Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KZP
őstag
-
wm2
őstag
válasz
pethYeti
üzenetére
Van. Tap a VLC-n a “Felhőszolgáltatásokra” és ott tudod szinkronizálni. Én Dropbox-al használom. Teljesen jól működik.
Ha FHD filmeket és sorozatokat tolsz, akkor érdemesebb viszont egy iXpand Drive nevű cuccot beszerezni. Ehhez ingyen ad a SanDisk lejátszó appokat is természetesen (TopReel).
A VLC-től jobb valamivel az Infuse Pro (fizetős), mert ennek van API támogatása ezekhez a pendriveokhoz és közvetlenül eléred a filmeket, ami az MKV mellett hangban a DTS-HD-t stb. is kezeli. Én iPad Pro-val használom így. Sztem meglátszik azért, ha csak BDRip-eket tolsz. Viszont a VLC rengeteg beállítási lehetőséget tartalmaz a feljavításukhoz (csodát ne várj persze).
-
blakey
titán
válasz
pethYeti
üzenetére
1. igen
2. ez egyén függő, de szerintem jól használható
3. igen, File Explorer és bármilyen lejátszóra át tudod küldeni, lehet, hogy egyéb lejátszók natívan is tudják.
4. nekem egy HTC fülessel tökéletesen működik a Mini2 sés egyéb fülessel rendelkező iPad is működött, szerintem a 2017-es sincs másként
5. erre nem tudom a választ, sokmindentől függ, a telepített app-októl, a felhasználás módjától, stb.
6. én akkor is teszek rá ha nem kell, valahogy nyugodtabb vagyok, de nem kötelező fóliát használni. -
Alex91
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Crimson Desert
- Star Trek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 8 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro M4 11" 256GB wifi+ cellular 2028.10.30. Apple jótállás
- iPad 10, 64 GB, cellular, 119.000.-
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 256GB Tüzes Ezüst gar:2028.02.09.
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Eladó egy Xiaomi 11t pro 256/8 snapdragon processor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest