Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
Sziasztok,
Egy új iPad vásárlásán töröm a fejem.
Ami szóba jöhet: iPad Pro 10.5, iPad Pro 11
Napi használatban szeretném használni hírek olvasására, multimédiás tartalmak fogyasztására, rajzolgatásra - nyilván emiatt felmerül a pencil 1 és 2 közti különbség is -, képek szerkesztésére + utazgatásokra is vinném magammal.Az iPad Pro 10.5 mellett ami erős érv, hogy nagyon jó árban van, hátránya, hogy már 2 éves modell, szóval úgy érzem egyre több + dologtól fog elesni a közeljövőben.
Az iPad Pro 11 ugye mindenben jobb, kivéve az ár-érték arányt. Amitől tartok, hogy elég sok helyen olvastam, hogy nagyon könnyen hajlik, iszonyat gyenge a szerkezeti integritása. Gondolom ez utóbbin segít egy keményebb tok, viszont azzal gondolom a rácsatolható billentyűzet nem lenne használható. -
mouzrr
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Nekem a Podcast app toltott le allandoan a hatterben, akkor vettem eszre amikor mar tobb giganyi epizodot leszedett.
-
BL@CK
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek. Szeretnék vásárolni egy Ipad Pro 12.9"-et. Családi gépnek szeretnénk használni párommal. Az lenne a kérdésem, hogy több felhasználót(külön accountonként meglennének elmentve a jelszavak chromeban, és az appokban) lehet-e létrehozni benne, illetve hogyan?
-
Madwe
nagyúr
válasz
szabonagyur
üzenetére
Safari cache urites, spotify apple music letoltott dalok es cache, sms kepek, ilyesmik.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Cache meg ilyesmi sztem.
-
szabonagyur
félisten
Mini 4 13.2.2 alatt de korábban is a tárhelynél kiíjra, hogy rendszer: 5,06 GB, egyéb meg 1,85 GB, ez utóbbi váltakozik...
Az eszközön semmi sincs igazából de mégis alig van helyem.Mi lehet ez az egyéb?
-
Süvi
őstag
-
válasz
Black Dragon
üzenetére
Jól tudod.
-
golya87
őstag
Sziasztok!
Van egy iPad Pro-m erősen pókhálós kijelzővel. iStyle-ban becserélnék 160k-ért egy ugyanolyanra. Tudnátok ajánlani jó szervízt, ahol vállalnak kijelzőcserét?
Előre is köszönöm!
-
VD
őstag
Szép napot! Már nagyon a finishben van egy iPad Pro vásárlás és az érdekel, hogy mik a tapasztalatok black friday-ról. Szokott érdemi akció lenni az apple cuccokra? Érdemes megvárni?
-
B.i.L
senior tag
válasz
mr.tamasbiro
üzenetére
Szemüveg,vagy 1 csomó dolog,amit elnézel?
Bosszantó,hogy ki van írva minibetűkkel,a lényeg meg emiatt nem jön át -
r3dsnake
nagyúr
Van egy iPad Pro 10.5-es tabletem, üvegfóliával. Sajnos kültéren zavaróan tükröződik. Jobb lenne a helyzet, ha levenném róla? Van Retina MacBook Pro-m és az pl. tök jól használható vonaton az antireflex réteg miatt. Az iPad Pro-n is van ilyen, és van annyira hatékony mint a Macbooké? Feleslegesen nem venném le róla a fóliát, de ha kevésbé tükröződik úgy, akkor leveszem. Köszi!
-
Madwe
nagyúr
válasz
*Mukeey*
üzenetére
Hát esküszöm egész beéetörődtem h ez ilyen s annyira nem zavart s most meg baromira örülök, ez a jövő, így kell megszerettetni az emberekkel az updateket, h elötte elvesszük ami volt s alap! Kell a francnak dark mode meg anyámkínja, bezzeg ez micsoda örömöket vált ki!

-
*Mukeey*
addikt
Hallelujah! Multitasking is Back😂
-
B.i.L
senior tag
Ma ledöbbentm : 283 db kép / 6 db videó - airdrop - 1 perc és ott volt rajta - behalok
i11-ről ipad2019-re.
Ezt hogy a f..szomba csinálták? Wifi adatátvitel? -
*Mukeey*
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Sokszor nem is érdekel, ha vannak bugok, ami a mindennapi használatot nem érinti ilyen szinten. De ez botrány, nem is emlekszem, volt-e ekkora baki náluk...
-
-
*Mukeey*
addikt
Ideje lenne valami javításnak lassan, szinte teljesen megszűnt a multitasking nálam.
Kezd idegesíteni... -
Diplomata
aktív tag
Üdv
Olyan kérdésem lenne, hogy szembe jött velem egy Ipad Air 1st gen, aminek a hátulján felül van egy pici ipad air felirat, ezt nem igazán látom másik hasonló típusokon a neten. Mit lehet tudni róla? Nem a specifikációk érdekelnek mert az megvan, hanem hogy ez miért ilyen ritka.
-
Maxxy10
addikt
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek amivel prezentációt tudok készíteni és hatékonyan működik az Apple pencilel amivel könnyen "papírra" vethetem az elképzeléseimet.
-
-
Zolix
tag
Sziasztok!
A könyvek alkalmazásból, hogyan lehet nyomtatni, mert eddig nem sikerült! A nyomtatóm kompatibilis az airprint-el, de hogyan kell beállítani? Meg sem jelenik a nyomtatási lehetőség!
-
SidCorky
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nem, iPadOS van rajta.
-
kátú
őstag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Szerintem igen, elvégre azzal jött ki, de ne vedd készpénznek amit mondok 😂😂
-
10.2 iPad az már alapból 13 iOS rendszerrel ellátott?
-
Wakuz
lelkes újonc
válasz
Luck Dragon
üzenetére
10.2 az utódja
-
-
wm2
őstag
Én szoktam a 10.5 kameráját használni. Többnyire felülnézeti fotók meg videók készülnek vele. Az optikai képstabilizálásnak is hasznát veszem (ami az újból már kimaradt). Az ilyen jellegű bemutatóimra tökéletesen elegendő ez a kamera is. Amúgy meg Sony MILC. Kicsi, praktikus, egy i7 árából megvan és köröket ver a telókra.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Mini5👌😉
-
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Mi a baja?
-
Ajjh, kezdi feladni a harcot az iPad 2018 (gen 6).
Azt nézem hogy mini 5 vagy 10,2-es legyen.
Vagy most olcsóbb a 2018-as és térjek vissza rá ? -
-
mazsiii92
senior tag
Sziasztok!
6th gen iPad-em (2018) van, és az iPadOS 13-mal azt vettem észre, hogy a ram kevéske kezd lenni, sokszor töltődnek újra az appok (pl facebook, insta, youtube), weboldalak safariban, eléggé zavaró. Az utóbbi időben a céges i7-esemen is észrevettem ilyesmit, de az mindig gyengébben teljesített mint az Ipad-em, feltételezem a céges szoftverek nagyon leszívják.
Más is tapasztal ilyesmit? Tegnap felraktam a legújabb frissítést és kapott egy resetet, meglátjuk mi lesz.
Üdv!
-
válasz
*Mukeey*
üzenetére
Mi vettünk pár éve ajándékba egy Samsung tabletet, nem volt az sem a legolcsóbb kategória, gondoltuk jó lesz. Szülőknek lett volna, szóval pl. a Sype fontos volt.
Kicsit néha beröccent a tablet, ez nem is olyan zavaró a nem avatott szeműeknek, az már inkább zavaró volt, hogy videotelefonáláskor visszahallottuk magunkat mindig. Valahogy rossz helyen volt a mikrofon vagy nem tudom.
Ebből lett egy iPad Air. Azóta is tökéletesen funkciónál, talán lassabb, mint régen, de ez max. engem zavarna.
-
skt
tag
Sziasztok!
10.2-es iPad (2019)-re tudna valaki tokot meg fóliát ajánlani esetleg?
Vagy van valami bevált márka?
Előre is köszi!
-
Süvi
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Pontosan milyen tárhely menne rá?
200mA fogyasztás alatt vagy felett? -
szabonagyur
félisten
Sziasztok,
Milyen kábelt kellene vennem Mini4-hez, hogy USB-n keresztül lehessen tárhelyet rádugni? Ha jól rémlik iOS13-al tudni kellene...
-
Krystal_s
addikt
Sziasztok,
nem találtam külön topikot a mini 5-nek. Olyan tabletet szeretnék venni, aminek a szép kijelzője mellett a front kamerája is már elfogadható minőségű képeket tud készíteni. Kép és videó készítés közben pedig legyen lehetőség a kép beállítására pl fényerősség, élesség, zajszűrés...
Ajánlották nekem még a Huawei mediapad M3-M5-öt, amikben már 8 Mpixeles front kamera van. (kb fél áron lenne lehetőségem, azonos áron eszembe sem jutna.)
Tudom nem a pixel számít jobban, hanem a szoftver.
Tudna valaki segíteni abban, aki már látta mindkét kamera minőségét, hogy az Ipadé sokkal jobb képeket készít, vagy nincs sok különbség? -
kátú
őstag
Az affinity hibát úgy néz ki, hogy egy reinstall megoldotta. Nem tudom, hogy mi lehetett a hiba...
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Macbook air. Ha nagyobb kell akkor azt bekapcsolom. De kb fél éve az asztalon pihen😉
-
btudos
nagyúr
válasz
IrsaiOlivér
üzenetére
Én biztosan nem költenék már rá.
-
IrsaiOlivér
tag
Sziasztok!
Adott egy 2013-as ipad4. Tegnap használat közben kikapcsolt, próbáltuk a leírt módszerekkel újraindítani, de semmire nem reagál. A kérdésem az lenne, hogy szerintetek érdemes-e (megéri-e) még szervízzel foglalkozni vagy már kiszolgálta magát, ennyi volt? Előre is Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Szemüveg,vagy 1 csomó dolog,amit elnézel?
mióta szemüveges vagyok ( nemrégóta) sajnos a minibetűk elmennek kapálni

l