- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
Rebelf #38638 üzenetére
iPad2-m van, vibrál, mint álat. Főleg ahogy mész lentebb fényerőben, változik a szaggatási frekvencia (fényerő csökkentésére hivatott, ügyetlen megoldás, alias PWM), halál. Nem, nem rossz az adott példány. Ezt az utcát ne erőltessük. Ettől nehéz ez.
comegetsome1, 2-3 fokkal olcsóbb modellekre hajtok, nekem nem ér annyit az egész, mint amennyiket az általad említettekért elkérnek. Megeshet persze, hogy csak az újak, maiak közt akad nyugodt képű. Nem is tudom hol lehetne tesztelni többet egyszerre vagy legalább egymás után. Hamar kiderül, nem az időtényező itt a gond. A továbbiakban is szintén vibraérzékeny fórumtársak szíves tapasztalatmegosztásaiban bízom. Mert vibra módban az eszköz értéke nekem nulla.
-
-
Semin
őstag
válasz
Rebelf #38623 üzenetére
Valaminek kopnia kell, és tervezetten a pencil lesz az.
Így van tervezve, ezzel megvédi az iPad üvegét. Nem kopik gyakran, de nagyon okos ötlet volt cserélhetőre tervezni a kopás/sérülések miatt.A napokban épp a kollégám kesergett, mert az állítása szerint nem is olcsó -de nem eredeti -cerkája vígan karcolta az üveget.
Szépen lassan, napról napra több microkarc lett rajta és ott tartunk , hogy már nem csak surlófényben látványos.Így lett ismét az “olcsóból” drága.
-
Amilo02
aktív tag
válasz
Rebelf #38558 üzenetére
" Az USB Type C bizonyos esetekben együtt jár az úgynevezett USB PD-vel (USB Power Delivery), vagyis a magasabb töltési teljesítménnyel. Az USB PD akár 100 W-os töltési teljesítményt is jelenthet (20 V és 5 A)"
Pontosan nem tudom, hogy mekkora töltési teljesítménytől indulnak az alap/olcsó C kábelek, de vannak különbségek.
Szerintem 20W-os töltésre szinte bármelyik C alkalmas (egy darabig).
Ha nagyobb teljesítménnyel szeretnél tölteni-adaptered megvan hozzá- akkor érdemes Power Delivery (20 V/3 A) C kábelt keresned. -
Amilo02
aktív tag
válasz
Rebelf #38552 üzenetére
Szia!
12.9 M1:
-8GB nekem elég. Attól függ, hogy mire akarod használni.
-Nekem van egy gyári [30W] os apple usb-c töltőm. Megmértem, fel is veszi a 30W-ot, tehát a gyárinál(20W) tud az többet is felvenni. De egyébként szépen tölti a húszassal is.
Kábel jó legyen. Én vettem egy 100W-os 10/20Gbps USB 3.2 GEN2 kábelt.
-Apple pencil 2 a legújabb jelenleg.
Én az Emagon vettem, 3év gari van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- iPad Air - 16 GB
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest