- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
Fentebb írtam, hogy én anno ráfeküdtem és attól lett görbe. Próbáltam vissza görbíteni persze csak saját felelősségre. Először rápakoltam vagy 20 kg súlyt 1 napig, de az nem volt hatásos. Majd végül rá az asztal élére és hajlítottam rajta, meglepően sokat kibír
. Ezzel a módszerrel mondhatni "eltűnt" a görbület persze egyenes már nem lett.
-
Madwe
nagyúr
Nem igaz, törléshez kb sehol nem ragaszkodnak. Backup kell, mindig, az alap, főleg szervíz elött, de törlés szvsz felesleges, kivéve ha direkt kérnék.
(#26728) nem fogják neked egyetlen egy szervízben sem az os-t nyomkodni, lefuttatnak rajta teszteket, amikhez nem kell feloldani, s ennyi, azzal minden kijön. Kivétel lehet az sw issue, de azt pedig nem szervízben fogják tesztelni. Rengetegszer jártam már szervízben, soha nem kérték h töröljek, oldjam fel vagy szedjem le a passcode-ot. Ha kérnék gyanűsan néznék rájuk s máshova vinném
-
-
SidCorky
őstag
Sajnos ez ilyen, sőt, az új (X vagy újabb) iPhone-oknál most már felül és alul van csík.
Ha filmet, youtube videót, böngészőből megnyitott videót dobsz át akkor érzékeli, hogy valami videót akarsz megetetni vele és jól lövi be a képarányt, iPaden és iPhoneon csak a vezérlők látszanak, de sajna minden más esetben az iPad natív képarányát látod TV-n.
Szerk.: a fotók is a kivételek közé tartoznak.
-
zaskar
senior tag
Az tényleg jó áron volt. Én is újra a 2017-es Pro mellett döntöttem vagy két hete, mert nekem bejött ez a készülék. Volt egy 2 éves, 64 gigás példányom, sikerült tűrhető áron eladni. Ugyanezt vettem helyette, csak egy vadonatúj 256 gigás verziót. Szerencsére nekem is sikerült kedvező áron hozzájutnom😊
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest