- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
szebe
addikt
Maximálisan egyetértek a Bip-ről leírtakkal, ezeket kéne elolvasnia annak, aki venni akar egy ilyet
Azért egy MA! tesztre kíváncsi lennék mostmár az almás óráról, mert csak a S1-ről van teszt, azóta meg a 3. jelenik meg. Persze, sok változás látszólag nincs, aztán a felhasználük szerint ég és föld...
Az a 18 óra meg a leírás szerint számomra már intenzív használatot jelent (de írják is hogy kinek mi), több ismerősöm egybehangzó véleménye szerint (meg mintha a topicjában is írnák), 2-3 napot elmegy az.
Ez nyilván édeskevés egy Pace/Stratoshoz képest, de azt azért tegyük hozzá, hogy egy fokkal "okosabb" is (ahogy a Gear S széria, vagy a Huawei Watch)
Hozzáteszem, a saominak is kellene már fejlődnie, a Verge a leírás alapján ugyanazzal a HW-el jön, mint a Pace/Stratos, és nem lesz az örökké elég..
-
s_a
csendes tag
Sehol nem láttam a termékismertetőkben, hogy azt írták volna, nem pontos a GPS-e.
Pl. a pulzusmérés pontatlansága nem zavar annyira, mert az a technológiából is adódik: a legtöbb szakértő egyetért abban, h csuklón nem lehet pontosan mérni - de erre van megoldás (mármint nem ennél az óránál, hanem úgy általában), a mellkaspántos.
De a GPS az GPS, ott azért elvárható lenne, hogy egy track mérésnél ne másfélszer annyit mérjen.
Esetleg workaroundként valami szoftveres javítás is szóbajöhetne; olvastam már ilyenről, de még nem próbáltam ki. Használtok ilyesmit?Az órát amúgy szeretem, nem akarom lecserélni, csak szeretném kihozni a legtöbbet belőle
-
bl4ze
veterán
Köszönöm, akkor felteszem a gyári Mi Fit-et.
Tudsz egy screenshot-ot feltenni, hogy benne van a "Caller ID" menü tényleg ?
(illetve mi a pontos verzió amit használsz? Esetleg erről is egy screenshot ?)Én eddig egyetlen (!) gyári Mi Fit-ben nem láttam ezt, csak a moddoltban.
Telefon nyelve : Magyar , Android 8.0
Köszönöm. -
Jabby
őstag
Köszi!
Már éppen a custom recoveryn gondolkodtam, mikor egy utolsó próba képen regisztráltam egy új email fiókkal a Mi-be, új accounttal belépve a Bip kikapcsolása után, ha minden igaz kiléptettem az órát (késő volt már, nem emlékszem pontosan), ezután a régi accounttal már engedett belépni, s az adatok is megmaradtak. -
Tiger.
nagyúr
Ez az, tegnap csináltam meg pont. Mifit, notify megy. A szetcsatlakozast a notify jelzi. Régebben a mifit jelezte, de egy ideje az ilyen téren nem 100%-os. Amikor szét csatlakozik,majd ismét össze, és feloldom a telefont akkor látom amint a mifit szinkronizál, mintha elinditotta volna magától.
-
Dexter68
addikt
Volt Gadgetbridge .gpx export, illetve a font install miatt, de részint abban is ki volt kapcsolva, részint nem volt állandó összeköttetésben az órával, de aztán le is túrtam a telefonról, hátha ettől megjavul. De nem.
Esetleg megpróbálnék egy moddolt Mi Fitet (pláne, hogy abban van gpx export), de totál káosz van a fejemben ezzel kapcsolatban. Megmarad-e a bigbold fontom? Miért jó, ha van benne fw, illetve miért jó, ha nincs? A gyári Mi Fitet adatok törlésével uninstalljam vagy hagyjam rajta, mert a moddolt használja? Egyáltalán megmaradnak az adataim?
Sipka81 #3946: Levehetném, persze, de akkor én sem tudnám használni a sötétben. Az lenne a jó, ha gombnyomáskor, amikor én akarom, akkor azért világíthatna.
-
Foose
addikt
-
sarkozig
csendes tag
Köszönöm szépen a segítséget! Sajnos egyik .fw és .res fájl sem hajlandó rámászni a készülékre, később megpróbálom majd másik telefonnal, bár sok esélyt nem látok.
Egyedül a Gadget tud párosodni vele, látszólag amúgy működik is, mert egy WhatsApp üzenet egyszer csak megjelent rajta.Jelenleg ennyit látok csak:
[kép]Leszedtem az fw-nek megfelelő hivatalos res fájlt is, de az sem megy fel.
Illetve a frissítés látszólag elindul, a készülék is kiírja, hogy fw vagy res update, de elszáll egy 'Problem with the firmware metadata transfer' üzenettel:
[kép]Üdv:
Gergő -
draco31
veterán
Minden engedélyt megadok. Ahogy először elindul a program, azonnal mutatja a BIP-et, és irja hogy nincs csatlakoztatva. Rámegyek a plusz-ra, hogy keressen, 10 próba után meguntam. Most megpróbálom megint.
Redni Note 4 egyébként a telefon.
Van egy Mi Band 2-es a házban, azt bezzeg megtalálja a program.szerk:
siker, le kellett róla csatlakozzak, így már látta, most frissít. -
-
bexinho23
őstag
Nem, teljesen jó értéket mutat MiFit-ben is. Mivel vittem magammal a Mi A1-et a tekeréshez, ott közvetlenül az Endomondoban mértem az adatokat. Meglepő, de nem számottevő az eltérés a telefon és a karóra által mért értékekben. Talán a szintmagasságnál látható nagyobb különbség. Ráadásul 2 óra alatt 9%-ot merült az óra.
Amúgy tegnap este feltettem a legfrissebb módosított MiFit-et. Sajnos itt is rosszul hozza át a 'top speed' adatot.
-
gyemipapa
senior tag
-
SztiviVander
addikt
úúúristen mekkora király vagy
tényleg ez volt a megoldás és a büdös életbe eszembe nem jutott volna. csináltam egy futást, végén rajzolt gps vonalat is. utána második nekifutásra sikeresen le is frissítette a mifit az agps-t. most már végre használható az óra. esetleg ezt is bele lehetne tenni az összefoglalóba, szerintem sokan vannak akik nem használjuk egyből futásra vagy bringázásra az órát és esélyes hogy így járnak. köszi még1x! -
bl4ze
veterán
Upo, melyik most a legjobb Mi Fit? Volt valami BT fix hozzá, egyszer régen kaptam tőled
egy APK-t, az van fent.
De ugyebár az nem frissül.
Sajnos még mindig nagyon rapszódikus, hogy mutatja-e az aktuális hőfokot vagy sem. (legtöbbször inkább nem)Ami most fent van az Mi Fit 3.3.1 - apk Tőled. Köszi.
-
Dr.NX
addikt
Köszi a kiegészítéseket!
Akkor ezt a részt így kéne betenni:
2. Mi Fitben (eredeti Play Store-os) beállítani a discoverable-t On-ra.(nem tudom, hogy szükséges-e feltétlenül)
Törölni a párosítást a Mi Fitben.
Törölni a Bluetooth párosítást a telefon BT menüjében.6. Ha nincs szükség a Gadgetbridge-re a továbbiakban, akkor megszüntethető a párosítás és törölhető a GB a telefonról. Én a biztonság kedvéért újraindítottam a Bipet és telefont is, majd Mi Fitben kikapcsoltam a Discoverable opciót, ahogy volt eredetileg.
Ha watchface-eket szeretnél cserélni, érdemes meghagyni a GB-t, illetve F-Droidot telepíteni. Ez is egy alkalmazásáruház mint a Play Store, csak ingyenes, nyílt forrású alkalmazásoknak. Tehát ha ez fel van telepítve, akkor beállítástól függően akár automatikusan, vagy egy kattintással frissíti is a Gadgetbridge-t, ha jön ki új verzió, nem kell a weblapokat nézegetni. Ez kimondottan nem ártalmas, mert szoktak új dolgokat vagy módosított belső formátumokat előhozni az új Mi Fit és óra frissítésekkel, amiket a Gadgetbridge fejlesztők egész gyorsan lekövetnek és támogatják az új verziókban. -
bl4ze
veterán
Feltettem, köszönöm.
Sajnos semmi pozitív változás : a telefon a kezemben, használom, és eltűnik az aktuális hőmérséklet hosszú percekre a telefonról.
Ad-hoc módon jön vissza. Passzolom mi lehet ez, de több embernek is gondja van ezzel, lásd FB Bip csoport, nagyon sokan panaszkodnak erre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Wifi - i5-7GEN I 4GB I 128GB SSD I W10 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest