- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch Fit 5 Pro - jó forma
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Feltalálta a Google a keresőmotort
-
26200 - 26101
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chatran
őstag
Sziasztok!
Ipad 9.7, 2018-ra létezik magyar kiosztású billentyűzetes tok? Ha igen, melyiket érdemes megvenni?
-
wm2
őstag
Igen. Akksi ciklust egy Apple szervízben pontosan megmondják neked. Ha nincs nagyon leharcolva még akksi cserével is megéri.
-
skt
tag
-
galaxys80
veterán
-
kátú
őstag
-
Alex91
félisten
-
galaxys80
veterán
Magic Mouse-al nem működik az egértámogatás?
Az iPad legalábbis ezt írja ki. -
*Mukeey*
addikt
-
kátú
őstag
-
SidCorky
őstag
-
B.i.L
senior tag
Pro és "kontra"
csak a kijelző,ram sokkal jobban vissza adja,hogy van a kezedben valami,ami munkára fogható.
kontra : drágább lesz,nehezebb is
Van benne anyag rendesen - Pro
Prót vegyél,nem fogod megbánni.
Ha van lehetőséged kipróbálni (MM) nézd meg,tapizd meg,vedd a kezedbe,mert ez hosszútávú döntés.Ugyanakkor válthatsz is,ha nem hozza a kötelezőt,árában elmegy ... -
*Mukeey*
addikt
-
Alex91
félisten
-
*Mukeey*
addikt
-
smc
addikt
Üdv,
iPad Pro 10.5, egymás mellett egy Samsung tab-al, ugyanarra a wifi hálózatra feljelentkezve, ugyanaz a yt videó az iPad-en folyamatosan bekockásodik, és sokszor homokórázik, míg a Samsung-on tökéletesen fut max felbontáson, akadás nélkül. Ez a probléma minden más alkalmazásnál is jelentkezik (hbo go, netflix, twitch). Csináltam sebességteszteket, ilyenkor az iPad-en 0,2-0,5mbps letöltést mérek, míg a Samsungon vele párhuzamosan 30-40mbps. Létezik, hogy ennyivel sz.rabb az iPad wifi modemje, vagy valami hw probléma? Mobilneten ez egyáltalán nem jelentkezik.
Illetve ugyanezen iPad-en, a képernyő középső gomb felöli rövid oldalán a szélső két-három pixelsor random felvillan fényes fehéren. Ilyennel találkozott már valaki?Köszi
Kapcsold ki a beállításokban teljesen a bluetooth-t. Arra megjavul, ja és 5ghz-es router kell, akkor nem zavar be a bt-t
-
skt
tag
Sziasztok!
iPadet vásárolnék, akár új akár használt.
Amire használva lenne, böngészés, levelezés, socialmedia, esetleg Netflix ,talán nagyon alap játékok. Valamint az egyetemi dolgaimat szeretném ezen intézni. Tehát lehetséges, hogy csatlakoztatnék rá valami billentyűzetet, és menne rajt az office, jegyzetelés, kis multitaskaing stb. A keret maximum 150 lenne.
A kérdés hogy mennyire felelne meg erre egy 2018-as vagy 2019-es iPad? Vagy erre már nem nagyon ,és vegyek egy 10.5. pro-t?Esetleg erre valaki?
-
kátú
őstag
Írok egy új kommentet, mert nem szeretnék mindenkinek külön külön válaszolgatni. Ez úgy jön elő nálam, hogy megnyitom mondjuk az affinityt, megfordítom a mini t, felhúzom a dock ot és újra simítással kilépek. Ekkor így fogad a főképernyő. És csak az oldja meg, ha azt az appot, amiből kiléptem megnyitom, vissza fordítom a mini t és úgy lépek ki. Akkor minden vissza áll a normális kerékvágásba. Parádés
-
kkdesign
senior tag
nekem ez már ios 11 óta benne van ...
elforgatás után megoldódik mindig. Hardveres gondja nincs az enyémnek, megnézettem, ez szoftver baki. -
Wakuz
tag
-
Ringman
félisten
-
Luck Dragon
támogató
-
B.i.L
senior tag
-
*Mukeey*
addikt
-
kezo0
addikt
-
kátú
őstag
-
B.i.L
senior tag
-
*Mukeey*
addikt
-
Noxy
veterán
Jó, de én úgy tudom, hogy a nast, csak helyi wifiről tudom elérni nekem meg pont úton lenne rá szükségem. Amennyire én tudom nast nem tudom távolról 4g-n elérni (de talán nem helyi wifiről se, de ez lehet hülyeség) ios-on. Legalábbis a rendszergazdánk szerint nem (irodában van nas, amit windowsról tök jól elérek, meg régebben androidról is). Arról nem is beszélve, ha még működne is 4g-ről akkor is, ha nem csak dokumentumok mozgatása történik, akkor rengeteg adatforgalmat generál, tehát nem helyettesíti a külső hdd-t.
Nagyon sok mindent nem tudsz, vagy rosszul tudod.
Erről nem az iPad topikban akarlak meggyőzni de sztm egy kicsit olvass utána ennek a dolognak, mielőtt ilyen kijelentéseket teszel, mint pld: "Arról nem is beszélve, ha még működne is 4g-ről" -
B.i.L
senior tag
2018-as ipad 32 wifis megér 60-at ami fél éves?
Megbízható forrásból,garanciával : igen megéri.
-
Alex91
félisten
-
CharlieDrop
veterán
Üdv,
iPad Pro 10.5, egymás mellett egy Samsung tab-al, ugyanarra a wifi hálózatra feljelentkezve, ugyanaz a yt videó az iPad-en folyamatosan bekockásodik, és sokszor homokórázik, míg a Samsung-on tökéletesen fut max felbontáson, akadás nélkül. Ez a probléma minden más alkalmazásnál is jelentkezik (hbo go, netflix, twitch). Csináltam sebességteszteket, ilyenkor az iPad-en 0,2-0,5mbps letöltést mérek, míg a Samsungon vele párhuzamosan 30-40mbps. Létezik, hogy ennyivel sz.rabb az iPad wifi modemje, vagy valami hw probléma? Mobilneten ez egyáltalán nem jelentkezik.
Illetve ugyanezen iPad-en, a képernyő középső gomb felöli rövid oldalán a szélső két-három pixelsor random felvillan fényes fehéren. Ilyennel találkozott már valaki?Köszi
Tp linket cseréltem Asusra és simán megy
-
udna999
tag
-
vektornfl
tag
Jó, de én úgy tudom, hogy a nast, csak helyi wifiről tudom elérni nekem meg pont úton lenne rá szükségem. Amennyire én tudom nast nem tudom távolról 4g-n elérni (de talán nem helyi wifiről se, de ez lehet hülyeség) ios-on. Legalábbis a rendszergazdánk szerint nem (irodában van nas, amit windowsról tök jól elérek, meg régebben androidról is). Arról nem is beszélve, ha még működne is 4g-ről akkor is, ha nem csak dokumentumok mozgatása történik, akkor rengeteg adatforgalmat generál, tehát nem helyettesíti a külső hdd-t.
-
alberttt
tag
-
skt
tag
Sziasztok!
iPadet vásárolnék, akár új akár használt.
Amire használva lenne, böngészés, levelezés, socialmedia, esetleg Netflix ,talán nagyon alap játékok. Valamint az egyetemi dolgaimat szeretném ezen intézni. Tehát lehetséges, hogy csatlakoztatnék rá valami billentyűzetet, és menne rajt az office, jegyzetelés, kis multitaskaing stb. A keret maximum 150 lenne.
A kérdés hogy mennyire felelne meg erre egy 2018-as vagy 2019-es iPad? Vagy erre már nem nagyon ,és vegyek egy 10.5. pro-t? -
Alex91
félisten
-
udna999
tag
-
Alex91
félisten
Üdv,
Milyen router?
-
udna999
tag
Üdv,
-
Alex91
félisten
-
alberttt
tag
Lenne még egy kérdésem. Egy átlagos felhasználónak, aki nem sok programot telepít, és inkább csak internetezésre használja, nem játszik, mennyire felel meg ez a készülék (Apple iPad 10.2 32GB)?
-
Alex91
félisten
-
mr.tamasbiro
őstag
2018-as ipad 32 wifis megér 60-at ami fél éves?
-
Noxy
veterán
Köszi szépen! Nekem az lenne a fontos, hogy kezelje a külső vinyót külön áramforrás nélkül. Úgy tűnik ez korlátozott módon csak az új ipad pro-n működik (az meg rohadt drága még). Viszont régóta várom a külső hdd támogatást és vmilyen formában végre megtörtént, szóval már ez nagy előrelépés
Viszont régóta várom a külső hdd támogatást és vmilyen formában
Ezer éve létezik. Úgy hívják hogy NAS.
No USB to camera adapter, no power adapter, no USB hub, no 220V. -
alberttt
tag
Elvileg javítják majd a leírást a Telekom oldalán. Meglátjuk.

-
alberttt
tag
Wakuz: Köszönöm a választ. Tehát, ha nincs ott a "wifi" a címben, akkor biztos LTE? (Az ügyfélszolgálatost is kérdeztem, de kb semmit se tudott mondani. Jó hogy vannak...)
Kátú: Magenta1-esként kapnék rá kedvezményt, +részletfizetési lehetőséget, így igen, innen szeretném.
-
kátú
őstag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Aki vásárolt a telekomtól APPLE IPAD 10.2 32 GB készüléket, elárulná, hogy sim kártyát kezeli vagy sem? Összehasonlítottam a wifisként árusított készülékkel, és a telekom oldalán teljesen ugyanazokat a paramétereket mutatja. A válaszokat előre is köszönöm!
Csak és kizárólag innét szeretnéd venni? Máshol olcsóbban hozzá tudsz jutni ehhez.
-
Wakuz
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Aki vásárolt a telekomtól APPLE IPAD 10.2 32 GB készüléket, elárulná, hogy sim kártyát kezeli vagy sem? Összehasonlítottam a wifisként árusított készülékkel, és a telekom oldalán teljesen ugyanazokat a paramétereket mutatja. A válaszokat előre is köszönöm!
Ha LTE modell, akkor mehet bele adat kártya persze
-
alberttt
tag
-
vektornfl
tag
Szia. Egy korábbi hozzászólásomat idézném.
De aki tutira akar menni, az beruház egy ilyenre
:
Hub for external storage on lightning iPads — Atolla Powered USB hub REVIEWKöszi szépen! Nekem az lenne a fontos, hogy kezelje a külső vinyót külön áramforrás nélkül. Úgy tűnik ez korlátozott módon csak az új ipad pro-n működik (az meg rohadt drága még). Viszont régóta várom a külső hdd támogatást és vmilyen formában végre megtörtént, szóval már ez nagy előrelépés
-
Elektrosokk
veterán
-
Wakuz
tag
Sziasztok
iPad pro + mac airplay mennyire stabil ? Láttam pár YT videót hogy műkődik, de sokat segítene pár gyakorlati tapasztalat.
Nincs vele baj valóságban sem
-
Elektrosokk
veterán
Sziasztok
iPad pro + mac airplay mennyire stabil ? Láttam pár YT videót hogy műkődik, de sokat segítene pár gyakorlati tapasztalat.
-
Zolix
tag
Bocsi, rosszul fogalmaztam. Az ikonok vagy szöveg az elmozdulásnál kicsit elmosódik, szellemképes lesz, amint megáll a mozgás kiélesedik a kép. A beállításoknál van egy "mozgás" beállítás, de nem változik semmit!
-
*Mukeey*
addikt
Amúgy meg már minden készülékük független, régi, fűggő telókat meg ingyen nyitják, ha nincs rá hűség és megvan a papírja.
-
Vaze
őstag
Szia!
Tema osszefoglalo.....
Lehet függetleníttetni az iPadet?
Minden iPad független, így erre nincs szükség. -
adamka17
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy mar volt hasonló kérdés, előre is bocsi a duplikalasert!
Ha telenorban vasarolok IPadet, akkor az lehetséges, hogy nem független keszulek?
Vagy ez csak telefonoknal fordulhat elo?
koszi elore,
Adam -
KZP
őstag
-
*Mukeey*
addikt
-
*Mukeey*
addikt
-
Zolix
tag
Sziasztok, ipad pro 10.5 tabletem van a ikonok után kicsit húzódik a kép ez normális? Valamit állítani kellene?
-
Süvi
őstag
Rendeltem is rögtön kettőt.
Egyik memóriakártya olvasós, a másikba pedig lehet feszkót vezetni.
-
pitipeti
csendes tag
-
Ringman
félisten
-
Noxy
veterán
Sziasztok!
Azt tervezem, hogy ma veszek egy iPadet.
Az új alap modellt, de a tok/billentyűzet tekintetében nem tudok dönteni.
Valami védelem mindenképp kell és én a billentyűzetet is sokat használnám, de:
- iszonyú soknak gondolom az 58000 Ft-ot a hozzá való smart keyboard-ért és
- úgy látom, hogy a hátlapot nem is védiMi a tapasztalata annak, aki használja?
Megéri az árát?Egy gyári smart tok (20e) + egy apple bluetooth billentyűzet (38e) összesen pont ugyanennyibe kerül.
Ti melyiket vagy mit javasolnátok?
Ennyi pénzért egyiket sem. (ha nálad ez nem gond akkor vegyed)
eBay, Aliexpress, Banggood, stb.. keres: iPad keyboard, iPad Smart Case Cover -
pitipeti
csendes tag
Sziasztok!
Azt tervezem, hogy ma veszek egy iPadet.
Az új alap modellt, de a tok/billentyűzet tekintetében nem tudok dönteni.
Valami védelem mindenképp kell és én a billentyűzetet is sokat használnám, de:
- iszonyú soknak gondolom az 58000 Ft-ot a hozzá való smart keyboard-ért és
- úgy látom, hogy a hátlapot nem is védiMi a tapasztalata annak, aki használja?
Megéri az árát?Egy gyári smart tok (20e) + egy apple bluetooth billentyűzet (38e) összesen pont ugyanennyibe kerül.
Ti melyiket vagy mit javasolnátok?
-
B.i.L
senior tag
-
Wakuz
tag
-
*Mukeey*
addikt
-
Ringman
félisten
egérrel is ki tudod próbálni?
azoknak max. 500mA kell, ez meg 200mA-t tud. -
*Mukeey*
addikt
-
*Mukeey*
addikt
Nem, ezért is idegesítő. Nálam a chrome minden mást kilő, váltok egy appra, vissza chrome és újratölti ezt is.
-
B.i.L
senior tag
Egy Restart segíthet,legalábbis bizonyos időközönként ajánlott is
Azt vettem észre,hogy nem teljesen kerek,pl.: Safari böngésző,háttérappokat lelövi,és újra betölti.Nemtudom ennek így kell lennie? -
*Mukeey*
addikt
Na, azt nem tudom, hogy van-e hozzá köze, de nem kizárt, hogy nem véletlenül épp most, a 13.2 telepítése után nem sokkal végre befejeződött a fotók elemzése a mini 5-ön. Egy hónapig dolgozott rajta úgy, hogy min. napi 7-8 órát volt töltőn, zárolva... Szóval vagy tényleg ennyi ideig tartott neki, vagy a 13.2 megoldott egy bugot.

Utóbbira tippelnék...
-
kezo0
addikt
Helló, iPadOS 13.1.
Az normális, hogy az upgrade óta már két teljes délutánon + két teljes éjszakán át volt töltőn, zárolva a mini 5, és még mindig nem sikerült befejeznie a fotók elemzését? Egy teljes napja áll ugyanott (majdnem a végén) az állapotjelző csík, felette pörög az animáció, és váltogatja azt a 3-4 mondatot, hogy éppen mit csinál... OK, van pár ezer fotó, de pontosan mi is tart ennyi ideig neki?
Na, azt nem tudom, hogy van-e hozzá köze, de nem kizárt, hogy nem véletlenül épp most, a 13.2 telepítése után nem sokkal végre befejeződött a fotók elemzése a mini 5-ön. Egy hónapig dolgozott rajta úgy, hogy min. napi 7-8 órát volt töltőn, zárolva... Szóval vagy tényleg ennyi ideig tartott neki, vagy a 13.2 megoldott egy bugot.

-
kezo0
addikt
-
*Mukeey*
addikt
13.2 òta minden app újratölt, ha lerakom háttérbe. Nagyon idegesítô. Nálatok? Mit lehet ezzel tenni? Ipad mini5.
-
B.i.L
senior tag
Hát.. ez így nem könnyű. Én amennyit adnék értük:
ipad 2018 - 75
ipad air 3 - 110
ipad mini 5 - 100
pro 9.7 - 90
pro 12.9 - 110
pro 10.5 - 130
pro 12.9 (2.) - 140
pro 11 - 200
pro 12.9 (3.) - 300
Ezeket a használt árakra értem, legalább fél éves készülékek esetén, bár ugye ez inkább több lenne sok esetben és minden esetben az alap tárhely és wi-fi only.
De ez az én meglátásom, másnak lehet nem érnek ennyit, vagy pont hogy többet. Ezeknél régebbi most már nem vennék.Mire használod?
Nekem Game*
Neked?
Ha számít a kompakt megoldás a 10,5 pro elég erős,aksi 6+ óra sot.
A többire, ( nem pro ) 8+ sot a jellemző használtan is,persze beltérben,hatékonyan,azaz 35% körüli fényerőn.
Extra kell,nagy? -12,9 evvel még nincs tapasztalatom... -
Süvi
őstag
ipad 2018 - 75
ipad air 3 - 110
ipad mini 5 - 100
pro 9.7 - 90
pro 12.9 - 110
pro 10.5 - 130
pro 12.9 (2.) - 140
pro 11 - 200
pro 12.9 (3.) - 300
Ezeket a használt árakra értem, legalább fél éves készülékek esetén, bár ugye ez inkább több lenne sok esetben és minden esetben az alap tárhely és wi-fi only.
De ez az én meglátásom, másnak lehet nem érnek ennyit, vagy pont hogy többet. Ezeknél régebbi most már nem vennék.Ahogyan nézegettem a Pro11-nek még nem igazán van használt piaca, 200-ért még nem nagyon láttam eladót. Inkább 220-230 lehet szerintem amiért kapható.
-
Angrybird
tag
Sziasztok! IOS 13.2-n az automata fényerőnél ki van véve a pipa, mégis állítja nekem a fényerőt, nagyon utálom, 13.1.3-n is ez volt. Másnál is van ez a bug?
-
zzola
titán
-
smc
addikt
Köszi a sokat segítettél.
sokat is írtál így biztos jó kiindulópont.Azért várj még meg valaki mást is, hátha reagál az áraimra, az lenne igazán jó kiindulópont.

-
mr.tamasbiro
őstag
ipad 2018 - 75
ipad air 3 - 110
ipad mini 5 - 100
pro 9.7 - 90
pro 12.9 - 110
pro 10.5 - 130
pro 12.9 (2.) - 140
pro 11 - 200
pro 12.9 (3.) - 300
De ez az én meglátásom, másnak lehet nem érnek ennyit, vagy pont hogy többet. Ezeknél régebbi most már nem vennék.Köszi a sokat segítettél.
sokat is írtál így biztos jó kiindulópont. -
smc
addikt
Használtan ezért érdekelne milyet és az kb mennyit ér reálisan.
ipad 2018 - 75
ipad air 3 - 110
ipad mini 5 - 100
pro 9.7 - 90
pro 12.9 - 110
pro 10.5 - 130
pro 12.9 (2.) - 140
pro 11 - 200
pro 12.9 (3.) - 300
De ez az én meglátásom, másnak lehet nem érnek ennyit, vagy pont hogy többet. Ezeknél régebbi most már nem vennék. -
mr.tamasbiro
őstag
-
Wakuz
tag
Sziasztok. I padok közül melyiket érdemes még megvenni használtan ami minimum annyit tud mint a 2018-as iPad 6?
iPad pro 10.5, iPad pro 11, iPad air3.
-
smc
addikt
Sziasztok. I padok közül melyiket érdemes még megvenni használtan ami minimum annyit tud mint a 2018-as iPad 6?
Azt.
Mennyiért?
-
mr.tamasbiro
őstag
-
B.i.L
senior tag
Sziasztok!
Ipad pro 10,5 nekem
a feleségemnek 2018 ipad
most pedig vettem 2019 ipad
viszont utóbbira szeretnék fóliát,vagy üveget,továbbá tokot is.A kérdés az: valakinek tapasztalata volt már ezekkel? Visszafele nem kompatiblis-10,2 “
-
Vaze
őstag
-
*Mukeey*
addikt
-
Süvi
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom rajta, hogy lecserélem az Ipad Air2-t a nagyobb 12,9-es Ipad Pro-ra. Olvasgattam és nézegettem, hogy az ios 13. támogatja a külső hdd csatlakoztatást. Viszont nem egyértelmű nekem, hogy a lightning csatlakozós 2. generációsnál is működik -e rendesen vagy csak az usb-c modellnél? Nekem egy 1 terrás külső HDD-t kéne majd rá csatlakoztatni. Az lehetséges, hogy a 3. gen ipad pron megy simán, míg a 2. gen ipadon, ami lightning csatlakozós, csak akkor működik (ha működik egyáltalán?), ha valami plusz átalakítót használok és azon keresztül, még + áramot kap a gép? Esetleg a 3. gen ipadon is csak kisebb energia igényű, kisebb hdd-k mennek?
Szia. Egy korábbi hozzászólásomat idézném.
De aki tutira akar menni, az beruház egy ilyenre
:
Hub for external storage on lightning iPads — Atolla Powered USB hub REVIEW -
vektornfl
tag
Sziasztok!
Gondolkodom rajta, hogy lecserélem az Ipad Air2-t a nagyobb 12,9-es Ipad Pro-ra. Olvasgattam és nézegettem, hogy az ios 13. támogatja a külső hdd csatlakoztatást. Viszont nem egyértelmű nekem, hogy a lightning csatlakozós 2. generációsnál is működik -e rendesen vagy csak az usb-c modellnél? Nekem egy 1 terrás külső HDD-t kéne majd rá csatlakoztatni. Az lehetséges, hogy a 3. gen ipad pron megy simán, míg a 2. gen ipadon, ami lightning csatlakozós, csak akkor működik (ha működik egyáltalán?), ha valami plusz átalakítót használok és azon keresztül, még + áramot kap a gép? Esetleg a 3. gen ipadon is csak kisebb energia igényű, kisebb hdd-k mennek?
-
Maxxy10
addikt
Elérhető a 13.2
-
vadászcsiga
félisten
-
*Mukeey*
addikt
-
kchris78
veterán
-
*Mukeey*
addikt
Fentebb írtam, hogy a kamera nálam a legutolsò, ami érdekel egy ipaden. Ha kamera se lenne se érdekelne.
-
Noxy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
26200 - 26101
50653 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Visszahozzák a legjobb gaming CPU-t – és még mindig veri az újakat
- Motoros topic
- A legújabb processzorokra kényszeríti partnereit az Intel
- Óra topik
- ALDI termék kibeszélő
- A Linux megnégyszerezte magát a Steamen — a Microsoft ismét ígérget
- További aktív témák...
- iPad Air M1 wifi+ cellular új akku ajándék Smart folio
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Mini 6TH GEN Wifi + cellular 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPad Pro 12.9" (5. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke
- VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB Tüzes Ezüst gar:2027.04.10.
- Garanciális Huawei Matepad 11.5 Tablet (6GB RAM/ 128 GB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

még élvezném is, ha mindenhol simítással lehetne előhozni a dockot

elforgatás után megoldódik mindig. Hardveres gondja nincs az enyémnek, megnézettem, ez szoftver baki.