Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zaskar
üzenetére
Ezekkel tisztában vagyok és természetesen be van kapcsolva, mindkét eszközön már hónapok óta.
Másképp egyébként log sem szerepelt volna, amit ki tudnék választani.
De ha most kipróbálod és nem működik, akkor máris egyértelműbb, hogy esetleg nem-e használhatatlanná vált időközben a módszer. -
zaskar
senior tag
válasz
fery02
üzenetére
Be volt kapcsolva nagyjából egy nappal a lekérdezés előtt az "iPad elemzésének megosztása" ? Kell neki ennyi idő, hogy összegyűjtse az adatokat. Én a múltkor kérdeztem le, és működött. Ha egyből lekérdezést indítasz ennek a bekapcsolása után, valószínű, hogy semmit nem fog mutatni.
-
válasz
fery02
üzenetére
Nektek működik ez a Battery Stats parancsos akksi állapot kiolvasás?
Délután adtam el iPad-et, a vevő kíváncsi lett volna, hogy ott előtte is mutassak akksi adatot a gépről valahogyan és csak üres mezőket hozott ki a folyamat.
Aztán hazaérve másik iPad-en is megnéztem mi a helyzet és ott is ugyanaz…

-
NF-
tag
-
atees
őstag
ipad 10-hez keresek billentyűzetes tokot. Gyereknek akarok, hogy kipróbálja milyen, szóval nem 40-50ezres kategóriát nézegetem. Létezik olcsóbban olyan ami használható is ?
-
NF-
tag
Üdv! Lightning csatlakozós gen 1 Apple pencilt tudok-e iPad 2022-höz csatlakoztatni USB-C adapter nélkül? Az elképzelés az lenne, hogy a Pencil-re menne a lightning adapter, abba lightning > USB-C kábel, ami menne az iPadbe.
-
h1mpi
félisten
Sziasztok, vettünk a gyereknek egy APPLE iPad 10,9" (10th gen) 256 GB WiFi-t és szeretne hozzá pencilt. Tudtok esetleg olyat ajánlani, ami kompatibilis vele, de nem olyan drága, mint a gyári? Köszönöm
-
atees
őstag
Apple pencilt hogy lehetne teljesen az ipadról törölni? Próbáltam hogy a lokátorból kitörlöm, meg a BT kapcsolatot megszűntetem. Az lett az eredménye, hogy nem látszik a lokátroban, de ha ott meg újra hozzá akarom adni, akkor meg azt írja már hozzá van adva

-
Bilux
veterán
válasz
bmakszim
üzenetére
Pont ez nem szeretnék paperlike-ot mert az rontja a kontrasztot vagy hogy fogalmazzam meg. Nem véletlenül írtam a samsung fóliát akkor úgy mondom, hogy a tv-d kijelzője macbook kijelzője meg hasonló ilyen kékes sötét árnyalatú nem rontja a képet nem csillog de a kontraszt tökéletes.
-
Ismét egy jó áras gép, az Euronics kínálatában (MM-ben is ugyanennyi, ha valakinek az közelebbi):
Apple iPad 9 Wifi 10,2" 64GB Tablet, Ezüst MK2L3HC/A (120k)
Kicsit vicces, hogy átváltva a 256GB-os tárhelyre, szinte megduplázódik az ár.
-
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Apple Pencil 1st gen.-hez létezik olyan iPad app, ami támogatja a magyar kézírásból gépelt szöveggé alakítást?
-
-
Peetey91
senior tag
válasz
Relax420
üzenetére
Igen. Nekem nem hátrány, sokáig bírja az akksi és gyorsan fel lehet tölteni, ha úgy van.
A másik opció a Logitech Combo Touch lett volna, de azt a kialakítása miatt ölben, vagy a kanapén fetrengve nem tudnám használni. Az ESR-rel kapcsolatban egy nehézség (már akinek az, én megszoktam hamar), nincs ISO kiosztás. -
Peetey91
senior tag
13-as Airhez vettem ESR Rebound keyboard caset. Nekem nagyon bejött, mágnesesen csatlakozik rá a tablet és simán le tudom venni, ha úgy használnám. Tok nélkül is rá lehet tenni, megfogja úgy is a mágnes!
Nagyon jó szívvel tudom ajánlani, plusz töredék áron van a gyárihoz képest! -
válasz
ChiliChili
üzenetére
Carecenter
-
ChiliChili
tag
válasz
ChiliChili
üzenetére
Feladtam, elfogytak az ötleteim, eszközeim. Ti hova vinnétek szervízbe egy iPad 7-et?
-
jozsi252
veterán
válasz
zaskar
üzenetére
Akkor máshogy kell megoldanom a vásárlást. Ha már kiadok érte több százezer forintot akkor legyen meg a 3 év garancia.
Az új iPad Pro 13"-os méretben minden szempontból jó választás lenne, kivéve az a fránya ár. Bár nekem Air is tökéletes lett volna, csak kapott volna nagyobb képfrissítést a kijelző. Az a baj hogy a sima 9. gen iPad-nél is zavaró néha az alacsony Hz. Nagyobb kijelzőn ugye még jobban előjön az alacsony Hz hátránya, úgyhogy akkor marad az hogy böngészek itthoni shopoknál hátra ráakadok egy jó árú 2022-es verzióra, vagy rászánom a pénzt egy 2024-es verzióra ami sokáig elég lesz minden szempontból.
Nem az egész EU-ban van a kötelező jótállási szabály hogy 250k felett 3 év gari van?atees
Én ESR billentyűzetes tokot néztem ki magamnak ha összejön a Pro valamikor. Nyilván a gyári jobb lenne de az árából kijön basszus simán egy 10. gen iPad ami durva számomra.. -
lanszelot
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem figyelt és az előfizetést választotta.
De nem egy évig volt neki, csak egy hónapig.
Szerintem valamit változtatott a Goodnotes , mert most már nem látom a havidíjat.
Mindegy, nem lényeg.
Lényeg, hogy működik az 5ös az új rendszerrel.
-
lanszelot
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
A kollégám "megvette" Decemberben a Goodnotes 6 ot, és Január végén már nem tudta használni.
Innen tudom, hogy van havi díj.
Illetve azt is, hogy az 5-öst meg lehet venni kiskapuval.
És az csak £9 a teljes ár, ott meg nincs előfizu. -
chizuru
csendes tag
Sziasztok!
Cellular iPad modellem van, valamiért csak úgy működik a cellular hálózat, ha felteszek egy, azt hiszem disable IPv6 profilt. Sajnos béna voltam, és restore előtt nem néztem meg, mi a pontos neve, így most természetesen nem is működik a cellular hálózat. Long shot, de valaki esetleg tudja a profil pontos nevet vagy el tudja küldeni nekem?
Egyáltalán mitől lehet ez, hogy másképp nem működik? A SIM egyébként e-SIM, Yetteles, az iPad Appletol vásárolt. -
-
zaskar
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Igen, a múltkor vettem külföldről egy Pro-t, de el is könyveltem magamban, hogy csak 1 év Apple gari lesz. A bolt ugyan 2 évvel árulta, de gondolom a második évben már macerásabb lenne itthonról intézni.
-
zaskar
senior tag
válasz
jozsi252
üzenetére
2022-es, 12,9-es bontatlan Pro-t legolcsóbban Hardveraprón találsz, de azokra csak 1 év gari van. Persze kérdés, hogy sima wifis legyen, vagy cellular, mekkora tárhely legyen, stb. De úgy látom, hogy nagyon nem tudsz már válogatni, a hivatalos viszonteladók készletei ezekből a modellekből már többnyire kiürültek. Tudok ugyan megbízható külföldi boltot, de ott se találtam valami jó áron.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Nem tudok dönteni hogy milyen iPadet vegyek. Most 9.generációsat használok de le szeretném cserélni egy 13"-osra. Arra vártam hogy az új Air 120Hz-es kijelzőt kap de nem jött össze. Bár nem értem hogy miért nem mert ebben az árkategóriában alapnak kellene hogy legyen. Jó mindegy..
13"-os 2024-es Pro hibátlan lenne minden szempontból kivéve az hogy 600k. Most próbálok valamelyik szolgáltatónál keresni 2022-es 12.9"-os méretű Pro-t de nem sok sikerrel.
Használtat nem akarok semmiképp venni. Van olyan EU-s oldal ahonnan érdemes lehet venni mert jó áron van a 2022-es iPad Pro 12.9"-os méretben? Vagy pedig próbáljak itthon keresni a boltokba leárazva?
-
.LnB
titán
válasz
Rage47
üzenetére
Megvan. Azt hittem, hogy az ESR egy típus rövidítése, ezért kerestem az iStyle-on. De ahogy látom, ahhoz a típushoz amit kinéztem: [link] itthon nem nagyon kapni ilyen tokot. Vagyis én nem találok.
De a hivatalos honlap elvileg szállít ide egy bizonyos összeg felett, szóval szerintem majd onnan rendelek. Ez a mágneses akkor jó típus? [link] -
HdRew
őstag
válasz
lanszelot
üzenetére
Zsenik. Tehát megveszed a teljes appot, ahol megígérik, hogy rendszeresen lesz rá update és azt meg is kapod. Majd amikor hirtelen az egész világ átáll a subscription-based alapú szolgáltatásokra, gyorsan kiadnak egy "új" verziót ahol pedig már nem kapod meg a legújabb feature-öket akkor sem, ha az előző verziót már megvetted. Szomorú, hogy ez az Apple-nél nem veri ki a biztosítékot, de hát mondjuk mi mást is várna az ember. (Én 2020-ban vásároltam meg.)
-
lanszelot
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
A cross platform csakis előfizetéssel érvényes.
Az 1 éves is előfizetés. -
lanszelot
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Először is köszönöm szépen

Én 2023 márciusban vettem meg £9 nem akciósan. Annyi volt az eredeti ára. Ahhoz képest az új ami szinte semmit se ad több mint 3szorosa. Az szerintem rengeteg.
Még ha 30-20% ami £24 az is több mint 2szerese.Mindössze annyi az újítás hogy cross platform lett előfizetéssel.
Ami kicsit se érdekel.
Trükközéssel még mindig meg lehet venni az 5-öst legálisan.
Nem csalás, hanem trükközés. -
.LnB
titán
Sziasztok!
Nem vagyok nagy Apple user. Viszont gondolkodom, hogy a gyerkőcnek veszek egy iPad-et. És látom, hogy közvetlenül az Apple.hu-ról is tudok rendelni. Van különbség, hogy onnan, vagy mondjuk az iStyle-ról rendelném e meg?És a SwitchEasy – Origami Nude tokról mik a vélemények? Vagy inkább a gyári tok ajánlott?
-
atees
őstag
válasz
ChiliChili
üzenetére
Esr-t nézd meg, nekem 2024 prohoz az van, célnak megfelelő
-
Tudtok már valami ipad mini 2024 kompatibilis cerkát? Még egyszer az apple pencilt nem vagyok hajlandó megvenni, miután a pencil 2 amit a 11 pro-hoz vettem, már nem kompatibilis az új minivel.
-
ChiliChili
tag
iPad Air 13" és iPad Pro 13"-ra keresek megbízható tokokat. Van tapasztalata valakinek? Az aprón még elég gyenge a kínálat, a gyártó sajátjai meg nem igazán győznek meg, leginkább az áraik miatt. Az amazonon találtam néhányat, ami akár még jó is lehet, de jobb lenne felhasználói tapasztalat alapján választani.
Az iPad 7-es továbbra sem ébred fel, valószínűleg kimúlt az akkuja.
-
szabonagyur
félisten
válasz
lanszelot
üzenetére
30 EUR nem is sok érte, nekem több rémlett, de érthető hogy nem akarod ha megvan az előző.
Amúgy a Goodnote oldala írja is, hogy nem lesz belőle gond.
If you paid for GoodNotes 5 before August 9, 2023:
You can continue to use the paid GoodNotes 5 experience and your notes are safeYou can upgrade to Goodnotes 6 and switch back to GoodNotes 5 anytime.If you then choose to pay for the yearly plan or the one-time purchase, you will get a discount
If you have more than 3 notebooks in GoodNotes 5, and you choose the free plan in Goodnotes 6, you won’t be able to edit or add more than 3 notebooks. You will still be able to view them.
We will still be pushing maintenance bug fixes and performance improvements to GoodNotes 5. So, while the newest features will go to Goodnotes 6, paying GoodNotes 5 users who don’t upgrade can rest assured you’ll continue to have the delightful experience you’re used to.Ja és van kedvezmény is ha van 5-s verziód:
For One-Time Purchase
33.3% off for those who bought GoodNotes 5 from July 1 to Aug 8, 2023
26.6% off for those who bought GoodNotes 5 from Jan 1 to June 30, 2023
20% off for those who bought GoodNotes 5 anytime before 2023 -
lanszelot
addikt
válasz
SharpSA
üzenetére
Először is nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Igen a Goodnotes 6 -ra frissítés újra vásárlással lehetséges csak.
Ami nagy lehúzás lett.
Havi díjas, vagy egyszeri £30 . Szerintem az rengeteg érte.
[link]
Pláne, hogy nincs kedvezmény, ha az előző meg volt.
Pozitív változások pedig szinte semmi. -
SharpSA
veterán
válasz
lanszelot
üzenetére
Mindkét app működik a 18.1-gyel is és akkor valószínűleg a 17-essel is. A 18.1-es rendszer nálam rendben működik, a korábbiakkal sem volt problémám.
A Goodnotes tegnap frissült 6.5.10-re, bár neked 5.9 van, ezt nem tudom kipróbálni, de szerintem az is működik (a 6-ost újra meg kellene venni?). A Procreate 1 hete frissült 5.3.13-ra, nálam működik, szerintem az 5.3.7 is működik. -
HdRew
őstag
válasz
lanszelot
üzenetére
Én attól függetlenül, hogy frissítettem goodnotes 6-ra, nem kell subscriptiont fizetnem. Előtte az 5-öt ugyanúgy egyszeri paymenttel megvettem. (Mondjuk ez mekkora lehúzás akar lenni.)
Ugyanez a notabilityvel, bal alsó sarokban mindig felugrik, hogy most a subscriptiont csak ennyiért megvehetem, de csak x-elem és kész.
(Mondjuk mások lehet nem ennyire szerencsések.)
-
szabonagyur
félisten
válasz
lanszelot
üzenetére
Amit mindenképp vegyél figyelembe, hogy vissza menni a 16-ra már nem tudsz majd mindegy melyikre frissítesz, ha a 18-ra frissítesz ott pedig a 17-re sem tudsz majd.
Ha a Goodnotes 5-t megnyitod Appstore-n belül frissíteni akarja a 6-ra amúgy?
Ha nem akkor esélyesen maradna a iPad frissítés után is, kérdés a kompatibilitás.Sajna utóbbiról nincs infó nagyon sehol, hogy van e gond a magasabb iPadOS esetén.
-
Parson
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nem rettegésben kell élni, de hülyeségeket se kell mondani/írni. A döntés persze a tied, h melyiket használod.

-
Parson
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Senki nem jósol semmit. TÉNY, hogy minden föverzió után megannyi alverzió jön ki sorra, jellemzöen nem új funkciókkal, hanem felfedezett bugok / hibák javitásával. Ergo az, hogy számodra semmi baj nem jött elő, az nulla értékű tapasztalat tudván azt, hogy megannyi frissités jön még és az utsó a legmegbízhatóbb / -stabilabb. Ettől függetlenül köszi neked is a nyílt bétateszterkedést, hiszen minden joggal azt teszel fel, amit szeretnél és tudsz, és király h eddig nem futottál bele azokba, amiket majd ezután még javítani fognak.
-
lanszelot
addikt
válasz
Relax420
üzenetére
Kérlek olvassátok már el mit írtam.
Nem érdekel a frissítés.
A vásárolt programok érdekelnek, hogy 17 vagy 18 al működnek vagy egyikkel se, és maradjak 16 nál?A progik működnek a jelenlegi os-el, de így nem tudok mást telepíteni. Viszont ha nem működik az újabbal akkor nem érdekel az amit nem tudok telepíteni.
Goodnotes 5 az utolsó ami jó. Tehát elbukom a szoftvert és nem lehet az újat megvenni. Azaz nem lesz.
Tutira kell hogy lehet e frissíteni.
Mert vissza lépni nem lehet 16-ra ha egyszer tovább léptem. -
Drenadar
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
én se vettem észre semmi bajt a 18-al az ipad mini 6on...
sztem a kolléga csak az eddigi tapasztalat alapján mondja, mert ritkán volt szuper az első fő verzió, sokan mindig megvárják az első pár javítását... sztem ennyi. -
Pano
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ótejóég.
Oké.Érezd úgy, hogy teljes mértékben igazad van. Tőlem aztán ne függjön a te pillanatnyi boldogságod. Örülök, hogy segíthettem fenségesnek érezni magad.
-
lanszelot
addikt
válasz
csabiks
üzenetére
Először is köszönöm szépen a választ mindenkinek.
Az rendben van, de ha a szoftver nem támogatja az új op rendszert akkor hiába van akárhol.
Goodnotes 5 már régi, de nekem teljesen megfelel .
Semmi szükségem a 6-ra, pláne, hogy az havi díjas.
Viszont sehol sincs, hogy a goodnotes 5 támogatja e az új ipad os 18 -t, vagy az új 17 -t -
Pano
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Az is, hogy azért mert neked nincs problémád vele, akkor rendben van.

-
Pano
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
18-cal még nem volt, de nekem a 18.1-el teljesítménygondjaim vannak. iPhone 16-on is (apple fórumon is megy a jajgatás miatta).
-
lanszelot
addikt
Hello
Van egy iPad Air 4th gen ipad -em.
Par program jelezte, hogy ipad os 17 kell neki vagy felette.
16.2 van rajta.
Nem érdekel semmilyen új dolog.
Azért akarom frissíteni mert kell.
De azt mutatja hogy frissíthetem 17-re vagy 18-ra.
No de melyiket válasszam?
Azért gondolkodom, hogy nehogy ne tudjam az új ipad os miatt használni a meglévő programjaim.
Pl újra meg kell venni, mert nem kompatibilis.
Good notes 5.9 , Procreate 5.3.7
Ezeket nem szeretném újra megvenni.
Frissítsem, vagy ne?
Ha igen melyikre? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- BestBuy topik
- Linux kezdőknek
- Motoros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Air 13" M3 128GB Karcmentes Purple/2028.05.13.Gar./Akku 100%/p4641
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a combo touch-ot is lehet ölben használni, annyiban “rosszabb” a gyárinál, hogy alapjáraton nem magyar kiosztású (az állítgatással orvosolható)+ menőn néz ki ahogy “lebeg” a mágnesen… de ennyi a különbség