Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
sergibrian
csendes tag
Köszi, az angolra állítás működik, de ezek szerint valami kompromisszum mindenképpen kell. Notify-t ismerem, de írtam, hogy maradnék a gyári appnál, a 3rd party alkalmazásokkal mindig van valami gubanc. Ha esetleg van megfejtés a magyar nyelv mellett is, akkor ne tartsátok magatokban!
THX
-
sergibrian
csendes tag
Sziasztok!
Mielőtt megkapnám az olvass vissza/használd a keresőt-dolgot; megtettem, de nem találtam meg a megnyugtató választ. A gondom a hívószám/fél kijelzése. Az óra magyar vásárlás (Alza - tudom, cseh; de akkor is EU-n belüli), nem kínai verzió. Gyári (Google Play) MiFit-et használok, előrevetítem, hogy nem is szeretnék mást. Minden engedély megadva, hozzáfér az app a telefonhoz, névjegyzékhez, mindenhez, akkukímélő sem zárja be a háttérben. Mégsincs más, csak incoming call, sms-nél sem jelzi a nevet. Többi app rendben működik, persze az ékezetek helyett kérdőjellel.
Tehát az lenne a kérdésem, hogy van itt valaki, aki használ Bip-et Samsung telóval (enyém konkrétan Galaxy S9 Plus), gyári MiFit-tel és működik neki a kijelzés? Mi a trükk?
Előre is nagyon köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest