Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisz94
csendes tag
Végül rapoo 9900m-re esett a választásom, ezeket a sorokat már arról írom . Nagyon szuper, bár a gesztusokat vagy nem tudja, vagy én bénázom
de vettem mellé egy type-c usb hubot is (nem hagyhattam ki, olyan áron volt), így már nekem teljesen kiváltja az eladott asztali pc-t a monitorommal együtt.
(videó vágás, tartalom fogyasztás, meg sok egyéb). Nagyon örülök neki, új értelmet nyert nekem így a tablet.
Bocsi az ömlengésért.

-
kisz94
csendes tag
Sziasztok!
milyen third party bluetooth-s bille+egeret ajanlotok m1 ipad prohoz ? Rapoo és tarsai jol mukodhetnek vele ? Vagy inkabb type c hub? Azokbol melyekkel mukodik jol ? Verbatim, ugreen?
-
kisz94
csendes tag
Sziasztok!
Beszereztem egy 12.9-es M1-es ipad prot. Vágásra meg ilyenekre használom, de játékra is szeretném. Ps5 kontrollert is beszereztem Google Stadia/Xbox Game passt lehet rajta úgy játszani, hogy billentyűzet és egérrel, bluethooth-val csatlakoztatva ?
Nem magic keyboardra gondolok, mert allvanyom az van, kulon az így nem kell. -
kisz94
csendes tag
Sziasztok!
Beszereztem egy 12.9-es M1-es ipad prot. Vágásra meg ilyenekre használom, de játékra is szeretném. Ps5 kontrollert is beszereztem Google Stadia/Xbox Game passt lehet rajta úgy játszani, hogy billentyűzet és egérrel, bluethooth-val csatlakoztatva ?
Nem magic keyboardra gondolok, mert allvanyom az van, kulon az így nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Venue 10 Pro tablet (10,1FHD+/IntelQuad/4GB/128SSD)
- SAMSUNG GALAXY TAB S10 ULTRA 12/512GB WIFI OLCSOBB MOONSTONE GRAY
- A legnagyobb FÉLÁRON!!! Samsung S9 ultra 14.6"-os tablet! AkciÓÓÓ
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Boox Go 7 B&W Fehér, új állapot, gyári mágneses tokkal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de vettem mellé egy type-c usb hubot is (nem hagyhattam ki, olyan áron volt), így már nekem teljesen kiváltja az eladott asztali pc-t a monitorommal együtt.

Legalábbis én megvártam, míg letellik .