- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geret
csendes tag
válasz
Tomace91 #3698 üzenetére
A Notify & Fitness alkalmazásba belemész a 'custom watchface' -> több mutatása
Kiválasztod a neked tetszőt -> See details -> Download ->Itt a szürke alapon fekete feliratra (valami.bin) kellett kattintani a kép közepén és kijött a következő ablak:
A következő ablaknál bátran rányomtam a frissítés indítása gombra ami berakta az új watchfacet. Kicsit aggódtam hogy hogy ez most csak a watchface berakás vagy a nem gyári progival nem ajánlott firmware csere de nem lett baj, már többször cseréltem watchfacet
-
gyemipapa
senior tag
válasz
Tomace91 #3449 üzenetére
Szerintem ez teljesen szubjektív, mindent próbáltam ami kompatibilis a bippel. Melyik a jobb, a rántott csirke, a sült oldalas, vagy a konfitált kacsacomb? Én például mindegyiket imádom, de sorrendet nem tudnék felllítani, mindegyik másért, másképp finom, így van ez a programokkal is.
Mindenkinek javasolni tudom, próbálja ki mindegyik progit mondjuk egy hétig felváltva, aztán ami a legjobban bejön, azt használja.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest