Hirdetés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisz94
csendes tag
Végül rapoo 9900m-re esett a választásom, ezeket a sorokat már arról írom . Nagyon szuper, bár a gesztusokat vagy nem tudja, vagy én bénázom
de vettem mellé egy type-c usb hubot is (nem hagyhattam ki, olyan áron volt), így már nekem teljesen kiváltja az eladott asztali pc-t a monitorommal együtt.
(videó vágás, tartalom fogyasztás, meg sok egyéb). Nagyon örülök neki, új értelmet nyert nekem így a tablet.
Bocsi az ömlengésért.

-
kisz94
csendes tag
Sziasztok!
milyen third party bluetooth-s bille+egeret ajanlotok m1 ipad prohoz ? Rapoo és tarsai jol mukodhetnek vele ? Vagy inkabb type c hub? Azokbol melyekkel mukodik jol ? Verbatim, ugreen?
-
kisz94
csendes tag
Sziasztok!
Beszereztem egy 12.9-es M1-es ipad prot. Vágásra meg ilyenekre használom, de játékra is szeretném. Ps5 kontrollert is beszereztem Google Stadia/Xbox Game passt lehet rajta úgy játszani, hogy billentyűzet és egérrel, bluethooth-val csatlakoztatva ?
Nem magic keyboardra gondolok, mert allvanyom az van, kulon az így nem kell. -
kisz94
csendes tag
Sziasztok!
Beszereztem egy 12.9-es M1-es ipad prot. Vágásra meg ilyenekre használom, de játékra is szeretném. Ps5 kontrollert is beszereztem Google Stadia/Xbox Game passt lehet rajta úgy játszani, hogy billentyűzet és egérrel, bluethooth-val csatlakoztatva ?
Nem magic keyboardra gondolok, mert allvanyom az van, kulon az így nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- Apple iPad 10, Blue, 64Gb, Wifi, karcmentes,új állapotú, 10.9'' Retina+Pencil
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Dell XPS 15 9500 - 15,6" hibás kijelző, i7 10750H, 8GB RAM, Nvidia GTX 1650 Ti 4GB VGA
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de vettem mellé egy type-c usb hubot is (nem hagyhattam ki, olyan áron volt), így már nekem teljesen kiváltja az eladott asztali pc-t a monitorommal együtt.

Legalábbis én megvártam, míg letellik .