- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
- A HMD visszalép az USA piacáról
Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
python1 #28057 üzenetére
Már többször említettem, mint kiváló ár/érték arányú terméket, az AVA KZH-8 [link] elosztót, amihez kábelt is illik venni, különben csak félkarú óriás lenne.
Ha ehhez csatlakoztatod a készülékeidet, már léptél egyet a jobb hangzás irányába, de a gyári madzagok cseréjével - azon lehet, de kár lenne spórolni - még egy szinttel feljebb jutnál. -
bajnokpityu
félisten
válasz
python1 #27997 üzenetére
igazából azért jó lett volna az xfivel összehasonlitani.
annak analógon azért már nem olyan rossz a hangja.az a baj,h nemrég eldöntöttem,hogy nem akarok CDt venni megin...
akkora gyűjteményem flacból,és ami CDket megvettem is hangminőségre javarészt csalódást okoztak,egyáltalán nem hallgatom.pl anno a metallica SnMje kisebb vagyon volt,CDként viszont valami borzalmasan szól.leszedtem a DVD hanganyagját,az pl sokkal jobb...ha a hanglemezkiadók elk*rvulnak,akkor jogom van ingyé letölteni a flacot,aztán majd eldöntöm,h megveszem-e..
-
Ribi
nagyúr
válasz
python1 #27873 üzenetére
Hát igen ez lesz a jövő, csak ugye az ilyen technikához nagyobb fokú informatika tudás szükséges. Ehhez pedig az eddig jólbevált highend hifi cuccok "öregjei" nem értenek. Nem is érdekli őket, mert ők össze tudnak rakni olyan rendszert (igaz vagyonokból) ami jól szól. Az meg hogy nézne ki, hogy egy rendszes hibajavítással megáldott DVD lejátszó+300Ftos lan kábellel kb10k-ból jobb jelet visz az erősítőbe, mint a milliós analógkábeles cucc.
Persze még mindig ott lesz az erősítő és a hangfal amit nagyon jóra kell megcsinálni.
De ezt a CD dolgot is ki kellene dobni.
Csakhát ahogy olvasgattam most is a DVD lejátszóból direkt nem úgy jön ki az adat, hogy az ugyanaz legyen mint a DVDn. Különben simán le lehetne másolni. És semmit sem érne a másolásvédelem. Ez a másik rákfenéje az egésznek.bajnokpityu: írd le akkor hogy van, ne csak pampogj.
-
BBéci
legenda
válasz
python1 #27802 üzenetére
A francba!
Ez lett volna a következő adum, tartogattam de megelőztél, lelőtted a poénomat!
Igen a Stradivari, aminek a titkát sok évtizede próbálják megfejteni, eddig kevés sikerrel.
Aki használja és aki hallgatja, az a zenét élvezi és nagy ívben lesz@rja, mitől olyan csodálatos a hangja. -
BBéci
legenda
válasz
python1 #27741 üzenetére
30 négyzetméteres helyiségbe nem a 920-ast választanám, mert a teljesítménye kissé elmarad a hasonló árért kapható Denon és Onkyo erősítőkétől. Hangminőségben is jobbnak mondják a 1911-est és a 608-ast, szolgáltatásokban viszont nyerő a Pioneer VSX-920.
(#27743) ricsik
Nem vitázni kell hanem kipróbálni, nézni és hallgatni!
A center kábelével kapcsolatban igazad van, én is meg akartam jegyezni. -
bajnokpityu
félisten
-
Vidala
senior tag
válasz
python1 #27414 üzenetére
Én szeretek vitatkozni, akár a szabadidőmben is!
Komolyan hasznosnak tartom az ilyesmiket, sokat lehet belőle tanulni, főleg mivel kevés olyan fórumtárs van, aki rendkívül széles perspektívával és tapasztalattal rendelkezik, így lehet sokat tanulni.Dorinan:
Örülök a tuning sikerének! Érdeklődéssel várom a kísérleteid további eredményeit. -
-
Dorian
félisten
válasz
python1 #27414 üzenetére
Magasan a legjobb ár/érték arányú fejlesztésem volt. Viszem a centert is
Még a hifista haver szerint is "egész jó" (ez már nagy szó)Ma egy hirtelen ötlettől vezérelve hoztam haza olyan polifoamot (gránit alá), amivel a gépészeti csöveket szigetelik, de nagy valószínűséggel semmi értelme nem volt.
-
Z0mbi
senior tag
válasz
python1 #27348 üzenetére
Dehogy nem jo irany!
Most nem trollkodni akarok de sajnos az elektronikaban sokszor ervenyes az hogy a legujabb a legjobb. Egy ev alatt eleg sok dolog valtozhat mondjuk a diskret elemek gyartaval kapcsolatban, uj technologiak jonnek, ua a tranzisztor kevesebb hot disszipal, kevesebbet torzit, nagyobb tisztasagu anyagokat tudnak hasznalni, stb stb,... lehetne sorolni. Van azert egy ellentabor is akik meg arra eskusznek hogy minen ami regen volt az volt a franko... ugyhogy mindenki azt hisz amit akar. Az eletbe nem vennek 2-3 evnel regebbi erositot meg akkor sem ha a csovekhez a futoszal anyagat geshak banyasztak a holdon es 100 zsilio forintba kerult a cucc anno. Bizony van sok dolog ami igen hasznos az uj csatlakozasokkal, bizony a BD Strauss 96Khzen 14000kb/s en sokkal jobban szol 7.1 csatornan mint 2on. stb...
Fogyaszto tarsadalom vagyunk, fogyasztani kell,. Ha nem teszuk osszeomlunk. Ennyi. He... lehet hogy meg buntetnem is azokat akik nem cserelik a cuccaikat rendszeresen! Sot aki hasznaltat vesz azt meg kellene kovezni!(ez csak szarkazmus volt most
)
-
törölt tag
válasz
python1 #27348 üzenetére
Valahol jól mondod.. mert ugye lehet hogy rövidesen felváltja az RJ45 Ethernet csatlakozó. Vayg pedig le kell váltani az ujabb verziók miatt. Miközben pl egy Dune vagy Popi lejátszónak sokkal jobb dekódere lehet egy belépő vagy alap erősitőnél.Onnan pedig lehet analóg vagy PCM-ben tolni az erőlködőre.
-
-
bajnokpityu
félisten
válasz
python1 #27255 üzenetére
ha bármit tudsz állítani a külső hangkaridon,akkor az a hangkartya eleve módosít a hangon.én ezt annyira kiszurom,amennyire lehet. én erre tudok gondolni. egyébként általában jónak tartjuk hivox cuccokat.az ő usb spdif atalakitoja is egy filléres usb hangkarira épül.az usb részhez szerintem nem nyúlt.
-
törölt tag
-
€uro
őstag
válasz
python1 #27271 üzenetére
Na ja!
Egyébként éppen azon agyalok, hogy ha az összes audió jelet a számítógépen keresztül - akár több hangkártya alkalmazásával - menedzselek, akkor a csatornákat máris úgy konfigurálom, ahogy a kedvem tartja.
De akkor is! Még mindig csak pislogok, és a fejemet csóválom, hogy egy technikailag szerintem egyszerűen kivitelezhető megoldást miért nem tudok megvásárolni - ismételten! - ma!, 2011-ben! Áááááh!
-
törölt tag
válasz
python1 #27252 üzenetére
Az MP3 tömörítésnél levágnak a magasból,mély-ből ,középből,na már most ugye így elég gagyi a dolog,viszont EQ-zod akkor kicsit tudod korrigálni a dolgokat,persze ésszel bánni vele.
Érdemes utánanézni a tömörítési eljárásnak. MP3 kódolásnál a hallható tartományban semmiféle EQ-zás nem történik, csak 16 kHz felett vágja el a spektrumot, amit átlagos ember már nem is hall. Erősen leegyszerűsítve: a kódolás során a jelfolyamból kiveszik a redundáns (ismétlődő) elemeket, illetve az emberi hallás fogyatékosságai miatt sok ember számára észrevehetetlen kis szintű hangokat, így csökkentik az adatmennyiséget.Nem feltétlen kell külső DAK-ot digitálisan összekötni,éppen ezt taglaljuk az usb-s jobb.
Ha mondjuk egy rossz minőségű asztali CD-t veszünk alapul, ami rossz jelet küld ki,azt semmilyen DAK vagy processzor nem tud feljavítani,hogy jó legyen a minősége.Tehát ha az alaplapi chipszetted szart sem ér akkor jön jól az usb-s megoldás,mert teljesen kikerüli az alaplapi chipsettett.Az USB is digitális összeköttetés. Ugyanakkor a CD-játszók, olcsóbb hangkártyák saját DAC-jai (mert ezekben is van ám) a gyenge órajel, tápellátás, stb. miatt véreznek el. A külső, önálló DAC-okban általában komolyabb megoldásokat, alkatrészeket használnak, így a legtöbb egybeépített, de digitális kimenettel rendelkező készülék hangján képesek javítani.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
python1 #27252 üzenetére
nem azért,mintha nagy mp3 hallgató lennék, de olyan sokat nem vágnak le.és úgy veszem észre,hogy részleteket veszit el,teret,finomságokat inkább.
kizártnak tartom,h ha ilyen bonyolult normális minőségben kivinni a hangot usbn spdifbe,akkor egy 6rugós cucc ugyanazt tudja.ennyire nem vok hülye.
azért annyira nem szar a rendszerem, egy 370 rugós uj árú hangfalszett vásárlása után,egy uj korában 130rugós akciós árú erősitőről hajtva, hogy ne lehessen hallani a különbséget egy 6 rugós és egy 100rugós jelforrás között. egyébként ha minden igaz,holnap végre megérkezik a koaksz digit kábelem, és az xfiből nyomom ki a hangot a 2106nak. és ki fogom próbálni a 889A optikai kimenetét is mixerrel,és anélkül,ha lesz időm.
aztán lehet visszaszivom,hogy jó ez a kis kütyü...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
python1 #27241 üzenetére
nevesebb studiok asion keresztül érik el a chipet,de ez sztem nincs olyan direkt,mint a kernel.tehát ott már több múlik a kártyán.
mondom,nekem nincs semmiféle mixer,semmi volume control.nulla állitási lehetőség.azaz van,de nem történik semmi,mert az egész felületet megkerültetem.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
python1 #27238 üzenetére
csak nem értettél.szerintem a chip semmit nem számol.
és végig digitális jelről irtunk BBélával.
nyilvánvalóan az analóg rész hulladék az összes alaplapin.nekem meg ilyenjeim voltak, analóg hang szeretet sorrendjében:
1. cmedia külső. 48kHz DA AD,optikai 7.1. brutto 5700Ft
2. xfi 192kHz,24bit,fullextra be tud kódolni DTS jelfolyamba akármit volt vagy 40eFT
3. turtle beach santa cruz. valami cristal chip volta rajta,elvileg tudta a 96kHzet.zajos volt,de olyan meleg hanggal,hogy na. 11eFt volt 10 éve fekete importban USAbol.
4. audigy 2zs. 192kHz,24bit. 30eFt volt 6 éve.
meg egy két még kommerszebb sbm volt.digiten nem nagyon próbálgattam őket 1:1ben.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
python1 #27235 üzenetére
nem lehet,h az alaplapi "hangkarik" összesen egy codecből állnak, és egy driverből?
csomót filóztam azon,h a 889Amra rákötöm a denont digiten,és megnézem, van-e bármi különbség.természetesen kernel streamet használva,tehát a mixerek kikerülésével,közvetlenül.
nem tudom pontosan okát, de az összeszedett zaj nálam mindig függött a drivertől.tehát nem attól,h mennyire gané egyéb alkatrészek vannak a lapon.egyébként az én kis szutyok usbs hangkarim is pattogott.rájöttem miért:rossz driver+gyenge proci kombó. ugyanis akár win7re váltottam,akár másik gépre tettem, meggyógyult.
ez egyébként alátámasztaná az elméletemet,h akár usb,akár lapra integrált, a driverek számolnak, a hardver összesen kodek,tehát ki-bemenet.aztán cáfoljon meg aki jobban ért hozzá.de a tapasztalatom az fix,csak a magyarázat értdekel
-
Dorian
félisten
válasz
python1 #26905 üzenetére
Fogom még tesztelgetni, hiszen megvannak a lapok. A múltkori csak első felindulás volt
És nem is volt valami jó kedvem. Már csak azért is, mert figyelembe kell vennem a BF-et (barátnő-faktor
) is: Tegnap szépen odébb húzta az egyik frontot, ami tüskéken állt a parkettán
Merthogy megszokta, hogy greslapon áll, aminek az alján filc tappancsok vannak így lehet tologatni...
A sub alatti lap viszont úgy tűnik jó ötlet volt, kicsit precízebbek a mélyek. De akarok az aljára valami gumilapot tenni rezonanciacsökkentésként. Van egy épületgépész kivitelező ismerősöm, majd beszélek vele, hátha van jó ötlete, a gépek alá is szoktak tenni ezt-azt.
Tegnap újra bemértem mikrofonnal és pontosabban odafigyelve beállítottam a rendszert. Most tűnt fel csak igazán, hogy a kanapé mögötti fal mennyire visszhangzik: A frontokból jövő mérőhangok magasabb tartományát majdnem olyan hangosan hallottam viszont a hátsó falról, mint a surroundok hangját
Gondolkozom, hogy a centert is elviszem tuningra, most a frontok leszólják szerencsétlent, koncerteknél vehető észre.
Bocs az összeszedetlen fogalmazásért, de baromi másnapos vagyok -
python1
veterán
válasz
python1 #26905 üzenetére
Egy- egy tesztelésre én hónapokat szánok,kis finomításokat eszközölök közben.
Nem mindegy az sem,hogy éppen milyen a hangulat illetve háttér közeg,meg persze idő kell a kedvenc lemezeim,filmjeim meghallgatásához is.Hozzá kell tennem nem zenei ,film kiss részeket használok tesztelésre hanem, komplett albumok,filmek hallgatásával tesztelek általában.
Családtagok,barátok bevonásával,hogy csak ne az én szubjektív véleményem befolyásoljon magammal szemben! -
válasz
python1 #26575 üzenetére
igen az mdf jobb, legtöbb hangfalam abból van
Egyelőre marad így.
Viszont center átépítésén rég gondolkodom, ott lehet, hogy kérek segítséget.
Nagy részt van szerszámon, de asztalos bakok kellenének, lehet apóssal csináltatok.
Mondjuk a fatelepjükön komolyabb gépekkel tudnék dolgozni, ha szükségem lenne rá, akár tömör fa dobozt is csinálhatnák... -
Dorian
félisten
válasz
python1 #26545 üzenetére
A kanapé mögötti felnyíló szekrény és a bortartó laminált, mivel nemigen látszik, és fekete, hogy passzoljon a jobb oldali 4fiókos szekrényhez, a bal oldali dvd polchoz és az előtte lévő fekete kanapéhoz (de ha később azt lecserélem vajszínűre, ahhoz is menni fog), a könyvespolc pedig furnérozott, cseresznye színű "Concept hangfal-árnyalatban" Majd megpróbálok róla teljesen színhelyes fotót csinálni, és elküldöm az asztalosnak, ő meg keres egy passzoló színt, remélhetőleg.
-
sirfer
aktív tag
-
cekkk
veterán
válasz
python1 #26359 üzenetére
Mutasd meg barátnődnek ezt, szerintem tuti tetszene neki. Ahogy egyik ismerősöm mondta a távjára "ez egy kis ékszer"
Ugyan ennek az ismerősömnek is H/K 255se volt 4 jamos s606 + center, és a H/K nem tudta meghajtani. Onkyo 608asra cserélte, és neki azokkal a hangfalakkal sokkal jobban tetszik az onkyo hangja mint amilyen a H/Kval volt. Igaz ez már ki is hajtja, mondjuk a tápja is majd kétszerese a HK-hoz képest.
sirfer
Mit csinálnak vele végül, hogy tudni fogja? Panel csere, vagy szoftveres frissítés?
-
cekkk
veterán
válasz
python1 #26353 üzenetére
Pont te írtad régebben, hogy építeni akarsz hangfalat
Szerintem meg tök felesleges ma már Cdvel kínlódni, bár persze ha fizikailag szereted látni a lemezeket akkor ok.
Nem rég ajánlottam Sirfernek a logitech squeezebox-ot, azóta be is szerezte és szerintem örömmel használja. A Duetben lévő Dacot dicsérik sokan. Már csak egy nast kéne építenem, és utána meg venném és is.Egyébként barátnőm már szeretné viszont hallani a H/K-t mert neki annak a hangja zeneileg sokkal jobban tetszik.
-
cekkk
veterán
válasz
python1 #26349 üzenetére
Én ilyenbe nem is gondolkozok jelenleg, se hangfal rajzom nincs, se normális hangszórót nem tudnék most hirtelen keríteni, meg itthon nem is nagyon árulnak, nem tudom kint Németben milyen a helyzet ilyen téren, Bár ebay-t meg hasonló oldalakat még nem bogarásztam át hangszóró ügyben.
Na most megnéztem a The Pacific 2 BD lemezét, DTS-HD angol van rajta, és H/Kval in bele nézegettem már, meg most onkyoval is, és ahogy esett az eső nekem a H/Kon részletesebbnek tűnt. Viszont kíváncsi lennék ha lenne még C1esem, és azt felraknám a frontok felé ez a Wide vagy mi a neve az onkyonál milyen érzés lenne úgy hallgatni, mert akkor fentebbről is csordogálna le a víz
-
cekkk
veterán
válasz
python1 #26343 üzenetére
Mondjuk hangerőben tényleg jobb az onkyo mint a H/K.
Most azon agyalok, hogy mi lesz karácsonykor.
Mert ugye itt vannak a 3d-s tévék, filmek viszont sehol, vagy is nagyon kevés. Ha több lenne nem gondolkoznék egy TV és az erősítő cseréjében, de most még semmi értelme.
Viszont ha csere lesz, akkor kell szereznem, egy H/K sztereó erősítőt, mert ez a H/K hangzás világ nekem nagyon bejött. Viszont akkor csinálni kell egy HFK-et.Nekem meg ez a kikapcsolt állapotban is átengedi a videó és hang jelet, fontos lenne. Bár ha tévét cserélnék, amibe van DVB-C tuner, akkor már nem lenne fontos.
Meg az én szívemhez a 609es külseje közelebb áll mint a 608asé. A H/K-t meg imádom, bár ne fűtené úgy a lakást mint ahogy ezt teszi
python1
Az a legkevesebb
-
kimi02
őstag
válasz
python1 #26336 üzenetére
Szerintem igazad van !
4-5 éves erősitőt kell venni 100-140k körül és az már komoly hangzást képvisel.
Én a H/K 445-ös erösitőmet nem cserélném le a mai H/K 460-as erősitőre.
Ha cserélnék akkor 660 vagy 760.
Ma már nem a hangminőségre mennek hanem , hogy tömeg cikk legyen és olyan amilyen.
Tisztelet egy-két kivételnek. -
bozont
veterán
válasz
python1 #25423 üzenetére
Az aranyozás csak parasztvakítás az optikai kábelnél, ott a lényeg röviden az optikai szál vastagsága, minél vékonyabb annál jobb. Mivel itt fény útján történik a jeltovábbítás és nem folyik áram semmi jelentősége mivel van bevonva a csatlakozó.
Egy olyan kábelnél viszont, ahol elektronok viszik a digitális jelet (pl coax, HDMI), már jobban kijöhet a különbség, persze nem a belépő kategóriában, de feljebb már lehetséges. -
nyunyu
félisten
válasz
python1 #25423 üzenetére
Optikai digitális kábelnél mennyire kell odafigyelni a minőségre,mert én azt halottam,hogy nincs kölönbség a drága és az olcsóbb között.
Én meg látok itt belőle drága aranyozott végű csatlakozókat is.Aranyozott csatlakozo elonye, hogy nem korrodalodik, idovel sem romlik a kontaktus. (*)
Ennek foleg analog jelatvitelel van jelentosege, digitalisnal nem annyira zavaro.
Mondjuk egy optikai kabelnel nem tudom, mi ertelme van az aranyozasnak, mivel az arany nem vezeti a fenyt.
*: 5 eves Audigy 4-em aranyozatlan csatlakozoi zoldulnek ezerrel
-
-
BBéci
legenda
válasz
python1 #25166 üzenetére
Mi alapján számolod a jel torzulását, minőségvesztését? Normál esetben elhanyagolható.
Ami nincs a jelben, azt semmi nem teszi bele, a legdrágább kábel sem, viszont nem is ront rajta.
Egy szintig érdemes feljebb lépni a kábelekkel, de elképzelhető, hogy másik komponens cseréjével nagyobb javulás érhető el ugyanannyi pénzért. -
Dorian
félisten
válasz
python1 #25098 üzenetére
Itt meg tudjátok nézni mit találtam ki a hátsó falra
A kanapé a felnyílós rész előtt van. -
Dorian
félisten
-
Vidala
senior tag
válasz
python1 #25086 üzenetére
Khmm, azért ez így már messze nem egy szimpla PC, amin ráklikkelsz az mp3 gyűjteményedre, aztán hadd szóljon!
Nekem szerencsére teljesen csendes a DVD futóműve, így az az 1db venti is zavarna. Persze ilyesmi csak akkor jön elő, ha este szépen csendben hallgatom a muzsikát. Olyankor viszont minden felesleges kis zümmögés tud zavarni.
Persze idővel - ahogy fárad majd a mechanika - lehet, hogy nekem is zajos lesz.Én kedvelem a CD-ket. Jó kézbe fogni, ilyesmik.
Egyébként meg már hoz egy elég jó szintet, illetve így passzolnak kb tudásban a cuccok. Ha ennél jobbat szeretnék, úgy gondolom az egész láncot cserélem kéne, mert ezek a nüansznyi különbségek nem hoznak igazán lázba. A PC-m tuningolásával is részben ezért hagytam fel sok évvel ezelőtt. Sok berhelés +10-20%-ért.
Inkább egy komolyabb alkatrészre csere, na az a valami.
Pl. írtam már korábban, hogy tesztelgettem a DVD és az AVR DAC-ját. Annyi, hogy a HDMI mellett összekötöttem analóg is, így csak a bemenetválasztót kell nyomni. Persze van különbség a kettő között, de nem túl szignifikáns. Mondjuk mégis inkább a DVD-t szoktam választani zenehallgatáshoz. -
bajnokpityu
félisten
válasz
python1 #25098 üzenetére
régi lakásunkban szerintem nagyon király volt az akusztika, falaktól másfél méterre lehetett mindkét front,tele vot a szoba teljes magasságú függönnyel.
de ettől függetlenül a magasoknál vettem észre legnagyobb különbséget, digitális volt a hangja az erősitőének.nem tudok rá jó szót mondani,szintetikus lett a hangja.
az uj házban is jó lesz majd az akusztika,de arra nem volt időm fél év alatt,h összekábelezzem a cuccokat
ma kapcsoltam be először,de inkább lekapcsoltam,annyira rossz volt...
-
bajnokpityu
félisten
válasz
python1 #25086 üzenetére
biztos létezik olyan középkategóriás árú CD aminél létezik jobb hangú PC hangkari.
pedig van xfi, volt au2zs,pár órára volt vendégem valami komoly asus.ezek a kommersz pcs hangkarik közül jobbak.
nem rosszak,de azért egy használt 30rugós CD porba alázza mindet.
tegnap fél füllel hallottam az uj wharfedale obsidiant.hát asszem a cristal szériának lőttek.azonos áron sokkal elviselhetőbb.kár, hogy randa. van végre némi közepe, magasa, és kis költségvetésű 5.0t lehet belőle építeni, mert kellő mennnyiségű, mélységű mélye van.
de mindenképpen jobbat akarok venni 200körül.
-
Vidala
senior tag
válasz
python1 #24944 üzenetére
Ez tényleg érdekes. Mármint, hogy a PC futóműnek jobb nálad, mint a H/K DVD. Én nem tapasztaltam ilyet, ami átmegy az eredeti formátumban (DD v. DTS), ott gyakorlatilag nem hallok különbséget. (Viszont a DVD játékost "egyszerűbb" használni. Mondjuk ez inkább zenehallgatásnál nyilvánul meg, illetve a ventilátorzaj hiánya verhetetlen.)
-
mycso
veterán
-
mycso
veterán
válasz
python1 #24937 üzenetére
Köszi, ezzel pl. a DST hangot sem tudom kiküldeni...sima stereoban tolja...
Ezeket adja ki a lejátszó:
Természetesen a kimenet a megfelelőre állítva:
Hát mostmár teljesen tanácstalan vagyok...lehet legyalulok minden lejátszót/drivert/codecet/filtert, aztán újból vissza mindent fel, mert ezt már nem hiszem el....itt a technika csak nem tudom használni valami miatt.
-
-
fatallerror
addikt
válasz
python1 #24506 üzenetére
Nem akartam a közepesnél jobb hangfalat írni példának de akkor te referenciaszintűt akarsz építeni, értem :] Nyilván rengeteg költség van egy hangfalon anyagtól a logisztikáig na meg a haszonkulcs de akkor is meglepődnék ha egy 10 milliós referenciaszintet megcsinálnál millió alatt, vagy milyen árarányokban kell gondolkodni?
BBéci meg szerintem hátsószándék nélkül segít, ajánl mert szerintem ő független, nem keni őt senki pénzzel :]
-
fatallerror
addikt
válasz
python1 #24500 üzenetére
Műszaki ember vagy, biztos megtudod csinálni ha jó a leírás. Én a biztonságot szeretem meg nem is vagyok nagy guru, még egy procit is izgulva rakok be xD A házimozi összedugdosása is biztos úgy fog menni, hogy kétszer is lecsekkolom, hogy jól szorítottam e be a hangfalkábeleket meg h jó helyre stb Inkább csak használni tudom a kütyüket sajnos
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest