- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
TomMusic #67365 üzenetére
Most egy E540 előtt ülök, szerintem egyáltalán nem gáz a touchpad, csak meg kell szokni, ha nem használod nem szokod meg. Nekem T420-am van annál kényelmesebb, mert több hely van a multitouch gesztusoknak, viszont nem olyan kis pontos ami hátrány, illetve a pöcök egér használhatatlan, de én úgyis touchpad párti vagyok.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
TomMusic #67365 üzenetére
Üdv a klubban!
Ugyanezzel a szarral szívok én is, ugyanilyen notin. Én úgy oldottam meg, hogy arra állítottam,hogy a touchpad csak gomb és a pöcökegér irányítja a kurzor-t és így élhető a dolog. Igazából nem okoz már semmiféle bosszúságot.
Mondjuk én se értem, hogy egy k.b@szott Fn+ gombot miért nem tudtak erre is kalibrálni.
-
-
azbest
félisten
válasz
TomMusic #65902 üzenetére
Úgy kezdted, hogy céges gépnek lesz. A business class inkább szól a tartósságról, supportról és a megbízhatóságról, mint a nagy teljesítményről hasonló ár mellett.
Ahogy a későbbi hozzászólásból látom, lehet inkább arra gondoltál, hogy adott pénz keretből a lehető legerősebb gépet szeretnéd kiválasztani. Az meg valószínűleg valami kommerszebb gép lesz. Ez nem feltétlen baj, ha nem több évre tervezed intenzíven hordozni és használni.
-
Tikakukac
titán
válasz
TomMusic #65907 üzenetére
Eszem ágában sincs meggyőzni téged, én csak leírtam azt, hogy mit tapasztaltam úgy, hogy mindkettő gép volt nálam. Az Edget kivágtam volna az ablakon a probookot meg jó volt használni. Ezerszer jobb touchpad, anyagokban össze nem hasonlíthatóak, 3 év gari, pofonegyszerű bővíthetőség és amit mondjuk nem néztél meg (nem baj más sem szokta), hogy a kisebb akkuval is elpicsázza az Edge-t. A wattóra meg a cellázás az 1 dolog, a valós fogyasztás meg aminek van értelme.
Mondanám, hogy használd őket és egyből eldőlne a dolog, de ez nem életszerű, így vagy hallgatsz arra amit én mondok és amit a tesztek vagy...hát na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon Forbidden West
- Goddess of Victory:Nikke
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- Asus F15 FX516PR 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged