- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
-
26400 - 26301
50654 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
Sziasztok,
Egy új iPad vásárlásán töröm a fejem.
Ami szóba jöhet: iPad Pro 10.5, iPad Pro 11
Napi használatban szeretném használni hírek olvasására, multimédiás tartalmak fogyasztására, rajzolgatásra - nyilván emiatt felmerül a pencil 1 és 2 közti különbség is -, képek szerkesztésére + utazgatásokra is vinném magammal.Az iPad Pro 10.5 mellett ami erős érv, hogy nagyon jó árban van, hátránya, hogy már 2 éves modell, szóval úgy érzem egyre több + dologtól fog elesni a közeljövőben.
Az iPad Pro 11 ugye mindenben jobb, kivéve az ár-érték arányt. Amitől tartok, hogy elég sok helyen olvastam, hogy nagyon könnyen hajlik, iszonyat gyenge a szerkezeti integritása. Gondolom ez utóbbin segít egy keményebb tok, viszont azzal gondolom a rácsatolható billentyűzet nem lenne használható. -
BL@CK
tag
Szuper köszi! Így jó lesz, ha megy a chrome több accal együtt!
-
Madwe
nagyúr
Ugyanúgy mint gépen, egyszerre több acc be lehet jelentkezve, de ha pl privacy dolgok fontosak nektek s teljesen külön akarjátok használni, akkor ki/be kell jelentkezni (mint gépen is, ha egy os user alatt használjátok a chrome-ot)
-
szabonagyur
félisten
-
BL@CK
tag
Értem. A chrome-n belül működik rendesen a felhasználó váltás? Ez lenne a lényeg nekünk, a többi app. nem fontos.
-
mouzrr
őstag
Nem hasnzálok safarit, se spotify, se apple music rajta, se dalok se képek se sms semmi nincs rajta.
Egy időben nem volt ilyen rajta mivel tele tudtam rakni filmmel könnyedén.
Nekem a Podcast app toltott le allandoan a hatterben, akkor vettem eszre amikor mar tobb giganyi epizodot leszedett.
-
Madwe
nagyúr
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek. Szeretnék vásárolni egy Ipad Pro 12.9"-et. Családi gépnek szeretnénk használni párommal. Az lenne a kérdésem, hogy több felhasználót(külön accountonként meglennének elmentve a jelszavak chromeban, és az appokban) lehet-e létrehozni benne, illetve hogyan?
Erre sajnos nem a legjobb az ipad. A konkrét kérdésre válaszolva, de, a chrome maga támogat több usert s appon belül tudtok váltani közötte, de overall os szonten még nincs ilyen megoldás

-
kátú
őstag
-
BL@CK
tag
-
Ance
őstag
Ahogy váltod az apple id-t, akkor mindent töröl ami a korábbihoz tartozott és feltesz mindent, ami az újhoz. Nagyjából kivitelezhetetlen dolog állandóan váltogatni.
-
BL@CK
tag
Értem. Amennyiben csinálunk külön apple ID-t és a beállításokban át lépünk másik profilba, az elmenti a chromeban használt jelszavakat? Esetleg működik normálisan a chrome rajta úgy mint asztali gépen, hogy tudok felhasználót váltani?
-
Cyberbeni
addikt
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek. Szeretnék vásárolni egy Ipad Pro 12.9"-et. Családi gépnek szeretnénk használni párommal. Az lenne a kérdésem, hogy több felhasználót(külön accountonként meglennének elmentve a jelszavak chromeban, és az appokban) lehet-e létrehozni benne, illetve hogyan?
Apple TV csak most kezdte el támogatni, hogy több user használja a készüléket. Talán 1-2 év múlva lesz iPad-en is ilyen.
-
BL@CK
tag
-
szabonagyur
félisten
-
Madwe
nagyúr
Mini 4 13.2.2 alatt de korábban is a tárhelynél kiíjra, hogy rendszer: 5,06 GB, egyéb meg 1,85 GB, ez utóbbi váltakozik...
Az eszközön semmi sincs igazából de mégis alig van helyem.Mi lehet ez az egyéb?
Safari cache urites, spotify apple music letoltott dalok es cache, sms kepek, ilyesmik.
-
*Mukeey*
addikt
Mini 4 13.2.2 alatt de korábban is a tárhelynél kiíjra, hogy rendszer: 5,06 GB, egyéb meg 1,85 GB, ez utóbbi váltakozik...
Cache meg ilyesmi sztem.
-
szabonagyur
félisten
-
kátú
őstag
-
r3dsnake
nagyúr
-
kchris78
veterán
-
Süvi
őstag
-
Luck Dragon
támogató
Úgy rémlik, hogy az iStylenál szokott lenni akció, habár ezt aligha tudom biztosra ígérni.
Jól tudod.
-
golya87
őstag
Sziasztok!
Van egy iPad Pro-m erősen pókhálós kijelzővel. iStyle-ban becserélnék 160k-ért egy ugyanolyanra. Tudnátok ajánlani jó szervízt, ahol vállalnak kijelzőcserét?
Előre is köszönöm!
-
Black Dragon
addikt
-
mr.tamasbiro
őstag
-
VD
őstag
Szép napot! Már nagyon a finishben van egy iPad Pro vásárlás és az érdekel, hogy mik a tapasztalatok black friday-ról. Szokott érdemi akció lenni az apple cuccokra? Érdemes megvárni?
-
B.i.L
senior tag
Nálam is ez van.
Szemüveg,vagy 1 csomó dolog,amit elnézel?
Bosszantó,hogy ki van írva minibetűkkel,a lényeg meg emiatt nem jön át -
mr.tamasbiro
őstag
-
B.i.L
senior tag
-
Süvi
őstag
Van egy iPad Pro 10.5-es tabletem, üvegfóliával. Sajnos kültéren zavaróan tükröződik. Jobb lenne a helyzet, ha levenném róla? Van Retina MacBook Pro-m és az pl. tök jól használható vonaton az antireflex réteg miatt. Az iPad Pro-n is van ilyen, és van annyira hatékony mint a Macbooké? Feleslegesen nem venném le róla a fóliát, de ha kevésbé tükröződik úgy, akkor leveszem. Köszi!
Igen, kevésbé hatékonyan tükröződik.
Vettem most rá Papelike fóliaszerűt, az pedig szétszórja a fényt. -
r3dsnake
nagyúr
Van egy iPad Pro 10.5-es tabletem, üvegfóliával. Sajnos kültéren zavaróan tükröződik. Jobb lenne a helyzet, ha levenném róla? Van Retina MacBook Pro-m és az pl. tök jól használható vonaton az antireflex réteg miatt. Az iPad Pro-n is van ilyen, és van annyira hatékony mint a Macbooké? Feleslegesen nem venném le róla a fóliát, de ha kevésbé tükröződik úgy, akkor leveszem. Köszi!
-
*Mukeey*
addikt
Most meg annyira durva lett, h a 2gb ramot foglalò játékom végig háttérben maradt💪😂
-
smc
addikt
Black friday
-
Madwe
nagyúr
Hát esküszöm egész beéetörődtem h ez ilyen s annyira nem zavart s most meg baromira örülök, ez a jövő, így kell megszerettetni az emberekkel az updateket, h elötte elvesszük ami volt s alap! Kell a francnak dark mode meg anyámkínja, bezzeg ez micsoda örömöket vált ki!

-
*Mukeey*
addikt
-
B.i.L
senior tag
-
*Mukeey*
addikt
Hallelujah! Multitasking is Back😂
-
smc
addikt
-
B.i.L
senior tag
-
smc
addikt
-
Madwe
nagyúr
-
B.i.L
senior tag
-
smc
addikt
-
B.i.L
senior tag
-
*Mukeey*
addikt
-
smc
addikt
-
krx21
nagyúr
-
smc
addikt
-
Maxxy10
addikt
-
jófejsrác
senior tag
13.3ban javították a multitaskingot. iPad pro 11" én nem éreztem gondnak, de iphone x-en érezhetően több marad újra memóriában.
Ami még süvegelendő, hogy kikapcsoltó lett az emoji megagagyi rész a chat részeknél.
-
Zolix
tag
Köszi, valahogy sejtettem.
Valaki tudja, hogyan kell a Safari vagy a Chrome böngészőben dark módot bekapcsolni? -
*Mukeey*
addikt
-
B.i.L
senior tag
Ma ledöbbentm : 283 db kép / 6 db videó - airdrop - 1 perc és ott volt rajta - behalok
i11-ről ipad2019-re.
Ezt hogy a f..szomba csinálták? Wifi adatátvitel? -
*Mukeey*
addikt
Net már tele van vele, hiba lenne ha erre a nagy óriás nem reagálná le minél hamarabb.
Sokszor nem is érdekel, ha vannak bugok, ami a mindennapi használatot nem érinti ilyen szinten. De ez botrány, nem is emlekszem, volt-e ekkora baki náluk...
-
*Mukeey*
addikt
-
Luck Dragon
támogató
-
smc
addikt
-
*Mukeey*
addikt
Ideje lenne valami javításnak lassan, szinte teljesen megszűnt a multitasking nálam.
Kezd idegesíteni... -
Diplomata
aktív tag
Üdv
Olyan kérdésem lenne, hogy szembe jött velem egy Ipad Air 1st gen, aminek a hátulján felül van egy pici ipad air felirat, ezt nem igazán látom másik hasonló típusokon a neten. Mit lehet tudni róla? Nem a specifikációk érdekelnek mert az megvan, hanem hogy ez miért ilyen ritka.
-
Alex91
félisten
-
Maxxy10
addikt
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek amivel prezentációt tudok készíteni és hatékonyan működik az Apple pencilel amivel könnyen "papírra" vethetem az elképzeléseimet.
-
Luck Dragon
támogató
-
smc
addikt
Ahogy látom csak a saját könyveidet tudod kinyomtatni, amiket a programban töltöttél le, azokat nem még akkor sem ha ingyenes.
-
Zolix
tag
Sziasztok!
A könyvek alkalmazásból, hogyan lehet nyomtatni, mert eddig nem sikerült! A nyomtatóm kompatibilis az airprint-el, de hogyan kell beállítani? Meg sem jelenik a nyomtatási lehetőség!
-
SidCorky
őstag
10.2 iPad az már alapból 13 iOS rendszerrel ellátott?
Nem, iPadOS van rajta.
-
kátú
őstag
Szerintem igen, elvégre azzal jött ki, de ne vedd készpénznek amit mondok 😂😂
-
Luck Dragon
támogató
-
Wakuz
tag
Ajjh, kezdi feladni a harcot az iPad 2018 (gen 6).
Azt nézem hogy mini 5 vagy 10,2-es legyen.
Vagy most olcsóbb a 2018-as és térjek vissza rá ?10.2 az utódja
-
Luck Dragon
támogató
-
wm2
őstag
Én szoktam a 10.5 kameráját használni. Többnyire felülnézeti fotók meg videók készülnek vele. Az optikai képstabilizálásnak is hasznát veszem (ami az újból már kimaradt). Az ilyen jellegű bemutatóimra tökéletesen elegendő ez a kamera is. Amúgy meg Sony MILC. Kicsi, praktikus, egy i7 árából megvan és köröket ver a telókra.
-
*Mukeey*
addikt
Vagy most olcsóbb a 2018-as és térjek vissza rá ?Mini5👌😉
-
szabonagyur
félisten
-
mazsiii92
senior tag
Köszi neked és a többieknek is.

-
smc
addikt
Vagy most olcsóbb a 2018-as és térjek vissza rá ?Mi a baja?
-
Luck Dragon
támogató
Vagy most olcsóbb a 2018-as és térjek vissza rá ? -
Noukoum
veterán
Sziasztok!
6th gen iPad-em (2018) van, és az iPadOS 13-mal azt vettem észre, hogy a ram kevéske kezd lenni, sokszor töltődnek újra az appok (pl facebook, insta, youtube), weboldalak safariban, eléggé zavaró. Az utóbbi időben a céges i7-esemen is észrevettem ilyesmit, de az mindig gyengébben teljesített mint az Ipad-em, feltételezem a céges szoftverek nagyon leszívják.
Más is tapasztal ilyesmit? Tegnap felraktam a legújabb frissítést és kapott egy resetet, meglátjuk mi lesz.
Üdv!
Igen, rossz a rendszer.
Chromeban ha nyitok egy új oldalt és visszamegyek a másikra újratölt (amivel amúgy nem lenne akkora gond viszont gondolkodik és zavaróan hosszú mire észbe kap.)
Remélem nem kell megvárni az iOS 14-et hogy ezeket javítsák.. -
smc
addikt
Sziasztok!
6th gen iPad-em (2018) van, és az iPadOS 13-mal azt vettem észre, hogy a ram kevéske kezd lenni, sokszor töltődnek újra az appok (pl facebook, insta, youtube), weboldalak safariban, eléggé zavaró. Az utóbbi időben a céges i7-esemen is észrevettem ilyesmit, de az mindig gyengébben teljesített mint az Ipad-em, feltételezem a céges szoftverek nagyon leszívják.
Más is tapasztal ilyesmit? Tegnap felraktam a legújabb frissítést és kapott egy resetet, meglátjuk mi lesz.
Üdv!
13.3-ban lesz javítva, addig ez van.
-
mazsiii92
senior tag
Sziasztok!
Üdv!
-
Rage47
nagyúr
Mi vettünk pár éve ajándékba egy Samsung tabletet, nem volt az sem a legolcsóbb kategória, gondoltuk jó lesz. Szülőknek lett volna, szóval pl. a Sype fontos volt.
Kicsit néha beröccent a tablet, ez nem is olyan zavaró a nem avatott szeműeknek, az már inkább zavaró volt, hogy videotelefonáláskor visszahallottuk magunkat mindig. Valahogy rossz helyen volt a mikrofon vagy nem tudom.
Ebből lett egy iPad Air. Azóta is tökéletesen funkciónál, talán lassabb, mint régen, de ez max. engem zavarna.
-
skt
tag
Sziasztok!
10.2-es iPad (2019)-re tudna valaki tokot meg fóliát ajánlani esetleg?
Vagy van valami bevált márka?
Előre is köszi!
-
smc
addikt
Jah, nekem a pro-nak sem nyűgözött le a kamerája, pedig az még komolyabb. Nem erre való a tablet, inkább telefonok között keresgélnék, vagy céleszköz, úgy hívják fényképezőgép. Régimódi de működik.
-
*Mukeey*
addikt
Sziasztok,
nem találtam külön topikot a mini 5-nek. Olyan tabletet szeretnék venni, aminek a szép kijelzője mellett a front kamerája is már elfogadható minőségű képeket tud készíteni. Kép és videó készítés közben pedig legyen lehetőség a kép beállítására pl fényerősség, élesség, zajszűrés...
Ajánlották nekem még a Huawei mediapad M3-M5-öt, amikben már 8 Mpixeles front kamera van. (kb fél áron lenne lehetőségem, azonos áron eszembe sem jutna.)
Tudom nem a pixel számít jobban, hanem a szoftver.
Tudna valaki segíteni abban, aki már látta mindkét kamera minőségét, hogy az Ipadé sokkal jobb képeket készít, vagy nincs sok különbség?Jobb a mini5, de ez inkább ilyen "melyik gyengéből a jobbik" esete. Ne várj csodát, főleg a Huaweitől, ami, ahogy irtad, fele annyiba kerül.
-
Süvi
őstag
Sziasztok,
Milyen kábelt kellene vennem Mini4-hez, hogy USB-n keresztül lehessen tárhelyet rádugni? Ha jól rémlik iOS13-al tudni kellene...
Pontosan milyen tárhely menne rá?
200mA fogyasztás alatt vagy felett? -
Ance
őstag
Sziasztok,
nem találtam külön topikot a mini 5-nek. Olyan tabletet szeretnék venni, aminek a szép kijelzője mellett a front kamerája is már elfogadható minőségű képeket tud készíteni. Kép és videó készítés közben pedig legyen lehetőség a kép beállítására pl fényerősség, élesség, zajszűrés...
Ajánlották nekem még a Huawei mediapad M3-M5-öt, amikben már 8 Mpixeles front kamera van. (kb fél áron lenne lehetőségem, azonos áron eszembe sem jutna.)
Tudna valaki segíteni abban, aki már látta mindkét kamera minőségét, hogy az Ipadé sokkal jobb képeket készít, vagy nincs sok különbség?Szerintem keress Youtube videókat, akkor láthatod a saját szemeddel.
-
szabonagyur
félisten
Sziasztok,
Milyen kábelt kellene vennem Mini4-hez, hogy USB-n keresztül lehessen tárhelyet rádugni? Ha jól rémlik iOS13-al tudni kellene...
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok,
Tudna valaki segíteni abban, aki már látta mindkét kamera minőségét, hogy az Ipadé sokkal jobb képeket készít, vagy nincs sok különbség? -
IrsaiOlivér
tag
-
kátú
őstag
Az affinity hibát úgy néz ki, hogy egy reinstall megoldotta. Nem tudom, hogy mi lehetett a hiba...
-
kezo0
addikt
-
Maxxy10
addikt
-
Cyberbeni
addikt
-
kezo0
addikt
"1 hét ingyenes alatt jelenleg ledarálható minden említésre való tartalom" - egyelőre nem, mert indulásként csak az első három epizódot tették fel a sorozatokból, és innen kezdve majd hetente jönnek az újabb részek, egyesével.
-
*Mukeey*
addikt
én a 10,5 után igénylem a nagyobbat. Nekem már a mini kicsi lenne. De neked van nagy is nem ?
Macbook air. Ha nagyobb kell akkor azt bekapcsolom. De kb fél éve az asztalon pihen😉
-
Ance
őstag
Kicsit félreértitek a dolgot. Az Apple TV appban ugyan látjátok az iTunesban megvásárolható filmeket, de az Apple TV+ szolgáltatással nem ezekre fizettek elő (vagy nem fizettek elő ha az ingyen 1 év megy), hanem az Apple saját gyártású filmjeire és sorozataira. Például egy Bosszúállókat nem rakhat bele, mert nem az Apple tulajdona, persze hogy azt külön meg kell venni.
Persze. Mindent ne tegyen bele, de az, hogy mindenért fizetni kell, az nem túl versenyképes. Főleg hogy pl. a HBO-GO-n ingyen van, amiért itt pénzt kérnek.
Persze tudom: Suveniru nyihuhu, nyet kukucsku protku.
-
btudos
nagyúr
Sziasztok!
Adott egy 2013-as ipad4. Tegnap használat közben kikapcsolt, próbáltuk a leírt módszerekkel újraindítani, de semmire nem reagál. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek érdemes-e (megéri-e) még szervízzel foglalkozni vagy már kiszolgálta magát, ennyi volt? Előre is Köszönöm!Én biztosan nem költenék már rá.
-
IrsaiOlivér
tag
Sziasztok!
Adott egy 2013-as ipad4. Tegnap használat közben kikapcsolt, próbáltuk a leírt módszerekkel újraindítani, de semmire nem reagál. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek érdemes-e (megéri-e) még szervízzel foglalkozni vagy már kiszolgálta magát, ennyi volt? Előre is Köszönöm! -
Elektrosokk
veterán
-
Alex91
félisten
-
*Mukeey*
addikt
Köszönöm. Körülnézek 10.5 pro ügyben, bár picit aggaszt, hogy már 2 éves modell, gondolom nem fogja addig kapni a frissítéseket, mit a Mini5 például.
Ha nagy hülyeséget mondok, nézzétek el, nem vagyok otthon az almában, viszont pár funkció és elérhető app miatt mindenképpen iOS rendszeres tabletet keresek most.Én is e két modell között vaciláltam. Mini5 lett az újabb hw miatt. 5 évig nem szeretnék költeni tabletre. Na meg a mérete annyira jó, hogy nem bántam meg semmiképp.
Új hozzászólás Aktív témák
-
26400 - 26301
50654 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- iPad Air 11 (2025) Rebound Magnetic Keyboard Case 360 - US Layout-Black
- Lenovo Idea Tab Plus 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Logitech Slim Folio iPad (7., 8. és 9. generáció) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- TÖKÉLETES ÁLLAPOTÚ IPAD 10 64GB Wifi , üzletből, garanciával
- iPad 11 A16 256GB Wifi Kék Használt/1 hónap gar./Akku 96%/p4887
- Logitech Pro X Superlight 2c vezeték nélküli GAMER Egér!
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/ 1TB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Lenovo A285 12,5" FHD - Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

i11-ről ipad2019-re.
Szemüveg,vagy 1 csomó dolog,amit elnézel?
mióta szemüveges vagyok ( nemrégóta) sajnos a minibetűk elmennek kapálni
l