- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
TomMusic #67365 üzenetére
Most egy E540 előtt ülök, szerintem egyáltalán nem gáz a touchpad, csak meg kell szokni, ha nem használod nem szokod meg. Nekem T420-am van annál kényelmesebb, mert több hely van a multitouch gesztusoknak, viszont nem olyan kis pontos ami hátrány, illetve a pöcök egér használhatatlan, de én úgyis touchpad párti vagyok.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
TomMusic #67365 üzenetére
Üdv a klubban!
Ugyanezzel a szarral szívok én is, ugyanilyen notin. Én úgy oldottam meg, hogy arra állítottam,hogy a touchpad csak gomb és a pöcökegér irányítja a kurzor-t és így élhető a dolog. Igazából nem okoz már semmiféle bosszúságot.
Mondjuk én se értem, hogy egy k.b@szott Fn+ gombot miért nem tudtak erre is kalibrálni.
-
-
azbest
félisten
válasz
TomMusic #65902 üzenetére
Úgy kezdted, hogy céges gépnek lesz. A business class inkább szól a tartósságról, supportról és a megbízhatóságról, mint a nagy teljesítményről hasonló ár mellett.
Ahogy a későbbi hozzászólásból látom, lehet inkább arra gondoltál, hogy adott pénz keretből a lehető legerősebb gépet szeretnéd kiválasztani. Az meg valószínűleg valami kommerszebb gép lesz. Ez nem feltétlen baj, ha nem több évre tervezed intenzíven hordozni és használni.
-
Tikakukac
titán
válasz
TomMusic #65907 üzenetére
Eszem ágában sincs meggyőzni téged, én csak leírtam azt, hogy mit tapasztaltam úgy, hogy mindkettő gép volt nálam. Az Edget kivágtam volna az ablakon a probookot meg jó volt használni. Ezerszer jobb touchpad, anyagokban össze nem hasonlíthatóak, 3 év gari, pofonegyszerű bővíthetőség és amit mondjuk nem néztél meg (nem baj más sem szokta), hogy a kisebb akkuval is elpicsázza az Edge-t. A wattóra meg a cellázás az 1 dolog, a valós fogyasztás meg aminek van értelme.
Mondanám, hogy használd őket és egyből eldőlne a dolog, de ez nem életszerű, így vagy hallgatsz arra amit én mondok és amit a tesztek vagy...hát na.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Vostro 3520 notebook Core i3-1215U processzorral eladó
- Thinkpad T16 GEN 1 16" Touch screen vPRO i5 1345U 32GB DDR5 512GB NVME SSD Lenovo Gar.
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- HP 640 G5 laptop - 14FHD/I5-8265U/8-16-32GB/256SSD/Win11-Win10 - 2 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3129
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest