- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
válasz
szeker #11323 üzenetére
Jópár kategóriával drágábbat.
Felsőkategóriás erősítő volt anno 300khuf-ért. Most 140k-ért senkinek nem kell, pedig újszerű, vitrinben volt tárolva, csak a távja többet ér mint mások használt erősítője, stb.
Lehet az a gond, nem nézem hülyének az embereket. Sajnos sokszor ez a titka az eladásnak. -
válasz
hackeeeee #6093 üzenetére
Szélessávú hangszóró -> a mélytartományokat kellően visszaadó hangfal..legalábbis a házimozinál ezeket szokták annak hívni. A gyakorlatban meg ez azt jelenti hogy nem vágja le róla a mélyet, hanem 1:1-ben ráküldi. Viszont ha csak kisebb polc cuccokat használt házi-rozira, akkor illik levágni róla a submélyt, ne tegye tönkre az első robbanásos jelenetnél
Ezek után döntsd el te ez jó-e a sal2610-ednek. -
Ebből amit leírtál hogy "újkorától ilyen", "régebbi erősítő is csinálta" megint arra billenti a mérleget hogy nem hiba, hanem ez simán zaj. Persze lehet maga az erősítő csak rátesz egy lapáttal, és a forrásod a zajos.
Nekem pl. a (sok-sok idézőjelben) "monitor" rendszerem erősítője alapjában egész korrekt zajt tekintve. Ám az integrált hangkártya amire rákötöm majd meg 10x-ezi a zajt. Én meg sokáig az erősítőt szidtam -
válasz
róbert gida #6039 üzenetére
"találkoztam már ligő logó forrasztásokkal illetve a tápban kiszáradt kondikkal is"
Egyik se jellemző szerintem egy relatív új készülékre. Mind a kettő inkább régi hifi készülékek sajátossága. Főleg hogy néhány régi gyári forrasztás mára borzalmasan nézz ki (lehet frissen is borzalmas volt mondjuk).
A kiszáradt tápkondenzátor pedig zajt nem okozott nálam. Pedig fél napig el se indult az erősítő. De miután már volt benne annyi kapacitás hogy a feszültség szint elérje a szükségest, már elindultak a digitális áramkörök (fm rádió) és szólt rendesen. Majd állt egész este, és másnap reggel megint ez.Noh meg ha garanciális akkor műszerész még "csak megnézzük" szinten se turkáljon benne.
Én továbbra is a zajos elektronikára szavazok. Ami lehet erősítőn kívül is akár, hiszen azt hiszem nem derült ki miről hallgatva zajos.
-
-
Amit leírtál, abból nekem ez nem földhuroknak tűnik. Ugyanis a földhurok nem apró bugás, és nem csak akkor hallatszik ha a hangszóróhoz nyomod a füled. Egyedül ezzel tudtál volna te otthon valamit házilag csinálni.
Ez amit hallasz simán az erősítő. Google szerint a legalacsonyabb, 50khuf és környéke kategóriás termék, így nincs min csodálkozni. Sajnos mindenki a csodálatos varázsszavakra bukik (aminek a felét se tudom felsorolni) amik varázslatos effekteket, meg csodálatos hd hűséget biztosít. Kár hogy mindezt egy abszolút low-cost erősítőbe rakják bele aminek az egész elektronikája jó ha eléri a több évtizeddel ezelőtti magyar termékek színvonalát (amik bizony egyáltalán nem magasak).
Szóval no offense, ne vedd sértésnek, de a legolcsóbb házimozi erősítők ennyit tudnak. Én inkább vettem több éves, de akkor felső-közép / csúcskategóriás av erősítőt, ami hifiben is megállja a helyét. Az hogy nincs rajta hdmi pl meg hasonló, "sose nem találkozol vele" cuccok azokon meg túltettem magam.
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen egeret válasszak?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest