Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Microsoft Rewards
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Macrodroid
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KZP
őstag
-
wm2
őstag
válasz
pethYeti
üzenetére
Van. Tap a VLC-n a “Felhőszolgáltatásokra” és ott tudod szinkronizálni. Én Dropbox-al használom. Teljesen jól működik.
Ha FHD filmeket és sorozatokat tolsz, akkor érdemesebb viszont egy iXpand Drive nevű cuccot beszerezni. Ehhez ingyen ad a SanDisk lejátszó appokat is természetesen (TopReel).
A VLC-től jobb valamivel az Infuse Pro (fizetős), mert ennek van API támogatása ezekhez a pendriveokhoz és közvetlenül eléred a filmeket, ami az MKV mellett hangban a DTS-HD-t stb. is kezeli. Én iPad Pro-val használom így. Sztem meglátszik azért, ha csak BDRip-eket tolsz. Viszont a VLC rengeteg beállítási lehetőséget tartalmaz a feljavításukhoz (csodát ne várj persze).
-
blakey
titán
válasz
pethYeti
üzenetére
1. igen
2. ez egyén függő, de szerintem jól használható
3. igen, File Explorer és bármilyen lejátszóra át tudod küldeni, lehet, hogy egyéb lejátszók natívan is tudják.
4. nekem egy HTC fülessel tökéletesen működik a Mini2 sés egyéb fülessel rendelkező iPad is működött, szerintem a 2017-es sincs másként
5. erre nem tudom a választ, sokmindentől függ, a telepített app-októl, a felhasználás módjától, stb.
6. én akkor is teszek rá ha nem kell, valahogy nyugodtabb vagyok, de nem kötelező fóliát használni. -
Alex91
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cyberpunk 2077
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BIZTOSÍTÁSSAL iPad Pro 13 M4 Ezüst
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- HP ProDesk 600 G4 USDT,Pentium Gold G5400T,8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest