- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaskar
senior tag
válasz
gaben88 #45888 üzenetére
Én tavaly váltottam 10.5-es Pro-ról iPad 10-re, és mivel 256 gigás verziót akartam, inkább az 1 év garis bontatlant választottam Hardverapróról. Megjegyzem, nem 15-20 ezer Ft volt a különbség a hivatalos partnerek áraihoz képest, hanem min. 50-60 (Az már más kérdés, hogy vagy két hét után el is adtam, 6 év Pro használat után kissé visszalépésnek tűnt, ezért inkább vettem egy új Pro-t, szintén 1 év garis bontatlant).
-
BorsiPisti
csendes tag
válasz
gaben88 #45888 üzenetére
Pont ezen agyaltam én is, aztán Alza lett belőle. Tokot innen rendeltem: https://www.esrgear.com/products/ipad-10th-generation-rebound-magnetic-case/ Négy nap alatt hozta az Express one. 30% kupon: AFFCH30 Nekem bevállt.
-
kchris78
veterán
válasz
gaben88 #45316 üzenetére
szerintem az aksi szarakodik, valószínű már az új aksi is szar benne, nem bírja a terhelést azért indul újra.. Megnőtt a belső ellenállása és amikor hirtelen jön egy CPU felpörgés - áramfogyasztás megnő és akkor leesik az aksi feszültsége annyira ami már kevés a működéshez... (emiatt volt az egész balhé anno az iphone-ok teljesítmény korlátozása miatt)
-
BlackJack21
tag
válasz
gaben88 #42168 üzenetére
Pont egy ilyen ( 3-4 órát bír, már folyamatosan a töltőn lógó ) ipadből jött ki az akkumulátor. A párom mondta, hogy valami nem ok. Elvált a kijelző ragasztása, így nem törte össze a kijelzőt, 3mm- re eltávolodott a két rész. Az akkumulátor 79-80% volt a szervíz szerint. Akkor még 12eFt-ért cserélték ( az igb-nél).
Anno a iPod-om így lett cserélve, megvolt, hogy milyen generációs a beteg eszköz ( szomorú szmájlis volt már), volt egy sávos árlista, hogy mennyibe kerül a csere. Kiperkáltam az összeget, elhoztam az újat. Akkor azt mondták, hogy csak az Apple gyár javíthat, mindent oda küldenek vissza, és kerül újraértékesítésre(refurbished). -
dptrsk
addikt
válasz
gaben88 #42157 üzenetére
Én hivatalos helyre vinném.
pl. carecenter leírja, hogy bevizsgálás után akksi árban kb. 46k, megy a teljes csere, ha hibás. (szerintem más hivatalos helyen is ez kell legyen az Apple által előírt protokoll) -
Süvi
őstag
válasz
gaben88 #26452 üzenetére
Igen, támogat, van róla nagyon sok videó a neten, hogy ki mivel próbálta már.
Nekem is van személyes tapasztalat. -
válasz
gaben88 #23007 üzenetére
Nekem csak mobile hotspoton voltak gondok, sleep után kb nem ment a net csak a facebook volt elérhető.
[link] Ez segített, azóta hibátlan, egyetlen egyszer nem kellett újraindítanom se a telefont, se az ipadet, csak rábökök telón a hotspotra, pár másodperc és megy is. Ipaden nem szoktam kikapcsolni a wifit soha.
Nem biztos hogy nektek ez a gond, csak gondoltam egy próbát megérne. -
Madwe
nagyúr
válasz
gaben88 #23007 üzenetére
Egész véletlenül nem upc-tek van ott ahol ez történik mindkettőtöknek, gyári upc által adott routerrel? az egy kalap kuka és csinál ilyet gyakran (bizonyos eszközök nem tudnak wifin adatot forgalmazni, míg mások igen) és egy saját router beállítása megoldja a helyzetet (vagy a upcset fejjel lefele fordítod és megütöd párszor - igen, tényleg működik az orosz módszer néha
)
-
moleculez
veterán
válasz
gaben88 #22604 üzenetére
Nekem 2017-es Prom van (256gb), Feleségemnek iPad 2018 (64gb). Teljesen jó a kettő egymás mellett, teljesítményben sem lehet érezni a különbséget, átlag felhasználás mellett. Amit át kell gondolni, az a tárhely. 64 gb elég lehet, fullHD-nál nagyobb felbontású filmet fölösleges is rakni rá, abból meg elfér egy pár. Apple Pencil is ugyanazt tudja, mint Pro-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bittorrent topik
- Mobil flották
- Crypto Trade
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Diablo IV
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Xiaomi Redmi Pad SE Mint Green (8GB/256GB) ÚJ!
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest