Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
sergibrian #2426 üzenetére
Nekem megy magyar nyelven is. A mifit biztosan hozzáfér a rendszer értesítésekhez? (ez nem ott van ahol az alkalmazás jogosultságokat állítod)
Vagy megtalálod valahol a beállítások között, vagy felrakod az alert bridge appot [link]
Elindítod, jobb felső sarok ... menü, "notification access"-t megnyomod, és ez bevisz abba a rendszermenübe ahol állítani lehet. Itt be kell jelölni a mifit-et. Nekem így működik. Vagy esetleg modolt mifitet felraksz, nemrég lett tárgyalva, a telegram-on levő változat ezzel is módosítva van. Amit ott linkeltem apk-t az már nem a legfrissebb, azóta van újabb is, célszerű követni azt a telegram topikot mert ott mindig hozzá lehet jutni a frisshez. -
szpali
addikt
válasz
sergibrian #2428 üzenetére
Én már kb 1,5 éve használom a MiBandage appot MiBand 2-vel, most Amazfit Cor-al és ha végre kijön a vámeljárás alól, akkor a Bip-el is
Komolyabb gondom sosem volt vele, át tudja alakítani az ékezetes karaktereket is ékezet nélkülire, hívószám kijelzés tökéletesen megy.
Ami a MiBand 2-vel néha előfordult, hogy elfelejtette a hívó nevet/számot kiírni, ilyenkor megnyitottam az appot és újra működött. -
Tiger.
nagyúr
válasz
sergibrian #2426 üzenetére
Ha jól tudom át kell állítani angolra telefont. vagy ott van a badage ami kijelzi a hívó félt vagy a notify de az fizetős, persze akinek egy ilyen telefonja van 1000ft meg sem kell, hogy kottyanjon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Túra és kirándulás topic
- Subaru topik
- Lexus, Toyota topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest