- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andris1602
aktív tag
Valahogy így. Ennek csak az az oka, hogy az után-gyártott kínai vacakokat már nincs kedvem megrendelni.. eddig az összes szar volt. ráadásul (ahogy ebben a topicban már kiokítottak) ennek a típusnak ez a gyengéje, szóval persze, a laptop nem ér többet 40-nél, de minek vegyek egy használt vagy gyenge zsanért bele, ha fél év alatt tönkremegy.. akkor inkább mond, hogy nincs értelme szétszedni és újra összerakni, vegyek egy újat..
-
andris1602
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Szétkaptam az SL400-ast, letörött a pöcök, ami a zsanért tartotta a géphez. Megrendeltem az új zsanérpárt. A következő lenne a kérdésem. 2 helyen találtam a típushoz zsanért, és pont kétszeres az árkülönbség, elvileg mind2 pár gyári új (10 illetve 20 ezer). Ez reális különbség, vagy készüljek rá, hogy amit újként adnak el, bontott esetleg után-gyártott? Hogyan tudom megállapítani, hogy gyári új?
Köszi a segítségetSziasztok
-
andris1602
aktív tag
Köszönöm, bár úgy látom teljesen le kéne bontanom a gépet a javításhoz.
erre nem biztos, hogy vállalkoznék, egyrészt mert nem vagyok egy műszaki ember, másrészt ez minimum egy fél napos munkának tűnik.
westlake: köszi az infót, ez nem tűnik veszélyesnek. Gondolom, ha szervizbe viszem, munkadíjban a sokszorosát fizetném ki. Van egy pc-m is, de kellene ez a gép, ha könyvtárba kell mennem.
-
andris1602
aktív tag
Sziasztok
Van egy SL400as thinkpad-em, és úgy fest, hogy eltört a bal oldali zsanér. Találkozott már más is ilyesmivel? Úgy néz ki, mintha elvált volna a zsanér a géptesttől. Szét még nem szedtem, de gondolom, hogy törés lehet. Mihez kezdjek vele?
Köszi előre is
Üdv
-
andris1602
aktív tag
Erre esetleg valami?
-
andris1602
aktív tag
Sziasztok
Egy Thinkpad SL400 elmegy egy Intel P9700 procival? A chipset elvileg támogatja, a hivatalos oldalon a támogatott processzoroknál viszont csak a T9x00 szériát találtam.. Gondolom ez BIOS függő, van esetleg valakinek erről információja?
Köszönöm szépen
Üdv -
andris1602
aktív tag
válasz
FoxiestFox #47544 üzenetére
Hát csak ennyi
-
andris1602
aktív tag
válasz
FoxiestFox #47539 üzenetére
Mert sajnos nincs túl sok keret rá, és találtam egy nagyon jónak tűnő használt darabot, remek áron.
miért kérded?
-
andris1602
aktív tag
Erre esetleg valaki?
-
andris1602
aktív tag
Üdv mindenkinek
Szeretnék venni egy használt Thinkpad-et (SL400), munkagépnek. Ha van/volt valakinek itt ilyen, le tudná írni, mire figyeljek oda, amikor kipróbálom/átnézem? Nagy segítség lenne
Szép estét
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Sword 16 HX 16" FHD+ IPS i7-13700HX RTX 4070 32GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest