- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
válasz
mutyuru
üzenetére
Egyetértek. A gépem már több mint egy hónapja van ott. Más miatt is. De ez a fő probléma. Először azzal ment oda, hogy pixelhiba. Legalábbis azt hittem, hogy az. Aztán kiderült, hogy nem az. Másrészt a kijelzőn van egy kb. fél cm-es fehér folt is, ami szürke színeknél eléggé látszik. És ez a kettő dolog sem elegendő ahhoz, hogy tegyen valamit a szerviz. Kötik magukat a pixel-policyhez, aminek ehhez semmi köze. De ezzel le lehet a problémát passzolni...
Nem volt olcsó a gép anno 4 éve, és tavaly a gar. kiterjesztés sem volt olcsó. De hát ez van...
-
brekiisti
tag
válasz
mutyuru
üzenetére
Tudod informatikusként erre mondom (annak ellenére hogy le van írva a korlátozott jótállási nyilatkozatban hogy ilyen károkért a gyártó nem fele és senki nem olvassa el) hogy ha olyan fontos a melód mert alap szöveg hogy én ezzel míg szervizben volt x milliót buktam. Akkor van pénzed tarcsi laptopra / gépre is mert 2 ór -10 nap alatt behozza az árát.
Rettentő kíváncsi lennék melyik gyártó cserélne neked garban döglött bogaras kijelző
Minden esetre együtt érzek a kollégával és elismerem ez szar helyzet.Bocsi a duplázásért
-
Dhampir
félisten
válasz
mutyuru
üzenetére
Új gépnél NBD garancia a megoldás, akkor kisebb vagy egyáltalán nem lesz veszteséged. Nem tudom, hogy ilyet tud-e a Lenovo, mazsola vagyok ezen a ThinkPad géptípus-területen.
(#50576) Chaser
Köszönöm szépen a választ!

A T60p anyagilag érné meg. Az nem zavaró filmnézéskor, hogy nncsen kissé oldalra széthúzva a kijelző? Dokumentumokra viszont előnyösebb.
Nem tudtam, hogy ennyire egyforma a W500 és a T500.
A W500 esetében 1980x1200 felbontású panelről tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen routert?
- Sorozatok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest