- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SidCorky
őstag
válasz
Ringman #28240 üzenetére
Munkaeszköz, de nem úgy hirdetik, hogy kőműves munkákra is jó.
Sehol nem mondja az Apple, hogy az átlagnál merevebb szerkezete lenne és hogy ki kellene bírnia egy rátenyerelést, csak hogy a példánál maradjunk és nem is csak azért, mert meghajlik, szerintem a kijelzőnek sem tesz túl jót egy ilyen nyomás vagy egy leejtés. Én azért nem tenném idézőjelbe a profit, mert ilyet nem bír ki, aki egy kicsit is vigyáz rá, annak szerintem nincs gondja vele - a rugged strapatabletektől elvárható, hogy ellenálljon ezeknek, de egy 6 mm vékony vágódeszkától nem.
-
-
-
törölt tag
válasz
Ringman #25268 üzenetére
"laminált azért jó, mert nem olyan érzés, mintha a levegőbe írnál."
Azzal pont nincs problémám. Két dolog zavar, a protonmail kliens "elfelejti", melyik folderben melyik emailt olvastam épp, ha megnyitok egy benne lévő linket, és átmegyek safariba, majd olvasás után vissza. Gondolom ez a kevés memória miatt van. A másik a tükröződés, de akkor arra ez sem megoldás.
-
törölt tag
válasz
Ringman #25257 üzenetére
Huh, megnéztem istylet, nagyon elkezdet ficeregni az ujjam
Tényleg megéri még? 2018-as ipadem van, meg hozzá pencil, új 11-essel szemeztem, mert nagyobb kijelző jó lenne, de nagyobb mérettől félek, illetve a usb-c inkább hátrány a sok meglévő cucc miatt. Pro-nál a laminált kijelzőt úgy kell érteni, hogy ha írok rá és fent világítanak a neonok, akkor is látok valamit a tableten?
-
-
Süvi
őstag
válasz
Ringman #25225 üzenetére
Egyetértek, valóban nagy a különbség.
A 9.7 és 10.5" között én is nagy különbséget éreztem, már az első kézbefogáskor.
(Érdekes módon a 10.5 és 11 között viszont már alig van különbség, számomra a 10,5-ről az ideális váltás a 11.5" lenne
Szintén érdekes, hogy a kezdeti Ipad 4:3 képaránya "elindult" 3:2 felé) -
-
Süvi
őstag
-
-
-
Süvi
őstag
válasz
Ringman #24397 üzenetére
Szerintem, általános felhasználásra, Ipad irányításra, aki a linkelt egerek közül tud választani, főleg az MX széria közül, jobb eszközzel fog rendelkezni, mint az emberek 90%-a.
Akik nem játszunk, szerintem ezek már a jobbak közé tartoznak, nyilván sok szempontból meg sem közelítik a G szériát.
-
Süvi
őstag
válasz
Ringman #24377 üzenetére
Nagyon sokat jegyzetelek a Notability alkalmazásban
Aláhúzásra, anyagok kijegyzetelésére, kijelölésére használom a Documents by Readdle és a PDF Expert programot
Mind a kettő kiválóan alkalmas Felhők szinkronizálásra, különösen a Documents, amely mapparendszerek szinkronizálására is alkalmas.
A Readdle alkalmazások közül ajánlom a csomag megvételét, amely tartalmazza a Scanner Pro alkalmazást, amely nagyon nagyon jó scanner alkalmazás. -
Rage47
veterán
válasz
Ringman #24253 üzenetére
én csak az iphone-okat néztem mostanában a lakossági áraknál, de azok is drágábbak, mint az apple.hu-n, pedig ott a legdrágább általában
nem értem, hogy csinálják...
és akkor még reklámozzák, hogy dupla készülékkedvezmény, aha persze, így jön ki a készülék alapára lol, tehát semmi kedvezményt nem kapunk -
törölt tag
válasz
Ringman #24221 üzenetére
Többiek visszatérő véleménye szerint jobb. 32 gigás ipadem van, közepesen sok app és 5-6 gigányi preloadolt videó mellett van 12 giga szabad hely. 30-40 jegyzet notability-ben 2-300 megát eszik. Pdf-ek icloudban vannak, az ügyesen gazdálkodik a hellyel, csak a sokat illetve nem rég használt fileokat tartja a tableten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Egy óra, két rendszer
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest