- Apple iPhone Air - almacsutka
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi Mi 10 - nem olcsóbb, hanem kedvezőbb árfekvésű
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
Tottandras
üzenetére
Nemrég borral áztatott Fujitsut csináltam, a billentyűket lepattintottam és 96%-os gyógyszertárban kapható (néha el kell magyarázni, hogy elektromos cuccok tisztítására kell, mert nem adnak) alkohollal és fülpiszkálóval tisztítottam meg nagyjából. Pepecs munka így is volt vagy 3-4 óra mire kész lett csak a bill.

-
Khaal
őstag
válasz
Tottandras
üzenetére
T4x széria igen megbízhatónak számít, még simán ki fgonak bírni 2-3 évet szerintem, leszámítva az alaplap elrepedését ami ugye bármikor beüthet t40-41-42-ön, ezért érdemesebb inkább t43-ast venni, bár ahogy olvastam jobban melegszik és hangosabb is.
Ezen kívül a palmrest szokott elrepedni, a fedlap kissé könnyen karcolódik, kopik, billentyűk hajlamosak kifényesedni, de ezek mind esztétikai hibák és egy 2-3 éves géphez még így is nagyon jól szoktak kinézni az agyonhasznált thinkpadek is, na meg olcsón lehet szerezni hozzájuk alkatrészt is.
Érdemes itt hardveraprón is körbenézni, vannak jó árú gépek, itt kigyűjtöttem párat: [link] -
TOZ
addikt
válasz
Tottandras
üzenetére
Eloeletet ugye nem tudjuk, de alapvetoen meg jo par evig szolgalnia kene ezeknek, hosegesen.
-
TOZ
addikt
válasz
Tottandras
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- Lenovo ThinkPad P15s Gen 1 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA Quadro P520
- AKCIÓ - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest