- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LaptopSystem #83851 üzenetére
Zoli!!
Keresd "Kiss67"-es fórumtársunkat, Ő szenvedett ezzel a problémával sokáig, talán megtalálta a megoldást.
Üdv:
-
donjohnson
addikt
válasz
ha nem sikerül megjavítani, akkor mennyivel lehet olcsóbban elhozni?
-
azbest
félisten
válasz
LaptopSystem #83855 üzenetére
hát, ha tényleg másik panel, akkor erre azt írták a fórumokon, hogy linux alól le kell menteni az edid-et egy gyári panelből, abból kiolvasni, hogy milyen gyártó és product id van benne. Azt beleszerkeszteni a csere panel lementett edid-jébe és akkor kezeli a win-es lenovo tool.
szerk: de ez sem 100%, pl itt írogatnak még róla [link]
tovább olvasva úgy tűnik még az edid-re is van whitelist a biosban [link]
-
azbest
félisten
válasz
LaptopSystem #83852 üzenetére
intel chipset driver is van külön telepítve? Úgy értem, hogy csak azt telepítetted, amit hiányzónak jelzett az eszközkezelő vagy végigmentél mindenen, ami kellhet.
ezt az intel fórumot láttad már? [link]
Bár ott sem látom hogy írták volna a megoldást, csak hogy nem csak a vga driver, hanem más gyártói driver is kell hozzá.Ha csak azon az egy gépen van ilyen, akkor talán abban nem a gyári panel van.
-
soldi3r
veterán
válasz
LaptopSystem #83852 üzenetére
Thinkvantage System Update-tel tetted fel a drivereket?
-
válasz
sőt tovább megyen BIOS-ban magas a fényerő,ha pedig bejön a Windows akkor automatán visszaveszi a fényerőt,és sehogy sem lehet feljebb venni!
Újratelepítés nem oldja meg a problémát,több windowst is kipróbáltunk már!
-
havri1
félisten
válasz
LaptopSystem #77357 üzenetére
És USB3.0 akkor van vagy nincs benne?
Emailt megkaptam, köszi, majd holnap érdeklődöm a részletekkel. -
törölt tag
válasz
LaptopSystem #71589 üzenetére
lehet dezinformáltak, de nem nálad kéne legyen?
-
barnam_
nagyúr
válasz
LaptopSystem #69515 üzenetére
Üdv!
Innen betudod szerezni, csak a postaköltséget és némi adminisztrációs díjat kell fizetni.
-
katalin888
aktív tag
válasz
LaptopSystem #69083 üzenetére
Hat ha nem ugyelt a tulaj ra es leamortizalta (egesz nap tolton volt, hasznalat kozben), egy uj akku draga mulatsag!
-
katalin888
aktív tag
válasz
LaptopSystem #69067 üzenetére
Es az akku miatt nem aggodtok??
-
btudos
nagyúr
válasz
LaptopSystem #69068 üzenetére
Nem nagyon talalkoztunk meg az uj szerias gepekkel (illetve ha megis, akkor is inkabb menekulore fogtuk a dolgot), igy driverkerdesben sem tudunk sokat segiteni.
Milyen WiFi modul van benne?
-
chab7
addikt
válasz
LaptopSystem #52683 üzenetére
T500-hoz FPR-es palmrested nincs véletlen , de tényleg jó áron?
-
azbest
félisten
válasz
LaptopSystem #48195 üzenetére
Az biztos, hogy töretlenül dolgozik mindkét t61-esem. 24/7 mennek, a korábbi az már kb 2.5 éve, az utóbbi másfél éve van velem. SSD van bennük, meg crystal hd (bár a linuxos alatt ez nem sokat számít) és csak úgy suhannak
Persze rendszeresen kiporolom a hátsójukat, nehogy elkényelmesedjenek a dokkolókban, meg néha utaznak is
-
btudos
nagyúr
válasz
LaptopSystem #47674 üzenetére
Akkor méginkább folyamatosan menni fog a venti.
De egyébként i5-tel simán lehet teljesen néma. TPFC beállítás szerint 55 fokig nem engedi elindulni. soklapos böngészés és outlook mellett asztalon alig-alig megy.
-
Chaser
legenda
válasz
LaptopSystem #47665 üzenetére
Csak az élményindex ugyanolyan sz@r mint volt
Valakinek ötlete, mi lehet 3 +alapvető rendszerezköz" ismeretlenül a T61-ben? NV vga, 15.4". Működik minden legjobb tudomásom szerint.
-
válasz
LaptopSystem #47674 üzenetére
Ha nem menne, lehet, hogy vevő lennék rá.... -
válasz
LaptopSystem #47664 üzenetére
A T430 harmadik generációs gép, szerintem ha két hőcsöves a hűtése akkor mehet bele minden további nélkül a négymagos. Ha egy hőcső van a proci hűtésén akkor kétmagos i7-et fog csak tudni meghajtani.
-
ezsolti
tag
válasz
LaptopSystem #47665 üzenetére
Most látom, hogy a tiedben intel van.
-
ezsolti
tag
válasz
LaptopSystem #47669 üzenetére
I7 3720QM-et tettem az enyémbe, gond nélkül megy vele. A 3GWwan kártyával kapcsolatban nem tudok segíteni viszont nekem 6.8-at ad az NVS5400M aero asztali teljesítményére.
-
Tim82
félisten
válasz
LaptopSystem #47666 üzenetére
A whitelist-jében nincsen benne az a kártya, amivel próbálkozol. T430-ra meg gondolom, még nincsen modbios.
alfa156: én nem tudok még ilyenről. Van itt 1-2 T430 tulaj, ők esetleg tudnak.
-
válasz
LaptopSystem #47659 üzenetére
Az 510-esé jó bele, és abban van GPS is
Vedd ki belőle, úgyis elfelejtettem beleírni a hirdetésbe. -
válasz
LaptopSystem #47656 üzenetére
És a W510?
-
franc0
őstag
válasz
LaptopSystem #47466 üzenetére
Nézegetem a honlapod, most elképesztő készlet jött össze.
-
Gabesz87
veterán
válasz
LaptopSystem #43834 üzenetére
Tököm tele van ezzel a cseszett lenovoval (legalább is ezzel az Edge E530-al). Most meg futtattam a hardware scan-t a solution centerben, és lassan már egy órája 89%-on áll. A HDD "Targeted read test" és "SMART drive self-test"-en nem tud túljutni, azok 0%-on állnak.
Alfa, bocs, nem neked szántam, véletlenül a válaszra kattintottam
-
MrSealRD
veterán
válasz
LaptopSystem #35987 üzenetére
Ha most lenne ennyim....perpill tuti vevő lennék rá.
-
taltos
senior tag
válasz
LaptopSystem #33749 üzenetére
Nekem ugyanilyen van a T500-asamon. At kell kapcsolni a BIOSban AHCI-rol Compatibility modba. Valamiert azomban meg megjegyzi a korabbi betoltest is, szoval 1-2 reboot kell, hogy ujra jo legyen. A regebbi linuxok is ezt csinaltak, de most a legujabb Ubuntu (12.04) mar rendesen bebootol akkor is, ha AHCI-re van kapcsolva a gep.
MAS:
Akkor ha Nemetorszagbol rendelem a gepet, akkor a ket orszag kozotti AFA kulonbseget sem kell kifizetni? Egyszeruen ami Nemetorszagbol jon, azt egyszeruen at sem nezik a vamon? -
Gondwana
addikt
válasz
LaptopSystem #33736 üzenetére
Nálam hasonló lassulást az intel AMT produkál, viszont kigyomlálni nem tudom. Amikor így beragad a boot, ha a kapcsolóval letiltom a WiFit, rögtön továbblép a desktopra.
-
Tikakukac
titán
válasz
LaptopSystem #33739 üzenetére
Csak tippelgetek, ha megnézel egy esetleges belogolás után egy eseménynaplót és nincs tele egy raklap piros X-el, akkor tovább kell agyalni rajta, de a fórumtársak is mondtak pár jó tippet. Ezeket nézd meg, aztán még töröm az agyam
-
Tikakukac
titán
válasz
LaptopSystem #33736 üzenetére
Ha egy OS csere megjavítja a dolgot, akkor ott valami buta driver leledzik a háttérben, vagy a win7 tölt be/csinál valami olyat, amit nem kéne. Eseménynaplót nézz majd, egyik gépen a driverek folyamatosan erroroztak és nem töltött miattuk a rendszer, hátha.
-
azbest
félisten
válasz
LaptopSystem #33731 üzenetére
a login képernyőn ragadásra van valami hotfix: [link]
De azt is el tudom képzelni, hogy a particiós táblában van valami... esetleg egy linux live pendrive/cd és dd-vel felülírni a lemez elejéről pár megát, hogy biztosan letakarítsa.
sudo dd if=/dev/zero of=/dev/sda size=1M count=10Azt is el tudom képzelni, hogy korábban volt rajtuk valami védelmi progi aminek a mellékhatása. Egyszer találkoztam már olyannal, igaz még xp időkben... na azt csak dd-vel lehetett leírtani a gépről, anélkül belezavart minden telepítésbe.
Esetleg próbáld meg letiltani a bios-ban az Intel AMT -t, ha alapból engedélyezett. Lehet, hogy az kavar be. Bár itt nem annyira hosszú bootról írnak: [link]
Version 4.2.20.1036
(Fix) Fixed an issue where it might take 20 seconds more than usual on starting the computerIntel AMT 4.2 Management Engine (ME) Firmware for Windows 7 (32-bit, 64-bit), Vista (32-bit, 64-bit), XP - ThinkPad [link]
-
audi100td
nagyúr
válasz
LaptopSystem #33734 üzenetére
Hm, ez érdekes, esetleg BIOS reset? RAM-okat is kikapnám egy teljes áramtalanítás erejéig
-
audi100td
nagyúr
válasz
nem lehet, hogy döglődik benne a vinyó? nézd meg mit ír rá HD Sentinel, ha eljut odáig a gép, hogy fel tudod telepíteni
-
válasz
Ott valami gond lehet... esetleg driver? (Bár nem hinném)
-
válasz
LaptopSystem #33728 üzenetére
Ez pontosan mit takar? Nagy feketeség vagy valamit kiír? Csökkentett mód? Rendszernapló ha úgy elndul.
-
^Clown
addikt
válasz
LaptopSystem #27938 üzenetére
Akkor privátban folytassuk
-
pandor
tag
válasz
LaptopSystem #26058 üzenetére
kösz a gyors választ
esetleg egyéb idevonatkozó tanács/tapasztalat :-) -
Chaser
legenda
válasz
LaptopSystem #26041 üzenetére
Örülök hogy segíthettem, ezeröccáz' lesz
Fifi: Jól látod, tökéletesen működik mert most nincs a gépben aku
-
BalazsKKa67j
tag
válasz
LaptopSystem #26044 üzenetére
Tudtommal jó,de szinte mindig hálózaton van,és ha jól emlékszem amikor ez történt akkor is hálózatról üzemelt.
-
!Overdose!
őstag
válasz
LaptopSystem #26032 üzenetére
Akkor sajnos nincs ötletem.
-
!Overdose!
őstag
válasz
LaptopSystem #26029 üzenetére
Úgy értem, hogy a boot folyamat hol szakad meg? Egyszerűen fekete képernyő vagy kiír esetleg valamit?
-
Chaser
legenda
válasz
LaptopSystem #26029 üzenetére
ACHI W7-be integrált, az nem lehet baj. 5letem azóta sincs más. Olyan mintha nem primary lenne a partíció, de akkor már sztem a telepítés se ment volna fel. Azért másik gépben pl easeus-szal ellenőrizheted.
-
!Overdose!
őstag
válasz
LaptopSystem #26027 üzenetére
Hogy érted, hogy nem boot-ol? Hol áll meg a folyamat?
-
tototos
addikt
válasz
LaptopSystem #25855 üzenetére
Hát megpróbálok korán odamenni. Ennyiért ajándék sztem főleg a mostani hdd árak mellett.
-
N.GÁBOR
aktív tag
válasz
LaptopSystem #25852 üzenetére
Köszönöm a kérdést, kis túlzással állandóan hajtom és nagyon tetszik. Profi kis gép. Egyedül talán a hűtés érett meg egy pucolásra, mert elég magas fordulatszámon tekeri a ventit. De amúgy klafa
-
h1n1_900
senior tag
válasz
LaptopSystem #25431 üzenetére
Gondolom mivel nem reagalt senki igy nincs
-
h1n1_900
senior tag
válasz
LaptopSystem #25398 üzenetére
Nana
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
LaptopSystem #25400 üzenetére
Ne ofoljuk szét a topikot, utolsó posztom ez így:
'97-es 6gen Honda Civic VTi T400A takarítást persze a TP-mre értettem. A ventire már tényleg ráférne egy portalanítás, kívülről most szép tiszta. Csak a hangszórórácsokat is le kell szednem mert némelyik lyuk eltömődött már.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
LaptopSystem #25398 üzenetére
A Thinkpadnél meg nincs jobb laptop.
Hétvégén lehet kicsit szétszedem és ki is takarítom hűséges társamat. -
h1n1_900
senior tag
válasz
LaptopSystem #25385 üzenetére
Az már megvan
De ha azt lekapcsolom meg a wifi is a levesbe.FN+F5-el csak a BT-tudom ki bekapcsolni. Az a kis antenna ikon világít tovább a BT ikon mellett a kijelző alatt.
-
h1n1_900
senior tag
válasz
LaptopSystem #25380 üzenetére
Amikor rendeltem volna abban a pillanatban került le a webshopból
A 3G modemet vajon a BIOS-ban ki lehet kapcsolni? Gondolom ez is segít merülni az akksinak. És ha a wifi megy a 3G is megy. -
audi100td
nagyúr
válasz
LaptopSystem #25342 üzenetére
ebay?
-
h1n1_900
senior tag
válasz
LaptopSystem #25156 üzenetére
Attol sajna nem lesz fuggetlen
Chaser:
Leginkabb net,msn filmek. Neha pici konvertalas. Egy SSD mindenkeppen lesz. T7600-al kevesebbet bir az akkud? En szerintem meg azt fogok egy nagyot venni bele. -
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #25156 üzenetére
Driver frissítéssel nem lesz független a 3G modem
Értem mire gondolsz -
h1n1_900
senior tag
válasz
LaptopSystem #25152 üzenetére
Ha meg megvan az 1400-as kijelzos akkor lehet, hogy cserelnem arra. De nagyon bejon a gep ugyhogy tuti t60 marad
SSD pedig mar fix mert szinte csak netre lesz hasznalva.
-
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #25149 üzenetére
Adtak egy linket, azzal elvileg működik..
-
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #25141 üzenetére
Specko ceruza az, igen, wacom, nyilván mással ezért nem megy, akkor sem, ha az ujjaddal bököd meg..
-
mitulabattyi
aktív tag
válasz
Elvileg minden wacom-rendszerű ceruzával működik, max nincs minden funkciója kihasználva.
Az X41 tabletem, működött egy acer ceruzájával is. -
Chaser
legenda
válasz
Ezt nem tudom, de ha a válasz az hogy csak gyárival, akkor itt egy lehetséges megoldás.
szerk: Bár sztem más érintővel is mennie kellene, de passzolom. Thinkpadnál semmin nem lepődök már meg
-
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #24985 üzenetére
Itthon nem olcsó a felújítás, jobban megéri hongkongból rendelni fillérekért T60 akkut, múltkor rendeltem 10db- ot, mind hibátlan
-
!Overdose!
őstag
válasz
LaptopSystem #24985 üzenetére
Foglalkozunk felújítással, de általában nem gazdaságos. Csak olyan akksikat éri meg felújítani, ami horror árú újonnan vagy nem beszerezhető.
-
Chaser
legenda
válasz
LaptopSystem #24988 üzenetére
Nem szokásom külső fizikailag sérült gépet venni, tiedet is kihagytam de az egy T60 volt, ez meg egy egy T61p és ilyenem még nem volt
Aksiról jut eszembe, 9 cellás panasonic van benne 500+ ciklussal, 3 éves, kb 15% az elhasználtsága, többet bír mint egy új 6 cellás
-
Chaser
legenda
válasz
LaptopSystem #24984 üzenetére
Nem te Zoli, egy másik
Nem néztem meg átvételkor alaposan a gépet, meg a legfontosabb tesztet nem futtattam le úgy eldumáltunk a sráccal
Annyit mondott ki van törve a hűtőrácsnál a műanyag. Hazahoztam, fel w7, minden fasza. Ráeresztettem egy játékot leküldte magát elég gyorsan készenlétbe. Be tudtam drivernek. Mondom majd holnap megnézem. cpu teszt. T7300 van benne, de mindenáron csak 1600mhz-en járatta a prime95 2Ghz helyett. Addig nem is néztem hőfokot, hanem akkor
Nagyon magas volt, 90 fok, belépett a hővédelem. Másnap gép szétszed, paszták kiszáradva, újrapaszta. Hűtő kicsit érdekesen néz ki T60-éhoz képest de sebaj. Rollcage váz is kitörve hűtőrácsnál. Összerakom a gépet ugyanúgy melegszik
Megint szétszed, netes képek, hűtő bizony el van deformálódva egy kicsit. Amennyire tudtam visszaigazítottam, most cpu még elmegy kategória, gpu melegszik
alaposabban körbenéztem a gépet, hűtőrács felöli részen látszik hogy nem 100% a burkolat, szépen leejtették a sarkára vagy oldalára. Elsőre nem tűnt fel, csak ha keresi az ember. Netezni simán lehetett vele, meg most is lehet, neki se tűnt fel, nekem se amikor próbálgattam átvételkor. Annyiban maradtunk visszaveszi, de tanulságos volt hogy legközelebb több teszt kevesebb pofázás gép vételkor
szerk: akum lehet lesz egy 1-2
-
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #24961 üzenetére
De tulajdonképpen 2 magos gépre, főleg T61- re mért XP- t kell felrakni?
-
azbest
félisten
válasz
LaptopSystem #24955 üzenetére
Szia, remekül megy
Az lcd-je szebb mint a másik hasonló 7661-esemé, kapott egy broacom hd dekóder kártyát és esata express cardot is bővítésnek(#24957) FerNandor:
én bedugtam csak egy usb-s olcsó wifit, azzal megy: [link]
Van amikor megmakacsolta magát a win7 acesspoint és a nano wifi driver újratelepítése kellett ilyenkor.Úgy tudom az intel 3945ABG és 4965ag(n) nem támogatja azt a módot.
-
Shadowfax
addikt
válasz
LaptopSystem #24959 üzenetére
A driver a weboldalról való letöltés után nem települ magától, hanem a C:\DRIVERS\WIN\AUDIO mappában a setup-ra kell kattintani. Bocs, ha ez evidens volt Neked.
-
tototos
addikt
válasz
LaptopSystem #24959 üzenetére
System update a legjobb megoldás a driverek feltelepítésére. Ha van rajta net akkor én javaslom.
-
salieri.
őstag
válasz
LaptopSystem #24856 üzenetére
Elovettem a sonax olajamat zsir hianyaban
ez az edge notebook szerintem felejtos
thinkpadtol fenyevekre van -
MrSealRD
veterán
válasz
LaptopSystem #24797 üzenetére
Időigényes, de biztosra tudsz menni.
Mondjuk ha van nálad több gép amiről tudod, hogy rendben van akkor:
1. Egyik gépe átdobod a RAM-okat és memtest-et neki.
2. Másik gépbe átdobod a winyót, aztán HD sentinel mellett mindenféle stressteszteket neki sebességmérés, meg egyéb bencsmárkok...
Ha ezeket túlélik, akkor esélyes, hogy deszkahiba. -
MrSealRD
veterán
válasz
LaptopSystem #24795 üzenetére
Szétválasztod őket. A gyanús elemeket egy másik gépbe építve teszteled.
-
Otisz
őstag
válasz
LaptopSystem #24792 üzenetére
Van amikor minden jelzés nélkül csak memória hiba, van amikor a merevlemezzel vannak gondok, és van amikor az alaplap adja be a derekát.
Én eddig ilyeneket tapasztaltam (nem csak t60-nál). -
Otisz
őstag
válasz
LaptopSystem #24785 üzenetére
Durván 200$
-
salieri.
őstag
válasz
LaptopSystem #24785 üzenetére
FRU: 42T0482
ez kell hozzá... -
Otisz
őstag
válasz
LaptopSystem #24782 üzenetére
eBay
-
Gondwana
addikt
válasz
LaptopSystem #24782 üzenetére
LED, CCFL, netalán AFFS? (vagy a 47 csavarral összerakott kijelzője van, amibe csak a WSXGA+ Toshiba panel megy bele?)
-
audi100td
nagyúr
válasz
LaptopSystem #20314 üzenetére
talán a legjobb X ami valaha készült
és nekem van is egy eladó, ráadásul fasza affs kijelzővel
-
Gondwana
addikt
válasz
LaptopSystem #20289 üzenetére
Dupla vastagságú wide T60, beépített kártyaolvasóval és FireWire porttal.
-
cadeyrn
aktív tag
válasz
-
audi100td
nagyúr
válasz
nem tűnik rossznak, csak rusnya nagy darab, gondolom jó nehéz is
-
buvartacsko
addikt
válasz
LaptopSystem #20271 üzenetére
ThinkPad topik (kiemelt téma) ThinkPad topik (kiemelt téma) ThinkPad topik (kiemelt téma) ThinkPad topik (kiemelt téma) ThinkPad topik (kiemelt téma) ThinkPad topik (kiemelt téma) ThinkPad topik (kiemelt téma) ThinkPad topik (kiemelt téma) ThinkPad topik (kiemelt téma) ThinkPad topik (kiemelt téma) ThinkPad topik (kiemelt téma) ThinkPad topik (kiemelt téma) ThinkPad topik (kiemelt téma) ThinkPad topik (kiemelt téma) ThinkPad topik (kiemelt téma) ThinkPad topik (kiemelt téma) ThinkPad topik (kiemelt téma) ThinkPad topik (kiemelt téma) ThinkPad topik (kiemelt téma)
Ez itt nem az MSI topik.
-
audi100td
nagyúr
válasz
LaptopSystem #20231 üzenetére
biztos vagy benne, hogy ez menni fog egy olyan gépbe, amit azzal nem is gyártottak (gondolom T410-be gondoltad)? a hűtés is örülne az 55W TDP-nek
-
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #20240 üzenetére
És ez nem jó: [link] ?
-
mobileman
senior tag
válasz
E-bay- en is?
-
buvartacsko
addikt
válasz
ennyiből inkább ssd-t vegyél. sokkal látványosabb lesz...
-
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #20233 üzenetére
Asszem engem is érdekelhet ez a i5- i7 procira való váltás a T410 laposomba..
-
kraftxld
félisten
válasz
LaptopSystem #20233 üzenetére
Ha még nincs SSD a gépedben, azzal sokkal látványosabb javulás érsz el mint a procicserével.
-
buvartacsko
addikt
válasz
LaptopSystem #20231 üzenetére
nem értem hogy jön ez ide
-
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #20142 üzenetére
Mondtam, hogy egen, minden jöhet
-
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #20110 üzenetére
Nem, dehogy, csak a sok fránya csavar
-
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #19939 üzenetére
Elfogadja, ha másik T400- ban lett telepítve, ugyanolyan hardverkiépítés mellett..
-
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #19929 üzenetére
Ezt privátban megbeszéltük
-
lakkusjj
aktív tag
válasz
LaptopSystem #19900 üzenetére
szóval ha belépsz a biosba, akkor a jobb alsó sarokban írja, hogy F9 setup defaults, én erre gondoltam
-
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #19919 üzenetére
Mondjuk, én is meg tudom csinálni..
-
Shadowfax
addikt
válasz
LaptopSystem #19916 üzenetére
Megbízható tag, hozzá vigyed: [link]
-
audi100td
nagyúr
válasz
LaptopSystem #19916 üzenetére
házilag, otthon nem igen tudsz vele mit kezdeni
-
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #19911 üzenetére
Igen, tovább enged, ezt írtam fentebb, de nem tudsz bootolni lemezről, mivelhogy nem tudod beállítani a biost boot szerint, így nem tudod lemezről jelen pillanatban feltelepíteni a rendszert! Ha jól látom, akkor usb- ről se fog menni..
Vállalati gépeken alkalmazzák ezt a módszert... -
audi100td
nagyúr
válasz
LaptopSystem #19911 üzenetére
ja, csak nem tudsz változtatni semmit a bios beállításokon
így ebben a formában nem tudsz sehogy os-t telepíteni, még az usb is le van tiltva, gondolom céges gép lehetett
aprón nézz körül, vannak akik foglalkoznak jelszó "eltüntetéssel", pl: [link]
-
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #19905 üzenetére
Nah, és mi van ott? Load Setup Default..Ez kell Neked!
-
audi100td
nagyúr
válasz
LaptopSystem #19903 üzenetére
hm, ezt nem értem, hülye kérdés, de ugye ez volt a sorrend: bekapcs, F1-el belép bios-ba, F9 megnyom, majd F10 és save?
nincs véletlenül valami bios jelszó beállítva?
-
mobileman
senior tag
válasz
LaptopSystem #19898 üzenetére
Nem az alatt értettem, hanem belemész a restart feliratba, magyarán odagörgetsz, majd enter..Na, utána látni fogod a lényeget..
Szerintem, ha próbálkozol, ismerkedsz a bios- sal, hamarabb túl lennél ezen, mint kérdezgetni, meg értetlenkedni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hővezető paszták
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest