- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Házimozi haladó szinten
Ebben a topikban alsó-középkategória feletti rendszerekkel foglalkozunk, de bármilyen házimozival kapcsolatos kérdésre (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
Ha nem vagy járatos a témában és kezdő szett vásárlásában kérsz segítséget, kérlek kérdésedet itt: Házimozi belépő szinten tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi01
őstag
-
Quetz
őstag
-
válasz
BBéci #174074 üzenetére
Jó kérdés, de jelenleg a nappali kezd átalakulni afféle videotékává (nem engem zavar
) és bár fejből tudom, melyik film hol van, jó lenne egy olyan megfizethető megoldás, ami megengedi az embernek azt, hogy a tulajdonában lévő filmeket hibátlanul és pontosan bedigitalizálná és tárolná, hogy onnan továbbítva mondjuk hálózatról a lejátszó felé, lehessen megnézni legálisan. Bár ez "megölné" az egyik fontos hangulatát a fizikai médiának, hogy ott van és a tokban lévő lemezt kivegye az ember és megnézze az artworköt stb. Anno volt HTPC-m 30 TB összkapacitással, de sokszor volt vele baj, mármint az XBMC/KODI és Windows beállításokkal és sok mindent kellett hozzá észben tartani, hogy jól menjen minden, pláne egy szimpla driver cserével mindent a tetejére lehetett állítani. Át is tértem célhardverra és most szerencsére lemez berak és minden mindig működik, nekem ez fontosabb szempont. Lehet nem kéne nekem mégsem ilyen Kaleidascape felé kacsintgatnom.
-
Quetz
őstag
válasz
BBéci #173444 üzenetére
A "The master handbook of acoustics" című könyv első kiadása 1981-ben jelent meg. Most a 6. kiadásnál tartunk, folyamatosan bővülő tartalommal. Szobanövények viszont még mindig nem képezik részét.
Elszomorító, hogy a magukat high-end gyártóknak tartó cégek az elmúlt negyven évben nem vették a fáradtságot, hogy tanulmányozzák a témát, vagy csak megbízzanak egy hozzáértő szakembert a kiállítás idejére. -
achilleuss
tag
válasz
BBéci #173404 üzenetére
"Az optikai sokszor digitális mellékízt visz a zenébe..."
Ez azért elég jó kis érv azoknak, akik egy kalap alá veszik a digitális és optikai hangzást, amikor az optikain felfedezed a digitális hangzást. Akkor már különbséget tudsz tenni az optikai és digitális hangzás között. Engem meggyőztél, azért veszem meg azt a Zidoo-t, amin van digi.koax. Az mondjuk még érdekelne, hogy megfogalmazható e, hogy milyen különbséget hallasz a kettő között. -
alphamooncam
őstag
válasz
BBéci #173404 üzenetére
Hagyd! A mérés pártiakat sosem fogod tudni meggyőzni arról, hogy nem mindentudók, és teljes meggyőződéssel vallják, hogy már mindent ismernek a világegyetemben, mindet meg tudnak mérni és egy paraméterrel egy vonal mentén sorba is tudják rendezni azokat.
Akinek nem inge ne vegye magára !
"Természetesen már nincs hova fejlődni, mert már mindent ismerünk, és el tudjuk dönteni számok alapján, hogy melyik lesz nekünk a jobb és az érzékelés nem ér semmit."
Nem tudok ezzel a gondolatmenettel azonosulni, nem hiszem hogy ilyen egyszerű a világ, hogy ami nem fehér, az fekete, és nincsenek közte szintek.
Kellenek a mérések, de ne legyünk már egybitesek, mert akkor magunkat csapjuk be.
Persze csak szerintem.
-
skippper
senior tag
válasz
BBéci #173404 üzenetére
"Ezt milyen mikrofonnal és műszerrel lehet érzékelni és mérni?"
Bármilyennel, mert ha nem tudod mérni, akkor amit hallasz csak érzéki csalódás és nem reprodukálható. Nem kell túlmisztifikálni a hangokat, nagyon egyszerű fizikai jelenségről van szó, hullámként terjedő rezgés a levegőben (vagy vízben, kinek mi jön be lakhatásnak), ami tökéletesen és minden aspektusában mérhető műszerekkel, az emberi érzékszerveknél sok sok nagyságrenddel pontosabban. Aztán erre a fizikai alapra lehet rápakolni a pszichoakusztikát, ott jön be a képbe, hogy kinek milyen füle van a zenéhez. Ha más a mikrofon által mért hang, akkor onnantól hullámgörbéket nézegetve nehéz megmondani, hogy melyik szól jobban, DE amíg nincs fizikai változás két hullám között, addig nincs értelme beszélni arról, hogy az egyik jobb/rosszabb. Ha Neked meggyőződésed, hogy konzisztensen hallasz olyat, amit semmilyen mikrofon nem tud kimutatni, akkor bizony egy aurahallóval van dolgunk és nincs értelme szakmai vitát folytatni a dologról egy szakmai fórumon.
-
achilleuss
tag
válasz
BBéci #173360 üzenetére
köszi. Úgy gondolom, hogy ezt a véleményt fogadom el leginkább. Mivel biztosra akarok menni, nem akarom, hogy meglepetés érjen az optikaival, költök többet, gyűjtögetek a médialejátszóra amin digitális és optikai is van.Erre gondoltam: Zidoo Z10Pro 135e [link] .
ui: a Denon avr 3802-ről is jókat írtál és az a hm erősítő maximálisan beválik nekem. pedig nem mai kiadvány
köszi a többiek véleményét is
-
Saughassy
aktív tag
válasz
BBéci #172749 üzenetére
Talan mert nem probaltad. Illetve dehogynem: amikor vizes testtel kijossz a tengerbol es szarrafagysz a 30 fokban is a legkisebb szellotol.
Egy normalis meretu ventilator nem huzatot csinal, hanem nagyon finom es lassu legmozgast (nem hasonlithato a klima befujasahoz), amugy meg allithato a forgasirany, szoval csupa rossz kozhelyet ismetelgetsz te is, de ez mar tenyleg off.
(Ugyanez a kozhely kering a kabriok huzatossagarol is, -amiben szinten erintett vagyok- es azt is olyanok terjeszik, akik nem hasznaljak oket. Na EZ az igazi off.
-
dobobazsy
őstag
válasz
BBéci #172669 üzenetére
igen tudom
azon tűnödtem nem lehet-e tenni valamit az erősítővel a baj megelőzésére
esetleg egy venti beépítés vagy bármi.. a neten láttam, hogy valaki egy másik típusba rakott ventit és hűtőbordákat is helyezett el a panelen.
itt van már nálam a gép, elhoztam kipróbálni. ismerkedek vele. a jobb hátulja pár óra után elég forrófélek is emiatt tőle
-
Balu64
csendes tag
válasz
BBéci #172640 üzenetére
Elvileg a csatlakoztatások jók. A képernyőmenü nélkül nagyon macerás a beállítás .A hdmi bemenetnek main-en kell állnia. De elvileg azok is jók. A tv alaplap cserén esett át. Valószínű az erősítő a ludas. Bár előző gazdája állítja, hogy nála jó volt. Igaz én is azt mondanám. Köszi a választ.
-
jozsi252
veterán
válasz
BBéci #172538 üzenetére
Mondjuk egy S650H + Raptor 7 szetthez melyik az a szubláda amit tudnál hozzá ajánlani, viszont árban azért nincs elrugaszkodva?
Mondjuk ebből a listából. - > https://www.denonmarkabolt.hu/43-melysugarzok?order=product.price.asc
A szobám amúgy 24nm környéke. Egy Samsung QE65Q80T TV-m van. -
jozsi252
veterán
válasz
BBéci #172521 üzenetére
Szóval akkor ha jól értem szett vásárlása esetén legalább ezek közül valamelyiket kellene megvennem? És akkor lenne egy belépő szinttől kicsit jobb házimozim?
- AVR-S650H + RAPTOR 7/1/VOCAL
- AVR-X1600H + RAPTOR 5/1/VOCAL
- AVR-X1600H + RAPTOR 7/1/VOCALAz X1600H mennyivel jobb döntés mint a S650H? Illetve ahogy látom a 2 Raptor szett közül egyik front Raptor 5 másik Raptor 7 néven fut. Itt is nagy különbségek vannak?
alphamooncam
Médialejátszó amúgy is tervbe volt véve a közeljövőben, mert néha jól jött volna így lehet inkább elkezdek nézelődni hogy milyen lehetőségek vannak. -
jozsi252
veterán
válasz
BBéci #172515 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Elég nehéz eldönteni hogy mi legyen! Mert alapból annyira nincs szükségem az 5.1-es hangzásra, viszont attól többet szeretnék mint amit a TV tud. Először a Denon DHT-S416-ot néztem ki.
Viszont utána jött ez az erősítő. Nyilván ha veszek hangfalakat akkor jobb lenne az élmény ezzel az erősítővel mint a hangprojektorral.
De ha esetleg maradnék a házimozi vonalon és tegyük fel kicsit többet rááldoznék és félraknám ezt az erősítőt, akkor max ez az ársáv jöhetne számításba. Ez ugye gondolom egy belépőszintű szett?
AVR-S650H + Wilson Estrada
Vagy érdemes külön megvenni az S650H-t és másik hangfalszettet venni mellé? Nem mondom hogy pont 300k a keret mert néhány +10k belefér, de azért nem 400-450.alphamooncam
Van egy Synology NAS a hálózatban amiről a filmeket nézem. Egyelőre fogalmam sincs hogy mit lehetne összehozni a jelenlegi erősítővel hogy a NAS-ról nézzek filmeket. -
törölt tag
válasz
BBéci #172507 üzenetére
Az elődök valóban gyenge hangminőséggel rendelkeztek, azonban az 5-ös egyik fejlesztése a hangminőséget érinti, játékok terén biztos, filmeknél is gondolom, már csak az UHD lejátszás miatt is, de lehet tévedek.
Nyílván egy Oppo-nál nem csodálkoznék, de egy konzol azért furcsálom, hogy felveszi a versenyt, persze ebbe van szubjektivitás is.
Ér valami hátrány ha az LPCM-nél maradok?
-
Tamoo
nagyúr
-
python1
veterán
válasz
BBéci #172193 üzenetére
Nekem valamiért nem tetszett annak az erősítőnek a karaktere, mozira elment, de volt a hangjában valami, ami miatt egyszerúen nem tudtam kb 15 percnél tovább elviselni.
De a marantzot is ide sorolnám, pedig csúcs processzorát hallottam, igen jó hangsugárzókkal párosítva.
Anthem 510 1 fokkal volt jobb, azt 2-hétig bírtam idegekkel, igaz processzornak használtam, de bizonyos hangerőn túl zajosodott nagyon, térérzetre nagyon jó volt az Anthem, a kalibrálást is példássan megoldotta, nagyon rugalmas készülék.
Ami tetszik karakterben, az az Emotiva, még a legrégebbi modellje is szerethető hangot produkált, Anthem proceszort hallottam még ami tetszett, bár hozzá kell tennem, a pro vonal sugárzóival hallottam, és ugye a PC mint processzor, ami eddig a legjobban tetszik, minden hátrányával. -
Dudee
senior tag
válasz
BBéci #172185 üzenetére
Szerintem nem heréli ki, mert ahogy írtam egyből kikapcsol amikor kb -40dB fölé tekerem.
viszont ha nyomok egy mute-ot vagy kb -40 alá tekerem, akkor legalább kihűl (ha ki van kapcsolva az eco auto, akkor nem).
De akkor sem értem, hogy mi a fene forrósodik ennyire, ha egy deka hang nem jön ki belőle.Az A osztályú erősítők mondjuk ilyenek, de ez biztos nem ilyen.
-
Kapanyél
őstag
válasz
BBéci #172159 üzenetére
Hasonló vacakocska Panasonic AVR szolgál ki 10+ éve (használtan vettem már én is 25eFt-ért 2007 körül). Az új hangformátumok miatt keresem az utódját csak. Látott már egy rakás házibulit, órákig ment kakaón, mert valamelyik részeg mindig fölcsavarta… Félek, hogy az új Marantz SR 5 évet sem fog bírni.
Mindezek mellett elégedett vagyok a hangjával is, a Dalikkal csodát tesz. Szerintem ezek a H-class végfokok a gyártó újhullámos készülékeinek a csúcsa volt. Ilyenből 2 db-ot simán el tudnék képzelni egy modern AV processzor mögé a mai napig, ha olcsó végfok kellene. -
denesdr
addikt
válasz
BBéci #172064 üzenetére
Ezért írtam, hogy elméleti szinten. A kis doboz abból a szempontból biztos jó, hogy kevesebb helyet foglal és így nemcsak helyet spórol meg, hanem az asszonynak is jobban tetszik mint egy nagy. Hangzás szempontjából azért jó a kis doboz, mert nem kell annyi merevítés bele, mert eleve nincsenek nagy falfelületek. persze ha a beépített hangszóróknak kis dobozméret az optimális, akkor oké, de akkor meg nagyon alacsony hatásfokról (vagy magas alsó határfrekvenciáról) beszélünk, szóval ez lesz a hátrány. Aztán, hogy ez a hátrány kijön-e az sokmindentől függ. A 2090 elrendezése egyébként a belső nemkívánt rezonanciák elnyomására nagyon jó.
-
Tamoo
nagyúr
válasz
BBéci #172010 üzenetére
Valószínűleg két olcsóbb reflexeset meg egy miniDSP-t.
Ha Wharfedale SW-15 nem is, de SW-12 beleférne. Nem tudom milyen lehet, megéri-e, meg kellene hallgatnom. Hirtelen csak azért jutott ez az eszembe, mert van valaki (talán olvassa a topikot) aki ilyenre fejlesztett és korábban 2db SB4000-t is használt. -
Quetz
őstag
válasz
BBéci #172026 üzenetére
Az Audioholics tesztjeit valóban jónak tartom, mindenki megtalálhatja bennük azt, amit fontosnak tart. Objektív mérések és szubjektív vélemény meghallgatás után. Le is írják, hogy a zárt ládák egy szoba mérettel kisebb helységbe valók, mint a reflexes társaik. Természetesen, ha egy zárt láda eléri az extreme minősítést, akkor a reflexes társa is abban a kategóriában fog végezni.
A közölt mérések azért becsapósak, mert normális esetben egy mező közepén végzik, ezért azokat az értékeket konvertálják és az így kapott számok alapján adják a meg a kategóriát. A egész folyamat itt van dokumentálva: https://www.audioholics.com/loudspeaker-design/subwoofer-room-size
Az SVS mélynyomóira ha kritikát kellene megfogalmaznom, akkor a lassúságuk lenne:
-
válasz
BBéci #172026 üzenetére
Hiába minden Bbéci, most már felgyújtom az egészet a pics@ba, Void megmondta ez a legalja, sőt az összes vendégem eddig hazudott nekem és igazából alig várták hogy elmehessenek tőlem. Most komolyan mit akarok pl egy X7200WA erősítővel, kukába vele, 203as oppo? Prés alá mert kínai, 9300as epson? Na jó hagyjuk már ne farasszuk egymást ilyen ipari selejtekkel nemigaz? A stewart vásznat meg már fel sem hozom hisz tiszta szégyen az is. Végül is a Proson R-12 az sokkal jobb volt mint ez az SB4000 veszem is vissza.
-
válasz
BBéci #171985 üzenetére
SB4000 mellett jó darabig nem fogok subot upgradelni annyi szent. 5.0 lenne érdekes a számomra majd, eddig OBERON 9-ről jókat olvasok, vmi ilyesmi férne bele a keretembe, ami upgrade lenne az RTi-hez képest. Nincs több lóvém na hangfalakra, de amim meg van/lesz abból a lehető legjobbat szeretném megvenni majd. Nem tudom elképzelni, hogy 1-1,3 millió között csak hallgathatlanok lennének (maximum nem optimálisak az AVRhez, vagy megközelítőleg).
-
válasz
BBéci #171953 üzenetére
Mert nem nyertem a lottón vagy vagyok maffiózó és az én életemben vannak prioritások, ugyanakkor nem mondtam le a hangfalaim cseréjéről, annak is eljön az ideje.
Tisztában vagyok vele, hogy a 7200-ben jóval több van a jelenlegi setupomnál, de minden nem tudok egyszerre megvalósítani. A jyskös ipari hulladék fotelek már nagyon vállalhatatlanná váltak, így azt korrigáltuk. Kölcsönt meg nem fogok felvenni hangfalakra. Ezért.
Még azt az áldozatot is meghoztam, hogy ebben a hónapban nem veszek filmeket.
-
BIGi75
senior tag
válasz
BBéci #171734 üzenetére
Olvasgatok, nézelődök és már én is ott tartok, hogy ejtem ezt a szekrényes témát... Csak kevés az, ha kettőt veszek is, a helyezgetési és az esetleges hangmódosítási problémákról nem is beszélve. Inkább 1db komolyabb, árban is jobban jövök ki. Egyébként a jobb front és a szekrény között volt a legjobb helye a subnak sztem, kissé befordítva, csak úgy útban van a teraszajtóhoz. De hát valamiért valamit.
A centert kipróbálom, köszi. -
-KP-
addikt
válasz
BBéci #171535 üzenetére
Ne hasonlítsd össze a kettőt. A mélysugárzód elsősorban mélyre van optimalizálva. Python esetén hiába nagy méretű a hangszóró, ezek sokkal inkább mondhatóak nagy méretű mélyközépeknek, mint igazi mélynek. Egy jó nagy érzékenységű lavórt fel lehet engedni 1-1,5khz-ig átlagos tölcsérrel és magassal. Jobb fajtával viszont akár 500-700hz-re is le lehet menni. Ha megnézed a JBL Synthesis modelleket, ott igen gyakran 15 inches mélyközepeket használnak 2 útban egy robosztus magassal alacsonyan váltva.
-
python1
veterán
válasz
BBéci #171535 üzenetére
Amennyiben "hifi" hangsugárzókról lenne szó ok lenne a dolog, de itt a gitárhangszóró eről szól, hogy magasra engedik, gyárilag 6000Hz-ig mennek fel, de 2-3000Hz-től már esik a 12"-os, a 10"-os meg 4000-től.
Tegnap bekötöttem az új magasnyomót (drivert), teljesen más lett a karakter, simán túlszolja a 12"-os mélyközepet, tényleg szinte csak középtartományt forszírozza, 10kHz felett 24dB/okt meredekséggel esik. -
Tamoo
nagyúr
válasz
BBéci #171518 üzenetére
Igen lehetne még csűrni csavarni a megfogalmazást.
Sokunk messze van attól az állapottól, kevés ember van akinek nem kell megalkudni.
Lényeg a lényeg, magam részéről egyáltalán nem vágyom Atmosra. Nem vitatom el, hogy hozzátesz, mert csak plusz hangforrások, de én nem adok érte pénzt. -
python1
veterán
válasz
BBéci #171489 üzenetére
Igen, a mostaniak is 2kHz- től indulnak, de az újak 1000-től specifikáció szerint, de ebben nem hiszek, és a tölcsér is magasabbról indul, a PA mélyközepek (gitárszórók) meg 5000 Hz-ig is elmennek, de 3400 Hz-nél váltom őket. Szóval nem kimondottan hifi hangsugárzók, de mozira több mint tökéletes, és azért zenét is élethűen adja vissza, ekkora dinamikát csak PA sugárzós mozikban hallottam.
-
Zigi
senior tag
válasz
BBéci #171479 üzenetére
"a H/K AVR-nek a HDMI csatlakozói HDMI 1.4a-sok amik igaz tudnak 4K-t de csak 30 Hz-en.
Magyarán ha a Shield-et összedugom ezzel az erősítővel, illetve az új tv-t az erősítővel ahogy eddig volt szerintem nem fogja rendesen átvinni a 4k/Hdr jelet."
HDR ? 30+Fps filmek? Egy splitter-el ugyan itt fog tartani. Ja nem mínusz 20k. -
bubuka55
csendes tag
válasz
BBéci #171456 üzenetére
Köszönöm szépen neked és mindenki másnak a válaszokat.
Azt írod ez így működik. A HDR a HDMI tipusától függ nem? Ha jól tudom HDMI 2.0b csati viszi át a HDR-t. Tehát ha olyan splittert szezek aminek a csatijai HDMI 2.0b akkor át kell hogy vigye szerintem.
A másik hogy abban tudnál segíteni hogy ez hogy működik? Csak bedugom a lejátszót a splitterbe a splittert a tv-be, a splitterből meg megy egy harmadik kábel az AVR-be.
Mást nem kell csinálni? Beálítani valamit, vagy innen automatikusan működik hogy az erősitő leveszi a hangot a kép meg megy a tv-be? Sose volt ilyenem. -
python1
veterán
válasz
BBéci #171453 üzenetére
Nálam sajnos fekete mindkettő, csak felirat jelzi, hogy melyik a pozitív. De általában nem szokott összejönni elsőre.
Hallottam már olyan esetet, hogy az embernél már fél éve így voltak bekötve a hangsugárzók, azt referencia hang volt nála.
Ja, most nézem, van egy fehér csík is az egyik ágán. -
-KP-
addikt
válasz
BBéci #171418 üzenetére
Használtam pb2000-et és sb12nsd-t is a szobámban. Nem a részletező kifejezés az, ami először eszembe jutna róluk. Az hogy egy szub mennyire részletező amúgyis döntő részt a kalibráción és a szobaakusztikán múlik, illetve az ülőpozíció kiválasztásán.
Mettek esetén egyébként egyszerűbb lenne egy 2. darab Klipsch. Bonyolítaná a dolgokat két különböző szub összehangolása.
-
Dorian
félisten
válasz
BBéci #171419 üzenetére
A beesès nagy rèszèt ki lehet, egy konkrèt szűk sávot nem, ami maga a kioltás. Szòval mozin ebből annyi maradt, hogy a mèly mellbevágás-rèsze kicsit kevèsbè intenzìv. De sztereò zenènèl ugye nincs eq, ès a frontoknal hasonlòan jelentkezik.
Nem mintha bármi rendesen leülős zenèt hallgatnèk mostanában, ùgyh a problèma mèg egy darabig erősen elmèleti -
Dudee
senior tag
válasz
BBéci #171399 üzenetére
De, igazad van, én is eképp gondolkoztam.
Állítgatni/próbálgatni csak úgy tudnék, ha a mennyezetre valami sínt fúrnék fel, amiben tudnám csúsztatni a hangal konzolját. Elég macera. Szerintem felrakom 80 fokra, és kész.Tegnap belehallgattam MI: Rouge Nationbe (ez volt kéznél atmosos lemez), nagyritkán szólalt meg valami felső sávon, néha kis dirr-durr, kötelező helikopter, némi szirénázás. Persze lehet más filmnél több mindent kevernek felfele.
De az is lehet, hogy több felső hangfallal több minden kerülne felülre, mert ha jól értem itt már nem dedikált sávok vannak, hanem 'térben elhelyezett objektumok' amik épp a kiépítéstől függően kerülnek oda ahova. -
I'am Dony
őstag
válasz
BBéci #171129 üzenetére
Alig van gyártó akinek vállalható és megmutatható értékei vannak ez tény, mert egyszerűbb DSP-vel megoldani mint simán egy jó dobozt csinálni. Egy példa: 20 Hz/5%/102 dB [link]
Masreszt ji dolog a hiteles műszer csak sztem erre a célra alkalmatlan vizuális megjelenítés nélkül. Arra gondolok, hogy a dB érték folyamatosan vàltozik ugrál fel-le. +/- 1-1.5 dB körül. Hogyan lehet így pontos képet kapni Hz-kénti lépcsőkkel? Persze kb. látszik, de sztem itt azért 3 dB simán elmehet ide-oda. -
I'am Dony
őstag
válasz
BBéci #171124 üzenetére
Értem a célt, hogy mire és miért kell, de azt nem, hogy hogyan lesz ebből bármiféle tudás, tapasztalat, vélemény. Ahogy mondod azt a tartományt inkább csak érezni fogod. Mi lesz a konkluzió? Nagyon éreztem? Másrészt ha megszólaltatja azt a tartományt, azt mekkora torzítás mellett teszi és mekkora hangnyomás eséssel?
Régóta mondjuk Béci, kell neked az a REW és egy normális mikrofon, mert ezek nélkül....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt "házimozi" szettekkel és hangprojektorokkal (soundbars) tapasztalatok híján nem foglalkozik a topik.
- hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HÁZIMOZI, HIFI, TV beárazás topic
- Házimozi belépő szinten topic
- Hi-Fi-ről általánosságban topic
- Hangprojektor/Sound Projector/Front Surround/SoundBar topic
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest