- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomace91
senior tag
válasz
batai15 #3894 üzenetére
Szia.
Én így használom pont és nem szokta eldobálni egyáltalán. MiFit nekem csak freeze-elve van nem törölve(mivel ha van valami update akkor csak unfreeze megcsinálja és freeze megint), Notify-ban meg az mondva, hogy törölve.
(#3905) batai15: Gondolom a gyári Messages appnak kell. Én külön appot használok SMS-ekre így az van berakva a Notifyba és gond nélkül megjeleníti az SMS-t a szöveget ikont, mindent.
(#3911) imrus72: Nekem csak a Notify van és gond nélkül megjelenít mindent, csak annyi hogy ékezetek nélkül (pl.: é helyett e).
-
Tomace91
senior tag
Sziasztok,
Engem az érdekelne ki milyen szíjat használ ehhez az órához? Linkeket is kérek, ha nem gond.
Köszönöm!
-
Tomace91
senior tag
Jól értelmezem az összefoglalót, hogy ha én pl Notify & Fitnnes for Amazfitet használok és abból akarok felrakni egy watchface-t ahhoz kell még egy app külön amivel fel tudom rakni?
-
Tomace91
senior tag
Valahogy átlehet menteni az adatokat MiFit-ből mondjuk a Notify & Fitness-be?
-
Tomace91
senior tag
válasz
Grisa bácsi #3459 üzenetére
A probléma csak az, ha törlöm a párosítást már nem lehet újraindítani a BIP-et mivel bejön a párosítási képernyő a telefonnal és órával. Ilyenkor már semmit nem lehet vele csinálni.
-
Tomace91
senior tag
válasz
Grisa bácsi #3456 üzenetére
De külön szeretném. Szóval MiFit-tel megy minden rendese (ilyenkor Notify is kommunikál rendesen).
Notify írta, hogy ha törlöm MiFitet akkor unpair és repair majd notify-on belül. Na ez megvolt, de amikor rámegyek repair írja, hogy device found, de ennyi nem tud syncel nem tud semmit se csinálni. Szimplán megakad az óra a telefon és óra ikonon mint mikor párosítani akarom és semmi nem történik.
MiFit vissza ott tudok egyből párosítani is meg mindent csinálni...
Ötlet valakinek esetleg?
-
Tomace91
senior tag
Sziasztok,
Őszinte véleményekre lennék kíváncsi, szóval nem arra, hogy csak a MI Bandage a jó mert magyar.
Melyik a jobb a Notify & Fitness vagy a Mi Bandage? (Nekem eddig a Notify szimpibb.)
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest