- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Ha veszek egy USB3.0-as bővítőkártyát a laptophoz, akkor az natívan menni fog mindenféle driver nélkül full sebességen?
T500-ba menne. -
MrSealRD
veterán
Én is beszálltam a topicba egy T61-el...Nagyon ott vannak a szeren ezek a TP-k. Majd írok egy-két dolgot még...
-
Novics
senior tag
Mint újdonsült T60-as tulaj - és láma - érdeklődnék, hogy szerintetek érdemes e a bios-t frissítenem a 2.01-es verzióról - 2006-os - az újra? Még biost sem frissítettem soha életemben, de egyszer el kell kezdeni.
-
Tim82
félisten
válasz
szacsee #23795 üzenetére
Optikai meghajtóknál és a helyükre kerülő caddy-knél kicsit máshogy néz ki a SATA csatlakozás, mint a vinyóknál, illetve a dedikált HDD slotnál. Ez nem Thinkpad-sajátosság egyébként. Persze pont nem találok képet róla...
Az általam linkelt kép innen van. Amúgy benéztem, ez is IDE kívül, csak nem Thinkpad-kompatibilis.
Neked spéci IDE csatlakozós, ún. Ultrabay Slim-szabványú keret kell, amire rá tudsz keresni eBay-en, az általam mondott keresőszavakkal. Ha ez számít, pár hete rendeltem egyet, ami ugyan utángyártott, de tökéletesen működik a T60-ommal, akár az optikai meghajtó helyére, akár az Advanced Dock-ba téve.
-
Tim82
félisten
válasz
szacsee #23793 üzenetére
Csak nem sikerült egy Serial Ultrabay Slim caddyt venni a T60-hoz? Bár én még nem is láttam szürke színű caddy-t...
Az alsó továbbra is IDE csatlakozó (mert a T60-ban azzal csatlakozik az Ultrabay helyre az optikai meghajtó). A felső valószínűleg SATA lesz... Valami ilyesmi lehet, nem?
Nem azért, de ha egyszerűen rákeresel eBay-en, hogy "SATA caddy T60" (a "T60" behelyettesíthető T40-T41-T42-T43-T61-gyel is), akkor biztosan jó caddy-t fogsz találni...
-
Gondwana
addikt
válasz
noorbertt #23787 üzenetére
ThinkVantage Rescue and Recovery
(Lusta vagyok visszakeresni, hogy milyen gépet is említettél, arra emléxek, hogy kb. ez a generáció, de a program szempontjából lényegtelen, ugyanez a verzió létezik tudtommal az újabb vasakra is) -
noorbertt
őstag
Egy friss win 7 telepítés után pontosan miket érdemes feltenni? A lenovo oldaláról lekaptam a System Update-t és vele mindent telepítettem, de szerintem sok olyat is felrakott ami fölösleges, vagy tévedek?
illetve hogyan tudok saját Recovery-t készíteni a komplett rendszerről,programokról és beállításokról egy rejtett partíción amit ugyan úgy eltudok indítani mint ha gyári lenne?
Ha ez lehetséges , akkor mekkora legyen a rejtett partíció és hogyan rejtem el? -
ixtom
tag
válasz
franc0 #23778 üzenetére
KINGSTON 96GB SSDNow V+ 100
Kérlek legközelebb írd le a típust is (és mások is ha linkelnek valamit), mert hátha megváltozik az az oldal és senki nem fogja tudni miről írtál. Plusz könnyebben kereshető a topik. Köszönöm!
Tudom, szőrszálhasogatás és fél év múlva senkit nem érdekel, de sokszor bosszantó, hogy az ember nem tudja mi volt a linken...
-
franc0
őstag
válasz
mutyuru #23779 üzenetére
SSD-nél a vezérlő típusa a legfontosabb. Ezt az információt nemhogy a webshopokban, de általában a gyártó weboldalán sem tüntetik fel.
Szóval vagy elhiszed nekem, vagy te is hónapokat töltesz SSD cikkek olvasásával
Ez a legjobb ár/érték arányú SSD, megkérdezheted a szakmai topikban is. Főleg mivel neked csak SATA1-et tud a géped, így totál felesleges high-end modellre költeni. -
mutyuru
aktív tag
válasz
mutyuru #23773 üzenetére
Valaki tudja esetleg, ha egy 1GB modul melle teszek egy 2GB-s bovitest azzal nem lesznek gondok (attol fuggetlenul, hogy a max 3GB az X60ba)? Korabban mar tapasztaltam olyat, hogy ket kulonbozo modul nem fer meg egymas mellett pl: egyiket nem latta vagy nem is bootolt a gep.
-
Novics
senior tag
Ma megjött a T60-asom! Végre én is tudok egeret pöcögtetni.
Ez a billentyűzetvilágítás... áááááá, ez nagyon üt!
Köszi mindenkinek a türelmet, szükségetek lesz majd most is rá, mert azt hiszem rátok szabadultam. -
mitulabattyi
aktív tag
válasz
Chaser #23771 üzenetére
Lehet, hogy az újabb gépek már tudnak róla bootolni, de pl a T400 biztos hogy nem tud.
Amennyiben nem windows a kiválasztott oprendszer, megoldható, hogy egy usb-driveról bootol, a rendszert meg már az ssd-ről tölti be.
Szerintem windowsnál is megoldható, amennyiben a win nem eltávolítható meghajtónak látja.mod: az viszont biztos, hogy egy sata ssd jóval olcsóbb, és nem kell szenvedni vele...
-
Chaser
legenda
válasz
mitulabattyi #23770 üzenetére
Lehet
Bootolni is lehet róla? Az viszont biztos hogy jóval drágább mint egy sata csatlakozós.
-
mitulabattyi
aktív tag
-
mutyuru
aktív tag
Azt tapasztalom, hogy az X60ba eleg gyenge a gyarilag telepitett VGA.
Van lehetoseg/hely, hogy ezt valami erossebbre cserelje az ember? es ha igen, akkor milyen tipusra es mire kell figyelni?
jelszo: ha mar lehet, probaljuk meg tunningolni! -
Chaser
legenda
válasz
noorbertt #23763 üzenetére
Ha 5 percen belül vagy ne kezdj új hsz-t saját érdekedben, modik harapnak rá.
Lehet expresscardba ssd-t tenni, csak lassabb lesz mintha sata1 vagy 2-re tennéd, meg drágább is, szóval nem értem mért pont oda akarsz ssd-t.szerk: Speciel azt se tudom, hogy bootolna-e onnan.
-
noorbertt
őstag
A hdd védelmet hol lehet beállítani? Vagy az alapból aktív ha tetszik ha nem ?
-
noorbertt
őstag
válasz
audi100td #23757 üzenetére
Ha nem kel a vásárlónak akkor igényt tartanék rá. Még ráér a dolog, de szerintem x idő után kelleni fog. (És nem szándékozom lecserélni ezt a lapost, mert amire használom arra tökéletes) Egy irányárat tudsz mondani előzetesként?
Amúgy ha úgy alakulna , még mindig érdekel a RAM csere érték egyeztetéssel
Ebbe gyári 2X1giga van..
Leszedtem a manual-t és ha lenne magyarul (?) akkor simán belevágnék, de mivel az angolom nehézkes ezért lehet hogy benéznék valamit.. De még tanulmányozom, max megkérek valakit..
-
törölt tag
válasz
buvartacsko #23754 üzenetére
Szintén hangszóró problémával fordultam hozzájuk egy T500-al, jó 3 hét alatt el is jutottunk oda, hogy kicseréljék a hangszórót, most egyenlőre jó. Kivizsgáláskor mikor még mentem érte nem volt összerakva, láttam a procedúrát, egyszer-kétszer odaverődött a gép sarka az asztalhoz, de szerencsére sérülés nélkül megúszta.
-
Hunter2
addikt
van valakinek bontott R60 vagy R61-e? kellene nekem palmrest tartó csavar. A t61 palmrest csavarjainál kb. 3-4 mm-el hosszabb.
-
Chaser
legenda
válasz
noorbertt #23756 üzenetére
Kicseréled magad
Ha ebayezel onnan biztos lehet venni, ha nem akkor esetleg keresel egy bontásra váró gépet. Persze ha van zseton szerviz is alternatíva.
szerk: Nem értem expresscardba mért akarsz ssd-t
sata1-nél is lassabb ha jól rémlik. Ultrabay keret az optika helyére, abba hdd, ssd meg a hdd helyére.
-
-
-
Peter M
tag
Tehát magyar support újabb gyöngyszeme:
Hivatalos válasz azon kérésemre, miszerint a telepítőkészletet oldjuk már meg valahogy:
"Sajnos a szervizpartereinkkel nem állunk kapcsolatban így nem tudjuk ezt lehetővé tenni. Ha 27-én jön Pestre addig tudjuk tárolni, azért nem számolunk fel semmilyen díjat. Vagy ha ismerőse, kollégája pesten tartózkodik akkor az e-maillel bárki átveheti.
A telepítőkészletre nem vonatkozik a helyszini garancia.
"Mindenfajta rosszindulat nélkül, már tudnék mondani egy két nevet a IBM HUNGARY-nél és a szerviz partnereknél akit boldogan látnék sorban állni a Munkaügyi központban.
Rémlik, hogy valaki említette anno, hogy ott dolgozik és szívesen felvenné és elpostázná, hálás lennék érte.
-
buvartacsko
addikt
X200 tabletben meghaltak a hangszórók.
NE VIGYÉTEK A MISKOLCI SZERVIZBE A GÉPETEKET!
mióta ott járt, a kijelzőn a felbontás szar, a 3G-t alig tudom használni mert annyiszor megszakad, mostmár a speakerek is offolódtak, én nem tudtom hogy rakták ezt a gépet össze, de biztosan nem szakszerűen ezekszerint
-
pigmeus
tag
válasz
mitulabattyi #23751 üzenetére
Értem. Akkor semmi esély rá, hogy valahogy csökkentsem ezt a melegedést. A wifin kívül mi van még ott, ami okozza ezt a problémát. Hosszútávon mire lehet számítani ezzel kapcsolatban?
-
pigmeus
tag
válasz
szacsee #23717 üzenetére
szacsee: áh köszi 2.5 megy bele.
más: (x60) újraraktam a biost. Telepítettem win7-et, lehet a drivereket nem jó sorrendben raktam fel, de nálam a jobb kézemnél lévő burkulat nagyon melegszik és alul is megtalálható ez a melegedés. Xpnél ez nálam nem nagyon volt, igaz nem is volt sokáig fent. Gyanakodjak hardver hibára vagy ez az x60-ok sajátossága? Csak az a fura hogy szinte folyamatosan melegszik, pedig nincs leterhelve. Wifi alatt mintha még jobban melegedne. És azért nekem a kezem így azon a részen nagyon fárad.
-
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23745 üzenetére
Azt a töltőre értettem
, úgy tudom az kompatibilis T60-tól felfelé.
szerk: noorbertt: Voltak nv szériák amik pirulósak voltak, fx570 tudtommal nem az. SSD-t a hdd helyére rakd, ha meg kell hdd is és nem akarsz külső házast azt meg az optikai helyére szerelhető ultrabay meghajtóba rakd, épp pár hsz-szel ezelőtt volt róla szó.
Zsanér ha téged nem zavar maradhat, ha akarod cserélni akkor cseréltesd. Szervizben reális az ár amit írtál, célszerű házilag megoldani. audi100td-nek volt zsanérja eladó nemrég T60-hoz, nem tudom T61-hez is jó-e.
Aku és bill ára valszeg nem fog csökkenni.
-
noorbertt
őstag
Hali mindenkinek,
Mivel ez egy elég tartalmas topic , ezért lehet h megtalálható a válasz azokra amiket kérdeznék, de szűkítésekkel sem nagyon kaptam mindenre válasz és hát minden átnyálazni nem egyszerű..
Sikerült szert tennem egy T61p laposra melynek típusa: 6458-A86.
T7300(2GHz), 2GB RAM, 100GB 7200rpm HD, 15.4in 1920x1200 LCD, 256MB nVIDIA Quadro FX 570M, CDRW/DVDRW, Intel 802.11agn(n-disabled), Bluetooth, Modem, 1Gb Ether, UltraNav, Sec Chip, FPR, 9c Li-IonEbben a BIOS megvan piszkálva , elvileg SATA2 engedélyezve és whitelist eltávolítva, ebből lehet bármi baja a gépnek? Érdemes lenne vissza állítani valahogyan?
A Lenovo TV Toolbox szerint: 7LETC9WW (2.29)Illetve olvastam olyat is h a Nvidia Quadro kártyák hajlamosak besülni, ez mennyire igaz? Az én esetemben ez a kb 4éves gép ha már idáig kibírta akkor már nem lesz baj?
A GPU átlagosan 53-55 °C és a dióda pedig 60-65 °C a AIDA64 Extreme Edition szerint.
Ezek az értékek alap értékeknek mondhatóak, hiszen idáig maximum netezésre használtam és úgy figyeltem. (Bár egy ágyon van a gép, nem tudom h ez mennyiben befolyásolja(?).)Ezeken felül az is érdekelne,h milyen ssd-t tudok betenni oldalra(Nem tudom h mi a hely neve, de ide lehetne wifit vagy gps-t is tenni)?
Mivel a zsanérnak kb 2centi holtjátéka van , ezért érdemes lenne kicserélni? Vagy ezt meglehet javíttatni? (pcszervíznél a zsanér 16000 plusz 6000 a szerelési költség, ez az ár reális?)
Végezetül ehhez a géphez érdemes minél előbb beszerezni bill-t és akkumulátort vagy ezeknek az ára később csökkenni fog?
Remélem nincs túl sok olyan kérdés ami már megtalálható a témában, de ha esetleg van (vagy mind olyan) akkor sorry
Válaszokat várom és köszönöm!
-
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #23742 üzenetére
akkor félre értettelek, azt hittem úgy érted a T60 utániak mind kompatibilisek egymással
szerk: igen, 15,4 wide modellekbe jó a T60-as akksija, T500-at beleértve, utána már nem.
szacsee: nekem kingmax-szal sem volt gondom, DDR1 és DDR2 is bevált, különböző kapacitásokkal, de CSX-szel már szívtam
-
Chaser
legenda
válasz
szacsee #23743 üzenetére
Nem tudom neked mi a vidék, én Kméten szoktam vásárolni, Pesthez képest vidék
Van pár bolt ahol törzsvevő vagyok, ilyen dolog alap. De ismeretlennél is megteszik ugyanezt. Sok minden még iponynál is olcsóbb.
Belső csatlakozó p-ata, a keretben belül lehet p-ata vagy sata, nyilván utóbbit célszerű venni mert arra olcsóbbak az eszközök. Átviteli sebesség 90MB/s max, tehát 2.5" hdd esetében alig korlátozó tényező.
-
szacsee
nagyúr
válasz
Chaser #23742 üzenetére
Aha, itt vidéken más az árképzés. A noname ramot dobják hozzám 7K-ért.
Iponból havernak rendeltem cuccokat. Pk rám eső részét nem kéri, mert én szerelem be a gépébe a szajrékat. Rákérdeztem hidd el, de csak 1 év garral adtak volna 8,6K-ért KTL-es kingstont.
T60-asomba csak IDE-SATA Ultrabay jó nem?
DVD-t most kaptam ki és nem satás.... -
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23739 üzenetére
Non-wide T60-akról beszéltem. Az ami jó 14-esbe az jó 15-ösbe is mert próbáltam. És te mondtad múltkor jó a 14" 4:3-as T61-hez is. Persze wide-hoz nem, olyat nem is mondtam. De ezekszerint 15-ös wide-hoz meg még sok modellhez jó ha jól értelek. T61 wide-hoz is eszerint ha 15-ös, vagy T500-hoz még pl.
Töltő azt tudom hogy rengeteg géphez jó, van valahol kompatibilitási lista?szerk: szacsee
Lehet én is veszek egy 2 gigás modult. Beviszem a boltba belepróbáljuk és kész, de ha később gond lenne vele akkor is visszaveszik. Azt hittem mindenki így vásárol -
audi100td
nagyúr
válasz
Chaser #23724 üzenetére
De, kívülről is rá van vésve, hogy IBM v. lenovo és az FRU
"Aku biztos lesz egy közel új állapotú T60-hoz, vagy 4:3-as T61-hez, meg töltők. De az úgy tudom T60-tól felfele ugyanaz mindnél."
Ha az akksira gondolsz, akkor nem így van, T60 akksi a 14-es wide modellekhez nem jó, 15-ös wide-hoz igen, egészen T500-ig, tápegység persze kompatibilis, de a komolyabb gépeknél figyelni kell arra is, hogy milyen teljesítményű.
-
Gondwana
addikt
Gondolkoztam is rajta, hogy feldobom hirdetésbe, mint a crnagorai, hogyaszongya tengerre néző villa Budvában, 4 emeletes lakás Podgoricában, a garázsában G Mercedes - nem eladó, csak dicsekszek.
(Amikor az X200 Tabletemet is csak Nokiára meg kabátgombra akarják cserélni, legalább egy vízforralót, vagy egy kenyérpirítót pedig símán megérne, érdemes elgondolkoznom egy háromezres ajánlaton is)Szerk.: mai feladvány rábeszélni a Win7-et, hogy a flicks - azaz a ceruzás gesztusok működjenek. SimpleTap már van, ThinkVantage gombbal indítva ideális.
-
Tim82
félisten
válasz
szacsee #23734 üzenetére
Speedstep-et az összes Intel mobilproci tudja már a Pentium M-től számítva* (kivéve a Celeron-okat persze, amelyeknél a low budget jegyében ezt a funkciót nem tették bele).
* Igazából már a Pentium III-M is, de ugye voltak Netburst-architektúrájú "mobil CPU" próbálkozásai is az Intelnek, ahol vagy nem volt Speedstep, vagy nem volt igazán hatékony...
-
szacsee
nagyúr
Kicsit megkeveredtem.
Lenovo azt írja, hogy T60-nál Enhanced Intel SpeedStep-et támogatják ezek a procik:
Enhanced Intel SpeedStep technology
Available processors are:
Intel Core Duo processor T7200 (2GHz), T7400 (2.16GHz)
4 MB L2 cache, 667 MHz front-side bus
Intel Core Duo processor T5500 (1.66GHz), T5600 (1.83GHz)
2 MB L2 cache, 667 MHz front-side bus
Intel Core Duo processor T2300 (1.66GHz), T2400 (1.83GHz), T2500 (2GHz), or T2600 (2.16GHz)
2 MB L2 cache, 667 MHz front-side bus
Intel Core Solo processor T1300 (1.66GHz)
2 MB L2 cache, 667 MHz front-side busIntelnél nézelődtem és eszerintm T5xxx és T7xxx procik tudják csak ezt.
No meg azt is, hogy a lapos bios, chipset és OS is fel legyen készítve erre.
Nálam IDLE ~900Mhz és 1V körül alakul a fesz... hogy is van most akkor ez? -
Fifi
őstag
válasz
Chaser #23732 üzenetére
Ha erről van szó HUN kiosztásban, akkor kellene. Mond hova utaljak?
-
Chaser
legenda
1 lesz billből de megtartom
Valaki próbálta már a W8-at T60-61 gépen? Elég jókat írnak róla. Gondolom ha W7 megy akkor a 8 is fog azokkal a driverekkel.
szerk: Aku biztos lesz egy közel új állapotú T60-hoz, vagy 4:3-as T61-hez, meg töltők. De az úgy tudom T60-tól felfele ugyanaz mindnél.
-
-
mutyuru
aktív tag
Off: vki lenne kedves linkelni egy kepet a HD sentinel nevu progirol. Kivancsi volnek milyen adatokat lehet kiolvasni a vincsirol.
Erdemes megvenni a pro-t vagy eleg a demo verzio? -
MrSealRD
veterán
Üdv!
15,4"-es WIDE T61-be keresek ártól függően 6 vagy 9 cellás akkut. Tudnátok ajánlani jó áron megbízható forrást?
Utángyártott akkuk nagyon felejtős vagy azért használhatók?
Honnan tudom, hogy gyári vagy utángyártott?Előre is kösz.
-
szacsee
nagyúr
-
pigmeus
tag
Mekkora hdd van egy x60-ban? 1,8 v 2,5 ? nekem úgy rémlik, hogy kicsit nem rakott az ibm sose a gépeibe
-
SNor
tag
Az X200/X201 dokkolójába is be lehet tenni HDD-t? Ha igen, akkor 7 vagy 9mm-eset is? Illetve miként kommunikál akkor a notebookkal? SATA2-ön?
-
Gondwana
addikt
-
tomi.tomi
tag
válasz
tomi.tomi #23703 üzenetére
Már tárgytalan, rájöttem.
Ha valakit esetleg érdekel, leírom: az Intel X4500 a képernyő frekvenciáját 60 Hz-ről 50 Hz-re csökkenti akkura váltáskor, emiatt sötétül el a kép egy másodpercre.
Az inteles energiagazdálkodási beállításoknál ki lehet kapcsolni az "Intel(R) képernyőfrissítés-váltó technológát", így megszűnik az idegesítő "villogás". -
Fenyo12
tag
válasz
Chaser #23706 üzenetére
Elvileg a legfrissebb bios van rajta.
Néha azt is sikerült elérnie, hogy bedobta hibára a hdd-t, amit egy ki-bekapcs helyrehozott. (mindig)
Mintha ellenőrizgetne valamit, de időtúllépéssel kiállna.
A vinyó progik szerint jó, nincs bad rajta, meg menet közben sosem volt semmi baj vele.
Ez csak indítási jelenség. -
Chaser
legenda
válasz
audi100td #23699 üzenetére
Majd hackelek én bele ha megtartom
szacsee: Persze olyan van, nem arra gondoltam. Mi az hogy nem szedted szét és nem is fogd?
Fenyo12: Ezt én is észrevettem. Bár ssd-vel eltűnt a jelenség. A bios-on sok minden múlik, valszeg bonyolultabb a rom-ja, vagy másképp van programozva, vagya a sata az oka nem tudom, de elég erős desktop gépeknél is láttam már ilyet. Lehet ellenőrizget valamit a hdd-n pl.
-
Fenyo12
tag
A T60 T2400 procis, a T42 meg Pentium M.
-
Fenyo12
tag
Sziasztok!
T60 esetén mitől lehet, hogy indításkor sokat molyol?
Konkrétan: az indító képernyőnél sokáig vár (ThinkPad felirat ferdén az lcd-n), közben úgy néz ki, hogy a vinyó megy. Ez így tart kb 20-30s-ig is!
Aztán jön a fekete háttér és alul a végigfutó betöltő csík, majd feláll az XP.
A gépben 2G Ram van és egy 160G-s WD blue vinyó.
Nem az eredetije természetesen.
Hibaüzenet nincs, de sokat vár.
A céges T42-nél ez a képernyő max pár másodperc. (szintén 2G Ram, azonos vinyó, de eredetiről klónozva)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Legion 5 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050Ti 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged