- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
sharp4 #37151 üzenetére
Milyen kotekedes? De akkor segitsen neked a… 6 eves eszkoz, el kell fogadni az oregedest, gondolom telod is nem veletlenul egy P40 es nem egy P10 meg mindig.l
Mindenhol fejlodes van, itt is. Hasznaltam Mini 4-et minden korabbi verzioval, mindenhol lassult, nem most lett lassu ugymond (bar ezt is arrol irom..).
-
-
kátú
őstag
válasz
sharp4 #26433 üzenetére
[link] Tessék, nekem ilyen van, csak a fekete verzió. De tekintettem, hogy te is kéket mutattál, azt linkelem én is. Aktív a fedél, ha rácsukod lezár ha kinyitod felvillan, ahogy kell. Az ára barátságos szerintem nagyon. És amit abszolút pozitívumként tudok felhozni, hogy ebben a tokban gyakorlatilag lehetetlen letakarni a hangszórót.
-
Alex91
félisten
válasz
sharp4 #16556 üzenetére
Nézd, a 2017-es iPad alig gyorsabb, mint az Air2, de jelentosen olcsobban adja. A Mini eseten meg csak a 128 GB-osat arulja, majd annyiert, mint a nagyobb iPad-et. Szoval en nem gondolom, hogy barmt is csinalna Mini fronton a kozeljovoben. Mert teljesítményt nem adna, keves vevonek olcsositani se eri meg... Amig veszik, adja a jelenlegit, majd bezarja a boltot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Autós topik
- iPhone topik
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Gray - Használt, karcmentes
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest