32829 üzenetére
Várj ezis iPhone-ra van
-
jófejsrác
senior tag
válasz
kakuk.tamas #32829 üzenetére
Nekem az iPad a telefont sem mutatja (egy Account), érdekel hogyan varazsoltad oda 😊
-
FerencF
kezdő
válasz
kakuk.tamas #32815 üzenetére
Igen, van abban valami, amit írtál.
-
FerencF
kezdő
válasz
kakuk.tamas #32813 üzenetére
Ha rám céloztál, én nem vitatkozom. Véleményt cserélek és szerintem a másik “friss reg” is így gondolja.
Veled viszont vitatkoznék. De mielőtt gyorsan rákattintanál a “jelentem” gombra, azért leszögezem, hogy nem harcolok, nem veszekszem, hanem vitatkozom. A vita jelentése: két vagy több személy szellemi küzdelme szóban vagy írásban érvek és ellenérvek felsorakoztatásával egy kérdés eldöntésére, egy álláspont kialakítására, lerögzítésére.
Ezt azért írtam le, mert sokan nincsenek vele tisztában és azt hiszik, hogy a vita az egy rettenetes dolog, holott nem kell mindenkinek mindennel egyetérteni még egy szakmai rovatban sem.
Szóval megkérdezném tőled tisztelettel, hogy két “friss reg” miért is ne vitatkozhatna? Valamint te mennyivel tartod magad többre nálam, vagy a másik “friss reg”-nél csak azért, mert te “őstag” vagy? Ezért a PH rangért te akciósan kapsz valamit a boltban? Ezek szerint ha én azt írom, hogy a “fű zöld”, akkor arra itt bárki félre vont szájjal hitetlenkedve néz, mert én friss reg vagyok, de ha te leírod, hogy a fű az bizony piros, akkor mindenk elismerően bólogat, mert te “őstag” vagy? Vagy mire gondolsz pontosan? Köszönettel várom válaszodat, már ha tegezhetlek.
-
SeatZola
őstag
válasz
kakuk.tamas #32319 üzenetére
Szintén zenész!
Eddig csak android és szinte csak Samsung. Aztán elkezdett tetszeni a 11 Pro, kaptam kölcsön kétszer 1-1 hétre egyet. Tetszett, csak a kezelés volt furcsa. Aztán megneéztem a 12 Pro-t és most január 4-én meg is vettem, a fiamnak meg 3gy sima 12-t. A saját és a fiam S20-a is el lett adva. Tegnap meg vettem egy Apple watch 5-öt. Ez egy Samsung galaxy watch 3-at váltott. Szombaton meg megyek az Ipad Pro 2020 11" Cellular + magic keyboard-ért. Ezért Tab S6-ot vált.
-
Divinity
őstag
válasz
Hasonló
Én mindig is Android párti voltam(telefon, tablet egyaránt), egyszerűen többet nyújtott. Mellé pedig Linux sok évig. 18-ban kaptam egy céges mac-et, imádtam, azt követte egy saját iMac, tavaly egy Air 4, év elején rendeltem egy M1-es MacBook-ot, múlthéten pedig próbaként vettem egy Xs-t ami eddig nagyon úgy tűnik, hogy marad is a 13-as szériáig... magamra se ismerek -
válasz
És pont ezért tartok tőle, voltam apple-ös, sokáig. USA-ban álltam sorba i6 plusért de aztán a többletkiadások és egy később az ezekről szóló xls tábla elborzasztott és átnyergeltem androidra
Ettől függetlenül tudom, hogy nagyon jó az air. Majd ma megnézem mindkettőt élőben.
-
Kaba
veterán
válasz
kakuk.tamas #32241 üzenetére
Nem lehet.Saját konto nem lehetséges több személynek.
-
Parson
addikt
válasz
kakuk.tamas #32241 üzenetére
Szia. Szerintem lehet. Ha nem vesznek össze rajta...
Felhasználói profil viszont csak egy van, úgyhogy csak kompromiszumokkal megy nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Akciókamerák
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest