Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SidCorky
üzenetére
Remélhetőleg a programok elkezdik támogatni, Procreate például már tudja hogy a teljes képet mutatja a külsőn mindig. LumaFusion pedig a videót rakja oda a timeline-t meg a többit az ipadre.
A lehetőség adott már most, de persze ez nem igazi több monitoros támogatás. Valószínű nem is lesz egy darabig mert az ugye csak egérrel működne, az pedig csak egy kisegítő lehetőség. -
SidCorky
őstag
Sajnos ez ilyen, sőt, az új (X vagy újabb) iPhone-oknál most már felül és alul van csík.
Ha filmet, youtube videót, böngészőből megnyitott videót dobsz át akkor érzékeli, hogy valami videót akarsz megetetni vele és jól lövi be a képarányt, iPaden és iPhoneon csak a vezérlők látszanak, de sajna minden más esetben az iPad natív képarányát látod TV-n.Szerk.: a fotók is a kivételek közé tartoznak.
-
LaciGSM
aktív tag
Sziasztok! Segítsetek nekem:
Szereztem egy iPad 2-est ! 16GB Wifi+cellular!
Az a gondom hogy bekapcsolásnál kidobja hogy csatlakoztassam iTunesra! Mást nem hajlandó! DFU módban van, iTunes felismeri, de hiába nyomok akár a frissítésre, akár a visszaállításra, elindul a folyamat, és az apple logó alatti sáv kb a felénél megáll, és onnan sehova! majd pár perc múlva kiírja az iTunes hogy ismeretlen hiba!
Valaki találkozott már ilyennel? ötlet? köszönöm szépen! -
reggi
aktív tag
Kijelzőre érdemes fóliát rakni?
-
pethYeti
addikt
Az miért lehet, hogy egy ideig megjelentek ipaden is az sms-ek, de kb 4 hónapja csaj macbookora megy át ha jön egy üzenet. iPhoneon be van állítva hogy mindkét eszközre továbbítása.
-
reggi
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy Apple tvre tukrozom a tabot két fekete csík marad a szélén gondolom ez a keperany miatt van. Ez ilyen vagy lehet valamit trükközni hogy full kép legyen? AirPlay a filmeket rendesen küldi át . Köszi
-
qqzs
őstag
Hogy tudom kikapcsolni a piros pontozott vonal alahuzast iras kozben? mert ahogy google keresesben talaltam kb 10 felet probaltam ugy nem. a settingsben check spelling ki van kapcsolva.
A masik kerdesem hogy regebben volt a nagyitos pozicionalas szovegben ami most nem mukodik. Ha probalok pozicionalni kijeloli a szot. Lehet a ketto osszefug?
-
Jst
csendes tag
válasz
Blue@X
üzenetére
Szia! Lenne egy kérdésem szintén ezzel a problémával küzdök.
Be tudtad mutatni a helyszínen ezt az érintési hibát? Mert nálam random szokott jelentkezni, most pl 3 hete nem csinálja. Viszont van egy csomó képernyő videóm róla.
Nem szeretném kiadni a kezeim közül feleslegesen. -
zaskar
senior tag
Az tényleg jó áron volt. Én is újra a 2017-es Pro mellett döntöttem vagy két hete, mert nekem bejött ez a készülék. Volt egy 2 éves, 64 gigás példányom, sikerült tűrhető áron eladni. Ugyanezt vettem helyette, csak egy vadonatúj 256 gigás verziót. Szerencsére nekem is sikerült kedvező áron hozzájutnom😊
-
Dr. X
aktív tag
Valahogy hozzá lehet rendelni egy feliratot egy sorozatepizódhoz ios13nál? Tudom, hogy vlcben ott a kis feliratikon, de az csak akkor működik, ha van a videóban feliratsáv. Ha külön fájlban van akkor lehet valahogy?
-
reggi
aktív tag
Sziasztok ! Tegnap kertem tanácsot , hogy air 3 vagy 2017 pro. Bementem a győri média marktba és 139 ezerért elhoztam a pro-t. Szerintem rohadt jó áron volt és mivel itt mindenki ezt ajánlotta inkább ezért ezt vettem. Köszi a segítséget. !
-
sasa134
addikt
sziasztok, jön a BF, meg a BF week, meg minden hasonló, szeretnék venni egy iPad-et...ha találok vmi jobb dealt. Első almás termék lesz a családban (iPod-okat leszámítva), kizárólag tartalom fogyasztásra kéne: videók , mesefilmek nézése, Youtube/FB/Netflix, családi nyaralásokra jönne mindig, meg kocsiban a gyereknek ha unatkozik. Semmi komoly.
A dilemma a következő:
iPad 2019 Wifi 128Gb - 450Eur (jelenleg) a cyberport.de-n
iPad mini 2019 Wifi 64Gb - 430Eur (jelenleg) a cyberport.de-nés akkor még ott van (ár)lőtávolban az Air 10,5 2019 64Gb - 515Eur
Ki mit venne? Az Air tetszik a legjobban, de a gyereknek talán nagy lenne, a Mini meg kicsi, illetve a 128-as sima a tárhely miatt jobbnak hangzik, de abban meg csak 2Gb Ram van. (árak remélem BF-kor picit még mérséklődnek)
Lehet kéne vadászni egy olcsó 9,7-es 2018-as 128Gb-os ipadet ? -
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Senki nem említi a kamerát, pedig a pro-val sokkal jobb képeket lehet lőni!
Szerintem meggyőztem!
Viccet félretéve, én is a pro-ra szavazok.
1. Promotion kijelző, nagyon smooth érzés scrollozni vele
2. 4 hangszóró, tudom-tudom, fülesnél mindegy, de ha egy videó megtekintésére adnám a fejed füles nélkül, ég és föld a különbség, és nem azért mert 2 helyett 4 hangszóró van, hanem mert azok a kijelző mindkét szélén helyet kaptak, így sztereó hangzást kapsz.
3. Több ram, az több ram. IOS frissítést leginkább azért nem kap meg egy régi eszköz, mert kevés a ram, a 4 giga viszont a mai napig csúcs, egyetlen egy iPad-ben van több, de az sem számít, mert csak a tárhely kezelés miatt. Furán hangzik, de ez alapján még simán benne lehet 4-5 év frissítés. Persze ezt nem tudhatjuk biztosan és lehet már 3 év múlva befejezik.
4. A12 proci kicsit erősebb, de GPU-ban már nem annyira, ott ha jól tudom a Pro erősebb.
5. Kamera
-
-
reggi
aktív tag
Hát én nem írtam ilyet, hogy kevésnek találtam a teljesítményt mivel én nem is nyomkodtam még a pro-t. Mérlegre próbáltam tennie a két készüléket ennyi, azok alapján amit olvastam és azért jöttem ide a topikba, hogy a használók véleményét is kikerjem.
Amit eddig látok:
Procival kicsit Air plusszos
Ram pro plusszos
Kijelzoben 120 Hz pro plusszos
Hardver kiadásban Air plusszos ,pro régebbi
4 hangszóró számomra mindegy nem vagyok boldogabb ha 4 mini kis hangszóró üvölt a tabletbol fulessel használom.
Egyenlőre úgy tűnik számomra majdnem mindegy melyiket veszem. -
kátú
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Én Windows on használtam. és azt kell mondanom, hogy eléggé jó. De egy kicsi lagg azért van. Ami nálam annyit tesz, hogy "statikus téma" esetén teljesen jó (Messenger pl) de videót nem tennék rá, és mondjuk fotó szerkesztés közben se
-
reggi
aktív tag
válasz
*Mukeey*
üzenetére
Ok köszi jól hangzik , 4gb ram számít, 4 hangszóró nem játszik, A10x kicsit gyengébbnek láttam mint A12, sajna a kijelző 120 hz-et nem tudom belőni mi fán terem sajna nem láttam élőben még. 2017 meg nem most volt. Így számomra ez most nem annyira nem is kérdés hogy pro szitu, hanem kicsit billeg nálam a mérleg nyelve...
Rosszul látom? -
Süvi
őstag
válasz
gaben88
üzenetére
Igen, támogat, van róla nagyon sok videó a neten, hogy ki mivel próbálta már.
Nekem is van személyes tapasztalat. -
gaben88
őstag
Sziasztok,
Van nekem egy iPad Pro 10.5-öm 13.1.3-as OS-el, most fogom pont frissíteni... Viszont két kérdésem lenne:
- Bluetooth egeret támogat az iPad? Ha igen, milyet? Kényelmesebb lenne úgy sok esetben, mint tapicskolni...
- Miért kéri minden nap első használatkor az iPad az Apple ID jelszavam képernyő feloldás után?THX!
-
reggi
aktív tag
Sziasztok! iPad vásárlás előtt állok, olvasgattam a fórumot látom többen írják hogy inkább 2017 pro mint air 3. Miért jobb vétel ? Amiket olvasgattam eléggé össze vethető a kettő , kijelző , teljesítmény téren is. Segítsetek dönteni...
-
Elektrosokk
veterán
használja valaki a duet display-t Catalina-val ? mennyire működik jól, gyorsan és stabilan ?
-
Blue@X
senior tag
iStyle-ban cserélték, teljesen segítőkészek voltak. Felírták a hibát, két hét múlva kaptam az újat (náluk vásároltam anno). Engem már őrületbe kergetet hogy gépelésnél is néha nem vett betűket. Az érdekes az volt hogy amikor nem reagált akkor egyből próbáltam pencillel érinteni, azzal nem volt gondja.
-
Én meg most jutottam oda, hogy végre lecseréltettem mert volt egy szösz a kijelzőben. Gyorsan mielőtt lejár az 1 év garanciám.
(külföldi) -
HIJ
őstag
válasz
Blue@X
üzenetére
Igen, nekem is ilyen gondjaim voltak, de most ez mintha megszűnt volna. Most viszont bejöttek ezek fantom érintések. Van hogy filmet nézek ügy hogy az asztalon van a tablet és egyszercsak megjelenik a mediaplayer státuszablaka, tehát mintha megérintettem volna a kijelzőt...
Hova vitted gariba és hogy kezelték?
-
szecska24
tag
Safari alatt ha megnyitom az apple oldalan az uj 16os mbp leirasat es gorgetek, akkor fixen lehal egy ponton az iPad... legujabb fw ipad air 3
-
kátú
őstag
válasz
sharp4
üzenetére
[link] Tessék, nekem ilyen van, csak a fekete verzió. De tekintettem, hogy te is kéket mutattál, azt linkelem én is. Aktív a fedél, ha rácsukod lezár ha kinyitod felvillan, ahogy kell. Az ára barátságos szerintem nagyon. És amit abszolút pozitívumként tudok felhozni, hogy ebben a tokban gyakorlatilag lehetetlen letakarni a hangszórót.
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
Ezt a tokot el lehet érni máshol is?
[link] -
Scholes9
nagyúr
Lehet Mini 5 lesz
Pláne, hogy van pár darab üveg fóliám ami jó rá 
-
Scholes9
nagyúr
De nézem a 10.5-ös iPad Airt is, jóval olcsóbb, mint a 11-es Pro és teljesen átlagos felhasználásra gondolom az előbbi is bőven megteszi. Bár nem tudom mennyire lenne nehéz átszokni a Mini 4-ről. Szeretem a méretét, de jó lenne abban is előrelépni. Meg nem tudom mennyire kényelmes az Airt kézben használni
A Mini 4 ugye elég könnyű a maga 300 grammjával. -
Süvi
őstag
Vásároltam egy Lenovo Yoga egeret az Ipadhoz, egyenlőre tetszik.
Nagyon könnyen mozog, és mivel összehajtható pont elfér a táskában, amiben hordozom az Ipad-ot.
Mivel van hozzá már billentyű is, tesztelem, hogy milyen esetekben vált ki nálam egy laptopot (Ha már nyaralásra nem kell vinnem magammal, akkor már megérte). -
Scholes9
nagyúr
Jól látom, hogy a Mini 4 és az 5 mérete ugyanaz? Tehát mindkettőre jó ugyanaz a tok!?
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Ha emlékeztek még nekem volt az a kijelzőhiba ami úgy látszik Sokatokat érintett, miszerint nem vette néha be az érintést. Most úgy tűnik hogy ez megszűnt, de megjelent egy másik amiről a neten úgy tesznek említést mint ghost touching. Nálatok is megjelent ez? Ez annyit tesz, hogy ha pl nézek egy YouTube videót, akkor egyszer csak ellép a videóról egy másikra, vagy éppen bejelöli megnézendő videókként és hasonlók...
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Teljesen átlagos használat során mennyivel gyorsabb egy 11-es iPad Pro, mint egy Mini 4? Kezdem kicsit lassúnak érezni. 11-es Prora szeretnék váltani, ha úgy van.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Én arról váltottam, kényelmi funkció miatt . Nem akartam plusz tápot használni egy külső eszköz racsatlakoztatasa végett. Csak így cserélni kellett a ceruzát és a tokot is. Nekem ez így plusz 90 ezer Ft-ot jelentett amit szerintem nem ért meg, de ugyanúgy szeretem használni továbbra is
. Cserébe 3-4 évig biztosan elfutkoraszik a ketyere.szerintem a régebbi home gombos dizájn szebb mint ez a teljes keretes.
-
Ringman
félisten
válasz
DaveNo1
üzenetére
zagg rugged messengert nézd meg, ha kell tok (tolltartóval)+lecsatolható billentyűzet.
-
Csabee.
nagyúr
Valaki váltott ipad pro 10,5-ről 11-re? Vélemények tapasztalatok? Megérte?!

-
kátú
őstag
Valaki tud valamilyen megoldást, hogyan kéne megetessem az iPaddal, hogy mikor az Affinity Designer megvan nyitva, akkor a billentyűzet legyen alapértelmezetten lebegő, és mikor zárom az appot, vagy háttérbe küldöm, akkor pedig álljon vissza a bill? Vagy erre nincs opció?
-
Süvi
őstag
válasz
DaveNo1
üzenetére
Van olyan hátlaptok, amit együtt lehet használni a billentyűzettel, sőt le is lehet csatolni a billentyűzetet, amikor pl. otthon vagy és nem kell a cover rész.
(Én egy 10,5-est vennék, a különbséget félretenném a következő készülékre és Pro-t csak egy kicsit később vennék (következő generáció váltásakor) vagy amikor már lesz Touchpados billentyűzet.
-
Lazika
senior tag
Hali! tudom kicsit hülye kérdés, de ha veszek egy lightning to hdmi adaptert, és rádugom a tvre azzal tudok nézni tvn apple tv+-os műsorokat ugye? Az egyik oldalon azt írták, hogy nem jó netflixre stb...amit nem értem miért ne lenne jó. Tudok ajánlani esetleg ilyen adaptert ami nem 18K? Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 3 év gyári garancia + Ajándék Galaxy Buds 3 + gyári tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha filmet, youtube videót, böngészőből megnyitott videót dobsz át akkor érzékeli, hogy valami videót akarsz megetetni vele és jól lövi be a képarányt, iPaden és iPhoneon csak a vezérlők látszanak, de sajna minden más esetben az iPad natív képarányát látod TV-n.
Egy egészen más érzés lesz használni

valamit valamiért

. Cserébe 3-4 évig biztosan elfutkoraszik a ketyere.