- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaUser
addikt
válasz
audi100td #15144 üzenetére
Én sem taperoltam még T410-et (ha nem felejtem el hétfőn ezt bepótolom az irodában), de a privát T400-am simán úgy hurcolom sokszor, hogy nagyujjam a becsukott kijelzőn, még a másik négy a gép alját fogja. Kérdés ilyet elviselne-e egy T410-es? Btw, érzésre a céges T500-asom sokkal masszívabb a T400-amnál (bill és palmrest is ok), de az is előre köszön a még régről meglévő T60/T61-eknek.
Itt viszont azt írják hogy van rollcage csak más anyagból. Na mostmár tényleg kíváncsi vagyok.u.i.:Jelenleg nagyon agyalok, hogy a használhatatlan switchable graphics miatt (több mint egy éve nincs flash gyorsítás AMD kártyán, úgy hogy ez első driverekben benne volt aztán kiszedte AMD
) váltsak majd Sandy-s vagy Optimus-os gépre vagy a jelenlegi kapjon egy jófajta ssd-t és egy ultrabay-t a cd helyére kerülő mostani hdd-jének.
Szerk: most olvasom feelgood linkjét az 1600x900-as kijelzőről, háát nem tudom. 15"-on még használható asztalon ez a felbontás, de 14"-on ez már nálam max. 40-50 cm-es nézési távot enged meg pedig fullos a szemem. Vagy az optikusok vannak a háttérben?
-
MaUser
addikt
válasz
Napfénysüti #13248 üzenetére
Ahogy olvastam néhány beta szoftverrel van csak gond és az Outlook 2007-tel, de elvileg javítani fogják, csak ki tudja mikor lesz meg.
-
MaUser
addikt
válasz
k-rock-atona #9108 üzenetére
Van új Switchable graphics driver a hiba majd egy évnyi agyonhallgatása után. Itt a topikja, amiben a linket találod: [link]
Sajnos minden ilyen gépet érint a hiba (nem véletlenül hagyott fel is vele a Lenovo és váltott az nV megoldására), de sokan nem vették észre. A Lenovo-s lázongó topic eredménye képpen végre van új driver, amiben már a 10.8-as Catalyst van (azonban ebben sincs flash gyorsítás továbbra sem, pedig a 9.10-ben ment, de ez az AMD sara
, ellenben már olyan Intel driver van, amivel megy a gyorsítás. Igy minimumra levett procival is lehet hd video-t nézni végre.).
Fontos!!! 64 bites Win7-en sokan panaszkodnak az Intel driverre, arra nem ajánlott felrakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Dell Latitude 5480, 14" FHD, I5-6440HQ CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest