- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Napfénysüti #20889 üzenetére
A T42-ben is mintha nem teljesen középen lenne, de max pár mm-ről lehet szó, ha ez ellenne tolva hát furcsán néznék rá
Meg kéne nézni élőben
buvartacsko: Ez oké is lenne, ha más meg nem mondaná hogy nála nincs gond a ventivel
T400 vs T410 ellenében meg valaki azt mondta privátban, hogy a T400 problémásabb mint a T410 és az kifejezetten jó gép. Összegezve kicsit ütköznek itt a vélemények, minden gépet meg nem fogok tesztelgetni pénz és idő híján de majd lesz valami
-
Chaser
legenda
válasz
Napfénysüti #20887 üzenetére
Papíron tényleg, gyakorlatban nem vettem észre
még azt se hogy 1 v 2 modul van a gépben.
szerk: Képeket nézegetve viszont nagyon nem jön be, hogy a kijelző nem középütt van. Ezt ugyan melyik okos találta ki.
-
Chaser
legenda
válasz
Napfénysüti #20822 üzenetére
Olcsóbb, nem is kicsit. Most is van fenn 100k alatt több darab, múltkor 115-ért valami egész jó kis konfig volt 2.5 év garral. Talán az a magyarázat rá, hogy 8440p-k is néha 150k körül felbukkannak, azokba pedig nem nagyon lehet belekötni se kaszni se hw terén, meg újan is sokszor 200k alatt beszerezhetők nbs-ből. Na ezért akarom 100k alatt megoldani a dolgot, 120-130k-s T400-nál már erősen elgondolkodnék egy olcsóbb 6930p-n vagy egy drágább 8440p-n. Trackpoint, bill világítás azokban is van..persze nem lenne ilyen szép fekete meg hiányozna a kék gomb is
-
brd
nagyúr
válasz
Napfénysüti #20811 üzenetére
Én kérdezek, ha nekem is szabad.
Találkoztál már olyan játékkal, ami az Intellel élvezhetetlen, az ATI-n viszont jól fut (már ami mindkettőn elindul)? Mert hiába gyorsabb ~3x a tesztek szerint, a gyakorlatban ez nekem valahogy sosem jön ki...
-
Chaser
legenda
válasz
Napfénysüti #20808 üzenetére
Ezt kérdeztem miben modernebb, mert igazából nem vettem észre. Talán vga, de azt nem néztem. De mindjárt nekiállok utánuk olvasgatni jobban.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Napfénysüti #20551 üzenetére
Személyes nem nagyon van rajta.
Mindent lepucoltam.
-
sniphoe
aktív tag
válasz
Napfénysüti #20551 üzenetére
Jól is teszed! Ha a szervizes ráér, valszeg bele is néz..
-
ro_bert17
őstag
válasz
Napfénysüti #20504 üzenetére
Ezt Neked kell eldönteni. Hívd fel őket, és megfelelő kommunikációval szerintem közös nevezőre lehet jutni.
Én pl. akkor vittem el a gépet, amikor pár napra jobban tudtam nélkülözni, mert szabadságon volt a főnököm. Az ígért 5 munkanap elteltével érdeklődtem, de alkatrészre várt volt a státusz. Így elmentem érte, majd amikor megjött a ventillátor felhívtak, és ott helyben megvártam.
Ha nagy a távolság az mondjuk tényleg macera. -
buvartacsko
addikt
válasz
Napfénysüti #20510 üzenetére
Nekem cserélték, meg eddig mindenkinek.
Én is cseréltettem aztán meg volt még egy ideig, de csak asztalon használtam, utána eladtam. Szerencsére el is lopták attól akinek eladtam, szóval ő már nem tapasztalta meg ezt a hibát, pedig biztosan keresett is volna, mert elsőnek azt hitte hogy elrontottam a processzort. ( speedstep )
-
ro_bert17
őstag
válasz
Napfénysüti #20502 üzenetére
Miért nem viszed el szervizbe? De tényleg? Már nem garanciális?
-
audi100td
nagyúr
válasz
Napfénysüti #20497 üzenetére
szerintem mondjuk eléggé gáz, főleg ha azt nézem, hogy a 7 éves t42-őm zsanérjain semmi kopás nincs
mitulabattyi: igen, szerkezetileg kb ugyanaz mint a t61
-
buvartacsko
addikt
válasz
Napfénysüti #20492 üzenetére
hát ez van, szerencsére van kölcsön gép, de el tudom képzelni milyen lehet azoknak akik nem tudnak erre az időre gépet szerezni.
-
ro_bert17
őstag
válasz
Azért ennyire nem szörnyű a helyzet szerintem, annak ellenére, hogy a lenovoéknál is eleve nagy változások lehetnek/lesznek.
Az alkatrész ellátottság kicsit foghíjas, de a Te problémád attól még adott.
A szervizesek meg ugyan olyan szakik, és segítőkészek mint eddig voltak. -
[O]-[C]-[B]
tag
válasz
Ez sajnos Lenovo tervezési hiba.
A probléma az, hogy a súlyos kijelző holtjátékot ver a zsanérba.
- Ha barkácsmódszerrel meghúzod, el fog törni.
- Ha beadod gariba a következő ~500 fel és lecsukás után ugyanúgy lötyög.
Amit tehetsz, az az, hogy ügyet sem vetsz rá, mert lötyögő zsanérral végigteljesíti a ThinkPad az élettartamát (7-8 év), ellenben személyes tapasztalataim szerint kijavítani a "hibát" lehetetlen. -
válasz
Napfénysüti #20276 üzenetére
köszi
Én mindenhova szeretnék tartozni mert sok gép fut végig a kezeim között
-
audi100td
nagyúr
válasz
Napfénysüti #20015 üzenetére
Ja, hát felhasználás függő is persze, ezért is írtam, hogy az én szemszögemből kiindulva mit vennék. Mondjuk ha grafikára kell akkor már a kérdés is értelmetlen, mivel eleve nem igen jöhetne szóba az air.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Napfénysüti #20007 üzenetére
ízlés kérdése
-
buvartacsko
addikt
válasz
Napfénysüti #19610 üzenetére
vétel óta ilyen, akkor is feltűnt, de azt hittem ez ilyen, vagy hogy az asztal nem sík, olastam ilyenről. én rendeltetésszerűen használom állandóan... nem dobálom, teljesen patyolat tiszta az egész gép
-
Alg
veterán
válasz
Napfénysüti #19231 üzenetére
Nem.
Intellel indul, és ugye elvileg akkor kellene váltania, ha töltőre dugom. De nem vált át, és ha BIOS-ban átállítom diszkrétre, visszadobja 800x600-ba, és nem talál drivert...Visszaállítottam frissítés előtti állapotra, most jó.
-
Dhampir
félisten
válasz
Napfénysüti #19099 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
N.GÁBOR
aktív tag
válasz
Napfénysüti #18669 üzenetére
Látatlanban úgysem váltanék, így csak akkor lesz kisebb masina a következő, ha kitudom próbálni és "kényelmesnek" találom. Bár eddig mindig azt vallottam, hogy a 14-es méret az ideális nekem, de fene tudja.
-
BalazsKKa67j
tag
válasz
Napfénysüti #18589 üzenetére
Igen tényleg így lehet, a ThinkPad addiktív!
-
audi100td
nagyúr
válasz
Napfénysüti #18464 üzenetére
szabadban valoban jobb egy fokkal a matt, de erös fenynel ugy tapasztaltam, hogy abbol sem latni semmit
ja, igen, nekem is az a panel van mint lapa-nak, nincs elötte vedöüveg, meg ez nem tn, hanem affs, gondolom ez sem mindegy
-
ro_bert17
őstag
válasz
Napfénysüti #18425 üzenetére
Tájékozatlansággal kifejezetten jónak titulált üzletből is tudunk rosszul vásárolni, sőt, rossz hírű boltból (főleg ha nem tudunk róla) is tudunk jót venni. A többi meg sokszor egyéni preferencia.
(#18426) lapa: mondjuk ez nem is netto 190. Tegnap még ezek szerint volt készleten.
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #18271 üzenetére
itt is az lesz idővel
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #18269 üzenetére
elsőre hatalmas, és nagyon masszív. sandy bridge ide vagy oda, dög lassú az én 3 éves t61-emhez képest
tényleg borzalmas a hdd már.. hatalmas a kijelzője, ez tetszik. meg az, hogy az esc és a del jó nagy rajta.pontos határozott és nagyon csöndes a klavija.
egyértelműen jobb, hogy 4 usb van rajta és mindegyik fekszik, az enyémben élén áll, elég bosszantó. hardveres wifi kapcsolót szeressük.
van rajta előtelepített office, de nemtom milyen verzió. nekem meg van eredeti 2010plus enterprise-om, de vajon ha azt a kódot beütöm hozzá, akkor mi lesz? ha ez nem ugyanaz a fajta office...
igazából tp mint mindegyik, semmivel sem érzem gyengébb minőségnek jelenleg. de az igazi erejét majd az ssd-vel hozza. hiába van rajta ez a 2.0 enhanced experience matrica, nagyon érezni hogy a hdd már a múlt technológiája. -
Otisz
őstag
válasz
Napfénysüti #17757 üzenetére
Inteles van nálam, de Full HD filmet lejátszva is szinte semmi. Volt egy x100e-m, na az brutál volt ilyen téren.
-
Giovanny
őstag
válasz
Nekem volt egy darabig T410, nem találtam hangosnak.
-
TayRol
nagyúr
válasz
nekem nem hangos. legalabbis en nem eszlelem. ja, inteles.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Napfénysüti #17759 üzenetére
vegyel ikszet
-
Gondwana
addikt
válasz
Nekem tegnap érkezett egy, de még nem volt annyit bekapcsolva, hogy véleményem legyen a hangjáról. (Intel, nem Nvidia)
</dicsekvés OFF> -
Tim82
félisten
válasz
Napfénysüti #17580 üzenetére
Ez a regisztrálás biztosan éppen olyan rejtélyes dolog náluk, mint számukra a Lenovo terméknévadási stratégiája.
-
Tim82
félisten
válasz
Napfénysüti #17578 üzenetére
Ki, viszont kommentben beírtam egy kissé gunyoros hangvételű helyreigazítást is.
-
Tim82
félisten
válasz
Napfénysüti #17452 üzenetére
Kompatibilisek.
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #17398 üzenetére
ja hogy klón....
na ezt nem próbáltam, én extended desktop-ként használom a nagy monitort.
igazsághoz hozzá tartozik, hogy dell noteszon, de fura lenne ha a thinkpad nem tudná. -
Ringman
félisten
válasz
Napfénysüti #17403 üzenetére
Vagy van még ez a program:
Thinkpad Presentation Director -
dbius
veterán
válasz
Közben megtaláltam a programot, amit említettem: Powerstrip Ha minden kötél szakad, próbálgathatjátok ezt is, hátha találtok valami használhatót.
-
dbius
veterán
válasz
Az is lehet - sőt -, hogy az eltérő képarány miatt nem lehet beállítani rendesen, mert a külső megjelenítő nem képes máshogy a 1440*900-at megjeleníteni
Valami olyan köztes felbontást kell találnotok szerintem, ami mindkét megjelenítőn elfogadható megjelenítést tesz lehetővé
Klón módban ugye mindkét képernyő felbontása megegyezik, nem lehet különböző felbontást beállítani egyik, ill. másik monitorra.
-
Tim82
félisten
válasz
Szerintem nem árt, ha beírod, hogy Intel GMA X3100 vagy pedig Nvidia Quadro a zsuga a kollégád T61-ében. Valószínűleg az előbbi, az utóbbival tudtommal mennie kellene a dolognak.
-
dbius
veterán
válasz
Napfénysüti #17395 üzenetére
Egyszerre megy (vagy menne) a külső monitor és az lcd kijelző is?
Nekem az X200 van úgy használatban - win és linux alatt is -, hogy itthon behajítom a dokkolóba és csak a külső monitor megy (1680*1050). Automatikusan érzékeli a felbontást és beállítja magának.
Ha kiveszem a dokkolóból és kinyitom az lcd-t, akkor visszaáll az eredeti felbontásra. De próbáltam már egyszerre is a kettőt, akkor is rendben volt.
Próbáljatok a windows képernyőbeállításaiban állítani úgy, hogy csak a külső megjelenítő aktív.
Létezik valamilyen szoftver is, amivel mindenféle felbontást ki lehet csikarni, de most nem ugrik be a neve, pedig valami free cucc
Szerk: Ahogy az előttem szóló kollega is említette, driver is okozhatja. Esetleg nézzetek körül, hátha van frissebb.
-
AceTom
aktív tag
válasz
Napfénysüti #17395 üzenetére
Nekem dell u2211h monitornál nem működik rendesen a felbontások skálázása a teljes képernyőre, szóval előfordulhat, hogy a videókártya drivere miatt ilyen gondok lehetnek - legalábbis én erre tippelek az én esetemben.
(Régi x1950pro driverében legalábbis nem találtam olyan opciót, hogy rendesen széthúzza a képet minden felbontáson, némelyiken megy.)
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #17393 üzenetére
simán megkéne tudni csinálni, be lehet monitoronként külön is állitani a képátlót. nekem is úgy megy, 1280x800 meg 1280x1024
-
Integra
titán
válasz
Napfénysüti #17342 üzenetére
nem, majd veszek egy mac-et
-
audi100td
nagyúr
válasz
Napfénysüti #17136 üzenetére
Persze, de hat csak most jelent meg a gep, gondolom itthon meg boltba sem lehet kapni, ez igy szokott lenni, ha valakinek nagyon sürgös es nem szamit a penz, itt van a lehetöseg, de ennyiert inkabb mar egy 13-as MacBook Pro
, meg a garibövites is kijönne es leglabb 16:10, nyugaton meg olcsobban...
-
dbius
veterán
válasz
Napfénysüti #17136 üzenetére
"Jogos a felvetés hogy legalább megjelent a T420/520 széria. De ahhoz jóval kedvezőbben is kell adni hogy apróról fogyjon."
Ez biza pontosan így van
-
dbius
veterán
válasz
Napfénysüti #17102 üzenetére
Nem tudom, hogy ki veszi meg. De nem is ezért linkeltem, hanem azért, hogy megjelent az itthoni piacon, így várhatjuk szép sorjában a többit is.
De ez a felbontás valóban gatya egy ilyen géphez, még az X-hez is...
-
mdk01
addikt
válasz
Napfénysüti #17102 üzenetére
Aki megteheti.
Mondjuk az a réteg meg már boltba veszi.Jól emlékszem hogy fociba kapuskodsz/tál és nagy májer is vagy?
-
audi100td
nagyúr
válasz
Napfénysüti #16931 üzenetére
De, hogy tud ala bekerülni por, kosz vagy akarmi? Nem lehet, hogy valami anyagfaradas miatt? Ha igen, akkor talan van esely cserere. Csak kerdem, nem ertek hozza, de erdekelne.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Napfénysüti #16928 üzenetére
Nekem az X41 volt ilyen, de mar ugy vettem, mondjuk kivancsi vagyok ez hogy lehetseges.
Szerviz nem javitja/csereli? Szerintem hivd fel öket, egy probat meger.
-
audi100td
nagyúr
válasz
Napfénysüti #16208 üzenetére
Jah, en is.
feelgood: Remelem nem ragtal be, en is gyakran hirtelen felindulasbol cselekszem, sokszor helytelenül, meg egyszer bocs a delutaniert, nem gondolkoztam elötte...
-
feelgood
tag
válasz
Napfénysüti #16208 üzenetére
-
metal01
őstag
válasz
Napfénysüti #16008 üzenetére
Azon is túl vagyok már. Többször húztam újra a rendszert, és amikor már vigyorogtam, hogy minden ok, akkor megint elkezdte. Igazából tényleg semmihez nem lehet kötni, random csinálja.
-
metal01
őstag
válasz
Napfénysüti #15994 üzenetére
Sajna nem ott a hiba. Én is kezdek szoftveres hibára gyanakodni. Nem tudom, hogy egy gyári telepítéssel feltett driverek, és szoftverek mellett csinálná-e, mivel én a vistát azonnali hatállyal kivégeztem. Van 32 bites gyári lemezem W7, amit a lenovo küldött, de mivel 4 GB ram van, így nem szívesen teszem fel. Ezért kellene valahonnan egy gyári W7 64 bit, hogy kipróbálhassam azzal OK e a dolog. Vagy marad így...
Mindenesetre még garos a gép bőven, úgyhogy lehet hogy még lesz egy szervizes köröm.
-
metal01
őstag
válasz
Napfénysüti #15985 üzenetére
Azt néztem először. Cibálhatom, nem csinálja. Csak random valamiért.
-
metal01
őstag
válasz
Napfénysüti #15960 üzenetére
Igen, a switchable driver van fent. A kábel nincs eltörve, mert ha mozgatom nem csinálja.
-
Gondwana
addikt
válasz
Napfénysüti #15932 üzenetére
Ki tudja, mi mindent vesznek az emberek abban a tudatban, hogy ThinkPadet vettek...
(én nem hibáztatok senkit) -
feelgood
tag
válasz
Napfénysüti #15619 üzenetére
Nagyon jó ötlet volt ott hagynom a T szériát.
-
dabgergo
őstag
válasz
Napfénysüti #15619 üzenetére
Fene se érti... Nekem a csávó a szervízben azt mondta amúgy h nem csavart kell meghúzni hanem cserélnék az eglsz zsanért... nem teljesen értem.
De most jutott eszembe h a legdurvábbat még nem is mondtam: ugye a ventillátort azt kicserélték, és másnap ahogy hazahoztam vettem észre h a kijelző kb közepén van egy rövid karc! 100% h nem volt ott korábban mert igen sűrűn szerkesztek fotókat a gépen és az ilyesmire amúgy is allergiás vagyok, szal nagyon hamar észrevettem volna... Kb 3mmes kis karc nem mindig annyira észrevehető de maga a tudat engem iszonyat zavar, szal összességben nagyon elegem van ebből a szervízből... Persze most visszavinném h a fenébe bizonyítanám h nem én voltam?!
-
^Clown
addikt
válasz
Napfénysüti #15543 üzenetére
Utólag be akartam pótolni a PH!TV adását, de akkor inkább nem cseszek el rá ~20 percet az életemből
Ez komoly, hogy pheke az Edge dizájnját hiányolta? Noooormális?!
-
TayRol
nagyúr
válasz
2x
-
TayRol
nagyúr
válasz
megneztem. sok volt a targyi tevedes illetve valahogy az egesz teszt nem tetszett.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Napfénysüti #15522 üzenetére
nalunk is volt ilyen leosztas es szinten ugyan ez volt az eredmeny. pedig nekem csak 1.5-os a rovidlatasom.
-
paramedic
aktív tag
válasz
Napfénysüti #15453 üzenetére
Mozgatva a képernyőrészt, állítólag kb. 40-45 foknál alvó módba rakja a gépet, mást nem vett észre. Most órák óta használja, 3x volt ilyen "remegés, mintha egy pillanatra elrántanák oldalra kb. fél cm-t a képet".
Én ajánlottam neki a gép megvételét, ezért remélem, hogy nem videokártya hiba lesz.
-
TayRol
nagyúr
válasz
Napfénysüti #15362 üzenetére
jolenne, csak gondolom nem lenne egyszeru osszehozni.
idoben el kell kezdeni szervezni, hogy ne csak 2 ember erjen ra.
mod: a SU nekem megint nem megy...
-
feelgood
tag
válasz
Napfénysüti #15267 üzenetére
Hát nem tom, az én gépemre így van felírva.
-
^Clown
addikt
válasz
Napfénysüti #15258 üzenetére
Take it easy, srácok
Egyszer nálam is elgurult a gyógyszer az egyik (n+1-edik) idetévedt IdeaPad-es kérdéstől, de utólag megbántam. Most, hogy meg lett változtatva a topik címe - amit személy szerint jó döntésnek tartok, köszi
- nem lesz annyi eltévedt fórumozó.
Tim82 valójában egy vérengző fenevad, a fórumon mutatott viselkedése csak egy álca
-
audi100td
nagyúr
válasz
Napfénysüti #15258 üzenetére
En is szerettem ezt a topikot es Tim-mel sem volt eddig semmi gondom, de ez az alszent, kepmutato, mindenbol kiragom magam duma mar be tett, tudod mit, inkabb elhuzom a belem es mindenki elvezheti tovabb eme remek topikot...
Tovabbi jo szorakozast...
-
dabgergo
őstag
válasz
Napfénysüti #15250 üzenetére
Köszi! Akkor a napokban megpróbálom ott...
-
dabgergo
őstag
válasz
Napfénysüti #15247 üzenetére
Több helyre is lehet vinni a T61-eket, de az Infópark ajánlott vagy melyik?
-
Tim82
félisten
válasz
Napfénysüti #15237 üzenetére
Ha esetleg nem lenne nyilvánvaló, a szarkasztikus megjegyzésem az állandósuló bunkó "nem tud olvasni!"-típusú beszólások ellen irányul.
paramedic: ő aspirál egy T30-ra.
-
Giovanny
őstag
válasz
Napfénysüti #15123 üzenetére
Értem,körültekintő leszek az biztos, és remélem sokáig használom majd
-
Giovanny
őstag
válasz
Napfénysüti #15121 üzenetére
Érdekes... Holnap megyek érte, garancia lejáratáig jó lesz nekem,utána majd kiderül.
-
Giovanny
őstag
válasz
Napfénysüti #15115 üzenetére
ThinkPad T410 2522-A92 i5-520M(2.4GHz), 4GB RAM, 320GB 7200rpm HD, 14.1in 1440x900 WXGA+ MATT LED TFT, Intel 5700MHD, CDRW/DVDRW, Intel 802.11agn wireless, WWAN option, Bluetooth, Modem, 1Gb Ether, UltraNav, Sec Chip, FPR, Camera, 6c Li-Ion, Win7 Pro 64bit Angol(Kérésre adok hozzá magyarítást), Magyar billentyűzet, AKKU: 6 ciklus! gari:2013 09-ig
-
audi100td
nagyúr
válasz
Napfénysüti #15104 üzenetére
Core iX proci nekem is teljesen felesleges, a HD videok elfutnak a Core2-n is, ezen kivul nem igen kell nekem nagy teljesitmeny, a TrackPoint gomok szerintem kifejezetten jok a T61-en, azok a T42-n, X41-en nyekeregtek allandoan. A kilogo akksi vegulis annyira tenyleg nem veszes, bar eleinte kicsit szokatlan egy ekkora gepnel, de legalabb nem lotyog mint az X41-nel, igy nyugodt erzessel meg merem emelni azon a reszen.
Egyebkent nem T400 fikanak szantam, csak leirtam ami nekem nem jon be (T61 alapjan), ennek ellenere, szerintem is jobb vetel jelenleg mint a 410, majdnem fele annyiert kapni, akar 2 ev garival, a T61 meg 80k-ert egyenesen bestbuy, ar/ertekben persze a T60 a legjobb, de mar kisse oreg, nagyreszt Core Duo procival es a gari is felejtos...
-
audi100td
nagyúr
válasz
Napfénysüti #15102 üzenetére
Tudtommal olyan a T42-nel sem volt, megis joval masszivabb erzetet kelt, ott nem recsegnek-ropognak a muanyagok mint a T61-nel (a T400, legalabbis ranezesre, ugyanaz a konstrukcio). Ez a pantos megoldas a palmrestnel nekem nagyon nem szimpatikus, a szelenel folyton mozog meg zorog, olyan gagyi hatast kelt, tenyleg ennyire draga lett volna meg 4 csavart belekalkulalni? Es vekonyabbak vagy csak szimplan gyengebb minoseguek a muanyag elemek is, eleg ha mozgatom a kijelzot, mar hallani a zajokat. Bosszanto az ilyesmi, persze a T4x szerianak is megvannak a gyengei, pl. flexing, elavult hardver, gyenge ar/ertek arany. Amugy a T410 mellett szol meg, hogy nem log ki a 6 cell akku...
-
ro_bert17
őstag
válasz
Napfénysüti #15086 üzenetére
Nálam a megfelelő illesztőket tette fel, a tapipad kivételével. Visszaállítottam az előzőt, mert az kényelmesebb volt.
-
feelgood
tag
válasz
Napfénysüti #14625 üzenetére
Ágyban szar. T61en is így volt, nem szerettem, most X200on teljesen jól el tudom vezetni mindenhol, és egyáltalán nincsen kábeltörés veszély: [link]
-
bwoay
nagyúr
válasz
Napfénysüti #14596 üzenetére
ja, ezzel vígasztalódnak azok, akik az első szériából vettek
-
adorjant
őstag
válasz
Napfénysüti #14032 üzenetére
Nekem az új optikai meghajtók nyitógombja nem tetszik,kb 2mm vastag,kicsit nehéz megnyomni,alig találom el az ujjammal...
Na meg ez a...minek csúfoljam.... Nem is értem,hogy merték így megtervezni -
TOZ
addikt
válasz
Napfénysüti #14028 üzenetére
Minap megyek beszedni az alberloktol a penzt, hat mit latok, az E&Ynal gepet valtottak... itt figyelt a lanapen egy 410. Nekem kicsit vastagnak tunt.
-
i400
senior tag
válasz
Napfénysüti #13825 üzenetére
mint a w700ds-nek megjelenéskor
-
feelgood
tag
válasz
Napfénysüti #13782 üzenetére
Ja igen, ide kell bemásolni, és felülírni az eredetit: VideoLAN\VLC\plugins
-
feelgood
tag
válasz
Napfénysüti #13679 üzenetére
a kedves forumtars miatt van most bobmasternek is ilyen polobol sok. vegyél nala uj thinkpadot es kapsz egyet ingyen.
-
feelgood
tag
válasz
Napfénysüti #13649 üzenetére
nem kilógot sose láttam még.
-
feelgood
tag
válasz
Napfénysüti #13607 üzenetére
Legyen még egy.
-
Tim82
félisten
válasz
Napfénysüti #13559 üzenetére
Faterod valszeg azért tudja könnyedén használni a jobbkezét, mert kiskorában rákényszerítették. Kb. 20-30 évvel ezelőttig ugyanis "gyógyítható" jelenségként szemlélték a pedagógiában a balkezességet...
-
feelgood
tag
válasz
Napfénysüti #13524 üzenetére
megprobalok majd
-
feelgood
tag
válasz
Napfénysüti #13521 üzenetére
az a fura, hogy nem mindig latszik :/ :s
-
rankesz
veterán
válasz
Napfénysüti #13450 üzenetére
Az a kecsegtető hogy van Libriben is iPad, van Libris ismerősöm, 100e-ig 30%-os kedvezményük van amit átadna nekem, nem tudom ez a iPadra is érvénesíthető-e.
-
rankesz
veterán
válasz
Napfénysüti #13448 üzenetére
Sajnos a közelmúltban majdnem úgy nézett ki hogy kenyérre, tejre és gázszámlára cserélem le, hála istennek már látszik egy kis fény az alagút végén...
Amúgy elagyaltam rajt hogy galaxy tab... hehe, szia bwoay
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #13436 üzenetére
6 db frissítést dobott fel: 3 recommended és 3 optional.
-
metal01
őstag
válasz
Napfénysüti #13408 üzenetére
Hmm. Akkor nálam mi lehet a baj? Már újra is telepítettem az SU-t.
-
MaUser
addikt
válasz
Napfénysüti #13248 üzenetére
Ahogy olvastam néhány beta szoftverrel van csak gond és az Outlook 2007-tel, de elvileg javítani fogják, csak ki tudja mikor lesz meg.
-
feelgood
tag
válasz
Napfénysüti #13214 üzenetére
Mi volt?
( ismerem a sztorit )
-
mv
aktív tag
válasz
Napfénysüti #13072 üzenetére
Nálam valamiért szóba sem jöhetett a postázás, csak a személyes átvétel. Ezt leszámítva tényleg maximálisan korrektek voltak.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Napfénysüti #12931 üzenetére
Mi C programozásra használtunk Linuxot, akkor szerettem meg a dolgot, plusz a tanár mindig megmutatta, hogy mennyivel több szopás ugyanazt win alatt csinálni, és igaza is volt.
Most ott vagyok, hogy T60-on egy XP SP3 telepítés után fel kellett raknom kb. 20 drivert, mire minden ment, meg 10 alapvető progit, aztán felraktam mellé egy Mint9-et (Ubuntu10.04 féle Linux), és rögtön minden ment, élmény volt használni, semmihez nem kellett drivert hegeszteni.
Érdemes egy próbát tenned pl. Ubuntuval, azt simán win alá is felrakhatod, szal nem kell neki külön 2 partíció, vagy az is elég, ha live módban elindítod a lemezéről és megnézed.
-
rankesz
veterán
válasz
Napfénysüti #12926 üzenetére
Szedd le az Access Connections-t és gyári winnel próbálj csatlakozni. Esetleg megpróbálhatod még a wlan drivert is lecserélni.
-
TOZ
addikt
válasz
Semmikeppen. Eleg egy linux
-
Gondwana
addikt
válasz
(esetleg adj meg manuálisan másik MAC címet a kártyádnak - elvileg nem logikus, de láttam már fura dolgokat. Mondjuk, az Gigabyte router volt)
-
fairi
őstag
válasz
Napfénysüti #12848 üzenetére
minden driver feltelepült elvileg ,de nem látok olyan menüpontot amit mondasz..
Van power manager,ott kattintatok mindenfélére,de melyik ami a kártyák közt vált?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest