- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
Sziasztok!
ThinkPad E531-el kapcsolatban írok ismét.
2 fő problémája van, amire lehet megoldást jelent a BIOS (UEFI) frissítése.
(New) Modified Power off USB timing.
(New) Added New Panel Support.
(Fix) Fixed an issue related to post hang up issue with special input KB/Mouse on docking
(Fix) Fixed an issue related to unsupported resolution appeared during VGA/HDMI first plug in.
(Fix) Fixed an issue that Fn lock can't be kept after reboot.A két fontosat kiemeltem. Az elsőt nem egészen értem, de nem lehetséges, hogy arra ad megoldást, mikor külső egeret csatlakoztatok, akkor letiltja a touchpadet (ez nagyon jó lenne). A második világos, mert ugye alapból úgy indul a gép, hogy az Fn funkció az aktív, tehát ha F5-öt nyomok, akkor nem frissítés történik, hanem képernyő fényerő csökkentés. És hogy fordítva legyen, minden rendszerindításnál meg kell nyomni az Fn+Esc billentyűt.
Szóval szerintetek az első kiement szöveg az mit takar pontosan?
Továbbá a frissítés jár valami kockázattal? Céges gépről van szó, és nemszeretném, ha valamit elszúrnék.
Előre is köszönöm a válaszokat! -
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Van egy ThinkPad E531-em, aminek borzasztóan rossz a touchpad-je, ami szerencsére azért nem annyira baj, mert rendes egeret használok. De néha gépelés, stb közben belenyúlok, és van, hogy elkattint a manóba.
Azt megtaláltam, hogy lehet kikapcsolni a kattintást a touch-on, de ez így elég gány megoldás ("Tap to Click"-ből kiszedni a pipát, csak ha meg az egér nélkül akarom használni, mindig vissza kell kapcsolni..).
Végigolvastam a fél netet, de gyakorlatilag nem találtam megoldást. Az a poén, hogy a régi 8 éves laptopomnál is van olyan funkció, hogy automatikusa kapcsoljon ki a touch, ha külső egeret használok. Itt ilyen nincs, viszont mindenféle felesleges idegölő funkció, az van.
64 bites Win7 van a gépen. -
TomMusic
őstag
Köszönöm a válaszokat!
Bár teszt eredményeket nem látok, de ha többen írjátok hogy gáz ez a gép, akkor nézek valami mást.
Esetleg ha tudnátok még ajánlani ilyen árú, de jobb gépet, azt megköszönném. -
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Céges laptopra lenne szükségem, mert behalt a régi. A lényeg, hogy megbízható legyen, és hosszútávon kiszolgáljon. Az általános feladat főleg Office, fájlműveletek, távoli asztal, ilyesmik. Legalább 1 külső monitort rá szeretnék dugni, de lehet hogy kettőt.
Persze azért ne csak ezekre legyen kihegyezve, legyen még erőtartalék benne...
Ki is néztem egy szerintem ár/érték arányban erre a feladatra alkalmas gépet:
LENOVO ThinkPad Edge E531.
Kérdésem lenne, hogy ezen gond nélkül futna a Win7 ?
Előre is köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L15 / Ryzen5 / 16gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- ACER laptop /2 magos CPU /8 GB RAM /256SSD /magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest