- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bok92
addikt
válasz
Elektrosokk #47208 üzenetére
Csak az új Air M2, illetve az m4 IPad pro.
-
Pano
addikt
válasz
Elektrosokk #46503 üzenetére
Jaaa. Akkor bocsánat.
pedig elolvastam a hsz-t, de úgy néz ki így estére már az agyam szelektál. -
válasz
Elektrosokk #46472 üzenetére
Na ja, már a hovernél vertem a seggem hogy miért nem adják meg a 18-as prora.. Ez ilyen, Az új magic keyboard cover kompatibilis visszafelé, vagy itt is megoldották okosban?
-
válasz
Elektrosokk #46470 üzenetére
És ezt a WWDC-től vártad? Csak mert más a mágnes és töltés pozíció így a szoftver bemutatón mégis mit tudtak volna megoldani ezen?
-
Pano
addikt
válasz
Elektrosokk #46435 üzenetére
Nem. Rajzolni nem szoktam. Szerintem ez nem is arra van kitalálva, hanem inkább billentyűzettel való használathoz és megemeléshez hogy kényelmesebb legyen nézni.
-
Rossi
addikt
válasz
Elektrosokk #46391 üzenetére
Köszi.
Gondolom pencillel használod.
-
alba-regia
aktív tag
válasz
Elektrosokk #46231 üzenetére
Amikor megjelent az első Pro, a nagyobb méretűt vettem. Akkor valóban sokkal butább volt a rendszer. Nem nagyon szerettem pl. ágyban használni, mert ahhoz nagy volt. Rajzolni, grafikai feladatokra biztos most is a nagyobbat választanám. Képszerkesztésre nekem elég, könnyen és pontosan bele tudok nagyítani. Persze ott is a nagyobb kijelző kényelmesebb lenne, de szerintem megszokás kérdése.
Lumát szoktam monitorral használni, de mostanában inkább vezeték nélkül. Kényelmes az a funkciója, hogy a második kijelzőn teljes képernyőn látom a videót. -
Rent
senior tag
válasz
Elektrosokk #46197 üzenetére
Problémásak nem voltak, de a net megosztás az nálam a kezdetektől (3G-nél még nem, 4S-nél már volt) kizárólag úgy működött, hogy ha nem nyúltál hozzá egy ideig a macbookhoz, vagy az ipadhez, akkor már nem is látta a telefon által szórt wifit, pedig azon bekapcsolva hagytad ugye. Ilyenkor mindig először elő a telefont, megosztás kikapcsolása, bekapcsolása, aztán a macbookon, ipaden újra wifi keresés és kattint, különben nem csatlakozott fel, sőt néha itt is feldobott egy sikertelen csatlakozást és újra ki/be a telefonon.
Ezzel szemben a tegnap este elhozott új ipad, meg a 14 pro között eddig ezzel ellentétes a tapasztalatom, annyi, hogy március vége óta nem használtam net megosztást, azóta a 17.5 frissítéssel érkezhetett meg az ezzel kapcsolatos javítás, aminek nagyon örülök. -
kchris78
veterán
válasz
Elektrosokk #46197 üzenetére
igen, ott meg csak be sem kell kapcsolni mert megoldjak egymas kozott a megosztast - ha egy appleidn futnak.
-
feddel
senior tag
válasz
Elektrosokk #45184 üzenetére
Csak annyit ír mindenütt hogy black friday. Ha nem vettem volna meg az asztali verziót, én is gondolkodnék az univerzalon, bár a fotón kívül nem használnám… szóval minek…
Közben megvettem az iPad verziót, most azt próbálgatom. -
feddel
senior tag
válasz
Elektrosokk #45085 üzenetére
Az nekem is jól jönne, asztalim van, iPad verzión gondolkodom. Kiegészíteném a LR-ot vele.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Elektrosokk #45071 üzenetére
Én ESR üveget rendeltem itthonról, 9 napja nem jön. Csak a bocsánatkérő levelek jönnek.
-
Roland861010
veterán
válasz
Elektrosokk #45071 üzenetére
Nem volt az európai raktárba így kínai raktár ok küldték .
-
btudos
nagyúr
válasz
Elektrosokk #45028 üzenetére
Kanapéra, ágyba szerintem kényelmetlen a 12.9, túl nagy és nehéz - megvolt mindkettő, ezt a kanapén egy 11”-osról írom.
-
ricogsm
őstag
válasz
Elektrosokk #26860 üzenetére
na jó
maradjunk az Ipadnál
Ilyen van neked? -
ricogsm
őstag
válasz
Elektrosokk #26666 üzenetére
Jó drága
-
Alex91
félisten
válasz
Elektrosokk #26661 üzenetére
Tudom, de volt mar ennyi is... Vagy az 512 cellulart adtak ennyiert...?
-
válasz
Elektrosokk #26595 üzenetére
Én megvenném és tesztelném egy hétig, mert lehet meg tudod szokni, nekem nagyon bevált, rajzolni és videót szerkeszteni nagyon jó rajta.
-
válasz
Elektrosokk #26593 üzenetére
Én használom ágyban, kanapén, konyhában. Legtöbbször lerakom valahova természetesen.
ettől függetlenül neked lehet hogy nem lenne kényelmes. -
Maxxy10
addikt
válasz
Elektrosokk #26573 üzenetére
Új iPhone, iPad, Mac stb.
Kiegészítő/refurbished apple cuccokhoz nem jár.
-
mr.tamasbiro
őstag
válasz
Elektrosokk #26573 üzenetére
Pl xr néz is kaptunk.
-
KZP
őstag
válasz
Elektrosokk #26547 üzenetére
Én egy hete váltottam 2017 10.5 Pro-ról az újabb 12.9-re. Hamar meg lehet szokni, hogy nagyobb és nehezebb is kicsivel.
(Csak ugye kellett hozzá egy új Pencil, és egy Apple USB-C - jack átalakító.) -
válasz
Elektrosokk #26519 üzenetére
Volt egy szösz a kijelző és a touch között. Első nap kiszúrtam, de ki kellett várni amíg majdnem lejár a gari.
faki_: gondolom igen, de nincs senkinek a családban Apple terméke.
-
kátú
őstag
válasz
Elektrosokk #26449 üzenetére
Én Windows on használtam. és azt kell mondanom, hogy eléggé jó. De egy kicsi lagg azért van. Ami nálam annyit tesz, hogy "statikus téma" esetén teljesen jó (Messenger pl) de videót nem tennék rá, és mondjuk fotó szerkesztés közben se
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Elektrosokk #26303 üzenetére
Macbook air. Ha nagyobb kell akkor azt bekapcsolom. De kb fél éve az asztalon pihen😉
-
kátú
őstag
válasz
Elektrosokk #26254 üzenetére
Ha a fájlkezelő látja azt, amit használsz. Akkor onnét be tudod húzni probléma mentesen az affinity be. Én például OneDrive bol csinálom!
-
Ringman
félisten
válasz
Elektrosokk #26213 üzenetére
szerintem igen.
-
*Mukeey*
addikt
válasz
Elektrosokk #26213 üzenetére
Sztem maradj mindenképpen.
-
Wakuz
lelkes újonc
válasz
Elektrosokk #26147 üzenetére
Nincs vele baj valóságban sem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gombászkönyvek egyben
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest