Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koadam777
csendes tag
Sziasztok,
tudtok segíteni, akinek van esetleg Ipad Pro (M1 vagy M2), hogy milyen nyorsan merül az akksi?
Van egy M2-es Ipadom, de azt tapasztalom, hogy nagyon gyorsan merül, kb 3-4 óra használatot bír ki, úgy, hogy fényerő le van véve alacsonyra. Normàlis, higy ennyit bír ki? -
koadam777
csendes tag
válasz
Luser2000
üzenetére
Köszi szépen.
Annyi a gondom ezekkel, hogy mind fizetős, ami persze teljesen normális.
Ingyenes verziójuk pedig kb hasznàlhatatlanok.
Van esetleg olyan, ami full ingyenes? Lakásfelújítás lesz, aztán gondoltam megtervezem programban, de mivel nem ez a munkám, nem fizetnék csak emiatt elő. -
koadam777
csendes tag
Sziasztok,
Tudtok esetleg segíteni, olyan app-ot keresnék, amivel könnyen lehet házak alaprajzát elkészíteni, megjeleníteni 3D-ben, esetleg belső tervezéseket, látványterveket végezni? Van aki használt több félét és tud ajánlani, lehetőleg olyat, ami ingyenes verzióban is bőven használható alap funkciókkal?
Ipad Pro-n szeretném használni.
Előre is köszönöm. -
koadam777
csendes tag
Szombaton vásároltam, így onnantól számítva van 30 napom. Nem is kérdés, visszaviszem mert ha most zavar, zavarni is fog. Csak szerettem volna megtudni, hogy valós dolog lehet, hogy használt került hozzám vagy egy valóban vadi új terméknél is simán benne van, hogy csak szimplán valami rendszerhiba a dátummal.
-
koadam777
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Emag volt. De ha azt mondjuk, hogy bontatlan vadi új volt, akkor hogy fordulhat elő a jótállás dátuma egy jóval korábbi dátum?
-
koadam777
csendes tag
Sziasztok, mai nap emagnál vettem egy M2-es IPad Prot.
Beállításokban az van, hogy korlátozott jótállás lejár 2023.december 14.
Erre nem 1 évnek kellene lenni?
Esetleg ez már korábban be lett kapcsolva Ipad? Amikor kibontottam vadi újnak láttam.
Köszönöm segítségetek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- szinte új iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 2 év Apple garancia ajándék tok
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest