-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
feelgood #16194 üzenetére
Tudtommal nem vagy zérótoleranciás, úgyhogy én nem reszketnék azért nagyon a helyedben. Nagyjából másfél hónapja "kitaláltam a jelekből", hogy ki vagy. Nem hiszem, hogy bárki ki akarna vágatni, legalábbis ebből a topikból, including me, úgyhogy relax. A stílusodat mondjuk én sem csipázom, de ez egy dolog, nem az én tetszésindexem körül forog a világ.
A személyes problémáidra annyit, hogy sajnálom, de ez csak időleges. Been there, done that.
-
audi100td
nagyúr
válasz
feelgood #16197 üzenetére
Nekem sincs veled szemelyesen gondom, azt leszamitva, hogy neha huzod az agyam, azert remelem maradhatsz.
Ezek szomoru dolgok, persze nekem is megvannak a magam gondjai, de ezeket inkabb nem itt targyalnam ki...
#16199: Nem kellett volna feszegetni tenyleg, bocs, hülye voltam...
-
-
mdk01
addikt
válasz
feelgood #16121 üzenetére
Hát nézd nekem életemben 2db notim volt. Egy T61 és egy T500.
Nincs nagy összehasonlítási alapom, csak tapizok más notikat is olvasgatok.
Nem tudom hogy érted a dúrva minőséget(jó vagy rossz), de egy drága notitól nem várnám hogy recsegjen és nyikorogjon a fedél ha lecsukom.
Tudok vele együtt élni és nagyon nem szeretnék a Lenovo-ról váltani. Jó lenne ha összekapnák magukat a tervező urak. -
audi100td
nagyúr
válasz
feelgood #16084 üzenetére
Szerintem is egesz jo az EliteBook, 6910p-m volt korabban (14,1"), azon meg visszafogottabb volt a karacsonyfa effekt, azert kicsit zavaro volt ott is, meg a billzet sem olyan jo mint a ThinkPad-eken, de az erintös gyors gombok kimondottan idegesitettek, nem müködtek valami precizen es sötetben keptelenseg volt megtalalni öket, gondolom emiatt vezettek be, hogy alap allapotban is vilagitsanak, inkabb tertek volna vissza a sima mechanikus gombokra. Viszont a burkolat eleg jol össze van rakva, T61 ilyen szempontbol nem er a közelebe es összesegeben mindenkepp jobb mint egy Dell Latitude.
-
^Clown
addikt
válasz
feelgood #15980 üzenetére
Ha már T420, íme egy nagyon fontos információ.
-
audi100td
nagyúr
válasz
feelgood #15848 üzenetére
Mit mondtal?? Ne idegesits mar megint a kurva X szeriaddal legyszives, föleg, hogy semmi köze hozza, nem vagyok jo kedvemben. Mar ezerszer leirtam, hogy szamomra nem alternativa:
1. tul kicsi a kijelzö
2. nincs benne UltraBay, igy nem tudok bele masodik vinyot rakni.Remelem vegre felfogtad es abba hagyod a karörvendezest, meg az "ugye en megmondtam" szöveget.
-
audi100td
nagyúr
válasz
feelgood #15734 üzenetére
Nem azert, de meg a PH tesztben is leirjak, hogy nem hozza azt a szintet. Nyilvan a tobbi netbooknal jobb lehet, de engem ez a kategoria hidegen hagy, egy notebook nem itt kezdodik (szamomra)...
-
Tim82
félisten
válasz
feelgood #15734 üzenetére
Itt konkrétan nem egyszerűen "más dizájnról" van szó, hanem a TP-ktől eddig szerencsére idegen szigetes billentyűzetmegoldásról. Gépeltem olyanon is, a klasszikus Thinkpad-billentyűzet sokkal komfortosabb számomra. (Jobb nyomáspont, illetve billentyűjárás.) Ezt követi szorosan - legalábbis számomra - az utolsó generációs 12" PowerBook billentyűzete. A szigetes billentyűzetmegoldások a fasorban sincsenek kényelmi szempontból ezekhez képest.
-
adorjant
őstag
válasz
feelgood #15722 üzenetére
Nem bizony
Mondjuk a billentyűzetet sajnálom... -
dbius
veterán
válasz
feelgood #15636 üzenetére
Ha Vodafone SIM-et használsz, akkor a Voda szoftvere jó sms kezeléséhez is.
Ill. még kettőt tudok, amivel lehet használni a 3507g wwant:
1. SonyEricsson
2. Dell Broadband Manager. Ehhez közvetlen linket nem tudok, de vagy a kolléga vagy a google biztos segít.
Csak azért kérdeztem rá a Sony Vaio cuccra, hogy rákereshető legyen itt a topicban és szükség esetén rendelkezésre álljon a letöltés helye is.
-
sipi723
tag
válasz
feelgood #15596 üzenetére
Thinkpad edge, win7. Tegnap felraktam egy játékot, játszottam vele kb 5 percet, utána le is töröltem. Akkor még nem tünt fel, mert hálózatról ment, most reggel lettem figyelmes, hogy az akku 1 órát mutat (és annyit is bírt), a keleténél hangosabb és több, melegebb levegőt fúj ki..
Sajnos a maximum performance nem aktív
-
yanna
addikt
-
audi100td
nagyúr
válasz
feelgood #13745 üzenetére
Most neztem az eredeti konfigjat a T42-esemnek, eddig azt hittem azt csak a parts lookup-ban lehet, na mindegy, a lenyeg, hogy ezek szerint lehet megsem FrankenPad.
Minden stimmel az eredeti kiepitessel, kiveve a RAM, az ki lett bovitve, meg az eredeti 40-es vinyot csereltem benne nagyobbra illetve kapott egy 2200-as wifi-t:
-
Tim82
félisten
válasz
feelgood #15422 üzenetére
Ha pontosak akarunk lenni, akkor az Intel hülye megjelöléséről van szó. Vannak 4965AG kártyák és vannak 4965AGN kártyák. Az előbbieket szokták "N-disabled" megnevezéssel illetni, ami azt az illúziót kelti az emberben, hogy csak le van tiltva az N. Sajnos nem, alapból nem képes rá az ilyen kártya.
-
dbius
veterán
válasz
feelgood #15394 üzenetére
Szerettem volna, de amikor kerestem, akkor "csak" sima X200-as volt porondon itt az aprón. Egyébként nem bánom, mert remek gép, imádom, de a kijelző tényleg halovány.
(#15395) Shadowfax:
Nyugodtan kérd a módosítást, most túl sok időm nincs írogatni.
Viszont jó lenne még a felvetett dolgokat is összegyűjteni, megválaszolni a kérdéseket és belerakatni az 1. hsz-ba. Ha este otthon leszek és lesz időm, akkor összegyűjtöm 1 hsz-ba az általam felmerült és mások által is jelzett igényeket erre vonatkozóan.
-
bwoay
nagyúr
válasz
feelgood #15368 üzenetére
Tim arra gondol, hogy eddig ha nem is találták meg a megfelelő topicot, mindig ide írtak, mi meg elirányítottuk őket. Most meg magukra maradnak, és tehetetlenségükben nyitnak majd egy újat.
Tim:
nekem ezzel az a problémám, hogy ha minden topicot kiemelünk, hogy az érintettek megtalálják, akkor ugyanott leszünk, mintha egyiket sem emelnénk ki. Értem én a szándékot, de ha minden friss fórumozóról azt tételezzük fel, hogy ennyire önállótlan, akkor végül pont ilyenek is lesznek. Nem lehet mindig mindenkinek fogni a kezét. A Dell és a Toshiba topic sincs kiemelve, ha valaki rákeres a gyártóra, vagy csupán átfut az oldalon, akkor odatalál. Szerintem a probléma eddig leginkább az volt, hogy ha Lenovot keresett, akkor adott volt egy kiemelt, és reflexből arra nyomott rá. Mindegy, idővel úgyis kiderül, hogy mit sikerült megoldani az átnevezéssel. -
Gondwana
addikt
-
dbius
veterán
válasz
feelgood #15332 üzenetére
Keresgéltem egy darabig az oldalukon, de tényleg szervízpartnerek ők is. Jó tudni (köszi), főleg, hogy helybeli vagyok
De az Albacomp is biztosan szervízpartner, mivel más városok eleve fel vannak tüntetve a szerviz listában és Debrecenben is van telephelyük, ami foglalkozik szervizeléssel.
(#15334) Rez_Grof:
(#15330) audi100td: Ha még nem próbáltad, akkor nézd meg még egy Linux disztribúcióval is Live módban - azaz cd-ről vagy pendriveról bootolva -. Mert ha az alatt rendesen működne, akkor valamilyen szoftveres gubanc lesz.
-
-
Pisztillus
senior tag
válasz
feelgood #15287 üzenetére
Rosszat én sem hallottam róluk, meg tetszett is nagyon a gép - de csak a szemem kívánja. Az asszony vele együtt hajítana ki, mondván van elég gép...
Mindenesetre megnyugtattam a kolleginát, hogy az x200 (ami céges) jobban fogja bírni a strapát, mint a sajátja (az valamilyen Acer volt).
-
audi100td
nagyúr
válasz
feelgood #15134 üzenetére
Glossy kijelzore azert besokkalnek, ennyi erovel vehetnek valami comsumer szart is, vagy MacBook-ot.
#15135: Én az X200at semmivel se találom kisebbnek mint a T61et... kb. totál nem érzem kicsinek ahhoz képest. Esetleg jó lenne ha megnéznél egyet élőben is.
Akkor vedd le a szemellenzot
, 2" azert nem tunik el a semmibe...
Én valahogy semmivel sem éreztem masszívabbnak az X41et mint a T61et.
En sem...
Egyebkent recseges ropogas a muanyagok miatt van, nem orulok neki, de most a kis "mutet" utan rendben van. X41 joval hajlekonyabb mint a T61, ott nincs rollcage, amit erezni is, foleg a kijelzonel. de a palmrestnel is meghajlana a sajat sulyatol ha a szelen emelnem meg. Ertem, hogy szereted az X-et, de nem magyarazzunk mar be dolgokat amik nem felelnek meg a valosagnak.
-
franc0
őstag
válasz
feelgood #15125 üzenetére
Azt tudtam, hogy jön az új széria, de új számomra néhány részlet.
Nálam a Lenovo most nyírta ki hivatalosan is a T szériát. Immár a 14 colos modell is 16:9 lesz. Hihetetlen.
A HP már szintén lezüllesztette ilyen téren az EliteBook-ot, a Dell még tartja magát a Latitude-al. Valamint az MBP is 16:10 még. Gagyisodás... -
audi100td
nagyúr
válasz
feelgood #15125 üzenetére
Keprol szimpatikus, ha jol latom szerencsere nem valtoztattak a dizajnon es a fedel is zarhato, kivancsian varom a teszteket.
A T61-nel most kibeleltem a palmrest-et papirral, igy nem mozog semmi es kussban van, mondjuk egy ThinkPad-nel elvarna az ember, hogy ne kelljen ganyolni, na de mindegy...
Napfénysüti: Ertem, nem hangzik valami jol, de ez meg nekem belefer, nem a tizedikrol dobalnam
, csak legyen jo huvos es halk a T420, remelem megkapja a 25W-os procit, de felolem meg a 17-es is mehetne bele.
-
lapa
veterán
válasz
feelgood #15127 üzenetére
nem tudom. a delles topikban rákérdeztem, gondoltam vetetek a céggel egy használt wwan-t, hogy ne kelljen a böszme kalapács jellegű pcmcia kártyával küzdeni. ott azt mondták, hogy a lenovos cucc nem fog benne menni, vagy valami ilyesmi. nekem legalábbis úgy jött le, hogy ott ugyanez a módi. de mostmár szerintem nem erőltetem. idén lesz 3 éves a gép, inkább az leendő kicsiny hárompálcás hp-re tartogatom a kunyerálást.
-
audi100td
nagyúr
válasz
feelgood #15006 üzenetére
Kosz szepen, kikaptam a billentyuzetet, ALPS van benne, nekem eddig ez jon be a legjobban, remelem talalok ugyanilyet nemetbe. Ketto X41-em volt, ket fele bill.-el, egyik NBM masik Chicony (csak ezekkel gyartottak), a Chicony-t annyira nem szerettem, eleg hangosan jart es nem volt annyira "merev", ha ez a megfelelo szo ra, az NMB jo, a T42-omon is az van...
-
audi100td
nagyúr
válasz
feelgood #14944 üzenetére
Ezt leszamitva nincs semmi bajom a geppel (meg az ultrabay hdd, de azt majd kiderul mi okozza, uton van ebay-rol egy eredeti lenovo adapter, ha azzal is szarakodik akkor irany a szerviz), sot pl. a bill meg jobb mint t42-n, az altamasztasaval sincs gond, tpfcontrol-lal szep csendben van a hutes is. Az X szeria, szep es jo, de a kicsi kepernyo miatt felejtos, foleg 16:10-es arannyal es nalam a T61 ugymond mindenes gep, nincs asztalim, pl. X61-el ezt nem tudnam megvalositani, hossu tavon kin szenvedes lenne...
Szerintem szarnak nevezni a T61-et eros tulzas, ugy erzem nincs tobb hiabaja mint barmelyik masik ThinkPad-nek, tokeletessel eddig meg nem talalkoztam, X41-nel ott van a lassu vinyo, 2010 error es a deformalodasra hajlamos vaz, T42-nel meg a flexing, eddig ezekkel van szemelyes tapasztalatom.
Na de mindegy, mar megszoktam a provokativ es erosen szubjektiv kijelenteseidet.
-
laci1128
tag
válasz
feelgood #14933 üzenetére
Persze, ez nyilvánvalóan úgy van, ahogyan mondod, csak gondoltam ha már elkezdem felsorolni, akkor nagyjából sorban haladok.
(Meg gondolom az Fn+F2 egy elég látványos (lakat ikon) alternatíva a Windows beépített billentyűkombinációt nem ismerő mezei felhasználóknak a gép lezárásához.)
Ha már itt tartunk, az Fn+F8 és a Win+P is ugyanaz Vista, Windows 7 esetén. -
modeller
aktív tag
válasz
feelgood #14842 üzenetére
"hogyha valaki touchpados, akkor minek ThinkPad"
Szomorú volna, ha a thinkpad annyiban különbözne a nem thinkpadektől, hogy van rajta egy pöcökegér...
Egyébként én is touchpad-en nyomom, nekem sokkal gyorsabb, pontosabb mint a trackpoint, de sosem értettem minek ebből hitvitát csinálni. -
Integra
titán
válasz
feelgood #14826 üzenetére
köszi
nem tűnik elsőre rossznak, bár erről is eltűnt a szögletes, merev kijelző keret, ami rázáródik a váz aljára..hiába, spórolnak...
sandy bridge az jó az integrált vga miatt, valamivel többet fog érni, mint a mostani nvidia cucc meg az inteles fertő, de a displayport képességeiről semmi info még mindig. nem fűzök hozzá nagy reményeket, hogy ugyanúgy teljes értékű lesz, mint egy hdmi.. -
modeller
aktív tag
válasz
feelgood #14802 üzenetére
Eltűnik a vodás kapcsolat. Ez nekem is előjött. Nálam ki van kapcsolva mindig a WWAN (fn-F5-el) csak akkor kapcsolom be, ha kell. Úgy tűnik, hogy ha standby-ból felébred a gép és utána visszakapcsolom a WWAN-t, akkor nem jelenik meg a kapcsolatok között win7-ben, mint tárcsázható kapcsolat. De a wwan hálókártya letiltása-engedélyezése a hálózati kapcsolatok között megoldja. Nem nagy kaland, de azért egy lenovo-tól nem várna ilyet az ember egy win7-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A15 FA506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 -3 év gari
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest