- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Aktív témák
-
róbert gida
tag
A készülék korát sem ismertem és a hiba idejét sem de abban megegyezhetünk ,hogy a zajt ebben az esetben is a hangszórókra jutó kicsiny feszültség jelenléte brumm formályában tehát 50 hz jut ki rá.Jelen esetben speciel a garanciáját nem veszti el egy olyan méréstől amihez az erősítőt nem kell szétszedni és semmi hibát nem okozna .
"Noh meg ha garanciális akkor műszerész még "csak megnézzük" szinten se turkáljon benne."
Mivel a gép még fiatal én is az elektronika zajosságára voksolok.Egy tápegység nem csak két pufferből áll ami sose szárad ki 10 év után sem (vannak kivételek).Annak persze én is utána nézhettem volna,hogy mennyi idős az erölködő.Lehet még rajzom is van róla. -
Jaded
őstag
Persze, ez nem egy csúcskategóriás erősítő, sőt az egész cucc nem az, de nekem tökéletesen megfelel+sztem nem egy rossz cucc alapszinten (persze van kategóriákkal jobb, ez is biztos). Ez is szépen, tisztán szól, 12nm-es szobába bőven elég, és ez is ugyanúgy "megszólaltatja" az ablakokat, ha akarom. Többe nézem, ezt az alap hangcuccot, mint bármelyik egydobozos, műanyag sokol-hangszórót, amit ma már egy 20asért utánnad dobnak.
Igazából ha 100%osan tudnám hogy a hangfalaknak nem lesz bajuk, akkor nem érdekelne a dolog, de megnyugtatni senki sem tudott eddig még.
Remélem ezzel nem bántok meg senkit, nem az volt a célom, ez csak egy vélemény.Azért köszi a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Futás, futópályák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest