- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackfly
tag
válasz
gzbotii #10591 üzenetére
Szia!
Mindkettőt használtam. A szilikon volt előbb. Strapabíró kellemes viselet, és mivel a szíj vége befelé van ezért nem akad be sehova.
Most a fémet használom. A mágnes miatt fokozat mentesen beállítható. Féltem, hogy esetleg kiold a mágnes de ez nálam még nem történt meg egyszer sem. Ez is kényelmes. Az tetszik benne, hogy lett súlya az órának. -
blackfly
tag
Nálam is band 2 őt váltott. Igaz kb 2 hónapja, akkor a band 3 még nagyon új volt. A folyamatos kijelzés miatt választottam a bipet. Erről mindig le tudom olvasni az időt nem kell nyomkodni. Kijelző is nagyobb.
Én az ékezetes bold fontot raktam fel csak. Androidról nagyon egyszerű. -
blackfly
tag
Sziasztok! Lehet buta kérdés, de focihoz milyen aktivitás mérést használjak? Vagy sima futást indítsak?
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest