- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Netfone
- Az Oppo is rápróbál a kompakt csúcskategóriára
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopygege
tag
Sziasztok!
Ez nem biztos, hogy típushiba, de olyan gondom van, hogy T41-es házú, de R52-es alaplapú thinkpad wifije össze-vissza érzékeli a hálózatot. Kb. 5 másodpercenként más routereket érzékel, de azt ami fél méterre van tőle, azt nem és nem is hajlandó csatlakozni hozzá értelemszerűen. Ez alaplap/wifi/vagy driver probléma. win7-hez hol lehetne ilyet találni (driver)?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
kopygege
tag
Köszönöm azért a választ - nem volt olyan nehéz azért, ugye? Annak ellenére, hogy LENOVO idea- és nem thinkpad-ról van szó, hiszen az egyszeri felhasználó számára mindkettő egykutya. De ezért kérdeznek az "ilyenek" is, hogy a Nagymesterektől tanulhassanak!
-
kopygege
tag
Sziasztok, nekem egy konkrét típusról kellene vélemény.
Eddig vegyes a kép...
Lenovo IdeaPad G565G-ről lenne szó.
Már igen kevés pénzért meg lehet venni, ami egy kicsit gyanússá is teszi (Packard Bell és HP árkategória).
Meg olvastam olyan véleményt, miszerint a kidogozása gagyibb mint más Lenovóké, meg "hangos az egérbilletyű"...
Valami autentikusra lenne szükségem. Valóban Lenovo minőség,még 3 év múlva is notebook lesz stb.?A válaszokat előre is köszönöm!
-
kopygege
tag
Én szeretnék csatlakoztatni 3,5".os HDD-t T23-ashoz
Kérdéseim:
1. 750Gb-st fog-e látni, bír-e kezelni ekkora adatmennyiséget?2. Alapvetően PCMCI csatlakozóban gondolkodom, az USB portok elavultsága miatt. Két lehetőségen gondolkodom és kérem ki a véleményeteket:
a.) SATA2-s PCIMC csatlakozót vegyek vagy,
b.) USB-s PCMCI-t. Nincs óriási árkülönbözet, de melyikkel lesz gyorsabb a kommunikáció a vinyó és a gép között?Köszönöm!
-
kopygege
tag
Nagyon köszönöm a rám szánt időt!
Van pár dolog ami bonyolítja a dolgot:
- Havertól kaptam és egy ezrelék esélye van hogy még kellhet neki az életben, így a mini PCI slothoz nem nyúlnék (valami modemféle van benne, ráadásul ha ez kell a vezetékes nethez, akkor nekem is kell, mert itthon van hogy ezt használom.)
- Linksys WPC54G illetve GS nincs 6 alatt (a gs meg 9 alatt! mitől ennyire jó?), még használtan is 5k, nekem meg most ennyim nincs rá sajna. De eddig elvoltam a TP-Linkkel + nem lopni akarom a netet, ahol használom ott van fix, úgyhogy mégis maradok a biztosnál és beruházok egy minden eddigi felmerült ötletnél olcsóbb dologra:
[link] persze ha ez belemegy...Mindenkinek nagyon köszönöm!
-
kopygege
tag
Bár mégsem, találtam egy ilyet: ez belemenne?
[link]
Vagy nem érné meg...? -
kopygege
tag
Köszönöm szépen a gyors reakciókat.
[link]
Van egy ilyenem, csak épp ebbe a régi gépbe kicsit rosszul vannak elhelyezve az usb protok (függőlegesen), így kell hozzá egy hosszabbító és így már ölég macerás cipelni, ráadásul a két usb közül csak az egyikben hajlandó működni, szóval vannak finomságok vele. Ezért kérdeztem, hogy beépíthető megoldás is van-e. Hát ahogy láttam 10 alatt alig. Akkor marad a "macera".
Még egyszer köszönöm! -
kopygege
tag
Hy, remélem jó helyen kérdezem, ha nem irányítsatok el, légyszi.
Szóval adva van egy öregecske, de kifogástalan T23 ThinkPad, amibe még nem tettek wifi-t. Enélkül kicsit macerás a net. Szóval azt kérdezném, hogy nincs-e lehetőség arra, hogy beletetessek wifit. Ha van, hol keressem és kb. mennyibe fáj majd nekem.
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion 5 15,6" FHD Ryzen 7 6800H, 16GB, 512GB SSD RTX 3060 6GB,STORM GRAY,ÚJ,GARANCIA
- HP Pavilion 15-eh000tnh laptop (15,6FHD/Ryzen5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, 27 % számla
- Green Cell Asus R510C R510L R556L X550C X550L töltő ÚJ
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD HUN
- Dell (i5, 8 GB, 250 SSD, 2 GB VGA) egyszerűbb játékokhoz! AkciÓ
- Lenovo ThinkPad T560 laptop notebook i5-6300U, világító HU bill., FullHD IPS, dupla akku
- Gyári HP töltő 45w / 65w / 120w
- Lenovo Yoga 530-14IKB ALKATRÉSZNEK!
- ASUS ROG Zephyrus M15: i7-10875H / RTX2070 8Gb MQ / 32Gb (RTX4060 Low Profile buildet beszámolok)
- Új HP 15 FHD IPS Matt Ryzen3 7320U 4.1Ghz 4mag 8GB DDR5 256GB SSD Radeon 610M Win11 WiFi6 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest