- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ricogsm
üzenetére
Szia!
Csak azt tudom, hogy iPad 8th ezeket az igényeket teljes tökéletességgel kielégíti, iPad Air3-at nem ismerem.Esetleg 1 hónap múlva érkezik az új iPad, azt még talán érdemes lehet megvárni, ha nem sürgős a vétel.
Valami minimálisan a korábbi modellek árán is nyomhat kedvezőbb irányba.Nekem is iPad 8th van és igazából jó ideje csak CoD-ozok rajta. Eredetileg nem arra vettem, de így ha most vennék, használt Air4-eket keresnék.
Amúgy jó a 8th CoD-ra is, csak az esetek kicsi százalékában játék alatt előjön pillanatokra a "lehetne kicsit erősebb is a vas" érzés.
De szeretni való egy gép nagyon. 🙂
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A9+ 11" Wi-Fi 64GB Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPad 10th Gen 64Gb, wi-fi + Cellular, ezüst színben
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- Apple iPad Pro 9,7 128GB használt, szép állapot 6 hónap garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 512GB NVMe SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest