- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
Aktív témák
-
-
cekkk
veterán
Nem akarsz véletlenül egy kis alaprajzot rajzolni, hogy mi hol van a lakásban, már mint tévé router kábel, mert akkor egyszerűbben tudnánk lehet tanácsot adni.
Mert amíg nem látom, hogy hol van kihúzva kábel, vagy hol van a router, addig nem tudok mit mondani.
Mondtad, hogy a tévék kipróbálása miatt vetted a routert, a router akkor merre van, és a nappaliban a tévékhez vezet utp kábel?
Mert akkor egy megoldás, hogy ami ott van upt kábel egy switchet rárakni, és akkor mehet róla a nas éjjel nappal, ha olyan készülék érkezik amihez kell net, akkor csak azt is rádugod a switchre, ez a lehetőség ha a nappaliba a tévé mellé akarod letenni.
De ha tudsz valami la írást, vagy rajzot csinálj ha megkérhetlek, mert úgy könnyebb lenne megoldani. -
Vidala
senior tag
-
Vidala
senior tag
Nem csodálom, hogy kavarog már a fejed, kaptál tanácsot rendesen!
Azt a TP-Link routert csak ajánlani tudom: nekem is egy ilyenem van, azóta nem volt gondom a hálózattal (egyszer indítottam újra eddig, de csak azért , mert a UPC frissített valamit a hálózaton, és ilyenkor szükséges).
Ezzel megoldódna az egy darab ADSL kábel problémád.A NAS már kacifántosabb, erre én hármat javasolnék:
1) A router is beállítható erre, mert USB csatin rádughatsz külső HDD-t, viszont "kicsit" szórakozni kell a konfigurálással, illetve a sebességében kevésbé bízom (én nem vágtam bele, de sokan használják)
2) Veszel egy olcsóbb NAS-t
3) Veszel egy használt notit, esetleg valami mikro PC-t.
Én a használt notira szavaznék több okból is. Olcsón meg lehet úszni, mivel úgyis valami kisebb teljesítményű kéne, mert az csendesebb lesz és kevesebbet fogyaszt. Netezni lehet vele, és te úgy is USB-s külső HDD-t használsz.Én személy szerint azért nem vacakolok ezzel, mert amennyit otthon megy a notim amíg használom, addig egy FiberPower 60-as csomaggal mindent le/fel töltök bőségesen (néha még az extrém használat korlátra is rá kell néznem, pedig ezt én sem gondoltam volna korábban
).
-
cekkk
veterán
Én tudom mi a megoldás nálad
Mivel adsl-ed van így végül is lehet wifis a nas.
Vagy is arra gondolok, hogy vennél egy ilyenroutert, ami már N-es szabványt tudja. Ezzel megoldanád azt a gondod, hogy foglalt a gépedben lévő utp csatlakozó. Nem innen kell venni árgépen jó pár ezer forintal olcsóbban is meg lehet kapni, csak Dunehez ezt ajánlják, hogy wifin is lehet BD filmeket nézni. Utána beszerzel még hozzá egy vagy több ilyen adaptert, attól függően mennyi olyan eszközöd van, amin wifin keresztül netezni/filmezni akarsz.
Így nem lennének kábeleid, és a problémád is megoldódna, de ha a tévén akarod a filmet nézni, és nincs utp kábel akkor arra figyelj, ha lehet N-s szabványt tudja a tévé wifije, mert a G szabványnál a BD filmek nem lesznek akadás mentesek lejátszásnál.
Szerintem ez lenne a legjobb megoldás, ha nem szeretnél, vagy nincs lehetőséged a kábelezésre, de én még mindig inkább a kábelt javasolnál, mert a wifinél előfordulhatnak zavarok stb, ami kábelnél nem annyira jellemző.KTTech
Ezt olvastad?
Te frissítetted a biost?
Hozzám ma érkezik majd meg, a zfs bele fordítása mennyire volt nehéz
Annyira nem vagyok még benne a linuxban néztem pár le írást, volt ami nagyon egyszerűnek tűnik, volt ami meg nagyon komolynak, és lehet felesleges, úgy mint pl Transmission telepítése ubuntura, ez is kicsit sok, sokkal könnyebben meg lehet tenni. -
ricsik
őstag
Értem , elsiklottam felette. Akkor mindenképp olyan NAS kell amire-ről nagyon gyorsan lehet másolni, és tud torrentezni. Az említett Buffalo épp ilyen a weboldaluk szerint is, nem is drága. A NAS csakis hálózatról megy, nem tudod a tv-re kötni, sem a média centerre. Megoldás lehet az internet vezetékét meghosszabbítani és a padláson keresztül a tv mellé behúzni. Ott belemenne a wifis routerbe. Arra meg rámehetne a tv, a NAS és a média center. Wifin meg kapná a laptop az internetet. Másik megoldás, hogy az internet kábele marad ahol van, oda kötöd a routert. Abból menne a kábel a padláson át a tv melletti switchbe, amire menne a tv- meg a média lejátszó és a NAS. Ha megy a film, vagy a zene, akkor tuti nem hallod a NAS hangját, azért ezek a kisebbek nem olyan hangosak, ill. Ha nem használod lemennek aludni. Olyankor a venti sem pörög (kivétel lehet Buffalot nem ismerem). Persze ebben az eseten a NAS mehet közvetlenül a routerbe és akkor nincs a tv mellett.
Ha ezt sikerülne megoldanod, akkor a NAS-al mehetne a letöltés, feltöltés és róla a médialejátszó és a tv is le tudja játszani az anyagot. Ha meg kezd megtelni abban a vincsi, akkor rákötsz usb-n egy külsőst és átmásolod ami kell. Ha megint félreértettem valamit ignorálj.Ha mindenképp ragaszkodsz az külső USB ráköt a médiacenterre megoldáshoz, akkor Marad a C variáns: Gyors másolásra képes NAS a routerbe, ami az internet kábelen függ és kész. Ha kész a letöltés, akkor a NAS USB-jén keresztül a külsős USB vinyóra rápakolod ami kell, és odasétálsz vele a média lejátszóhoz, rádugod és go. Az elhelyezésed ez esetben az internet madzag hossza limitálja.
-
ricsik
őstag
Vagy ha nem kell semmi flikkflakk csináld amit én csinálok egyenlőre. Van 2db 2TB-os Mybookom. Amelyik kell rádugom a médialejátszóra és nézem filmet. Ennél egyszerűbb és olcsóbb megoldás nem nagyon van. Kb 5e Ft-al drágább egy usb-s Mybook, mint maga a vincsi. Nem zajos, mehet a média lejátszó mellé. Torrentezéshez akárhogy is nézzük jobb egy PC, laptop.
-
KTTech
veterán
Nekem a gardrób szekrényben van a helye, 20m kábel a routerig, onnan még 7m a médialejátszó
Ott senkit nem zavar... mert azért az 5 db HDD-nek, a tápnak és a hűtésüknek azért van hangja (ha nem megy a RAIDZ tömb, mert azt 10 perc után lekapcsolja, akkor is van hangja a tápnak és a hűtésnek). Ha nem akarsz rizikózni nagyobb bitrátán, akkor csak a vezetékes megoldás a megfelelő. A kábelhossz nem számít, 100m-ig CAT5e-vel remekül lehet vinni gigabitet (és itt ugye garantált, hogy ami az egyik oldalon bemegy, az jön ki a másikon, ha esetleg nem, akkor újrakéri a rendszer az adatot
)
Ha üzembehelyezéshez segítség kell, akkor szólj
Ja, és egy gigabites router megoldja a kábelproblémáid
(TP-Link 1043ND ajánlott). Így a laptop is mehet akár vezetéken (ami jót tenne a NAS-ra másolásnak), akár wifivel, a NAS mindenképpen kábelen menjen a routerig.
-
cekkk
veterán
Olyan helyre tedd ahol nem hallod és nem zavar a működése.
A utp kábel miatt ezt szinte bárhol megoldható a házadban.
A filmek úgy kerülnének a lejátszóba, hogy a nas-on megosztasz egy mappát amibe a filmek vannak, bekapcsolod a lejátszót és a hálózati részénél elnavigálsz oda ki választod a filmet, és indítod, ezért mindegy, hogy közel vagy távol van a nas. -
Integra
titán
nem mondta senki, hogy vitatkozz vele, engem viszont tényleg érdekelt volna az indok. egyszerű kíváncsiság és hogy ne abban a tudatban haljak meg, hogy de miért?!
ma megcsinálták a lotus notes-om dél-amerikából, mert ázsia support nem tudta. én meg rühellem a lotus-t, nem foglalkozom vele, ezért vannak, oldják meg. de megkérdeztem a palit, hogy mi volt a baja. elmagyarázta. logikus és érthető volt. legközelebb is meg fogják csinálni, ha elhal a lotus, de legalább hamarabb tudom a hiba okát. -
cekkk
veterán
Usb-n keresztül nem tudsz hanem hálózaton keresztül.
Én ilyetvettem magamnak, vagy is holnap érkezik meg, hozzám.
Köszönöm KTTech kollégának, hogy egyszer a plazmás topicban írt erről a szerverről.
Most épp ubuntuval ismerkedek mélyebben, de nekem már a virtuális szerveremen megy minden., torrent, webes felület, stb
Neked inkább a Freenas-t ajánlanám, mert azt könnyebb konfigurálni, és webes felületen elérheted, mehetnek a letöltéseid, a megosztásaid, elérheted akár külső hálózatról is a szervert.
Ez a kis szerver most verhetetlen áron van, mert amikbe 4 vinyót is belelehet rakni, azok bőven 70-80 ezer fölött vannak.Én a tapasztalatom szerint nem alkalmas a Dune torrentezni, ha elkezdtem letölteni egy filmet BD és elindítottam egy BD filmet akkor már akadozott a lejátszás, ha meg véletlen elmegy a neted, és újra kell ellenőrizni az nagyon hosszú idő, órák lennének.
Jobban járnál egy ilyesmi nassal te is.
Mindent meg lehet velük csinálni, és a vinyók is nagyon jó áron vannak januárban 25ért vettem 2 terásat, most meg már 16 ezer -
robi-k
őstag
Gyakorlatilag igen. De a torrent link leszedéshez azért még kell a PC, amely linket a Transmission Remote GUI segítségével beadom letöltésre, és ezzel a programmal akár távolról (munkahelyemről is) tudom vezérelni a letöltéseket.
A NAS arra nem alkalmas, hogy USB-n legyen összekötve a médialejátszóval, csak UTP hálózaton
Viszont rá lehet dugni az USB nyomtatót vagy külső USB-s lemezt, amit így meg tudsz osztani hálózati elérésű eszközként. És rendelkezik saját DLNA szerverrel is (ez azoknak lehet jó, aki pl. korszerű TV-vel rendelkezik, és DLNA-n keresztül nézhetők az avi-k, képek, zenék). -
robi-k
őstag
Én egy 2.0TB (de lehet bele tenni akár 3.0 TB) lemezzel használom a japán gyártmányú Buffalo LinkStation LS-XHL típusú NAS-t.
Év elején vettem az eBay-en bruttó 17 eFt-ért (lemez nélkül). Egy 1,2 GHz proci van benne, 256 MB RAM-mal, Linux oprendszer, Gigabit LAN, USB port. Olyan kicsi, mint egy külső 3,5" HDD ház
A legutóbbi FW-vel az olvasási sebesség róla 72.0 MB/sec, írási sebesség 52,7 MB/sec. Ezt egy USB-2 külső lemezzel nem lehet elérni, és akkor hól van a többi funkció:
A NAS tartalmaz többek között Twonky Media szervert, print szervert, USB szervert, Torrent klienst (amit és lecseréltem Transmission-ra, azt jobban szeretem), Logitech Squazebos szervert és még sok minden mást is. Szerintem jó kis készülék -
Dorian
félisten
Ha az alkalmas-szót úgy érted, hogy van ilyen funkciója, ami működik, akkor a Venice pl. ilyen. Ha jól tudom vannak korlátai, pl. egyszerre max 2 szálon tölt le. De sosem próbáltam, számomra sokkal egyszerűbb sz.géppel intézni az ilyesmit, szerintem ezek nem erre valók, egyik sem.
Integra:
Na ez az.
-
Integra
titán
passz. képesek az ilyen lejátszók amúgy a rar darabokat kitömöriteni, összeilleszteni és a felesleget letörölni és csak az összerakott filet és nfo file-t megtartani? vagy letölti, ez egy dolog, de utána lehet pc-re rádugni és megcsinálni mindezt? mert akkor mi a túrónak egy letöltésre képes lejátszó, ha ez a cél, inkább egy ocska laptop arra dugva a hdd-vel. szerintem
-
Peak
addikt
ugye bár van 1 HDMI, 1 Toslink, 1 koax kimenete a kütyünek audio passthroughra.
meg van 2 db RCA az analog stereo kimenetnek, amit a kütyü saját DSPje csinál, ezt nem használom.
ezen az eszközön nem lehet kiválasztani, hogy melyik kimenetre küldje az audiostreamet, ezért (gondolom) mindegyiken megjelenik, viszont nincs se optikai, se koax kábelem pluszban, hogy ellenőrizzem azokat a kimeneteket.elviekben itt a fórumon olvastam, hogy a toslinken és koaxon is kevés a fizikai sávszélesség a veszteségmentes tömörítéssel tárolt 7.1 hangadatok továbbitására, ezért a legjobb a HDMIt használni erre.
az AnandTech-en találtam egy cikket a Ryanről, hogy ahogyan más gyártók sem fizetnek a DTS HD dekódoló algoritmusét licenszdijjat, ezért nem kéne hogy támogassa ezt a formátumot. de pár gyártó letojja ezt, és átengedi magán ezt a streamet.
elképzelhető, hogy ebben az esetben engedi is meg nem is?
tehát jelzi a lejátszó az erősítőnek, hogy itt egy ilyen tipusú hang van, amit az erősítő fel is ismer, csak egyszerűen adatként semmit nem küld, csaksok sok szép nullát... ezért lehet a némaság?amúgy megint visszatért a random időközönkénti elnémulás 1-2 mp-re sima FLAC lejátszásnál is... :S de talán azért van, mert kicsúszhatott a kábel és valami nem érintkezik jól... vagy a fene tudja
-
v.attis
őstag
Most, hogy jobban megnézem a gomb felirata: LFE TRIM
A használati utasítás semmi használhatót nem ad. Egyes műsoroknál olyan hatást érek el vele, mint a régebbi, vagy más tipusú készülékeken a "loudness" gomb, tehát hangosabb, erélyesebb, tisztább hangot ad. Viszont másik lemeznél meg brutális 'izét' csinál. Hozzáteszem, csak az optikai vagy koax bemenetek használatával működik, ami nálam csak egy dvd lejátszó (koaxon). Olyankor a kijelzőn el is tűnik a SW felirat és az LFE jön ki helyette és bár működik a szub láda, a kijelzőn sehogy sem lehet visszahozni az WS-t.
Annál a lemezél, aminél jól működik, ott irtó jó hangzást csinál. Olyan mintha másik erősítő lenne... -
archonas
csendes tag
Köszi. Úgy nézem 7005-ösük van, gondolom nem lövök nagyon mellé, ha azzal hallgatózom majd. Egyébként a következő szetteket néztem ki:
Q Acoustic 2050
Dali Censor 5, Lector 6
KEF IQ50, IQ70
Polk Audio RTi A5
Canton GLE (ha még megvan)Aztán lehet, hogy "beleszeretek" mondjuk a Monitor Audio RX6-ba, és újra bővíteni kell a keretet...
-
nyurga82
tag
Na már most javíts ki mert nem értem. Ha az RTi A7 olyan kiváló hangfal (nem hallottam még) akkor miért nagy egy 18nm-es szobába hiszen a minőségi hangfalak halk hangerőn is szépen szólnak. Nem?
Vagy azt mondod, hogy egy A3-as szebben szól egy ekkora szobában mint egy A7-es?
köszi -
bajnokpityu
félisten
sok jó ötlet van rajta.cimkézés,egységes átlátható design.tartalom kéne,meg jól felfuttatni,h első lehessen,gondolom ez a cél.
aláirás nekem hiányzik a cikkek végéről,és végre látok robbantott rajzokat is.szóval igy tovább,csak még sztem kéne bele anyag.fél óra alatt át lehet futni egészet,igy nem kerül be ismeretlen embernél a kedvencek közé.
olvastad,h megjött a rotel és a K500as füles?mán csak az új DAC hiányzik,esetleg új kábelek a rubikba.jón is lehet még javitani,gyárilag azért nem hulladék kábelek vannak benne,mint általában.meg volt itten egy copland.
-
v.attis
őstag
Ajjaj! Az nem lesz egyszerű! Akárhol vezetem minimum 2 csatornának a kábelei a konnektor és világítás vezetékével keresztezik is egymást valamint egy szakaszon egymás mellett futnak. A fal közepén is megmarad a keresztezés, ráadásul úgy mág randa is...!
Tényleg nem találtak még ki ilyesmire árnyékolást? Vagy csak rohadt drága? -
Zsembi77
csendes tag
-
Integra
titán
természetesen nem tartom kizártnak, sőt, ahogy mindenhol a költségcsökkentés bárdja lebeg a mérnökök feje felett... igazság szerint még azt sem tudnám megmondani, hogy tud e valóban érdemi újat és jobban egy újabb tipus az adott sorozatból.
aki nincsen ebben benne 24/7 mint pl én, annak esélye sincsen arra, hogy értse, tudja..
ez van, igyekszerm a realitások talaján maradni. -
bajnokpityu
félisten
jogos.elnézést,ha félrevezetően irhattam...
valahogy úgy akartam mondani,finomabban,h kevéssé éles.amiket eddig hallottam,kiadta a nagy frekit is,csak olyan puhán tette,észrevétlenül.a rubi a ribbonjaival tud éles is lenni,meg finom is.puha,lágy semmiképp,de valahogy engem mégsem bánt,mint egy kef.gondolom ilyet akart a dali is,amikor megcsinálta az ikonokat.
-
törölt tag
Már válaszoltam a Plazma topikban, de ugye arról beszélünk, hogy Mini>HDMI>HM erősítő>HDMI>TV?
Tehát lesz:
MKV 1536 dts
M2TS TrueHD, DTS-HD MA-ból csak a Core
BD ISO TrueHD, DTS-HD MA-ból csak a CoreCsak a pontosság kedvéért :-) Egyébként kitűnő készülék, nem vall szégyent ha csak a filmek lejátszásáról van szó a Popi A-210 mellett sem.
-
Integra
titán
na ez jó kérdés. nem tudom 100%-ra megmondani, mert noha hdmi-vel volt összekötve az oplay, de receiveren keresztül, és úgy a monitorba és legkésőbb a receiver. holnap felrakom a falra a tévét vagy holnap után és akkor direktben bedugom rá az oplayt a receiver bekötése nélkül és meg tudom mondnai biztosra.
de itt talán azonnal rá is vágják neked a választ
-
Poplacsek
senior tag
-
Heffi
őstag
Nem vagyok annyira vájtfülü, és elhiszem azt is, hogy igazad van a 3 centerrel kapcsolatban, de nekem megteszi. Ha véletlenül megváltozik a hallásom, és nagyon hiányolok majd 2 frontot, majd megoldom valahogy.
De kb 10 évente veszek csak erölködőt, most is olyat szeretnék, ami jópár évig kiszolgál. Ehhez számítottam értelmesebb tanácsra a "tökmindegy hogy mit veszel" jellegűnél.
-
Heffi
őstag
Elvagyok velük, így passzolnak a bútorokhoz.
Amúgy Jamo-ra ácsingóztam, csak hát nem tellett, amikor meg akciós volt, lemaradtam a D6-ról.
Az erősítő azomban már nagyon hiányzik, nagy a csend. Nézegettem a használt piacot:
Ezt elvitték előlem
Szóbajöhető lehetőségek (ha nem csak egy ottfelejtett hírdetés):H/K AVR255
Yamaha RXV2600
Pioneer AX5i
és a már korábban linkelt Denon 3805. -
bajnokpityu
félisten
-
Integra
titán
hogy érdemes összedugni a rendszereket?
dune-projektorba és tévébe vagy receiverbe és úgy a projektorba és a tévébe?
ugyanez igaz a műholdra és ps3-ra is.
nekem tök adja magát, hogy a receiverbe dugom mindhármat és onnan megy ki mindkét képernyőre. létezik képi minőség romlás receiveren keresztül? ilyen kategóriáson?
én nem hinném.. -
Gál István
senior tag
Most egy kicsit utána néztem, 75ből ki lehet hozni egy olyan komponens 5.1 et erősítőstől, hangfalkábelestől használtan hogy a géniusz után az ember az agyát eldobja. Oké 3x annyi és belépő de szerintem összehozható anyagilag. Sajnálom ha megbántottam a kérdezőt de tényleg nem éri meg javíttatni azt a szettet.
Nekem is volt egy Creative 7.1-em, ájuldoztam is tőle de azért ma már egy árban vele megegyező komponens szettet választanék. Részben azért is mert ennek a fórumnak a szemléletéből valamennyi rám ragadt. A mai napig tisztelettel gondolok erre a termékre mert mégis ez volt ami rávezetett az általam helyesnek vélt útra.
Szerintem itt senki sem azzal kezdett amije most van.
Béke
-
bajnokpityu
félisten
-
bajnokpityu
félisten
wharfit kivéve.ahol időben utána vágták az embernek a dipóljait.hámondjuk nem hallottam
szintén ócsó dipól (volt,nemtom még kapni-e)a hasonló minőségű magyar hazai termék, a clarus.szintén BBéci ellenjavallatávalviszont idézek a hififóumból magamtól:
"nabasszus.
végig hazudtam,elnézést kérek.
az spk1000 ami cat kábelből van,nekem 2000asem van.ami meg OFC...
tehát nem CAT7kábel...miota ezt is árulják,eladó szerint kutyának sem kell az 1000es.namost,szépitésnek annyit,hogy vásárláskor ezt mondta tévesen az eladó,most javitott...
végeredményt persze nem érdekli,tehát bátran ajánlom ezt a tyúkbelet is."
el sem hiszitek,hogy megörültem a levélnek.tehát nincs különösebb baj a fülemmel.
ellenben igen oclsón kapnék centernek 1.2méteres kábelt ugyanebből.vegyek 1.2métereset,v fontos,h legelább elől legyen azonos a kábelek hossza? -
Integra
titán
ha arra gondolsz, hogy a fal amin a tv és a vetitővászon lesz teljesen be van épitve, ez nem lesz. a tv alatt lesz egy nagy lebegő polc a falra szerelve a föld felett amiben minden gépészet megvan. felette 70 centis magasságban a tv és ez elé jön le a vászon a tv feletti fatokba rejtve, ami kvázi egy lapos széles polc a falra szerelve szintén.
amúgy sem klasszikus 4 fal szoba, mert egy légteres a nappali-konyha egymás mellett, egy félszigettel elválasztva. -
Vidala
senior tag
Igen, mostmár tudom.
Egyrészt sajnos nem jöttem elég korán erre a fórumra kérdezősködni, így ez a lehetőség még nem került szóba akkor.
Másrészt amikkel eddig találkoztam a di/bipól dobozok közül, azok ára jóval meghaladta a jelenlegi sorroundok árát.Mostmár viszont tudom, ezért írtam, hogy eccer talán lesz jobb. Szoktam azon elmélkedni, hogy lecserélem majd a meglévőket, és külön kezdek velük valamit. Mondjuk rákötöm egy hasonló "jó árú" sztereóra, mint amilyen mondjuk Dorinannak, vagy bajnokpityunak van. Legalábbis ez jóval esélyesebbnek tűnik most, mint egy nagyobb lakás-nappali, ahol mondjuk csak plusz két dobozt kellene hozzátoldani a 7.1-hez.
-
Integra
titán
ezekkel a kisebb polc dobozokkal még tudok kezdeni valamit, mert talán meg tudom oldalni az elhelyezésüket. nagyobbak már nem mennének, de nem is akarnék, csak megölöm vele a teret. a monitor audio rx1 pl még fektetve a vászon alatt a polcon elfér, és a kettő között a center is, 226cm a polc felületem. ezeket a polc dobozokat amúgy lehet az oldalukra fektetve használni?
nagyobb doboz már csak azért sem lehet, mert az egyik szatellit dobozt a konyhám félszigetébe, a pult alá kell elrejtsem valahogy..a kef férne el a legjobban, de a darabára miatt szerintem hanyagoljuk
-
Integra
titán
na, keresztkérdés:
kompakt méretű 5.1-es rendszerből mivel érdemes foglalkozni? nincsen sok helyem, ezért a másfél méteres gettoblászter hangdobozok nem játszanak
jelenleg ugye hkts11 recseg avr355-re dugva, nem kéne sokkal nagyobb. mik a lehetőségek?
ja és az a splitter, amit belinkeltem lejjebb elfogadható? -
TCr
veterán
A Proson dobozokat nem szeretném lecserélni, érdemes hozzájuk középkategóriás erősítőt venni?
Egy hülye kérdés:
Úgy általánosságban véve, belépő- illetve középkategóriát tekintve, a Marantz erősítők hangzásra hogyan különböznek az Onkyo-któl?
Nyomulósabb, lágyabb, élesebb, pontosabb, stb-stb...? -
Integra
titán
természetesen eszemben sincsen a minőségi kábelek közé dugni egy teszkó turkálóst, maradok az in-akustik premiumnál, erre gondoltam.
a kábel is marad a projektorhoz egy 10 méteres premium, amit viszont nem tudom szintén, hogy ha csuklós megoldást választom, akkor az szintén, okoz e minőségromlást, vagy vehetek nyugodtan csuklósat?
Aktív témák
Hirdetés
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest