- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
LaptopSystem #83851 üzenetére
sőt tovább megyen BIOS-ban magas a fényerő,ha pedig bejön a Windows akkor automatán visszaveszi a fényerőt,és sehogy sem lehet feljebb venni!
Újratelepítés nem oldja meg a problémát,több windowst is kipróbáltunk már!
-
Sziasztok
Lenovo Thinkpad T450-nél ha fent van az összes létező driver a gépen, és nem lehet a kijelző fényerejét állítani akkor mi lehet a probléma?Találkoztatok már ilyennel?
-
Sziasztok
egy olyan problémám van,hogy lenne egy Lenovo Helix 2 és vele kapcsolatban lenne az a problémám,hogy tollal működik a Touch pad, új érintéssel viszont nem erre tudnátok nekem megfelelő drivert ajánlani?
-
-
-
sziasztok
vannak most nálam karc mentes T430-as laptopok sok sok garanciával, akit esetleg érdekel
-
-
sziasztok
T540P-hez nincsen elfekvőben HD+ os kijelzője valakinek?
-
-
sziasztok
Lenovo-tól Windows 8-as lemezt illetve Recovery-t be lehet szerezni valahogy? van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Lenovo T440-hez kellene
-
válasz
katalin888 #69082 üzenetére
ezt hogy érted?
-
-
valaki megdobhatna egy Wifi driverral
-
válasz
katalin888 #69065 üzenetére
ennek több oka is lehet,nem kell egyből a legrosszabbra gondolni
Ott van PL az Áfa kérdés megveszi 300.000 ért majd eladja 250.000 ért vissza igényli az áfát és még keres is rajta
-
Sziasztok
lenne egy Driver problémám Lenovo Thinkpad T440s-nél szeretnék wifi drivert telepíteni Windows 8-ra tudtok ebben segíteni? -
-
-
-
Sziasztok!
Jöttek Lenovo T530 új Lenovok 3 év garanciávalakit érdekel írjon
-
-
végül bele ment az i7 3720-as proci
remekül dolgozik vele
-
-
-
-
-
-
mondjuk az egy picit szokatlan,hogy ennek a laptopnak egyfolytában megállás nélkül megy a Ventilátor ha kell ha nem,ez egy picit szokatlan az elődökhöz képes Pl T400
-
-
érdekes Dell E6430 nál a Windows 7 élmény index a videokártya aero aztali teljesítményére 6.4-et ad itt a Lenovo-nál pedig csak 5.9 ugyan az az érték és a VGA is azonos
-
-
-
-
T430 ba lenne esetleg valakinek elfekvőben független 3G Wwan kártyája?
gondolom ami a T420- ba jó azt már ebbe nem tudom bele tenni, mivel sípol mint a veszedelem és kiírja hogy távolítsam el a wwan kártyát
-
-
Sziasztok
Boldog tulajdonosa lettem a thinkpad T430-nak remek laptop eddig csak pozitív véleménnyel vagyok róla)
van még belőle egy darabom ha valaki épp ilyet keres
-
-
sziasztok lenne egy Full Lenovo Thinkpad W510-es laptopom ha valakit érdekelne
-
-
Holnap elérhetőek lesznek a T400-as laptopok is
-
-
Sziasztok
lenne egy ilyenem
ha valakit esetleg érdekel! -
-
-
-
-
-
-
most jött be 5 perc után a Windows nagyon lassan tölti be!
Vistával ez a hiba nem tapasztalható!
ti már tapasztaltatok hasonlót? -
-
Sziasztok van egy T400-as laptopom Windows vistát simán fel tudom rá rakni,viszont Windows 7 telepités végig megy de nem Bootol be ez mitől lehet?
-
-
-
Sziasztok!
lenne kettő darab T60-as laptopom ha valakit esetleg érdekelne keressen meg -
Sziasztok lenne nekem egy Lenovo X60-as laptopom eladó ha kell esetleg valakinek az szóljon
-
-
letöltöttem ezt az Achi drivert hozzá de ahogy be dugom a Pendrivot nem tudom kiválasztani mert nem lát ilyet ebben tudna nekem valaki segíteni?
-
válasz
BalazsKKa67j #26042 üzenetére
az aksid jó?
nem kuka?
mert ha zárlatos akkor produkálhat ilyen hibát! -
-
Egyszerű fekete képernyő aztàn ujra indul semmit nem ir ki!
-
válasz
!Overdose! #26028 üzenetére
Végig megy a telepítés a végéig
a Végén amikor az első indulást csinálná na onnét már nem áll fel a rendszer azt is írják hogy az ACHI driver lehet hiányzik de akkor már akkor sikitana amikor kiválasztom hogy hova rakja fel a rendszert nem?Nem látná a HDD-t egyáltalán!
végig megy a telepítés!
-
Sziasztok itt is megkérdezem hátha találkoztatok már ezzel a problémával
Lenne egy lenovo Z570 es laptopom
az lenne a gondom vele hogy ujra raktam a rendszert rajta de a mikor befejezte a telepítést nem Bootol be a win 7 ez mitől lehet a Biosban már beállítottam,hogy a HDD-röl Bootoljon!
-
-
válasz
tototos #25853 üzenetére
Tényleg jól hangzik de nagyon korán oda kell állni nyitásra hogy jusson belőle mivel ezek a hirdetések csak vevő csalogatásnak vannak semmi másnak jó ha van belőle 3-4 darab
Most nyílt itt is Soroksáron egy ilyen bolt 2000 ért kínálták a 8Gb os Pendrivot jól hangzott csak nem volt belőle hát ilyen ez!
-
-
Sziasztok nektek volt már olyan laptopotok amit ha töltőre dugtatok nagyon melegedett?
a töltő jó kipróbáltam másikkal is ugyanez a jelenség!
T60-ról lenne szó!
-
-
sziasztok lenne esetleg valakinek elfekvőben egy Lenovo T61 HDD takaró burkolata?
Tudom már egyszer kérdeztem de hátha
-
válasz
Napfénysüti #25399 üzenetére
Milyen autod van?
-
Az Olasz autonàl nincsen jobb
-
-
-
-
-
Sziasztok T61 14" os változatához keresek HDD takaró műanyag fedelet!
-
-
-
-
-
sziasztok van nekem egy lenovo X61 tablet laptopom, az lenne a kérdésem hogy az érintő kijelző csak saját ceruzával üzemel vagy mennie kell másképp is?mer a ceruzája nincsen meg sajnos!Vettem ma hozzá egy ceruzát de azzal nem megy(nem gyári lenovot)
-
-
T60-Hoz uj aksit nem tudtok véletlenül?vagy olyan szakit aki fel újítással foglalkozik!
-
-
-
-
-
Sziasztok Lenovo T61-hez keresek Audio Drivert XP van rajta
Innét már probáltam de ez nem jó!
Tudnátok nekem ebben segíteni hogy honnét tudnám letölteni?
-
-
-
Sziasztok mi a véleményetek a Lenovo Edge Notebookról?
13"-os SU 7300 as proci van benne! 4GB ram! 300GB HDD -
-
-
én is erre a háromra gondoltam első Blikre de hogyan szűkítem le a kört?
-
Sziasztok tapasztaltam pár darab T60-nál hogy bekapcsolás után kifagy megáll nem reagál semmire újra inditás után is ugyanez a szitu!Ti tapasztaltatok már ilyet mire gondolhatók mi lehet a gond a hiba?
-
köszi
-
és lenne egy ilyen Tablettem X61S
Szerintetek ez milyen felbontást tud?
Lenovo X61s
TYPE:7763-AL1 S/N L3-A0189
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest