- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
Patice
nagyúr
válasz
XP NINJA #32937 üzenetére
Nekem is van egy Genius 5005-ösöm. Aztán elkezdtem olvasgatni az itteni fórumokat, tuning, beállítás, hangkártya hozzá, minőségi hangzás, stb.
Aztán idővel kitisztult bennem is a kép, hogy mit tud a Genius. Tuningoltam is, de ugyanúgy hallom a hibáit. Ennyit tud, annyiért amennyibe kerül. Jobbat tényleg csak minőségi cuccokkal érhet el az ember, az meg pénzbe is kerül. Használtan 100 alatt simán ki lehet jönni.
Fenébe a fórumokba, csak azt éri el az emberfiánál a tudás, hogy jobbat akar. Mindig.
Szerintem is a biztit nézd meg. Vagy ha nagyon nem akarsz magad belenyúlni, akkor vidd be a mélyet Genius szakszervizbe. Ott ingyenesen bevizsgálják neked és megmondják, hogy mennyibe kerül a javítása.
-
törölt tag
válasz
XP NINJA #32963 üzenetére
Igy van.Ha neked megfelel.Jobban jársz vele mint javitatni a geniust,akár táp,akár erősitő rész a probléma.
Egydobozos házimozit ne vegyél,mert java részére nem tudsz semmit rákötni esteleg 1 forrást.Ha találsz,olcsón,beirhatod,és véleményezhetjük.G.I-ra is kérdezhetsz,mit talált. -
törölt tag
válasz
XP NINJA #32960 üzenetére
Nincs is azzal semmi baj.Csak ha nem javul meg biztositékcserére sem,nem éri meg javittatni.Inkább ha nem szgép mellé kell,akkor gondolkozhatzs belépő szett vásárlásán.Erre akatrak kilyukadni.Ha ezen megsértődtél,lelked rajta.mert javasolhatunk szervizet ahol 30-40 ezret költenél,és nem sokkal többöl meg kijön egy uj belépő.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
XP NINJA #32941 üzenetére
ezek a szettek tényleg nem valami jók.ezek csak pótlékok,amig nincs pénzed 150e körüli szettet venni.kettő között mondjuk nem nagyon tudok semmit,ami éri árát.tehát ha most sincs 150,akkor javittasd.3600am volt,ami 5.1ben egyik legkevéssé rossz genius tipus,ezért védem kicsit márkát,úgyhogy a későbbiek mindegyike rosszabb,mint az volt.
amúgy nem kell nagyon izgulnod, filléres alkatrészekből állnak.a táp az egyetlen ami drága lehet.
mai napig van amúgy nekem is egy geniusom,amit sztem soha nem fogok eladni,és mindenképp megjavittatnám.a 1250X.ez szintén egy genius szinten legendás darab.egyetlen baj vele,bármit tuningolni akarok rajta,aránytalan.9700ért vettem,majd hozzá 2000ért hangfalkábelt, 500Ft volt a pár zokni a hátába,és vagy 2000volt az IC is,amit magam forrasztottam.tehát,hogy kicsit jobban szóljon,beleboritottam uj árának felét...
egyébként most a rotelnél készülök ugyanerre...
de megvárom a dacot,nehogy véletlen az húzza le az erősitők teljesitményét ennyire.
előerősitőt magam meg fogom tuningolni,nem nagy tétel,aztán megállok picit. -
BBéci
legenda
válasz
XP NINJA #32941 üzenetére
Feltehetően elromlott a géniuszod, azért javasoltuk, hogy dobd ki, mert általában nem éri meg javíttatni.
Az említett rendkívül szerény képességű szett és a komoly cuccok között van néhány lépcsőfok, nem kell rögtön hatalmasat ugrani, viszont van egy szint, ami alá nem érdemes menni, mert csak szívás a vége.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- PlayStation 5
- Tesla topik
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Renault, Dacia topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Diablo IV
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest