Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
zaskar
üzenetére
Akkor máshogy kell megoldanom a vásárlást. Ha már kiadok érte több százezer forintot akkor legyen meg a 3 év garancia.
Az új iPad Pro 13"-os méretben minden szempontból jó választás lenne, kivéve az a fránya ár. Bár nekem Air is tökéletes lett volna, csak kapott volna nagyobb képfrissítést a kijelző. Az a baj hogy a sima 9. gen iPad-nél is zavaró néha az alacsony Hz. Nagyobb kijelzőn ugye még jobban előjön az alacsony Hz hátránya, úgyhogy akkor marad az hogy böngészek itthoni shopoknál hátra ráakadok egy jó árú 2022-es verzióra, vagy rászánom a pénzt egy 2024-es verzióra ami sokáig elég lesz minden szempontból.
Nem az egész EU-ban van a kötelező jótállási szabály hogy 250k felett 3 év gari van?atees
Én ESR billentyűzetes tokot néztem ki magamnak ha összejön a Pro valamikor. Nyilván a gyári jobb lenne de az árából kijön basszus simán egy 10. gen iPad ami durva számomra..
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest