- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Fotók, videók mobillal
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Bemutatkozott az iQOO első T-szériása
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E.Kaufmann: Optikai szál nem kell félnetek jó lesz, avagy a damil alapú hálózat
-
27000 - 26901
50654 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-09-11 13:00 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben0211
tag
sziasztok. szeretnék venni ipad air3 hoz pencilt de nemszeretnék kiadni majdnem 40ezret egy ceruzára mert szerintem ez nagyon sok érte. nezegettem neten alternativákat de nemigazán találtam olyat ami árban nemlenne joval olcsóbb mint a pencil 1es. valaki tudna mondani valami más alternativát max 20ezerig. vagy ha tudtok használt pencil 1est kallodni valakinél vagy valami. koszi
-
Madwe
nagyúr
-
Kohautech
tag
Mire lehet számítani , mikor mutatják be/jelentik be az új iPad pro-t előreláthatólag ?
-
Thewent12
aktív tag
iPad 5 és 6 között pont egy év van, az elmúlt évek alapján mindkettő támogatott lesz még évekig. Szvsz az iPad 5 is meg fogja még kapni 2 évig a frissítéseket. A sebesség azonban egyre lassabb lesz, egyszerű böngészés esetén is érezhető lesz. (Van egy családi iPad Air 1. gen-em, ami ugye 2013-ban jelent meg iOS7-el és most is megy iOS 12-vel, a rendszer sebessége kielégítő, de az alkalmazások lassan nyílnak, egyes weboldalaknál pedig nyöszörög a safari, a youtube viszont jól fut). Ha belefér a keretbe akkor inkább iPad 6, szerintem elég nagy a kínálat a használt piacon...
Nem okoz gondot a ketto kozotti arkulonbseg, szimplan kocsiba navira, kis bongeszesre eleg az 5 is. Pro utan nem vartam sokat a 6-tol, de amire hasznalom arra tokeletesen megfelel nekem. Ami komolyabb dolog azt meg ugysem ipaden csinalom. De atgondolom, hogy meg egy hatos legyen belole. Masfel honapja kifogtam egy 5 honapos gyari folias cellularos modellt 80-ert.
-
koma106
senior tag
iPad 5 és 6 között pont egy év van, az elmúlt évek alapján mindkettő támogatott lesz még évekig. Szvsz az iPad 5 is meg fogja még kapni 2 évig a frissítéseket. A sebesség azonban egyre lassabb lesz, egyszerű böngészés esetén is érezhető lesz. (Van egy családi iPad Air 1. gen-em, ami ugye 2013-ban jelent meg iOS7-el és most is megy iOS 12-vel, a rendszer sebessége kielégítő, de az alkalmazások lassan nyílnak, egyes weboldalaknál pedig nyöszörög a safari, a youtube viszont jól fut). Ha belefér a keretbe akkor inkább iPad 6, szerintem elég nagy a kínálat a használt piacon...
-
Thewent12
aktív tag
Ipad 5 2 evig meg tamogatott lehet? Van egy hatos itthon, bongeszesre youtubera siman megfelel es ahogy latom kb ugyanazt tudja, mint az 5. Kocsiba terveztem ezt a hatost, de tetszik szoval vennek egyet kulon is. Gondolkoztam a pro vonalon, de ketszer is volt es mindig rajottem, hogy nem eri meg nekem. Hasznaltan meg 60 korul mar lehet venni 5-ost ahogy latom.
-
smc
addikt
-
zioncsabi
tag
Majd jol megnezem
Illetve nem is, mert mini 2-m van, arra meg nincs mar uj oprendszer.
Meh...
-
smc
addikt
Jó kérdés.. de a legújabb ios alatt már rendbe van téve a sütis követés vagy mi a frász, azaz belépve tart mindenhol, de belépésnél engedélyezni kell a belépve maradok opciót, illetve a Safari beállításainál a sebhely követését. Azt hiszem.
-
zioncsabi
tag
Eddig azt hittem ez egy lapcsalad es mindenhova ervenyes a belepod, de most megneztem es tenyleg... en csak a mibilarena alatt vagyok bejelenkezve...
?Mi ertelme ennek?
-
btudos
nagyúr
Sziasztok! Azzal lehet valamit kezdeni hogyha safariban böngészek például itt a prohardver oldalon, megnyitáskor be kéri a jelszót ezt az új lenyomattal simán elintézi. Az oldalon belül váltogatok akár fórumtéma között egyszercsak azt veszem észre, hogy megint nem vagyok belépve ilyenkor újra be kell lépnem. Lehet ezzel valamit kezdeni hogy ne kérje egyfolytába a bejelentkezést? Bejelentkezéskor a maradjon bejelentkezve opciót be pipálom mindig.
Nem váltasz át közben egy link megnyitásával a lapcsalád más oldalára? Sokszor ez a gond, te mondjuk prohardver alól fórumozol, de más meg logout alól küld linket, amit megnyitsz, és már nem is vagy bejelentkezve.
-
Elektrosokk
veterán
Sziasztok! Azzal lehet valamit kezdeni hogyha safariban böngészek például itt a prohardver oldalon, megnyitáskor be kéri a jelszót ezt az új lenyomattal simán elintézi. Az oldalon belül váltogatok akár fórumtéma között egyszercsak azt veszem észre, hogy megint nem vagyok belépve ilyenkor újra be kell lépnem. Lehet ezzel valamit kezdeni hogy ne kérje egyfolytába a bejelentkezést? Bejelentkezéskor a maradjon bejelentkezve opciót be pipálom mindig.
nálam meg nincs ilyen probléma, elég sokat böngészek és írok róla pedig.
-
ricogsm
őstag
Ez nekem is mindig adott. Jó kérdés miért
-
reggi
aktív tag
-
smc
addikt
-
Cyberbeni
addikt
-
gergo5991
őstag
sziasztok, van valami ingyenes módszer amivel az ipad-em tudnám használni kijelzőként win10es gépemhez?
-
pauliboy23
senior tag
ikiegeszitok.hu-n is találsz, onnan rendeltem én is.
Sorry, neked mágneses kell.
-
Madwe
nagyúr
Az akkumlátor hasznlatnál nézd meg, ott tudod elcsípni
-
*Mukeey*
addikt
Valami hetek óta szívja az ipadem. Folyamat langyos és merül. Ha kilövök mindent és újraindítom, akkor darabig jó, de pár nap után kezdi. Alig használok valamit, Hbogo, YT, chrome, face, insta kb...
Mi a fakk lehet? -
gaben0211
tag
-
Csabee.
nagyúr
sziasztok. tegnap hoztam ki egy ipad air 3at es enis kifogtam egy white spot félét...(fehér pötty van a home gomb felett) aminek nagyon tudok orulni foleg hogy szinte ingyen adjak ezt a fost.... erdekelne hogy aki ugyanigy jart ez idovel mégnagyobb lesz vagy marad ekkora. es hogy visszaveszik e telenornal es cserelik e az iphone szervizben. vagy majd megmagyarázzák valami baromsággal hogy ez nem az ő hibájuk. azert elég vicc hogy ilyen dolgokat nemvesznek eszre. most szantam el magamat eloszor apple cucc vasarlasara es szerintem utoljara. ennyi penzert nem minoseget kapsz hanem szervizes bulikat...akkor foleg boldog leszek ha ki sem cserélik
Online vásárlásnál van elállásod. Visszakapod a pénzed s veszel másikat.
-
gaben0211
tag
sziasztok. tegnap hoztam ki egy ipad air 3at es enis kifogtam egy white spot félét...(fehér pötty van a home gomb felett) aminek nagyon tudok orulni foleg hogy szinte ingyen adjak ezt a fost.... erdekelne hogy aki ugyanigy jart ez idovel mégnagyobb lesz vagy marad ekkora. es hogy visszaveszik e telenornal es cserelik e az iphone szervizben. vagy majd megmagyarázzák valami baromsággal hogy ez nem az ő hibájuk. azert elég vicc hogy ilyen dolgokat nemvesznek eszre. most szantam el magamat eloszor apple cucc vasarlasara es szerintem utoljara. ennyi penzert nem minoseget kapsz hanem szervizes bulikat...akkor foleg boldog leszek ha ki sem cserélik
-
kátú
őstag
Valaki tud megoldást arra, hogyan lehet letiltani a kamera appot a lockscreenről?
-
jófejsrác
senior tag
-
törölt tag
Hali,
fogok venni usb-c monitort macbook prohoz, a kerdes, hogy egy usb-c lightning kabellel mukodhet-e a kepatvitel es toltes ipaddel is, adapter nelkul? -
B.i.L
senior tag
-
Ance
őstag
-
Cyberbeni
addikt
“A táblagép vagy tablet PC hordozható számítógép, amelyet leginkább tartalomfogyasztásra fejlesztettek ki. Ezeknek az eszközöknek a legfeltűnőbb jellegzetessége a lapos, palatáblára emlékeztető formai kialakítás és méretarányok és ezzel együtt az igen nagy kijelzőfelület.”
Amennyiben a fent írtakba nem fér bele az iPad, akkor szólj.
Nem. Ide ésszel rendelkező emberek járnak. Általában.... Az, hogy valaki kedveli az iPad-ot, mert a legjobb céleszköz a tabletek között, az nem jelenti, hogy egyben elvakult idióta is. Általában...
Mi az a palatábla?
-
Ance
őstag
“A táblagép vagy tablet PC hordozható számítógép, amelyet leginkább tartalomfogyasztásra fejlesztettek ki. Ezeknek az eszközöknek a legfeltűnőbb jellegzetessége a lapos, palatáblára emlékeztető formai kialakítás és méretarányok és ezzel együtt az igen nagy kijelzőfelület.”
Amennyiben a fent írtakba nem fér bele az iPad, akkor szólj.
Nem. Ide ésszel rendelkező emberek járnak. Általában.... Az, hogy valaki kedveli az iPad-ot, mert a legjobb céleszköz a tabletek között, az nem jelenti, hogy egyben elvakult idióta is. Általában...
-
ricogsm
őstag
Definíció:
ez a tablet mizéria még pár évvel ezelőtt maradt meg bennem mikor nagyban ment a jailbreak és társai és nagy fórum csapat volt a szifonon.
Ott egyszer mondtam ,h tablet na onnan kezdve csak ipadnak hívom .
Azt hittem itt is nagy almacsutka fanok vannak.......

-
B.i.L
senior tag
-
kkdesign
senior tag
-
Ance
őstag
-
jófejsrác
senior tag
-
B.i.L
senior tag
-
jófejsrác
senior tag
-
B.i.L
senior tag
-
jófejsrác
senior tag
Telefonnál én még arra, hogy ha kimondom "irány haza" akkor elindul a GPS az otthoni koordinátákkal és elindít egy zenét. Meg szépkártya lekérdezésre.
-
ricogsm
őstag
ez iPad! Nem tablet

-
NGA
addikt
-
NGA
addikt
Kapcsold ki be a gépet utána jó lesz.
Nem nyert. A kinai vagy japán ajtós után kilép
-
mr.tamasbiro
őstag
-
kkdesign
senior tag
Sikerult is orvosolnom a problemam :) Köszönöm :)
Egyebkent ti mire szoktátok használni még az előbbi tanácsokon kívül a parancsok appot? Nézegettem neten mire képes, de nem jutott sszembe olyan h mire lenne még hasznos ezen felül :D -
NGA
addikt
Van egy ipad 2018-am (ipad 6). A facebook, onedrive folyamatosan kiakad, és az antutu teszt is kilép kb a memoria tesztnél. Garanciális az apple szerint, de nincs számlám. Pécsi vagyok, így nem tudom bevinni pesti boltba. Mit lehet tenni?
-
kkdesign
senior tag
Nem mondom h probléma, csak nekem az kezdetektől fogva nem volt szimpi húzás, h ha kikapcsolnám a wifit csak lekapcsolódik mindenhonnan, mert h nem fogyaszt az olyan sokat
Köszi, megnézem jobban ezt a parancsok appot!
-
Süvi
őstag
Parancsokban tudsz ilyet létrehozni.
IOS12 alatt készítettem olyan parancsot, hogy 1 gombbal Wifi Off, Ne zavarjanak On,
ill. megcsináltam ennek az ellenkezőjét is reggelre. -
Noxy
veterán
-
vadászcsiga
félisten
-
kkdesign
senior tag
-
Polllen
félisten
Ez bug volt, nem feature.
-
vadászcsiga
félisten
Nem volt ilyen beállítás soha.
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok!
Úgy emlékszem ipad tudott olyant, hogy a wifi nem kapcsolódott vissza automatikusan hajnalban, hanem csak akkor, amikor feloldottam a képernyőt. Ezt a beállítást hol találom meg?
semmi wifis dolgot nem enged állítani. 13.3on van a tabletem. -
jófejsrác
senior tag
-
SidCorky
őstag
Szia!
Én ilyet használok, csak iPad Mini 5 verziót. Jegyzeteléshez, rajzoláshoz sokkal kényelmesebb ez, mint a csupasz kijelző, viszont kicsit "zajos" lesz tőle a kép, így ha fotót is szerkesztenél rajta, akkor azért nézd meg előtte, hogy mennyire zavar téged. Bár 3000 forintért egy próbát megér.

-
kuntics
aktív tag
Sziasztok!
Ipad pro 10.5höz keresnék matt fóliát,ahogy olvasom jegyzeteléshez,rajzoláshoz ajánlott. paperlike-ot nem vennék,annyit nem adok ki érte. Esetleg valaki tudna linkeli egy beváltat? Köszi!
-
koxkids
őstag
-
Kohautech
tag
Köszi ezt a videó linkelést. Már majdnem az új Air-t vettem meg a jelenlegi Air 2-t lecserélve, de azért a 120Hz nagyon látszik, főleg Pencil használatnál. Így inkább egyre jobban az új, 2018-as Pro fele hajlok - 2017-es elfogyott az iStylenál. Igaz drága az új 11-es, de 5-6 évre bőven kiszolgál ahogy a jelenlegi is tette.
Aki használ új Pro-t, mennyire zavaró hogy szögletes a ház kialakítása, fogása mennyire kényelmes? Én csak a gyári tokot tervezem rá (billentyűzet nélkül), meg az új Pencilt rajzolás miatt.Lekerekített a szèlei,nem szögletes
a tabletet meg oldalról fogja az ember ugye,nem a sarkainál,így semmennyire sem zavaró . -
koxkids
őstag
2017es pro is jó vétel lehet, viszont az már lassan 3 éves lesz, és habár teljesítményben kb azonos a 2019es airrel, kitudja az Apple meddig fogja még szoftveresen támogatni.
2017 pro mellett szól a 4 hangszóró, 120HZ-es kijelző
2019 air mellett szól, hogy újabb, a proci 7nmes, amivel a fogyasztás is kevesebb (1 töltéssel 12órás SOTot tud)[link] Itt egy tartalmas összehasonlító videó
Köszi ezt a videó linkelést. Már majdnem az új Air-t vettem meg a jelenlegi Air 2-t lecserélve, de azért a 120Hz nagyon látszik, főleg Pencil használatnál. Így inkább egyre jobban az új, 2018-as Pro fele hajlok - 2017-es elfogyott az iStylenál. Igaz drága az új 11-es, de 5-6 évre bőven kiszolgál ahogy a jelenlegi is tette.
Aki használ új Pro-t, mennyire zavaró hogy szögletes a ház kialakítása, fogása mennyire kényelmes? Én csak a gyári tokot tervezem rá (billentyűzet nélkül), meg az új Pencilt rajzolás miatt. -
Csabee.
nagyúr
-
Noxy
veterán
Sziasztok!
Vettem egy 7.generációs ipad-et az idős rokonaimnak. Sajnos a bácsi elfelejtette a feloldó kódot. Van arra lehetőség, hogy valahogyan visszaállítsuk az ipadet a gyári beállításokra vagy vigyem be egy apple viszonteladóhoz? Számla megvan róla
jó lenne ha nem kellene szaladgálnom vele a két ünnep között.Google keres: ipad jelkód
1 találat: [link] -
smallmer
őstag
-
*Mukeey*
addikt
iPad évtizedes előnyben van, egyetlen droidos tablet sem hozza már be.
Naaa, azért a Samu S szériás tabjai elég jók. De kétségtelen, az ipad az ipad, a szoftverek stb nagyon ott vannak.
-
HIJ
őstag
Sziasztok!
Vettem egy 7.generációs ipad-et az idős rokonaimnak. Sajnos a bácsi elfelejtette a feloldó kódot. Van arra lehetőség, hogy valahogyan visszaállítsuk az ipadet a gyári beállításokra vagy vigyem be egy apple viszonteladóhoz? Számla megvan róla
jó lenne ha nem kellene szaladgálnom vele a két ünnep között.iCloud jelszó megvan? Mert ha igen, akkor nem nehéz a dolog...
-
Kohautech
tag
Sziasztok!
jó lenne ha nem kellene szaladgálnom vele a két ünnep között.Már nem azért,de egy idős bácsinak miért kell lekódolnia a tabletêt? Nekem eszembe nem jutna,örülnêk ha a feloldo gombot tudja kezelni,hogy tudja használni a gépet .
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
jó lenne ha nem kellene szaladgálnom vele a két ünnep között. -
vadászcsiga
félisten
iPad évtizedes előnyben van, egyetlen droidos tablet sem hozza már be.
-
kátú
őstag
Nagyrészt egyetértek. Napi szintű android használó vagyok (elsődleges telefon) és nem mondanám rossznak. Már nem az android 6-nál vagyunk ami tényleg retek volt, azután tértem át IOS-ra, majd tavaly vissza droidra. Azt nem tudom, hogy tabletra mit tudnak, de pl. Samsung android 9-el adta ki idén az S6-ot, azzal már nem hibázhatnak nagyot, és majd jön rá a 10 is. Én is az iPadet mondanám jobbnak, de azért ebben is akadnak bőven hiányosságok, kevésbé optimalizált alkalmazások és folyamatos IOS bugok. Épp ezek miatt kezdtem el gondolkodni más apple vagy droid tabletban.
Nekem is egy gyakorlatilag csúcs droid a telóm mégis van egy iPad em. Egy droid sosem lesz jó tablenek, mert a normális alkalmazás fejlesztők nem foglalkoznak vele így egyáltalán nem éri meg
-
mazsiii92
senior tag
Nagyrészt egyetértek. Napi szintű android használó vagyok (elsődleges telefon) és nem mondanám rossznak. Már nem az android 6-nál vagyunk ami tényleg retek volt, azután tértem át IOS-ra, majd tavaly vissza droidra. Azt nem tudom, hogy tabletra mit tudnak, de pl. Samsung android 9-el adta ki idén az S6-ot, azzal már nem hibázhatnak nagyot, és majd jön rá a 10 is. Én is az iPadet mondanám jobbnak, de azért ebben is akadnak bőven hiányosságok, kevésbé optimalizált alkalmazások és folyamatos IOS bugok. Épp ezek miatt kezdtem el gondolkodni más apple vagy droid tabletban.
-
Madwe
nagyúr
Szvsz iPadnek annyi előnye van azon felül, hogy tényleg kiváló termék, hogy a droidos gyártók évekig magasról tettek a táblagépekre, most viszont szerintem akadnak jó alternatívák. Persze szerintem is az iPad a legjobb, de én kezdek kiábrándulni az almából, ezért nem árt ha ismerem a konkurenciát.
Hwben minimálisan elkezdték a droidos gyártók is komolyabban venni a piacot, de még így is le vannak rendesen maradva. Amiben viszont totál megsemmisülnek, az az sw és az optimalizált programok (illetve azoknak a hiánya) tabletre.
-
mazsiii92
senior tag
Szvsz iPadnek annyi előnye van azon felül, hogy tényleg kiváló termék, hogy a droidos gyártók évekig magasról tettek a táblagépekre, most viszont szerintem akadnak jó alternatívák. Persze szerintem is az iPad a legjobb, de én kezdek kiábrándulni az almából, ezért nem árt ha ismerem a konkurenciát.
-
r3dsnake
nagyúr
Én mindenképp Samsungot vennék a listából. Próbálnék racionálisan gondolkodni, és ahogy iPadnél úgy itt sem adnék ki 200 ezer felett csak a közösségi média és a netflixért, így az S6 talán drága nekem.

Az S5e pedig hardveresen nem előre lépés a mostani iPademhez képest. Nehéz kérdés.

Tabletből csak iPad, a többit bottal se piszkálnám... És ebben az androidos ismerőseim is egyetértenek.
-
mazsiii92
senior tag
Én mindenképp Samsungot vennék a listából. Próbálnék racionálisan gondolkodni, és ahogy iPadnél úgy itt sem adnék ki 200 ezer felett csak a közösségi média és a netflixért, így az S6 talán drága nekem.

Az S5e pedig hardveresen nem előre lépés a mostani iPademhez képest. Nehéz kérdés.

-
Peterzon94
tag
2017es pro is jó vétel lehet, viszont az már lassan 3 éves lesz, és habár teljesítményben kb azonos a 2019es airrel, kitudja az Apple meddig fogja még szoftveresen támogatni.
2017 pro mellett szól a 4 hangszóró, 120HZ-es kijelző
2019 air mellett szól, hogy újabb, a proci 7nmes, amivel a fogyasztás is kevesebb (1 töltéssel 12órás SOTot tud)[link] Itt egy tartalmas összehasonlító videó
-
Serpiko
addikt
Igen érdemes nekem is ilyen van és tökéletesen megy.

-
RaPiDsHaRe
aktív tag
Sziasztok!
Egy iPad 6-ost érdemes frissíteni az iPadOS-re?
Köszönöm.
-
ricogsm
őstag
Szia! Leírnád, akár privátban, hogy milyen droidos tableted volt és milyen hétköznapi felhasználás mellett nem nyújtott annyit mint egy alap ipad? Csak azért, mert engem már annyira bosszant a 6os ipadem, nagyon sok a gond vele főleg iPadOS óta, hogy én elgondolkodtam egy droidos tableten.
Kérdés mindenkihez, szerintetek megérné az ipad 7re váltás 6-ról csak a +1 gb ram miatt?
Én is próbálok a android felé menni.
4 hangszórós tabok közül
Ezek vannak
Sami galaxy tab S4, S5e, S6, SM-T590
Huawei Mediapad M5
Lenovo p10
Persze nekem fontos a modem megléte is. -
koxkids
őstag
Csak már az istyleban nagyon fogy a készlet.. máshol is akciós amúgy?
-
kkdesign
senior tag
ipad air nem fér bele? Az abban levő A12 proci sokkal erősebb, hosszútávon jobb, nem beszélve a dupla annyi tárhelyről.
Szerintem ha már az új air felé eterelnénk, akkor már inkább 2017es pro. Prociban nemtudom melyik van jobban a toppon, de optimalizalas szot azert applenel meg mindig ismerik, igy egyikkel se lenne baj, viszont a 17es pro felvonultat egy 120hz es kijelzot, 4 hangszorot stb
-
mazsiii92
senior tag
ipad air nem fér bele? Az abban levő A12 proci sokkal erősebb, hosszútávon jobb, nem beszélve a dupla annyi tárhelyről.
Jó ötlet és beleférne, de még vívódok, hogy mennyit is ér nekem egy ipad a felhasználási szokásaimat figyelembe véve.
-
Madwe
nagyúr
Nem zavar, csak amikor böngészés közben véletlenül újra rányomok a safarira, és nem értem mire jó.
Több ablak, ugyan arra jó mint gépen. Ha nem kell ne nyiss meg új ablakokat
? S akkor ha rányomsz nem is jön elő.
Több sessiönt tudsz indítani, pl egyikben vannak nyitva a munkával kapcsolatos tabok, másikban a szórakozás böngészés stb. Vagy ahogy fentebb is írták van egy oldalra méretezett session amit appok mellett használsz s van egy másik amiben teljes képernyős dolgokat hagysz nyitva. Nyilván nem mindenkinek kell, s nem gyakran, ettől még jó h van, ha nem kell ne használd, miért zavar
? -
Peterzon94
tag
Szia! Leírnád, akár privátban, hogy milyen droidos tableted volt és milyen hétköznapi felhasználás mellett nem nyújtott annyit mint egy alap ipad? Csak azért, mert engem már annyira bosszant a 6os ipadem, nagyon sok a gond vele főleg iPadOS óta, hogy én elgondolkodtam egy droidos tableten.
Kérdés mindenkihez, szerintetek megérné az ipad 7re váltás 6-ról csak a +1 gb ram miatt?
-
mazsiii92
senior tag
-
kkdesign
senior tag
Sziasztok! Újra visszatértem, egy 2019es sima ipaddal
Az elmúlt időszakban megtanultam, hogy Számomra hiába marhajó egy droidos tablet hardverileg, összességben mégis az Ipad a megfelelő választás átlagfelhasználásra
-
Kohautech
tag
-
gergo5991
őstag
sziasztok, az normális vagy valaki tapasztalt hasonlót? akárhányszor a 2017es ipad pro töltőjére ráteszem az iphone 11-et tölteni, a töltő adapter sipoló hangot ad ki kb 10-20 másodpercig, utána abbahagyja
-
Csabee.
nagyúr
-
pozsoka
senior tag
Igazából mindegy is, mert nincs túl nagy tartalom rajta, hogy megérné a sok macera, köszi a segítséget.
-
Alex91
félisten
Meg ha tamogat is valami vezetek nelkuli megosztast a mi box, es netan lenne is valami app az ipadre, ami azt hasznalja is kerdeses, hogy az Apple TV alkalmazasbol hogyan kuldene ki...
-
pozsoka
senior tag
-
Alex91
félisten
-
Alex91
félisten
-
pozsoka
senior tag
-
Misi1979
őstag
-
pozsoka
senior tag
Üdv, kaptam egy új ipadet, aktivàltam az Apple tv + előfizetést, és szeretném a projektoron nézni a tartalmakat. Egy android tv rendszerű mi boxon keresztül nézek mindent, de azon nem indul az Apple tv, van rá mód, hogy az ipadről küldjem a képet?
-
Csabee.
nagyúr
-
vadászcsiga
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
-
27000 - 26901
50654 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 27901 27900 - 27801 27800 - 27701 27700 - 27601 27600 - 27501 27500 - 27401 27400 - 27301 27300 - 27201 27200 - 27101 27100 - 27001 27000 - 26901 26900 - 26801 26800 - 26701 26700 - 26601 26600 - 26501 26500 - 26401 26400 - 26301 26300 - 26201 26200 - 26101 26100 - 26001 26000 - 25901 25900 - 25801 25800 - 25701 25700 - 25601 25600 - 25501 25500 - 25401 25400 - 25301 25300 - 25201 25200 - 25101 25100 - 25001 25000 - 24901 24900 - 24801 24800 - 24701 24700 - 24601 24600 - 24501 24500 - 24401 24400 - 24301 24300 - 24201 24200 - 24101 24100 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Tabletek, E-bookok
- iPad topik
- (kiemelt téma)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple MacBook
- Háztartási gépek
- Május 26-án érkezik a World of Tanks: HEAT PC-re és konzolokra
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- További aktív témák...
- TÖKÉLETES ÁLLAPOTÚ IPAD 10 64GB Wifi, kék színben , üzletből, garanciával
- Logitech Slim Folio iPad (7., 8. és 9. generáció) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Mini 6TH GEN Wifi + cellular 64GB tablet garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 6 i7-8650U 16GB 512 1év garancia
- iPad Air 11 (2025) Rebound Magnetic Keyboard Case 360 - US Layout-Black
- Jó ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 4g modem! / i5-1245U 16GB 256GB FHD+
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- 0PERCES BOSE QuietComfort Ultra Headphones, zajszűrős, Bluetooth fejhallgató!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5096
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest

Hajnalban ez miért probléma?
nekem tetszett volna ha ugy marad. Vagy lehetne rá választási lehetőség.