- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KZP
őstag
-
wm2
őstag
válasz
pethYeti #22036 üzenetére
Van. Tap a VLC-n a “Felhőszolgáltatásokra” és ott tudod szinkronizálni. Én Dropbox-al használom. Teljesen jól működik.
Ha FHD filmeket és sorozatokat tolsz, akkor érdemesebb viszont egy iXpand Drive nevű cuccot beszerezni. Ehhez ingyen ad a SanDisk lejátszó appokat is természetesen (TopReel).
A VLC-től jobb valamivel az Infuse Pro (fizetős), mert ennek van API támogatása ezekhez a pendriveokhoz és közvetlenül eléred a filmeket, ami az MKV mellett hangban a DTS-HD-t stb. is kezeli. Én iPad Pro-val használom így. Sztem meglátszik azért, ha csak BDRip-eket tolsz. Viszont a VLC rengeteg beállítási lehetőséget tartalmaz a feljavításukhoz (csodát ne várj persze).
-
blakey
titán
válasz
pethYeti #18571 üzenetére
1. igen
2. ez egyén függő, de szerintem jól használható
3. igen, File Explorer és bármilyen lejátszóra át tudod küldeni, lehet, hogy egyéb lejátszók natívan is tudják.
4. nekem egy HTC fülessel tökéletesen működik a Mini2 sés egyéb fülessel rendelkező iPad is működött, szerintem a 2017-es sincs másként
5. erre nem tudom a választ, sokmindentől függ, a telepített app-októl, a felhasználás módjától, stb.
6. én akkor is teszek rá ha nem kell, valahogy nyugodtabb vagyok, de nem kötelező fóliát használni. -
Alex91
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpársportok
- Házimozi belépő szinten
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest