Hirdetés
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Igazán vékony nincs abból, meg puha a vége
-
F.E.K..
senior tag
Ha már iPadOS 13.1... öreg Ipad Mini 4-en felrakva, sebesség ok, akkut még nem merítettem le, az ütemezhető éjszakai mód nagyon tetszik
(elve maga a sötét mód jól jön esténként)Eddig pozitív a tapasztalat, ami nem rossz egy ilyen öreg készüléknél szerintem.
-
NGA
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Van BT-s ceruza
-
CharlieDrop
veterán
Régebbi iPadre, ami nem támogatja a Pencilt, milyen vékony érintőceruzát javasoltok?
Amiket találtam annak ilyen bumszli feje van... -
Remus389
veterán
Sziasztok iPad Mini 2 esetén a legújabb iOS 12.4.1 update milyen? Lassulást tapasztaltatok-e?
-
kkdesign
senior tag
Nektek jobban merül az ipad os 13.1-el a táblagép? Nekem ki szokott bírni 4-5 napot is lazán(17es sima ipad), most meg csak úgy szaladnak lefele a %-ok. És ez még béta 13.1-el sem volt rá jellemző
teljes reinstallal factory resettel került fel rá a stabil os. -
kezo0
addikt
Helló, iPadOS 13.1.
Az normális, hogy az upgrade óta már két teljes délutánon + két teljes éjszakán át volt töltőn, zárolva a mini 5, és még mindig nem sikerült befejeznie a fotók elemzését? Egy teljes napja áll ugyanott (majdnem a végén) az állapotjelző csík, felette pörög az animáció, és váltogatja azt a 3-4 mondatot, hogy éppen mit csinál... OK, van pár ezer fotó, de pontosan mi is tart ennyi ideig neki?
-
HIJ
őstag
Na jó, de pl iPad4 -en már beleszaladtam, hogy factory reset után, azok az appok amiknek nincs visszamenőleges támogatása (tehát nem ajánlja fel az utolsó, még kompatibilis verziót magából) nem mennek fel... De tény, hogy használhatóak és működnek is, de ne kelljen nulláról újra használatba venni, mert meglepődik az ember...
-
cigam
titán
válasz
kchris78
üzenetére
Egy early 2008-as iMac-et használok, amin a 2015-ben kiadott 10.11 fut. Ez tavaly kapta az utolsó frissítést/javítást. Pl Safariból is csak a 11.2.2 fut rajt, már nem kapja meg a 12-es Safarit. A 12.3-as iTunes-t sem szabad frissítenem, különben nem működnek vele a music szolgáltatások, de amúgy el vagyok vele, nem zavar, hogy nem a legfrissebb verziók futnak rajt. Sajna HW-esen kezd tönkremenni, csak ezért kell hamarosan lecserélnem.
-
kchris78
veterán
Szerintem egy critical hibára kiadott frissítés már nem úgy support mint amiről most beszélünk - azon a legfrisebb az iOS10 ami 3 éves. Abban természetesen igazad van hogy amíg az új appok nem akarnak frisebb iOSt addig a régi is remekül használható. (és ha friss app se kell akkor meg még tovább)
-
kchris78
veterán
válasz
Alex91
üzenetére
igen de ez a technikai dolgoktól függ. Egy Air2-ben 2014-ben 2GB RAM volt és friss proci annak idején! Most egy aktuális gépben szintén 2GB RAM (!!!!!) és nem aktuális proci. Ezért gondolom hogy a 2GB RAMnak szerintem nincs már 5 éve. Amikor vannak ugrások akkor ugranak a supportok (pl 1GB RAM anno..).
-
cigam
titán
válasz
kchris78
üzenetére
Ahogy Alex91 is írja, az Apple termékek esetében simán lehet számolni minimum 4-5 év támogatással(biztonsági/szolgáltatás/főverzió frissítések).
Ha jól olvastam a 2012-ben 6.01-el kiadott 4. generációs iPad most nyáron kapta meg az uccsó (10.3.4)-es frissítést. Ez 7év!
Plusz a támogatási ciklusuk lejárta után is remekül működnek. -
kchris78
veterán
mostanában a supporttal elkényelmesedhetett sok ember.. De nem hiszem hogy egy 2GB-s RAMmal erndelkező gépre MÉG 4-5 év support lenne... Bionic cucc egyikben sincs.. Egy PRO esetében elképzelhetőnek tartom a hosszabb supportot plusz abban ott a 4GB RAM is.. iPad OS-ben már megoldható az hogy iPadekre méretezzék a support időtartamot teljesen...
-
NGA
addikt
válasz
Csillagkuty
üzenetére
Semmilyen. Én nem raktam rá fóliát, nem karcolódott. A matt fólia csiszolja a pencil hegyét, és elkopik. Nekem 1 év után is tökéletes volt, semmi kopás.
-
válasz
Csillagkuty
üzenetére
Matt, csakis.

Képminőség nem lesz 100%, de legalább nem csúszik el a ceruza. -
NGA
addikt
válasz
Csillagkuty
üzenetére
Ezt tudom ajánlani, szövetes érzés, nagyon jó minőség:
-
Polllen
félisten
válasz
Csillagkuty
üzenetére
Ebay, UK, smart cover, 1 hét alatt itt van, 2-3K.
-
NGA
addikt
válasz
Csillagkuty
üzenetére
aliexpress
-
Csillagkuty
tag
Sziasztok!
Megvettem életem első iPadjét, és szeretnék érdeklődni, hogy az új iPad Air 10.5-ös táblagéphez van-e már fólia?
A régi 2017-es iPad Pro fóliáját árulják hozzá, de egyet rápróbáltunk a home gomb picit máshol van az Air-en és alul lelógna. (Pencillel használnám sokat.)Akinek van bevált tokja arra is szívesen fogadom az ötleteket, melyiket érdemes venni, Amazonon néztem és elvesztem a tokok tengerében.
Főleg a pencil holderes tokok érdekelnének.
Előre is köszönöm.
-
NGA
addikt
Ipad gen 6 IpadOs - Microsoft Wedge Mouse tökéletesen működik.
-
-
zaskar
senior tag
válasz
koxkids
üzenetére
Nekem az SD kártya olvasós verzió van. Eddig csak arra használtam, amire eredetileg gyártották, SD kártyáról másoltam át fotókat. Tegnap kipróbáltam az új iPadOS-el, mindenféle fájl volt a kártyán, zene, pdf, excel, word, video - simán olvassa, lejátssza mindet, másolhatók a gépre (iPad Pro 10.5). Tehát pendrive-ot nagy valószínűséggel az is kezel, amit linkeltél, egyéb külső eszközöket viszont nem tudom. Az enyém ez:
Link -
-
cigam
titán
válasz
jófejsrác
üzenetére
Hát erről beszélek. Egyből rávágjátok, hogy a spec. szerint, vagy a ti használati szokásaitoknak melyik a legmegfelelőbb, de lövésünk sincs, hogy ő pontosan mire is használná.
Urgot
Nem beszűkülve nézem, csak egy példát írtam mint fő felhasználási terület, amiből semmi nem jut érvényre pro esetén. Mivel nem tudjuk a több ezer dologból pontosan mikre szeretné használni, nem lehet korrekt tanácsot adni a kérdésre. Hosszútávon az erősebb HW valóban jobb, de támogatás mindenikre lesz még vagy 4-5 évig. -
csonor
tag
köszi mindenkinek, pro mellett döntöttünk
-
+1 Pro javára.
-
cigam
titán
Pl. e-book olvasásra akar tabletet(mert PDF-et is akar olvasni)
Ehhez melyik feature nélkülözhetetlen, vagy melyik teszi látványosan jobbá, hogy megérje a forintosítható difit?jófejsrác
Nem akarom degradálni, de egy fülessel sokkal jobban járok. Nem zavarom a környezetet, és a kapott minőség is jobb. Ha pedig csak arra kel, hogy meghallgassam a híreket, azok 2 hangszórón is megfelelőek. -
Urgot
tag
"Hiába költ a Pro 120Hz-es 4 hangszórós 4Gigájára, ha nem használja ki"
Ezeket hogy nem lehet kihasználni mégis?ezekkel Már csak egy sima webongeszes vagy videó nézése is hatalmas különbség egy sima ipadddel szemben, azaz a legalapabb user is bőven kihasználja, nem kell hozzá lenni creator rajz mesternek lenni, 4k videókat vágni, a 4gb ram a jövő oprendszernek ad inkább biztos lábakat, tehát azt is kihasználja egy mezei user.
-
cigam
titán
válasz
csonor
üzenetére
De mégis mire használná? Hiába költ a Pro 120Hz-es 4 hangszórós 4Gigájára, ha nem használja (ki).
Azt se értem, hogy "a középső sima ipad 2018 és abból 128as lenne". Mert a másikakból elég a 64GB-os? Szóval még az sem tiszta, hogy mekkora háttértárra van _valóban_ szüksége. -
*Mukeey*
addikt
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Így van, az inkább Catalina fícsör, csak az ipad támogatja majd.
-
Alex91
félisten
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Gondolom kell hozza a Catalina, de az meg nem jott ki..
-
CharlieDrop
veterán
valaki próbálta már az iPad-et kijelzpnek használni?
Mintha ez az OS hozná ezt a képességet, vagy csak álmodtam? -
mr.tamasbiro
őstag
Én most tettem fel pad iost. Nem akad és nincs bug eddig. Minden alkalmazásban végig mentem, hogy a beállításokkal mi van. Minden oké. Igaz az akksi merül mint állat de majd beáll remélhetőleg pár nap múlva.
-
NGA
addikt
Ipad 6 gen 2018 - frissítés elsőre tökéletesen ment, minden jól működik. Előtte teljes újrarakás volt még az ios 12-vel
-
malnabokor
senior tag
válasz
malnabokor
üzenetére
iPad Air 2 - iPadOS 13.1
Szóval a sebességgel nincs gond, szerintem jobb is, mint az iOS 12 szubjektív érzetre. Viszont az AppStore továbbra sem kíván megnyílni, a gyári visszaállításon kívül mindent megpróbáltam, amit szerintem lehet, de nem. Másik hiba, hogy a beállításoknál a naptár fül alatt lefagy az egész, szóval azt sem fogom most módosítani. Neten nem találtam másnál ilyen hibát, tehát szerintem egyedi, elszigetelt eset az enyém (ettől függetlenül kellemetlen), de ha majd nagyon kell az AppStore valami miatt (automatikus app frissítés az megy a háttérben), akkor majd resetelem az egészet.
-
gergo5991
őstag
sziasztok az megoldhato ha ipaden vagy iphoneban uj privat tabba megnyitok itt a ph-n egy tiopikot akkor bejelentkezve marad a ph-s accountom? picit zavaro hogy elfelejti hogy bejelentkeztem mar egyszer
-
Godfather
aktív tag
-
Audison
senior tag
Nálam a pendrive továbbra sem működik. Apple kompatibilis kell hogy legyen?
-
Serpiko
addikt
válasz
malnabokor
üzenetére
Nincs mit? Majd írd meg milyen hogy fut stb?
-
Serpiko
addikt
válasz
malnabokor
üzenetére
Frissítés megállítása majd újraindítanám.
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok, frissítettem egy IPad Air 2 - t, vagyis elkezdtem, de tegnap este óta kb 1 mm van a csíkból, hogy végigmenjen, de megállt, és nem történik semmi immár 6 órája. Mit tehetek? (Soha életében nem volt jailbreakelve, vagy ilyesmi, legfrissebb szoftver volt rajta mindig, IPad Air 2 128GB WiFi).
Új hozzászólás Aktív témák
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- LEGO klub
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 10
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Tesla topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Jackson elektromos gitár
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
(elve maga a sötét mód jól jön esténként)
teljes reinstallal factory resettel került fel rá a stabil os.

A régi 2017-es iPad Pro fóliáját árulják hozzá, de egyet rápróbáltunk a home gomb picit máshol van az Air-en és alul lelógna. (Pencillel használnám sokat.)