Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• milkabrams
    őstag

Sziasztok!

Tobb kerdesem is lenne. Ezek az ipadek mennyire elromlosak? 2018as 11” prot neztem ki, nyilvan gari egyikre sincs. Kell tartani toluk? Vagy akkor inkabb uj ipad air 4? De akkor meg mar varjam meg a jovoheti apple bejelenteseket hatha olcsobbak lesznek a “regi” modellek?
    Kicsit vergodok ezzel. :DDD
    Illetve uj mini varhato?
    z.
    :R

Az elromlás nem hiszem, hogy gyakori, de a 2020-as Air-em hajlik kis nyomásra is, a kijelzőn látom, hogy "besüpped" határozottabb érintésre, nem mindenhol egyformán áll ki a kijelzőn széle a keretből, betettem tokba de mikor ki akarom venni és látom, hogy görbül tőle, inkább hagyom. Ezt kiegészíteném azzal, hogy a 18-as pro nem hajlik, hanem törik.
    Ezek miatt nem ajánlom a használt újféle házba csomagolt iPad vásárlását, persze, ha elfogadod ezeket az igen komoly struktúrális és összeszerelési problémákat, egy gyors tabletet kapsz, amin nem szabad spórolni a minőségi tokon.
    Elméletileg a 2021-es pro már jobb ezen a téren. Minden esetre az előző Teclast tabletem sokkal jobban össze volt rakva, sőt az összes tabletem jobban össze volt rakva már 7 éve is.

Új hozzászólás Aktív témák