- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oscar
tag
válasz
FoxiestFox #118232 üzenetére
Kidobni biztos nem fogom, makulátlan külső, foltmentes IPS, gyári magyar bill. Tulajdonképpen gyűjteményi darab, amit élesbe került azzal hogy az újabb gépeim már nem mozgatják meg a régi Canon scannert. És így meg rá kellett jönnöm, hogy az X230-on a legjobb gépelni, már ha regényt akarok írni
Killhates megvan, akkor majd keresem őt! -
Oscar
tag
válasz
fatpingvin #118229 üzenetére
A gyári BIOS-t mennyire bonyolult cserélni? Inkább felhasználó vagyok...
-
Oscar
tag
válasz
fatpingvin #118227 üzenetére
Az okokat nem tudom. Amikor megvettem, nem csekkoltam a második slotot, a dráma akkor kezdődött, amikor memóriát szerettem volna bővíteni. Az alaplapon rajta van a fekete fólia, ennél tovább én sosem mertem merészkedni. Ráadásul, ha jól tudom, az X230 válogatós a ramokban? Sóval, minden tippet szívesen veszek...
-
Oscar
tag
Sziasztok!
Van egy X-230-as Thinkpadom, melyen az egyik ram slot nem megy. A működő slotban lévő 4GB-os modul lassan eléggé szűkös. Kérdésem: lehetséges az alaplap javítása, vagy ilyenről ne is álmodozzak? Illetve tudom, rakjak be a 4GB helyére egy 8GB-ost, de nagyon sok modult próbáltam és csak sípol a gép. Szóval, nekem ez egy kicsit bonyolultnak tűnik. -
Oscar
tag
Sziasztok!
Nincs valakinek egy felesleges 65W töltője X230-hoz? Nekem sikerült elhagynom valahol... (szerencsére nem a gépet) -
Oscar
tag
Sziasztok!
X230-ra szerettem volna a legfrissebb Win 10-et felrakni, fel is ment, ám sem a telepítő, sem System Update több hardvert nem tudott installálni, pl. Bluetooth, Fingerprint. Ha egy régi, 2017-es Win 10-et rakok fel, akkor minden oké. Megpróbáltam azt frissíteni, hiba miatt nem engedi. létezik, hogy az új verzió már nem támogatja az X230-at?
-
Oscar
tag
Sziasztok! Az x230-as palmrestje megadta magát, rendelnék aliról újat. Kérdés: a fingerprint readert át lehet építeni, mennyire macerás, vagy rendeljek olyat, melyben benne van és kész?
Illetve lehet-e olyan hirdetésnek hinni, hogy gyári új és hangsúlyozottan nem utángyártott a cucc? -
Oscar
tag
Sziasztok,
Az X230-asom billentyűzetéről egyszer csak kiugrott a négyes gomb. Hiába rakom vissza, elég hozzáérni, hogy újra kijöjjön a helyéről. Ezt lehet vhogy javítani, cserélni, vagy gondolkozzak új billentyűzetben?
Köszi! -
Oscar
tag
Sziasztok,
X230-ba milyen WWAN modemet lehet berakni? Létezik bele LTE modul?
Illetve, gondolom, az adott slotba msata SSd is rakható. Itt van valamilyen megkötés? Minden típus, méret, márka belemegy?
Köszi az infókat előre is. -
Oscar
tag
Jó kérdés, mert elindítottam a gépet, a böngészőben három ablak volt nyitva. Talán a Win10 frissített a háttérben, mert időközben visszaállt 60 fokra a processzor hőfokra. A gép tudtommal soha nem újrapasztázva, bár amikor vettem egy éve, akkor "átnézték". Milyen időközönként érdemes egy ilyen hűtőrendszer karbantartást megejteni?
-
Oscar
tag
Szerintetek, ha egy X220 I7-es (2640M) 85-90 fokos öt perc működés után és a ventilátor 4500 RMP-en pörög az normális?
-
Oscar
tag
Sziasztok!
X230-nál hogy lehet beüzemelni a ujjlenyomat olvasót? A Windows Hello nevű cucc azt mondja, hogy nem lehetséges...
A segítséget előre is köszönöm!!! -
Oscar
tag
Köszi, hogy azért megpróbáltál értelmezve válaszolni
Lényegében dekódoltad a kérdés lényegét.
Mivel én bölcsész vagyok, biztos nem fogom magam cserélni, mert az egyet jelentene a gép halálával. RAM és HDD cseréig tart az én szakértelmem és az idegrendszerem...
IPS panelt eddig én Ebay-en láttam, illetve elvétve (nem mostanában) a prohardveren. Tényleg nem tudom, hogy érdemes-e egy 50-60 ezer forintot érő gépet elkezdeni pimpleni, vagy adjam el. Előbbit azért vettem fontolóra, mert szeretem a gépet. Plusz, az újabb darabokról nem olvastam/halottam túl jókat. Szóval, ebben is szívesen veszek bármilyen tanácsot.
Igen, itt arra is gondoltam, hogy - már amennyiben a kezembe kerül egy új IPS panel - Budapesten kihez/hova tudnám vinni, aki szakszerűen kicseréli. Az anyagi keret az ésszerűség határán belüli kategória.
Köszi!
-
Oscar
tag
X220-on hogy/hol/hogyan érdemes IPS panelt cserélni? Az enyém lassan kezd zavaróan foltos lenni - fehér foltok, ez nem tudom, típushiba-e. Gondolom, az elrepedt bottomcase is csere...
Köszi -
Oscar
tag
Sziasztok!
X220-ra próbálok Win10-et rakni. "Elvileg" minden oké, csak az eszközkezelőben látok egy hibát.
PCI soros port
Hardverazonosító: PCI\VEN_8086&DEV_1C3D&SUBSYS_21DA17AA&REV_04
Alap dolgokkal (Google) próbálkoztam, eddig nem sikerült megoldani.
Bármilyen segítő hozzászólást megköszönök! -
Oscar
tag
(L:/dl/upc/2016-11/30/3552_i0iqalexbx1dcimj_2016-11-30.jpg)[kép](/L)Hát, én továbbra is teljesen tanácstalan vagyok.
-
Oscar
tag
válasz
Chaser #89263 üzenetére
Próbáltam Display porton közvetlenül és dokkolón keresztül (Ulrabase 3) egy Delock DP to DVD-d kábellel, majd egy másik dokkolón (4337-15G) DVD-D to DVI-D kábellel de a monitor akkor sem hajlandó 1280x800 felbontás felé menni. Drivereket újratelepítettem, WIn7-ről van szó. Most vagyok full tanácstalan.
-
Oscar
tag
Sziasztok,
Kis segítség kéne. Az ultrabase dokkolón fekvő X220-at szeretném összekötni egy LG W3000H-val. A dokkolón Display port van, a a monitoron dual DVD-D bemenet. Mit érdemes ilyenkor "alkalmazni"? Spéci kábelt venni? Vagy aktív adaptert? Ezekből melyiket érdemes?
Köszi! -
Oscar
tag
Sziasztok,
W520 vásárlásánál mire érdemes odafigyelni? Olyasmire gondolok, mint az X220-nál az eltört palmrest stb.
Köszi! -
Oscar
tag
Sziasztok,
X220-hoz milyen külső videókártyát érdemes venni? i7-es, 8gb ram.
A cél, hogy a CIV6 elfusson vele. -
Oscar
tag
Sziasztok!
HDD-t cseréltem SSD-re az X220-on, újraraktam a WIN7-et és az istennek sem akar frissíteni az operációs rendszer. Még a System Update is megadja magát, amikor a Windows 7 Update Module KB2459268 számú frissítést szeretné felrakni.
Van valakinek tippje? Köszi! -
Oscar
tag
Sziasztok!
A helyzet: elrepedt az x220-am bottom case-e, a HDD ajtó fölött.
Kérdés: mit tegyek? Lehet ezt javítani? Vagy egyszerűen cseréljem?
Köszi! -
Oscar
tag
Most, hogy így felpörgött ez a RAM kérdés, X220-ba milyen modulokat érdemes keresni, ha 2x8GB-ot szeretnék belerakni? Persze, jó ár, meg ami van, de kell figyelnem valamire?
-
Oscar
tag
Van valakinek tapasztalata az X220-as fingerprint readerének a működésével kapcsolatosan Win10 környezetben? Köszi
-
Oscar
tag
A billentyűzet matricázás kapcsán én leszek az ellenpélda: nekem az itt istenített-féle megoldás két hónap után kezdett a gombok szélén rojtosodni és feljönni. Engem nagyon idegesít.
De itt muszáj elmondanom, hogy íróember vagyok, így extrém sokat gépelek. Szóval, én biztos nem matricáznék. -
-
Oscar
tag
Sziasztok,
Thinkpad X220 egyszer csak leállt, nem indul be - se kép, se hang.
Van vmi tippetek, mivel érdemes próbálkozni?
Ha szerviz hova érdemes vinnem?
Köszi -
Oscar
tag
Sziasztok, van tippetek arra, hogy mi okozhatja azt, hogy ha dokkolóra (Ulrabase series 3) dugom be a fejhallgatót a jack foglalatba , akkor serceg és zörög (alapzaj)? Ha pedig szimplán a x220-ba, akkor minden tökéletes? Lehet ez vmi beállítási hiba? Vagy esetleg az Ultrabase hibája?
-
Oscar
tag
Sziasztok,
TPE típusú akkumulátort merjek venni X220-hoz? Vagy csak drága gyárit szabad?
Köszi -
Oscar
tag
Sziasztok!
Külső vázban van/volt különbség a az X220 és az X220i között? Azaz, megvehetek olyan Keyboard Bezel-t, amit az i.hez árulnak, de nekem sima X220-am van? Illetve mire kell figyelni ebay vásárlásnál? Fru-ra gondolom.
Köszi. -
Oscar
tag
Ha a dokkolót szeretném összekötni a monitorral Display Port kábellel, számít a "zsinór" minősége? Milyet érdemes venni? Mert látom, hogy árban meg vakításban (aranyozott stb.) határ a csillagos ég...
-
Oscar
tag
válasz
metal01 #83392 üzenetére
Nekem volt MacBook Pro-m, ott az volt az über idegesítő, hogy egyáltalán nem volt szerelhető. Ha valami sérült rajta, akkor vehettél egy új unibody házat mondjuk. Az x220-at most lehet toldozni, foltozni, ez tetszik. A céges laptop nálunk olyan rendszergazdai szigorral van megküldve, hogy a gépelésen és a böngészésen kívül semmire sem használható. Persze mindemellett olyan méretű gépeket vesznek, hogy kedvem sem legyen cipelni őket. Hovatovább dedikáltan Win XP-t telepítenek a vasakra
Asztali nekem nem pálya, csak az ultra hordozható, mert sokat utazom, így saját gépet kell használnom "céges" ügyekre. Szóval, én nem bánnám, ha azért valaki gyártana egy használható, megbízható és strapabíró laptopot. -
Oscar
tag
válasz
Tikakukac #83369 üzenetére
Jaj de jó, akkor ez általános és normális szétesés?
Ilyenkor kezd el számolgatni az ember, hogy ha minden sérült részt cserélek, akkor már kb. elköltöttem a gép jelenlegi árát. Persze, mint itt a legtöbb tagnak, nekem is szívügyem a kis gép. Mindazonáltal, szerelni még nem próbáltam, de majd..., majd legfeljebb segítségért kiáltok...
Ebay: Kínából merjek rendelni?
-
Oscar
tag
Sziasztok!
2011-es gyártású x220-am elkezdte elengedni magát. Egymás után jött ki most egy pár elöregedéssel járó hiba.
Például:
- elpattant a palmrest a bal oldalán touchpad alatt - tudok vele élni
- a VGA kimenet és a DP között egyszerűen levált egy darab a keyboard frame-ből - ez már egy picit jobban idegesít
- az LCD back cover első része (a Lenovo felirat alatti perforációnál) bal oldalon elengedett, lötyög. Olykor nyitásnál ezért leválik a belső keret - na, ez baromira idegesítNincs a gép extrém használat alatt, táskában hordom és asztalon, irodában, otthon gépelek rajta. Nem ejtettem le, nem vágtam oda sehova.
A kérdésem: érdemes ezekkel foglalkoznom? Okozhatnak nagyobb hibát később? Főleg a lcd back cover: itt van vmi egyszerű megoldás vagy cserélni kéne?
Ha úgy döntök, hogy bíbelődök, honnan érdemes alkatrészt szerezni? Ebay?
Köszi! -
Oscar
tag
-
Oscar
tag
Sziasztok,
Még egy kérdés. Ha az x220-somnak lötyög/laza a jobb oldali zsanérja, az mennyire komoly "hiba"? Meg lehet házilag oldani vagy szerviz? Gondolom, sokáig nem érdemes halasztani, mert megsérülhetnek a kábelek stb. Ha segítséget kell kérnem kit (hozzáértő ember/szerviz) ajánlanátok? Köszi. -
Oscar
tag
Sziasztok! X220-be létezik olyan wwan modem, mely tudja a 4G/LTE sebességet? Köszi.
-
Oscar
tag
Hello,
Azt szeretném kérdezni: az X201-ben még érdemes gondolkozni? Vagy akkor már inkább x220? Az anyaghasználata melyik típusnak jobb? Illetve utóbbinál érdemes-e költeni az IPS panelre? Köszi a tanácsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- ASUS routerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest