- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #22839 üzenetére
Eur-ba mérve?
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22833 üzenetére
mármint h én kistáska vagy kistáska pénzbe kerül a panel nagy címletekben?
-
Warter
addikt
válasz
xtremetuning #22833 üzenetére
Kistáska
Egyébként, mennyibe kerülnek és mekkorák ezek a panelek igy legyártatva, szinre-formára? -
python1
veterán
válasz
xtremetuning #22830 üzenetére
Nagyon ötletesek!
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22830 üzenetére
hány ezer euro?
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #22823 üzenetére
Mi az a vicoustic panel?
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #22823 üzenetére
Miért itt nem gyártanak ilyet?
Éppen ilyen paneleket terveztem ma igaz,hogy még csak fejeben.
De nagy hirtelen azért pár ötlet beugrott.
Most nézegetem őket nem értem itthon miért nem lehet ilyeneket készíteni?
De ez változni fog. -
törölt tag
válasz
xtremetuning #22818 üzenetére
Még pár 10 év és készen leszel vele.
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #22818 üzenetére
Haladsz vele?
Azért ajánlottam fel,hogy esetleg tudok valakinek segíteni.
Bár őszintén nem értek hozzá,de kivitelezésben tudnék esetleg segíteni. -
python1
veterán
válasz
xtremetuning #22814 üzenetére
Még csak egyenlőre a bögreszett van hozzá.Így is szépen muzsikál.
Nem bántam meg!
De szerintem megveszem hozzá még a H/K 3490-es sztereó erősítőt is.
Vidala:nagyon jó gondolat!
Én is ezt fogom tenni. -
Vidala
senior tag
válasz
xtremetuning #22753 üzenetére
Nálam most a következő lépés - amin agyalok egy ideje - az inkább a szobaakusztika javításának lehetőségei. Jelenleg ezt érzem a leginkább szűk keresztmetszetnek.
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #22798 üzenetére
Miért te még nem nyitottad ki a füleidet?
Próbáld meg és lehet,hogy hallasz hájendebbűl is -
Pgabor79
aktív tag
válasz
xtremetuning #22768 üzenetére
Van honlapja az Úri embernek? Körülnéznék nála...
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22776 üzenetére
a középkategóriás denonoknak is cserélhető pl a 2311nek, a gyári olyan rossz?
-
csemberlen
őstag
válasz
xtremetuning #22772 üzenetére
Szivesen elmennék 1 vaktesztre. Mi a fiziai alapja ennek, hiszen tök mindegy annak a tápegységnek ami ugyis egyenfesszé alaktja a váltó 230-at, hogy milyen zsinoron megy oda, persze én a hi-fi hez nem értek.
-
xtremetuning
addikt
válasz
xtremetuning #22773 üzenetére
Természetesen kezdjétek az utolsó (időrendben legrégebbi hsz-vel)
Már akit érdekel.
-
Ati 666
tag
válasz
xtremetuning #22772 üzenetére
Üdv mindenkinek,
-Viszont ha jól tudom, akkor az ilyen típusú speciális tápkábeleket csak olyan felső kategóriás készülékeknél lehet használni, ahol már direkt ilyen aljzattal szerelik azt és nem szerelt kábellel van ellátva.
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22766 üzenetére
azt vettem észre utoljára
már hívtak munka ügyben de nem érdekel mégsem mert kurva messze van szóval kutatok tovább de márciusig remélem találok mert már vásárolni akarok :Đ
-
csemberlen
őstag
válasz
xtremetuning #22763 üzenetére
Ez a tápkábel mit "csinál", hogy jobban hangja lesz a hangszorónak?
-
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #22768 üzenetére
Igen-igen!
Ritka korrekt ember, és nem az elszált árazásával lett híres
Meg tényleg mindenfele dicsérik -
cekkk
veterán
válasz
xtremetuning #22763 üzenetére
Pont őt ajánlotta én is itt, hogy nagyon szép állványokat készít!
Valhalla ugye?
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22758 üzenetére
gondoltam h van milliós is de szerintem még neked sincs ilyen
számológépet is tudsz 2 millióért? xD -
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22755 üzenetére
és mennyiből lehet venni egy jó elosztót? 20 ezer? nem csúcsra gondolok
-
robi0604
őstag
válasz
xtremetuning #22750 üzenetére
Sajnos!
Az a baj, hogy ezek által a földelést alapból elfelejtheted és néhány rosszabb minőségű esetén ingadozás is felléphet, mely kihatással van ezekre az eszközökre.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #22601 üzenetére
Kari Bremnes-t ismered? Több lemeze is megvan, nagyon imádom azt is.
-
válasz
xtremetuning #22601 üzenetére
Több mint egy hete megvan Pioneer VSX-919-em.
Nagyon jó az automata beállítója.
Nagyon jó dinamikus hangja van, tényleg mintha moziban ülnénk.
Számítógépről kezeli a HDMI-n küldött több csatornás hangot.
IP-tv boxxal sincs összeveszve.Megvagyok vele elégedve.
Tényleg olyan hangot reprodukál, mintha élőben ott lennénk valahol
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #22583 üzenetére
Én is szeretem, van még egy kedvenc patricia barberem a modern cool albuma. Azt hallottad már? Az is referencia minőség szerintem.
-
Pgabor79
aktív tag
válasz
xtremetuning #22591 üzenetére
Sajnos 200km választ el Bp-től.
Megvárom Bécit...
(Kácsa termékeiről eddig csak jókat hallottam, HDMI-t tőlük rendelek majd...) -
Pgabor79
aktív tag
válasz
xtremetuning #22589 üzenetére
Ha szépen megkérlek tudnál típust is írni?
-
ricsik
őstag
válasz
xtremetuning #22576 üzenetére
Nagyon szimpatikus az egész cucc, remélem eljutok idáig egyszer. Az ára meg abszolute "baráti".
-
ToxLee
őstag
válasz
xtremetuning #22578 üzenetére
Patricia Barber-Nightclub meg Patricia Barber Verse-SACD-Remasteringet tudom megszerezni. Gondolom ezek se rosszak.
-
ricsik
őstag
válasz
xtremetuning #22564 üzenetére
És hogy van bekötve a nuforce? Csak alátettél egy CD lejátszót koaxon és a hangfalakat?
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #22560 üzenetére
Arra gondoltam, hogy mit művelnének együtt, az MC-12 előfok és a Nuforce monoblokkok?
Ez a felállás nem kivitelezhető? -
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22563 üzenetére
nagyon jó te visszaolvastad a kommentjeim v nem tudom de ezzel kezdtem 1 hónapja h kitudja meddig lakom még a családi fészekben és nem 2 évre hanem akár 10 évre is veszem a hangfalakat mert ez nem avul gyorsan és számolni kell azzal ha nagyobb szobába kerülök
-
törölt tag
válasz
xtremetuning #22565 üzenetére
Na ezt már lehet szeretni... Mondjuk az áruk is szép...
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22561 üzenetére
igen én is így gondoltam amíg rám nem szóltak itt h 15m2-es szobába ne vegyek álló hangfalat pedig szerintem nyugodtan lehet venni nagy erősítőt, nagy hangfallal, nem kötelező nagyon nagy hangerőn hallgatni, halkan háttérbe is szólnia kell szépen annyi pénzért...
az a problémám h mikor a múltkor hallgattam ikon 6ot, tsi300at meg rti a7-et egyből az jött le h nekem sajnos a tsi300 szint nem tetszik, több mint 200 ezres front kell, az a7 nagyon tetszett de a depos srác is mondta h nagy 15m2-be és nem tudom h volt beállítva de abban a szobában is ami szintén 15m2 körül van soknak éreztem, de akkor ha belett volna lőve jobban nem lett volna erős a basszusa... ez volt az a szint ami tetszett, nagyon is (kérdés h 608 v 1911 szintű erősítővel is tetszene e)
viszont a whathifi fórumán olvastam h egy srác q500ast vett ilyen pici szobába (2310es erősítője van a boltban 1911-el hallotta) és ekkor megnéztem h a hangszóró méretei alapján nekem is jó lehet ha tetszik majd a hangja...
nincs túlsok lehetőségem pénztől függetlenül
Béci azt mondta h ha eljön az idő rábeszél az állóhangfalakra és ad nekem egy olyan meghallgatni való listát h garantáltan elégedett leszek bármelyiket is választom, szerintem én már mindegyik nálunk forgalmazott hangfalat felvettem a listámrana mind1 majd ha aktuális
-
xtremetuning
addikt
válasz
xtremetuning #22562 üzenetére
...arról nem is beszélve, mi lesz, ha egyszer kiszabadulsz a 15nm-ből...?
Kezdesz mindent előlről ? -
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22554 üzenetére
de egy <20m2es szobába nem rakhatsz be mondjuk mentor 8ast frontnak h a 2 csatornás zene is ütős legyen, leviszi a basszusa a fejed, vagy nem?
pl az én szobámban is lehetne 2-2,5 méter széles vászon, nézném 4 méterről de nagy hangcucc már nem lehetne h a zene is király legyenszerk: fogalmam sincs h mit akartam ezzel mondani, fáradt vagyok már én is xD
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #22554 üzenetére
Nem akarod a frontokat fixen a monoblokkokkal hajtani? Mekkora hangminőségbeli különbséget hallottál a CX-7 és a sztereó végfokok között? Ezt már hetek óta meg akartam kérdezni.
-
Ti4x
aktív tag
válasz
xtremetuning #22528 üzenetére
Rendben, de még mindíg jogos volt, hogy kiálltam magamért.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #22514 üzenetére
Én is inkább csak olvastam, mert nagyjából ugyanazt írtam volna, amit Te.
-
Ti4x
aktív tag
válasz
xtremetuning #22492 üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy nem megyek el megnézni azt a boltot fehérváron, csak drága az utazás, ezért estem gondolkodóba... Egy út csak azért, hogy meghallgassam, van vagy 5 rongy oda-vissza Tapolcáról és tekintve hogy a boltot sem ismerem, nem tudom, miért fizetem azt az 5 ezret. Gondolkodom, érted?
Nőhöz is addíg járkáltam messze, amíg volt 50%os utazási kedvezményem, ugyanis 28 évesen 3 éve rokkantnyugdíjas vagyok. Tessék. Azalatt találtam 35 Kmre Ajkán a csajt, akitől 1250ből megfordultam már egész árú jegygyel is, mikor elfogyott a kedvezmény. Nála költöttem sokat. Egyáltalán nem csinálok hülyét senkiből, csak legfeljebb nem rakod össze jól a részleteket... Mondjuk később eszembe jutott, hogy egy oda-vissza útra még van 90%os kedvezményem, mert félretettem, azzal még olcsón megúszom a fehérvári utam. Most már érted? Csak lejáratni akarsz természetesen ezzel is, illúziókkal, de most is megvédtem magam szokás szerint. Szar ember vagy Xtuning... Mindenben keresd a hibát. Mindenben. Csak hogy lejárathass... Nem veszed észre , hogy te parázol? Mindenki más segít. Köszönöm is nekik.Bcrics : Én nem akarok annyit költeni. Az a Mission, amit mondtak 90ért, az nagyon tetszik, de most látom, még mélyláda sincs hozzá, mert csak 5.0... Ahhoz egy erősítő 60ért még 60, így már 150, de még a mélyláda ha 30, az már 180. Az nagyon sok... Mondom magamban, akkor inkább JBL, de csak most látom, erősítő nélkül van. Én azt hittem először, hogy az benne van az árban, de erősítővel az is 100 simán már. Mondjuk az még oké, de sajnos az a Mission kurva jól néz ki... Gondolkodóba estem még így is.
-
kimi02
őstag
válasz
xtremetuning #22518 üzenetére
És ez a VDH helyett ?
Link -
sirfer
aktív tag
válasz
xtremetuning #22505 üzenetére
Nincs XLR csatlakozóm...
Így csak "mezei" RCA.
Inkább ne hozz semmit, mert lassan kajáravalóm sem lesz.
Emlékszel? : "... ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége..."
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22485 üzenetére
emberek között is lehet kockulni, lásd: én a nap bármely szakán nyomatom ide a kommentjeim
-
Ti4x
aktív tag
válasz
xtremetuning #22480 üzenetére
látod... pontosan erről beszélek veled kapcsolatban. Muszáj volt az első mondat? Lehetett volna ennyivel megoldani az adást :
Pesten például sok helyen körül lehet nézni, ha jársz arra fele, vagy van még egy közelebbi ötletem : Fehérvár - Procinema.
És máris adtál úgy, hogy nem csíptél bele a másikba. Ettől függetlenül semmi bajom veled...
-
Ti4x
aktív tag
válasz
xtremetuning #22443 üzenetére
Akkor most kezdődhet a "játék", hogy minden megfelelő információ elért hozzám. Kis beugróm van a 600ezerhez képest, de azért talán elmuzsikál majd.
A 70 ezres JBL 178 felett mondjuk 150ig milyen szetteket érdemes venni? Írnátok pár márkát-típust az ilyen árkategóriájúakra?
Még egy kérdés : Van-e akkora különbség élményben a JBL felett max 150ig, hogy érdemes legyen ráköltenem azt pluszban? Mert ha efelett mondjuk 200-250 a köv lépcső, akkor felesleges... Természetesen jó ár/érték arányút szeretnék venni én is. -
Ti4x
aktív tag
válasz
xtremetuning #22443 üzenetére
Az első Hszem után sokak jól tudtak volna informálni és a hiányzó részletekre rákérdezni, ezt sem tetted meg. Ha bemész az orvoshoz és elmondod a bajod körülbelül, akkor ő visszakérdez, hogy még ez meg ez meg ez nem volt-e. Igazam van? Nem úgy folytatja, hogy : "mekkora barom vagy, hogy ezt nem mondtad" Pláne ha nem is tudja, hogy mit kellene még mondania, meg hogy mi mivel függ még össze, pontosan ezért kérdez... Ezt hívják nemtudásnak. ÉN vagyok a "nemtudom", TE vagy a tudom, ezt kellene megérteni.
Azért nem látod a jó belépőm, mert azt feltételezed, hogy mindenki jól informált és azt, hogy mindenki jól kérdez. A "nemtudom"-ra vagy a "nemtudom"-mal kapcsolatban nehéz jó kérdést feltenni, pontosan ezért az a "nemtudom". Érted már? És ennek ellenére még bennem keresed a hibát baszki... Ezért nem vagy jó tanár. Nem elfelejtettem, hanem NEM TUDTAM, érted? Ha már megérted és nem kell továbbra is védenem magam, akkor továbblépnék, kérdeznék és visszaolvasnék, mert azzal jutok előre.
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #22445 üzenetére
nem a legkedvesebben reagáltunk ez tény, de szerintem nekem megbocsátott
-
Ti4x
aktív tag
válasz
xtremetuning #22430 üzenetére
Ha már 100 ezerrel ülök le "játszani", akkor szeretném tudni, hogy mivel játszom. Nehogy elveszítsem...
Fatal errorral pedig jelen esetben teljes mértékig egyetértek. Össze sem lehet hasonlítani egy 60ezres Amati dobot egy 600 ezres Yamahával. Az Amati egy fazék, a Yamaha meg olyan, mikor megütöd, mintha egy meteor csapódna be kb. Ez rendben is van a zenélésnél, meg a gitároknál (Fender, stb.), csak sajnos egy "egyszerű" filmnézésnél még nem volt szerencsém meghallgatni a különbséget. Lehet, hogy nekem a a +50e ebben nagyon nem éri meg. Azért kérdezek, hogy aránylag egy jó képet tudjak kialakítani magamban. -
Ti4x
aktív tag
válasz
xtremetuning #22428 üzenetére
Miért olvassak el 400 Hszt, ha vannak itt emberek, akik elvileg válaszolnak a kérdésemre...? Csak abban az esetben kell ezt tennem, ha a hasonló oltásokat kapom, mint fatalerrortól és tőled. Olvasd el az első hozzászólásom... Ha azt mondod, hogy egy tajparaszt, bunkó bejelentkezés volt kopogás nélkül, akkor én kérek elnézést. A koncepcióm tökéletes volt, ahogy a kérdésem továbbra is : Miért érdemesebb 120ezer forintosat venni, mint 50e forintosat. Ezt a választ kaptam tőled : mert az 50 ezer forintos szar. Miért?
Foglalkoztam pszichológiával és ez a kevés pénzem hiba csak egy olyan szőrszálhasogatás, ami azért történik, hogy valami hibát keress bennem, mert igazam van a saját megvédésemmel kapcsolatban, hogy a saját hibád eltereld. Max 50et írtam, igaz, de amiről nem tudok, azt sajnos nem tudom, most szembesülök vele, minden változik folyamatosan és észérvekkel lehet meggyőzni. Van pénzem, költhetek, csak az én nemtudásom alapján ennyit szántam rá hirtelen. Várom a meggyőzést, az észérveket továbbra is.
-
skoos
őstag
válasz
xtremetuning #22430 üzenetére
Special BBéci-re gondoltam. Nála tényleg a csillagos ég a határ, és igazából csak onnan kezdődik az élmény.
n.c. -
skoos
őstag
válasz
xtremetuning #22428 üzenetére
Szerintem még mindig okosabban kérdezett Ti4x kolléga mint az a 70 hsz-es újonc aki pár hsz-el ez előtt megkérdezte, hogy: Onkyo sr 608..vélemény?tapasztalat?
És továbbra sem visz előre semmit, ha dobálózunk. Én is szíveen elolvasnám az adott tanácsokat, hiszen minél olcsóbban, de élhetően szeretném megoldani magam is.
-
Ti4x
aktív tag
válasz
xtremetuning #22424 üzenetére
A belépőmmel szerintem semmi baj nem volt, azért válaszolt rá az első srác a JBLlel és még hozzá is tette, hogy várjak még, megéri. Ezt tőle idéztem. Miért éri meg? Még mindíg a kérdés...
Kaptam közben privátot és jé... Megjött az első válsz a kérdésemre. Ajánlottak egy használt szettet és idézem a srácot : "Igaz nem kezeli a hd hangokat. Bár ebben a a kategóriában ahol te keresel, ott nem is fogod hallani a különbségeket!" Mi az a HD hang? 100ezres rendszerek kezelik ezek szerint. Itt az első különbség, amit válaszban kaptam. -
Ti4x
aktív tag
válasz
xtremetuning #22422 üzenetére
A "győzzetek meg. Várok, ha elmondjátok, mivel jobb." Miért arogáns? Nem értem... Mondtam, hogy várok még egy hónapot, ha elmondjátok, mivel jobb a 100ezres rendszer és nem veszek egy 50ezrest most. A meggyőzés alatt pedig valami hasonlóra gondoltam, mint például a mostani szitu az alaplapoknál számítógéphez. Ott nem érdemes például már régi foglalatú alaplapot, processzort venni, mert kijött az új Sandy bridge processzor, ami kb 20%kal jobb teljesítményt ad, mint az előtte levők és kb ugyanannyiba kerülnek. Ezek például ésszerű érvek, ezekkel lehet valakit "meggyőzni", hogy inkább ezt meg ezt vegye. Mert sokkal jobban jár. Ilyenre gondoltam.
Először pedig megvédem magam, csak utána olvasok. -
Ti4x
aktív tag
válasz
xtremetuning #22419 üzenetére
A véleményeket, tanácsokat köszönöm, a leszólást nem... Vagy emberien vagyok kezelve, vagy nincs értelme. Ha valaki csak csesztetni szeretne, az inkább ne szóljon semmit. A kérésem szerintem teljesen normális olt, az első hozzászólás építő jellegű is volt rá, hasonlóakat vártam és várok még továbbra is. És hogy miért szar az 50e forintos, arra még mindíg nem kaptam egyértelmű választ. Kásásabb a hangja? Recseg magasabb hangerőn? Azért kérdeztem, mert nem tudom...
Igen, próbálkoztam visszaolvasással többször is a fórumokban, de egy ilyen jellegű információra érdemesebb kérdezni, mert elvileg így a pontos választ kapja meg az ember. Elvileg ezért vannak itt emberek, akik veszik a fáradtságot, hogy válaszoljanak, amiért a kérdezők nagyon is hálásak. A JBL rendszert egyből meg is néztem például. A válaszokért cserébe adni a köszönömön kívül nektek mást sajnos adni nem tudok. Én is fórumoztam régebben pl a milyen gépet vegyek vegyek topikban, nekem is voltak hibáim, tény, de ha egymás után 3szor kérdezték meg ugyanazt, azért leírtuk nekik. Egyébként kíváncsi vagyok hányszor lett feltéve ez, vagy hasonló kérdés, hogy miért érdemesebb a 100e körüli rendszert venni mint az 50e Ftosat. És hogy hogy lett megválaszolva. Meg is nézem.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #22361 üzenetére
Csak nem képzeled, hogy megvásároltam?????? Tesztre van nálam már két éve.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #22359 üzenetére
Az előbb Johnny emlegetett valami kábelt, amit fognak árulni és képminőségben veri a Nordostodat, az ára valamivel alacsonyabb lesz.
-
xtremetuning
addikt
válasz
xtremetuning #22358 üzenetére
Egy jobbat tudok nála, amit ismerős-barátom tesztelt és én hiszek neki.
Nordost - Silverscreen -
MaTTeS
senior tag
válasz
xtremetuning #22348 üzenetére
450 ezerért a 15m még jó, hogy tökéletes képet/hangot ad
Szép lenne, ha ennyi pénzért vmi szart kapnál. -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #22348 üzenetére
Mindjárt jön valamelyik "vakondzseb" és megmondja, hogy az a Nordost semmivel nem jobb a teszkógazdaságosnál.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #22236 üzenetére
Szerintem Grande Utopiákhoz, Wilson Alexandriákhoz is kell szubláda. JBL Arrayhoz is.
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #21980 üzenetére
Akkor ebben a válaszban kaptam én is egy kis utalást.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #21975 üzenetére
Mindenképpen magasabb kategória az Arcam AVR350, amit az új ára (kb. 2500 euró) is mutat.
(#21973) Palapo
A 160-as magasság nagyjából THX ajánlás szerinti, a lefelé döntés egyáltalán nem szükséges. -
Palapo
aktív tag
válasz
xtremetuning #21956 üzenetére
Na!
Ennek igazán nagyon örülök.
Akkor marad nálam a Dune Prime 3.0 kb.95-ért.
Márcsak az a kérdés,hogy ebben a hónapban belefér-e a költségvetésbe. Ráadásul még hátsó hangfalakhoz is kell vennem tartókat/konzolokat... Ajjaj...fatallerror
Egész jó lesz a 480-as... kérdés mennyibe fog kerülni? Bár lehet,hogy Dune Prime lesz a vége. -
python1
veterán
válasz
xtremetuning #21946 üzenetére
Tökéletesen igazad van!
Persze gondoltam,hogy sokat kellett dolgozni érte,én is azt teszem csak lassan halad.
A maximalista fejemet nekem is.
Persze soha sincsen vége.De ez nem is baj. -
python1
veterán
válasz
xtremetuning #21944 üzenetére
Mondjuk azért mert neked már össze állt a rendszered.Meg,hogy sok tapasztalatod van a high-end rendszerek terén.
Sajna nekem nem engedtetett meg ez a privilégium.De majd egyszer talán. -
python1
veterán
válasz
xtremetuning #21942 üzenetére
Irigyellek!
Persze jó értelemben.Nagyon jó ez a topik,sok segítőkész emberrel!
A mai világban ez nagy ritkaság.
-
ricsik
őstag
válasz
xtremetuning #21938 üzenetére
Hol kezdődnek a nem kommersz vetítők?
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #21906 üzenetére
Megan fox-nál jobb HD élmény? Nincs is
-
fatallerror
addikt
válasz
xtremetuning #21696 üzenetére
kicsi a bors de erős :]
most olvasok egy külföldi fórumot és az új kef q300at agyondicséri mindenki, a régi iq elbújhat mellette még vki az iq70est is gyengébbnek titulálta
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #21602 üzenetére
Helló
Különben én indítottam útnak ezt a" tévhitet".
Úgy tudtam,hogy a basszus hangoknak kell a legnagyobb tér,hogy a hanghullámok kellően érvényesülni tudjanak.Most képzeljük el,hogy kb 5cm-re a membrán elé teszel valamit ami ráadásul a hanghullámokat lassítja,vissza veri.Basszus természetesen így is lesz de milyen minőségű .A zenekari basszus hangfalak membránjai sem lefelé néznek.Mozinál lehet előny de zenénél kétlem.
Akinek lefelé sugárzó mélynyomója van csak annyit tegyen meg,hogy fordítsa úgy ,hogy előre nézzen a membrán.
Várom a teszt eredményeit!
De ez erősen függ attól is,hogy kinek milyen"loudnesses a füle.
Vitatkozni kell, lehet több vélemény is.
Meg más ,más tapasztalat is. -
Dorian
félisten
válasz
Gondolom igazad van, ezek szerint tévedtem. Amiket eddig hallottam, azoknál így volt.
-
Gál István
senior tag
válasz
Nekem a (szintén a lefelé néző) KEF PSW 1000 subom is pontos, nem rontja el a hangképet ha bekapcsolom néha zenére.
-
Vidala
senior tag
válasz
xtremetuning #21468 üzenetére
Nekem is bejött a film. A storing felül - ami meglehetősen eredeti, és kellően csavaros is - a vizuális trükkök is elég jók (mármint szintén vannak jól megvalósított ötletek).
Nekem egy 24 gigás változat van meg, meglehetősen jó képminőséggel bír, noti-ról játszva sem tapasztaltam ilyen elmosódást.
Dune tesztre:
Az ilyen teszteknél abban vagyok elbizonytalanodva, hogy mit tekintenek referenciának? Persze, hogy valami űber lejátszóhoz viszonyítva esetleg gyengébb produkciót nyújt itt-ott, de ezt nem tudjuk meg, csak találgathatunk.
Az analóg hangról: nekem pl. ugyan lehet állítgatni több minden csatornánkánt a DVD játékosomon, de miért tenném? A hang az AVR dolga elsősorban.
OK, ha gyengébb a DAC azzal nehéz mit tenni, de hogy mp3 jellegű lenne akár egy DD/DTS hangsáv is azt nehéz megemészteni. Elég fura lenne, ha tényleg így lenne, persze ki sem zárhatom, mert nem ismerem. -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #21485 üzenetére
Ugyan már, Halcro.
Merjünk nagyot álmodni!
Mark Levinson N°502 Media Console, plusz 5 vagy 7 db N°53 Monaural Power Amplifier.
Az a pózna csúcsa, ahonnan nem lehet tovább mászni! -
python1
veterán
válasz
xtremetuning #21500 üzenetére
köszi!
Csinálok akkor akrilból is és meg hallgatom a különbséget.
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #21497 üzenetére
Ezt jó hallani!
Én 4 cm vastagságú trópusi fából ,rezonancia tüskékből állítottam össze egyet.
A hangfalaim is 4cm vastag üvegszállal erősített márvány lapokon vannak.
Sőt most készítettem Mahagóni fából kábel tartókat is a leendő kábeleimhez,ami a padlótól elválasztja.
Mondjuk ez már lehet,hogy hűlyeség de megpróbálom.Ezeket meg sem mertem említeni azt hittem,hogy kimosolyogtok érte.
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #21493 üzenetére
Az állvány az erősítőre is jó hatással van,nem csak a hangfalakra?
Vagy inkább semmi köze hozzá.
-
Johnny1982
csendes tag
válasz
xtremetuning #21494 üzenetére
Inkább a középút
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #21485 üzenetére
Hát ilyen szilveszteri buliba én is elmennék, abiben lexiconok a vendégek
Tényleg szívemből gratulálok hozzá. Méltó párja lesz a scalak-nak.
Én tuti éjjel nappal a mozi szobába lennék -
python1
veterán
válasz
xtremetuning #21480 üzenetére
Helló!
Mennyire lenne sürgős eladnod az erősítőt?
Minden képen megvenném!Bocs de ezt privátba akartam írni.
-
muzsikpeti
aktív tag
válasz
xtremetuning #21480 üzenetére
Megvetted a MC12-öt??? és hozzá a cx7-et?
Gratula, elérted a csúcsot!
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #21477 üzenetére
RV 8?
Basszus most teljesen be vagyok zsongva!
Tudtam ha belefogok akkor végem!
Kicsit mindenképp pihentetni kellene a dolgot ,de gőzerővel dolgozom az ügyön.
Akkor ugye hangfalak meg minden hozzáááááá.
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #21473 üzenetére
Hát nálam jobb helyen senkinél nem lenne!
Kényeztetve minden földi jóval.
Lexicon rv 5 miért porosodik?
Úgy tudom annál jobb processzor nincsen! -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #21467 üzenetére
Te megőrültél! Odaadnád 2 kilóért? A maradék hajam is kihullik.
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #21467 üzenetére
Jóóóól hangzik!
Aprón láttam ,igazából nem tom az otthoni árakat.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #21463 üzenetére
30-ra emlékeztem, alighanem keverem valamivel. Te láttál elmosódást?
A történet számomra zavaros és idegesítő, bizonyára beóem van hiba. Feleségemnek sem tetszett, de becsülettel végigszenvedte. -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #21443 üzenetére
Hagyjuk, az megint privát akart lenni.
-
Palapo
aktív tag
válasz
xtremetuning #21304 üzenetére
Oké.
Akkor majd audio teszt lesz majd belőle...Na,lépek. Feleségem szeretne játszani a gépen,éttermeset.
-
Palapo
aktív tag
válasz
xtremetuning #21301 üzenetére
-
Palapo
aktív tag
válasz
xtremetuning #21295 üzenetére
Teljesen igazad van!
Csak még a berögzött tudás van nálam. Tegnap annyi DVD filmet írtam ki.... -
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #20996 üzenetére
Nem a gyárival egyenértékű, profi forrasztásra gondoltam, az ellen természetesen nincs és nem is lehet kifogásom.
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #20996 üzenetére
Köszi a segítséget előre is!
Lehet,hogy megkereslek majd ha esedékes lesz.
-
python1
veterán
válasz
xtremetuning #20985 üzenetére
Köszi a választ!
Nem is a cin inkább a réz kezdett el oxidálódni a forrasztás után közvetlen kb 1cm-es szakaszon.
Akkor lehet,hogy inkább hanyagolom a forrasztást.
Mondjuk a következő kábelem ezüst lesz.Mondjuk ezt a szót,hogy krimpelés most halottam először de hirtelen utána néztem,jó megoldás.
-
jones965
Modder
válasz
xtremetuning #20890 üzenetére
Hát nem az utópiára. A chorus 726 és társaira fájt a fogam.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #20841 üzenetére
Egyértelműen jobb a képe és a hangja mint a Samsung C9000 beépített lejátszójának.
A magas bitrátájú filmek elképesztően jó képminőségűek, a kezelhetősége is teljesen rendben van. Analóg kimenetet holnap próbálom ki. -
törölt tag
válasz
xtremetuning #20841 üzenetére
Vagy épp azt nézi,azért nem fórumozik.
-
BBéci
legenda
válasz
xtremetuning #20573 üzenetére
Most visszaolvastam, nem volt egyértelmű, hogy mit szeretnél.
-
Vidala
senior tag
válasz
xtremetuning #20569 üzenetére
Én így is csodálom, hogy mobilról ilyen jól nyomja!
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest