Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
Ipad Pro 11-hez is jött Logitech Folio Touch bill: [link]

Bárhogy ki lehet deríteni az apple.com milyen kiosztással árulja?
"Az oldalon látható angol nyelvű billentyűzet csak illusztráció."
-
pethYeti
addikt
válasz
tradeelek11
üzenetére
Nekem egy bajom van a magic keyboard-dal. Egyszerűen hihetetlen, hogy ilyen árért ilyen silány anyagban képesek voltak legyártani. Ez 1 év, de 1,5 után egész biztosan úgy fog kinézni mintha kutya rágta volna.
Emiatt várok én is a Logitechtől valamit, fele annyiért jobb anyagminőséggel adják.
-
pethYeti
addikt
ipad esetén egy amerikai kiosztású billentyűzetet gond nélkül be lehet állítani magyarra? í-t persze a megfelelő gombkombinációval írja?
-
pethYeti
addikt
Az miért lehet, hogy egy ideig megjelentek ipaden is az sms-ek, de kb 4 hónapja csaj macbookora megy át ha jön egy üzenet. iPhoneon be van állítva hogy mindkét eszközre továbbítása.
-
pethYeti
addikt
Valaki tudna ajánlani valami iPad tartót ami ágyban se dől el olyan egyszerűen? Valami olcsó eBay-es kellene.

-
pethYeti
addikt
Gondolkozom egy ipadon, filmek, sorozatok nézésére. iOS-en van lehetőség onedrive/google drive-ból streamelve nézni filmeket? Illetve konvertálás nélkül felmásolva mp4/mkv? Köszi.
-
pethYeti
addikt
Egyelőre nem tervezem a telefon cserét, most Samsung s7-em van és tökéletes számomra. Igazából azért is kell egy tablet hogy a telefon és az asztali PC közti teret betöltsem. Gondolkoztam egy használt üzleti laptopon is, de nincs egyszerűen szép kijelzős jó aksis, nem széteső(thinkpad) ilyen árban. Igazából Androidon teljesen halott a tablet vonal, ezért sincs nagyon más lehetőség csak az iPad.
-
pethYeti
addikt
Sziasztok. Gondolkodom a jövőben venni egy 2017-es Ipadet. Mivel sose volt még iOS készülékem ezért lenne pár kérdésem, lehet némelyik triviális, de jobb előre tudni ezeket.
1. Androidos telefonnal megosztott Wi-Fi-t minden probléma nélkül tud használni?
2. Olvasáshoz mennyire jó a kijelző, gondolok arra, hogy ugye nem laminált és nem tudom erre van-e bármilyen hatása, azonkívül hogy kicsit jobban tükröződik.
3. OneDrive-ról tud streamelve lejátszani mkv videókat? Androidon ezt gond nélkül megoldja az MxPlayer.
4. Ha jól látom a dobozban nincs füles. Mi a legolcsóbb megoldás, hogy egy jack csatis fülest használni tudjak?
5. Apple féle belassításra mikor lehet számítani, hány "jó" év lenne ebben a készülékben?
6. Fólia mindenképpen kellene rá? Arra gondoltam, hogy egy sima neoprén tokban használnám.Nagyjából ennyi így elsőre. Köszi előre is a válaszokat.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi