- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisz94
csendes tag
Végül rapoo 9900m-re esett a választásom, ezeket a sorokat már arról írom . Nagyon szuper, bár a gesztusokat vagy nem tudja, vagy én bénázom
de vettem mellé egy type-c usb hubot is (nem hagyhattam ki, olyan áron volt), így már nekem teljesen kiváltja az eladott asztali pc-t a monitorommal együtt.
(videó vágás, tartalom fogyasztás, meg sok egyéb). Nagyon örülök neki, új értelmet nyert nekem így a tablet.
Bocsi az ömlengésért.

-
kisz94
csendes tag
Sziasztok!
milyen third party bluetooth-s bille+egeret ajanlotok m1 ipad prohoz ? Rapoo és tarsai jol mukodhetnek vele ? Vagy inkabb type c hub? Azokbol melyekkel mukodik jol ? Verbatim, ugreen?
-
kisz94
csendes tag
Sziasztok!
Beszereztem egy 12.9-es M1-es ipad prot. Vágásra meg ilyenekre használom, de játékra is szeretném. Ps5 kontrollert is beszereztem Google Stadia/Xbox Game passt lehet rajta úgy játszani, hogy billentyűzet és egérrel, bluethooth-val csatlakoztatva ?
Nem magic keyboardra gondolok, mert allvanyom az van, kulon az így nem kell. -
kisz94
csendes tag
Sziasztok!
Beszereztem egy 12.9-es M1-es ipad prot. Vágásra meg ilyenekre használom, de játékra is szeretném. Ps5 kontrollert is beszereztem Google Stadia/Xbox Game passt lehet rajta úgy játszani, hogy billentyűzet és egérrel, bluethooth-val csatlakoztatva ?
Nem magic keyboardra gondolok, mert allvanyom az van, kulon az így nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Bundle topik
- EA Sports WRC '23
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- VirtualBox
- BMW topik
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de vettem mellé egy type-c usb hubot is (nem hagyhattam ki, olyan áron volt), így már nekem teljesen kiváltja az eladott asztali pc-t a monitorommal együtt.

Legalábbis én megvártam, míg letellik .